משתמש |
מלפפונים 2012 |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 31/07/2012 : 01:11:09
|
לאסלו צה, לא נמאס לך? אני משוכנע שיש לך לב טוב איפהשהו, יאללה, תחזיר אותו. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/08/2012 : 14:44:40
|
אין חידושים מיוחדים. גל קין עדיין בתמונה, גם יוני קים (שעשה סיבוב אצלנו בעונת מבשרת הראשונה אם איני טועה). אין עדיין דיווחים על טוני קיל ורז קיס. http://www.jerusalemnet.co.il/article/43228 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 02/08/2012 : 14:31:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
סוף לסאגה?
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5683
כמה הבהרות:
אני לא באמת כזה עילג. אני בטוח שהיו נקודות, פסיקים, והגיון כרונולוגי כשעניתי לכתב.
אורי ממש לא בחו"ל. ראיתי אותו הבוקר בישיבת הנהלה.
אין סאגה וכנראה שגם לא משחק אימון.
יאללה הפועל |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 03/08/2012 : 17:40:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לאסלו צה, לא נמאס לך? אני משוכנע שיש לך לב טוב איפהשהו, יאללה, תחזיר אותו.
שב בשקט, אמן הרשע. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 12:01:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
ראיון עם איסלאם: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5687
איסלאם נותן פה תשובה אחרת לסוגייה שנידונה פה לא פעם לגבי הקהל המחבק יותר מדי גם בהפסדים ושזה פוגע בקבוצה.
מה זאת אומרת חייבים? "קבוצה כמו קטמון, אם היא לא לפחות בליגה הלאומית זה לא מממש את הפוטנציאל. יש פה קהל ואווירה, אין כמו קטמון. מגיע לאוהדים ולקבוצה הזאת לעלות בעזרת השם השנה"
"אני אומר שקבוצה כמו קטמון צריכה להיות שם, ואפילו בליגה העל" אומר אלזנטי, "יש שם קבוצות שאין בהן קהל כמו שיש בקטמון, קהל מעודד ותומך. זה לא קהל שמשחק אחד לא טוב והם מקללים אין דבר כזה פה, הם ממשיכים לעודד! אין דברים כאלה בכל העולם, בלוד יש 150 איש ואם אתה לא טוב אז אתה אוכל אותה, פה הם מעודדים אותך עד שתהיה טוב"
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 13:04:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
איסלאם נותן פה תשובה אחרת לסוגייה שנידונה פה לא פעם לגבי הקהל המחבק יותר מדי גם בהפסדים ושזה פוגע בקבוצה.
מה זאת אומרת חייבים? "קבוצה כמו קטמון, אם היא לא לפחות בליגה הלאומית זה לא מממש את הפוטנציאל. יש פה קהל ואווירה, אין כמו קטמון. מגיע לאוהדים ולקבוצה הזאת לעלות בעזרת השם השנה"
"אני אומר שקבוצה כמו קטמון צריכה להיות שם, ואפילו בליגה העל" אומר אלזנטי, "יש שם קבוצות שאין בהן קהל כמו שיש בקטמון, קהל מעודד ותומך. זה לא קהל שמשחק אחד לא טוב והם מקללים אין דבר כזה פה, הם ממשיכים לעודד! אין דברים כאלה בכל העולם, בלוד יש 150 איש ואם אתה לא טוב אז אתה אוכל אותה, פה הם מעודדים אותך עד שתהיה טוב"
זה שהוא אומר שזה עשה לו טוב לא אומר שזה עזר מקצועית ועלינו ליגה, או שאני טועה? |
נערך על ידי - שלומי דנינו ב-06/08/2012 13:04:30 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 13:43:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
זה שהוא אומר שזה עשה לו טוב לא אומר שזה עזר מקצועית ועלינו ליגה, או שאני טועה?
|
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 14:45:55
|
צודק. בשנים שקיללנו חצי מהסגל עלינו ליגה פעמיים ולקחנו אליפות.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 14:52:58
|
זה באמת נורא סקסי לדבר על האוהדים שמקללים. גם בימים הכי מקללים, לא יותר משלושה שחקנים ספגו קללות (ואני חוזר 15 שנה אחורה, תומר אזולאי בראשם). אף אחד בקהל לא מקלל שחקנים. אף אחד. מדי פעם, אחרי שמונה הפסדים, יש כאלה ששורקים בוז. אפילו צועקים לכמה שחקנים שמנים וכבדים להזיז את התחת. מי ישמע. עושים סיפור מכלום. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 15:04:58
|
זו רק דרך אחת להתסכל על זה. דרך אחרת, ולא פחות לגיטימית, היא ש(גם) בזכות התנהגות הקהל הרווחנו את איסלם לעונה נוספת, ו(גם) בזכותו נעלה ליגה.
אגב, יש לי הרגשה שגם דעתו של שי קרובה לזו של איסלם. מסופקני אם הוא מתגעגע להתנהגות הקהל בימים ה"טובים" של סא.ד.ר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 15:28:41
|
לאיסלאם היתה הצעה מפתה למדי מקבוצה בלאומית. הוא החליט להישאר בקטמון גם מסיבות מקצועיות (כולל דקות משחק], אבל לא פחות מכך שידע שהוא יקבל יחס חיובי ואוהד מהקהל ללא התייחסות ללאום שלו, דבר שבקבוצה האחרת כלל וכלל לא היה מובטח לו אם חלילה לא היה הולך לו מקצועית. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 06/08/2012 : 16:16:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לאיסלאם היתה הצעה מפתה למדי מקבוצה בלאומית. הוא החליט להישאר בקטמון גם מסיבות מקצועיות (כולל דקות משחק], אבל לא פחות מכך שידע שהוא יקבל יחס חיובי ואוהד מהקהל ללא התייחסות ללאום שלו, דבר שבקבוצה האחרת כלל וכלל לא היה מובטח לו אם חלילה לא היה הולך לו מקצועית.
תפסיקו להיות תמימים.. שחקנים שהיו יותר קרובים אלינו מאיסלאם מכרו אותנו בשביל עוד 1.90 במשכורת.. אם הייתה לו או לכל שחקן אחר אולי חוץ משי הצעה עם יותר כסף במקום אחר הוא היה שם. ברור שהקהל משחק תפקיד חשוב ברצון של שחקן לשחק פה. ואף אחד לא אומר לקלל שחקנים.אני לא אקלל שחקן שלנו בחיים אם לא התגרה בקהל לפני וכו'.. אבל לא זאת השאלה פה. זהנ לא עניין של קללות או לא. זה עניין של אם מפסידים שמונה משחקים רצוף למחוא כפיים או לא. ואולי לשרוק בוז.. ועם כל הכבוד, אני לא רוצה להיות קבוצה ששחקנים באים לעשות עליה סיבוב כספי, מקבלים ליטוף לא משנה מה ואז עוזבים ואנחנו נשארים לנגב את הדמעות. ומסכים עם שלומי, אפשר לחשוב שמדובר כאן בפלג מהלה פמיליה.. יציע "לא מקללים" "מקללים שחקנים".. אנחנו באותה קבוצה? אתם באמת חושבים שיש לנו קהל אלים?? |
|
|
מלפפונים 2012 |
|
|
|