פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים 2012

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים 2012
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא
עמוד: מתוך 24

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 31/07/2012 :  01:11:09  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו צה, לא נמאס לך?
אני משוכנע שיש לך לב טוב איפהשהו, יאללה, תחזיר אותו.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 01/08/2012 :  14:44:40  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין חידושים מיוחדים. גל קין עדיין בתמונה, גם יוני קים (שעשה סיבוב אצלנו בעונת מבשרת הראשונה אם איני טועה). אין עדיין דיווחים על טוני קיל ורז קיס.
http://www.jerusalemnet.co.il/article/43228
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 02/08/2012 :  13:25:18  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוף לסאגה?

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5683

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/08/2012 :  14:06:03  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זמן ירושלים: קשיים עם אבולפיה (רק זה חסר לנו כרגע, עם מצוקת הבלמים שלנו), ואופציה לשיתוף פעולה מעניין עם מחלקת הנוער של הפועל י-ם בניהולו של ליאור זדה.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/391/913.html?hp=54&cat=869
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 02/08/2012 :  14:31:06  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

סוף לסאגה?

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5683

כמה הבהרות:

אני לא באמת כזה עילג. אני בטוח שהיו נקודות, פסיקים, והגיון כרונולוגי כשעניתי לכתב.

אורי ממש לא בחו"ל. ראיתי אותו הבוקר בישיבת הנהלה.

אין סאגה וכנראה שגם לא משחק אימון.

יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/08/2012 :  10:38:39  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראיון עם איסלאם:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5687
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 03/08/2012 :  17:40:16  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

לאסלו צה, לא נמאס לך?
אני משוכנע שיש לך לב טוב איפהשהו, יאללה, תחזיר אותו.

שב בשקט, אמן הרשע.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  12:01:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

ראיון עם איסלאם:

איסלאם נותן פה תשובה אחרת לסוגייה שנידונה פה לא פעם לגבי הקהל המחבק יותר מדי גם בהפסדים ושזה פוגע בקבוצה.

מה זאת אומרת חייבים?
"קבוצה כמו קטמון, אם היא לא לפחות בליגה הלאומית זה לא מממש את הפוטנציאל. יש פה קהל ואווירה, אין כמו קטמון. מגיע לאוהדים ולקבוצה הזאת לעלות בעזרת השם השנה"

"אני אומר שקבוצה כמו קטמון צריכה להיות שם, ואפילו בליגה העל" אומר אלזנטי, "יש שם קבוצות שאין בהן קהל כמו שיש בקטמון, קהל מעודד ותומך. זה לא קהל שמשחק אחד לא טוב והם מקללים אין דבר כזה פה, הם ממשיכים לעודד! אין דברים כאלה בכל העולם, בלוד יש 150 איש ואם אתה לא טוב אז אתה אוכל אותה, פה הם מעודדים אותך עד שתהיה טוב"

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  13:04:04  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ראיון עם איסלאם:

איסלאם נותן פה תשובה אחרת לסוגייה שנידונה פה לא פעם לגבי הקהל המחבק יותר מדי גם בהפסדים ושזה פוגע בקבוצה.

מה זאת אומרת חייבים?
"קבוצה כמו קטמון, אם היא לא לפחות בליגה הלאומית זה לא מממש את הפוטנציאל. יש פה קהל ואווירה, אין כמו קטמון. מגיע לאוהדים ולקבוצה הזאת לעלות בעזרת השם השנה"

"אני אומר שקבוצה כמו קטמון צריכה להיות שם, ואפילו בליגה העל" אומר אלזנטי, "יש שם קבוצות שאין בהן קהל כמו שיש בקטמון, קהל מעודד ותומך. זה לא קהל שמשחק אחד לא טוב והם מקללים אין דבר כזה פה, הם ממשיכים לעודד! אין דברים כאלה בכל העולם, בלוד יש 150 איש ואם אתה לא טוב אז אתה אוכל אותה, פה הם מעודדים אותך עד שתהיה טוב"

זה שהוא אומר שזה עשה לו טוב לא אומר שזה עזר מקצועית ועלינו ליגה, או שאני טועה?

