משתמש |
מלפפונים 2012 |
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 07/08/2012 : 01:12:09
|
למה אסלאם החליף חולצה למספר 30? |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/08/2012 : 12:58:13
|
אלעד יונה זה זה ששיחק עם הסיפרה 7 על הגב במשחק נגדנו בליגה ב' נגד מעלה אדומים. הוא היה טוב אבל לא שיחרר כדור מהרגל יותר מדי, ללא ספק מוכשר, אם כי בסך הכל ילד בן 18 וכמה חודשים לפי רישומי ההתאחדות. גם הוא בקטע המאוס הזה של דוגמנות. לגבי קים וקין זה על הנייר אותה רמה, תחתית לאומית.את קין אני פחות מכיר, יוני קים התחזק מאד פיזית מאז שעזב אותנו, וצבר שנתיים לפחות של ניסיון בלאומית. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/08/2012 : 13:07:59
|
אני זוכר איזשהו ראיון עם יוני קים מהסוג הבכייני בסוף אותה עונה. משהו על היחס של האוהדים שלא קיבלו אותו וכמובן אהבתו הגדולה לבית"ר ירושלים. נקווה שהוא התבגר מאז. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/08/2012 : 13:12:35
|
תודה לגוגל:
http://www.fxp.co.il/archive/index.php/t-1920538.html
הכתבה באדיבות מגזין הספורט של ישראל: Sport neto.co.il
"עם עבודה קשה אפשר להגיע לכול מקום"
בלעדי: בלמה הצעיר של בית"ר י-ם, יוני קים, מעניק לאתר Sportneto ראיון בלעדי בו הוא מדבר על הקריירה ההפכפכה, על אהבה לבית"ר, על קטמון ועל הרבה אמונה.
יוני קים סומן לא פעם בעבר כבלם בעל כישרון יוצא דופן ובעל נתונים מצוינים להצלחה בעתיד, זאת כבר כשהיה בנערים ב' אז עלה השחקן שנתון ע"י המאמן, אילן שוקרון, כאשר עונה לאחר מכן המשיך עם השנתון אל קבוצת הנוער של בית"ר.
במהלך אותה עונה זומן יוני קים אל נבחרת נערים א' ולקח חלק בטורניר אליפות אירופה, אליו עלתה הנבחרת לאחר ניצחון מרשים 0:2 על רומניה החזקה ואף שיחק יוני קים גם בטורניר הגמר מול איטליה:
"זוהי תקופה שלא אשכח לעולם", אמר יוני קים בהתרפקות על העבר, "נטלתי חלק במשחקים נגד אריות היבשת, זאת חוויה שאקח איתי לכל החיים והיא נתנה לי אמון כוח ואמונה לקראת המשך הקריירה".
שנה לאחר מכן דילג יוני קים היישר לקבוצה הבוגרת, אך חזר לנוער באמצע השנה על מנת להתחזק ולחזור לקבוצה הבוגרת עונה לאחר מכן, דבר אשר יצא לפועל בסופו של דבר. קים שיחק בכל משחקי האינטרטוטו של קבוצתו לפני פתיחת העונה, אך אז בית"ר עברה את השינוי: "הגיע לואיס פרננדז, הגיע הכסף והושאלתי לסכנין של אלישע לוי. לאחר מכן עברתי לקטמון, לאחר שהייתי פצוע בקדם העונה ולא יכולתי ללכת למבחנים בקבוצות אחרות".
"המעבר לקטמון היה ירידה לצורך עלייה, אך בדיעבד זה לא היה המעבר הטוב ביותר שאפשר לעשות, כי ההישארות בליגה א' לא קידמה אותי וכעת אני נאלץ שוב לחפש אחר קבוצה שתקח אותי, כאשר ברזומה שלי עונה בליגה א'".
"לקטמון יש קהל נפלא, כפי שקראתי פה באתר שהאוהדים אמרו ואני מחזק אותם שזו ללא ספק חוויה אדירה להגיע למשחק של קטמון וכיף גדול. אני פחות הסתדרתי בקטמון, לא הרגשתי יחס טוב מהאוהדים והרגשתי די דחוי מהיחס שהם הפגינו כלפי, אך אני בכל זאת מאד אהבתי להיות שם כל שישי ולראות את הקהל הזה ואני מאחל להם המון בהצלחה".
אם שאלתם את עצמכם איפה הקריירה של קים הכל כך מוכשר כרגע, אז כעת הוא מחפש קבוצה מתאימה עבורו שאליה יושאל מבית"ר י-ם ומבחינתו: "אני לא סתם חולם שיום אחד אחזור לבית"ר אני יודע שעם הרבה עבודה קשה ואינטנסיביות אני מסוגל לחזור".
"כרגע אני בן 21 ואני מאמין שתוך כמה שנים אני אהיה שחקן הרכב בבית"ר י-ם, זה עניין של זמן ואני צריך לבנות את עצמי. אם נודה באמת לבית"ר י-ם יש נבחרת כוכבים של ממש, ללא ספק הקבוצה הטובה בליגה, וכעת לא הוכחתי להם שמקומי שם, אני רוצה להתקדם ולהצליח ולחזור לבית"ר בשלב כלשהו".
