פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גם אתם קיבלתם כזה?????

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גם אתם קיבלתם כזה?????
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם גם אתם קיבלתם כזה????? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  17:20:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיע אלי מייל שמפציר בי ובאחרים לא לחדש חברות בעמותה.
להבדיל מהראיונות עם כפיר וחמוטל, שהיו חלק מהמערכת, נזרקו ופרקו את אשר על ליבם.
יש פה נסיון מכוער במיוחד לפגוע במועדון.
מה שמגעיל במיחוד שלכותב אין ביצים לעמוד מאחורי מילותיו. אנונימי עאלק..
מי שלא חותם על מכתב שלא ישלח אותו.

ubject: האם לקנות "מניה" בהפועל קטמון?? אני מבקש ממך שלא!
To:

במחשבה שניה, לתת לאנונימי הזה פה במה גדולה עוד יותר די חוטא לפוסט....

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-15/06/2012 18:50:39

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  17:27:28  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו כתובת המייל של ערוץ היוטיוב של הפועל סאדר.
אני עניתי לשולח המכתב שהוא גם פחדן וגם טיפש, ושאני מייחל לו לגמור כמו כפיר מלול וחמוטל פתיה. אתה מוזמן לעשות כמוני.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  17:31:39  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל דעה היא לגיטימית (אינני מסכים איתה כהוא זה), אבל זו לא הדרך.
אם אותו כותב אנונימי הוא מתוכנו באמת ולא מחרחר רע מבחוץ, אני קורא לו לעמוד על 2 רגליים, בצורה גלויה, להציע דרכים חדשות להצלת הפועל ירושלים.
אל תטעו רבותי, עתידה של הפועל ירושךים תלוי אך ורק בחידוש חברותכם בעמותת הפועל קטמון ירושלים.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  17:38:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

זו כתובת המייל של ערוץ היוטיוב של הפועל סאדר.
אני עניתי לשולח המכתב שהוא גם פחדן וגם טיפש, ושאני מייחל לו לגמור כמו כפיר מלול וחמוטל פתיה. אתה מוזמן לעשות כמוני.

אם זה באמת סאדריסט זה מראה עד כמה קשה מצבם ובאיזו מצוקה הם נתונים.
ואז האנונימיות פחות מפריעה לי.

אם זה משלנו, אז למה להסתתר? מפריע לך בוא נדבר...

ההיתלות "באילנות הגבוהים" כפיר וחמוטל קצת אומללה.....

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  17:54:18  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עלוב. אין מילה אחרת.
רק מהטענה המצחיקה שהיו השנה עשרות אוהדים במשחק אפשר לראות שמדובר באוהד סאדר שהפך לתולעת ביבים.
אין דבר יותר נכלולי ופתטי ממכתב השמצה אנונימי. שימשיכו לשרוץ במי האפסיים שמפריש סאסי.
אנחנו ממשיכים בדרך.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  17:54:50  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימו לב, כמו שאמרו מעל - ערוץ הווידאו של סאדר
http://www.globalmarketanalysts.com/videos/tag/%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F%20%D7%98%D7%9C

ושם מעלה הסרטים זהה לכתובת, האמת - גועל נפש.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  18:13:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע אם זה המייל שהגיע קשור למישהו מסא.ד.ר. זה לא כזאת בעיה לזייף כתובת מייל. וגם אם זאת כתובת אמיתית, יכול להיות שמישהו שם שלח את זה בשם חבר.

אני ממש לא מתרגש מאימייל כזה. אף אחד שמתלבט לא יקבל אימייל כזה ויחליט "וואלק, אם גם כפיר, גם חמוטל וגם מישהו אנונימי שעשה כה רבות למען קטמוו, טוענים שהדג מסריח, אז אני לא אחדש את חברותי, למרות שדווקא רציתי". זה לא עובד ככה, וגם מי ששלח את המייל יודע את זה.