נערך על ידי - שלומי דנינו ב-06/08/2012 13:04:30
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  13:43:37  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ראיון עם איסלאם:

מה זאת אומרת חייבים?

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  14:45:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ראיון עם איסלאם:

מה זאת אומרת חייבים?

צודק. בשנים שקיללנו חצי מהסגל עלינו ליגה פעמיים ולקחנו אליפות.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  14:52:58  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה באמת נורא סקסי לדבר על האוהדים שמקללים. גם בימים הכי מקללים, לא יותר משלושה שחקנים ספגו קללות (ואני חוזר 15 שנה אחורה, תומר אזולאי בראשם).
אף אחד בקהל לא מקלל שחקנים. אף אחד. מדי פעם, אחרי שמונה הפסדים, יש כאלה ששורקים בוז. אפילו צועקים לכמה שחקנים שמנים וכבדים להזיז את התחת. מי ישמע.
עושים סיפור מכלום.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  15:04:58  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ראיון עם איסלאם:

מה זאת אומרת חייבים?

זו רק דרך אחת להתסכל על זה. דרך אחרת, ולא פחות לגיטימית, היא ש(גם) בזכות התנהגות הקהל הרווחנו את איסלם לעונה נוספת, ו(גם) בזכותו נעלה ליגה.

אגב, יש לי הרגשה שגם דעתו של שי קרובה לזו של איסלם. מסופקני אם הוא מתגעגע להתנהגות הקהל בימים ה"טובים" של סא.ד.ר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  15:28:41  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאיסלאם היתה הצעה מפתה למדי מקבוצה בלאומית.
הוא החליט להישאר בקטמון גם מסיבות מקצועיות (כולל דקות משחק], אבל לא פחות מכך שידע שהוא יקבל יחס חיובי ואוהד מהקהל ללא התייחסות ללאום שלו, דבר שבקבוצה האחרת כלל וכלל לא היה מובטח לו אם חלילה לא היה הולך לו מקצועית.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 06/08/2012 :  16:16:32  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לאיסלאם היתה הצעה מפתה למדי מקבוצה בלאומית.
הוא החליט להישאר בקטמון גם מסיבות מקצועיות (כולל דקות משחק], אבל לא פחות מכך שידע שהוא יקבל יחס חיובי ואוהד מהקהל ללא התייחסות ללאום שלו, דבר שבקבוצה האחרת כלל וכלל לא היה מובטח לו אם חלילה לא היה הולך לו מקצועית.

תפסיקו להיות תמימים..
שחקנים שהיו יותר קרובים אלינו מאיסלאם מכרו אותנו בשביל עוד 1.90 במשכורת..
אם הייתה לו או לכל שחקן אחר אולי חוץ משי הצעה עם יותר כסף במקום אחר הוא היה שם.
ברור שהקהל משחק תפקיד חשוב ברצון של שחקן לשחק פה.
ואף אחד לא אומר לקלל שחקנים.אני לא אקלל שחקן שלנו בחיים אם לא התגרה בקהל לפני וכו'.. אבל לא זאת השאלה פה. זהנ לא עניין של קללות או לא. זה עניין של אם מפסידים שמונה משחקים רצוף למחוא כפיים או לא. ואולי לשרוק בוז.. ועם כל הכבוד, אני לא רוצה להיות קבוצה ששחקנים באים לעשות עליה סיבוב כספי, מקבלים ליטוף לא משנה מה ואז עוזבים ואנחנו נשארים לנגב את הדמעות.
ומסכים עם שלומי, אפשר לחשוב שמדובר כאן בפלג מהלה פמיליה.. יציע "לא מקללים" "מקללים שחקנים".. אנחנו באותה קבוצה? אתם באמת חושבים שיש לנו קהל אלים??
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07