"המוטו שלי הוא טל בן חיים והוא השחקן הישראלי שאני הכי מעריך, הוא הוכיח לכולם שעם עבודה קשה אפשר להגיע לכול מקום בעולם, וזה משפט שאני מאמין בו שנים ואומר אותו במשך שנים רבות, כך שבתור אחד שהצליח לממש את זה אני מעריך אותו מאד על כך".
לגבי מספר הצעירים והישראלים שמשחקים בליגת העל קים אינו תומך בהקטנת מספר הזרים, אלא בתוכנית לוזון: "אני חושב שהגדלת הליגה תהיה במה יוצאת דופן לצעירים ולישראלים שפשוט חייבים להוכיח את עצמם ונגד קבוצות כמו הפועל ת"א, מכבי ת"א, מכבי חיפה וכמובן בית"ר י-ם זה המקום".
"על כל מקרה, אני מאמין שלא משנה בכמות הקבוצות המאמנים כיום לא נותנים מספיק צ'אנסים לצעירים וזה חבל, אני חושב שצריך לתת יותר הזדמנויות לשחקנים הצעירים, כי רק ככה הם יכולים להוכיח את עצמם" |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/08/2012 : 14:55:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אלעד יונה זה זה ששיחק עם הסיפרה 7 על הגב במשחק נגדנו בליגה ב' נגד מעלה אדומים. הוא היה טוב אבל לא שיחרר כדור מהרגל יותר מדי, ללא ספק מוכשר, אם כי בסך הכל ילד בן 18 וכמה חודשים לפי רישומי ההתאחדות.
הוא בן 28, לא 18. כבר לא ילד בכלל. יליד 1984. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/08/2012 : 14:57:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אלעד יונה זה זה ששיחק עם הסיפרה 7 על הגב במשחק נגדנו בליגה ב' נגד מעלה אדומים. הוא היה טוב אבל לא שיחרר כדור מהרגל יותר מדי, ללא ספק מוכשר, אם כי בסך הכל ילד בן 18 וכמה חודשים לפי רישומי ההתאחדות.
הוא בן 28, לא 18. כבר לא ילד בכלל. יליד 1984.
אופס, הייתי אופטימי ולא מרוכז. אם כן, זו הזדמנות אחרונה לקריירה אצל הבחור. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/08/2012 : 10:05:44
|
לפי דאבל פס: 8.8.12 הבלם עומרי נווה סיכם בעמישב.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/08/2012 : 10:26:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לא נראה לי שזה בגלל שעמישב נתנו הצעה גבוהה יותר. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 08/08/2012 : 12:54:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
עמישב מתחילים להצטייר כקבוצה חזקה. שנה שעברה בסופו של דבר הם סיימו רק מקום אחד מתחתינו, ביחד עם מרמורק (שלא לדבר על זה שהם היו הנאחס שלנו), והם התחזקו בקרגולה ועומרי שהוא בלם טוב מאוד לרמות האלה, ויש להם כבר את הבוזגלואים ... יהיה מעניין. |
הפטיש המגל והערק שאזל |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/08/2012 : 12:15:41
|
לפי כל העיר, נסים אזרזר מצטרף למחלקה שלנו במודיעין, לאחר שהבין שלא בונים עליו להרכב. אתמול הוא כבר הספיק לפוצץ משחק אימון מול גבעת זאב.
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 14/08/2012 : 09:19:29
|
היריבות מתחזקות ע"פי גולר: קביליו יפו החתימה את משה ביטון מהפועל חיפה (לשעבר מכבי ת"א ובני יהודה). מרמורק החתימה את זיו כבדה. עירוני בת ים החתימה את מאור אסור, פיני בלילי ואסי ברזילי.
אין לי מושג מה שווים היום כל השחקנים האלה, אבל יש שם הרבה "שמות" גדולים יחסית לליגה א'.
|
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 14/08/2012 : 11:44:04
|
הבנתי שדן רומן נבחן/מתאמן בראשון לציון. סתם מעניין מה העלויות שלו ומה קורה איתו, אין שחקן שהייתי רוצה לראות בהפועל יותר מדן רומן (אחרי שי) |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 14/08/2012 : 16:34:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
היריבות מתחזקות ע"פי גולר: קביליו יפו החתימה את משה ביטון מהפועל חיפה (לשעבר מכבי ת"א ובני יהודה). מרמורק החתימה את זיו כבדה. עירוני בת ים החתימה את מאור אסור, פיני בלילי ואסי ברזילי.
אין לי מושג מה שווים היום כל השחקנים האלה, אבל יש שם הרבה "שמות" גדולים יחסית לליגה א'.
פיני בלילי ומאור אסור רק מתאמנים בבת ים להבנתי. |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 15/08/2012 : 12:20:44
|
משה ביטון????? שחקן שלא פוגע כבר 3 שנים. סוס מת לדעתי, ישוחרר מחזור רבעי כבר. זיו כבדה זה חיזוק אמיתי. קטמון עמישב אזור זה יהיה המאבק לדעתי. |
|
|
מלפפונים 2012 |
|
|
|