זה סתם מייל פרובוקטיבי שנועד להרגיז, ועושה רושם שכאן הוא עושה את מלאכתו נאמנה, לפחות בקרב חלק מהאוהדים. מן הסתם הוא גם יקבל כמה שורות אצל מילן או בדבלפס. לא הרבה יותר מזה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  18:14:35  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לראשונה בחיי השבתי על מייל שקיבלתי "fuck u Sasi!". הרגשה נפלאה...
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  18:25:46  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתור אחד שלא חידש בשנה האחרונה את חברותו בעמותה וגם לא מתכוון השנה לחדש (לא בדיוק מהמניעים המוזכרים), אני חושב שמדובר בשיא העליבות. עילום השם רק מוסיף.

אגב, מאיפה לו כתובות המייל? אולי זה מראה שכן מדובר במישהו שהיה שותף לגיוס מניות (בזמנו) וחברי עמותה..
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  18:35:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. זה ממש לא בעיה להשיג כתובות מייל. מדף הפייסבוק לדוגמא
ב. הסובלנות שמגלים כאן חלק למתחזה עלוב נפש היא מדהימה
ג. lazy, אתה תמים בצורה יוצאת דופן (אם להשתמש בשפה עדינה) אם אתה חושב שהמטרה של המייל היתה להרגיז. המטרה היא ברורה - להתחזות לחבר עמותת קטמון ולגרום לאנשים להסס לחדש את החברות. האמת היא שמרגע שהתגלתה התרמית, הכעס כאן רק יכול לעזור לגייס עוד חברים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  19:09:40  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע אם אני תמים. אולי.

אבל אני כן יודע שכדאי להיזהר בהאשמות שווא בלי הוכחות. ועם כל הכבוד, חיפוש בגוגל זה לא ממש הוכחה.

וגם אם זה נכון, אז לדעתי לא ממש צריך להתרגש. אני ראיתי את המייל ולא רצתי לפתוח עליו ת'רד כי אני לא מאמין שהוא יוריד לנו אפילו חבר עמותה אחד. אם כבר, כמו שכבר נאמר כאן, אז הפוך.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  20:07:12  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אבל אני כן יודע שכדאי להיזהר בהאשמות שווא בלי הוכחות. ועם כל הכבוד, חיפוש בגוגל זה לא ממש הוכחה.

וגם אם זה נכון, אז לדעתי לא ממש צריך להתרגש. אני ראיתי את המייל ולא רצתי לפתוח עליו ת'רד כי אני לא מאמין שהוא יוריד לנו אפילו חבר עמותה אחד. אם כבר, כמו שכבר נאמר כאן, אז הפוך.

אני בטוח שזה פוגע ואני בטוח שזה אוהד סאדר בהתחשב בעובדה שאותה כתובת מייל העלתה סרטונים של עידן טל בסאדר, אני מאמין שאוהד קטמון לא היה מפרסם סרט כזה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  20:30:22  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני בטוח שזה פוגע ואני בטוח שזה אוהד סאדר בהתחשב בעובדה שאותה כתובת מייל העלתה סרטונים של עידן טל בסאדר, אני מאמין שאוהד קטמון לא היה מפרסם סרט כזה.

מי החליט שאותו משתמש ששלח את המייל הוא זה שהעלה סרטונים של עידן טל? אני מסכים שזה מוזר שזה אותו שם משתמש ביוטיוב ובג'ימייל. אבל זה ממש לא בהכרח אותו אדם.
ורק אמרתי שכדאי להיות קצת יותר זהירים כשאין לנו שום הוכחה אמיתית לקשר אל סאדר. זה הכל. בטח אנחנו שנפגענו מספיק פעמים,גם לאחרונה, מהאשמות שקריות או לא מדויקות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  20:31:10  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואי לייזי, תהיה בריא. זה כל כך שקוף מי זה ולמה זה, שקשה להבין למה אתה בוחר להשאיר את כל האופציות פתוחות.
וגרטל, אולי תפתח? אנחנו לא במצב לוותר בלי דיון על חבר עמותה פוטנציאלי.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  20:42:50  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש, רק הצעתי להתנסח בצורה טיפונת יותר ספקנית כשאין לנו הוכחות (מלבד גוגל). זה הכל.
מה שכן, ברור למדי מהו הכיוון המסתמן.

ולדעתי גם התגובה שלנו צריכה להיות די ברורה: לחדש, בהקדם האפשרי. ולשכנע עוד אנשים שיחדשו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 15/06/2012 :  21:13:23  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ר.ת?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם גם אתם קיבלתם כזה????? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07