משתמש |
קטמון מחזיק מים |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 20:01:39
|
היום בתוכנית הספורט של רשת ב' ("זה ברשת" נראה לי) באיטם שהיה על היחסים הבעיתיים בין הבעלים לאוהדים של הפועל חיפה, דיברו על זה שהאוהדים הולכים רחוק מידי, למשל כמו בהפועל ת"א. ואז אמר מישהו (אולי בוני גינזבורג) שבכלל הקונספט של קבוצת אוהדים לא ממש מוכיח את עצמו, חוץ מהיוצא מן הכלל של אוסישקין. בפרט נאמר ש".....למשל הדבר הזה, קטמון, שלא ממש מחזיק מים....". עלה לי על העצבים. מישהו שנתקל בו, שיתן לו בעיטה בתחת בשמי. אבל זה הזכיר לי את מה שקטמון כבר התחילה להוכיח, וגם - את מה שאנחנו עדיין צריכים לעשות בשביל שכולם יבינו - להגיע לליגת העל ולתקוע יתד, כקבוצת האוהדים הראשונה שעשתה זאת בכדורגל. ובינתיים - בואו נהנה מהדרך, גם אם היא ארוכה, ונרגיע את המחלוקות ביננו.
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 20:03:30
|
לאחרונה נדמה לי שאנחנו הדבר החיובי היחיד שנותר בכדורגל פה. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 20:37:41
|
חיפשתי מייל שלו דרך רשות השידור ברדיו ובטלויזיה ואין נו מילא - אף אחד לא מקשיב לרשת ב' חוץ מדוד |
ירון |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 21:12:28
|
בוני גינזבורג טיפש להחריד. אין צורך להתייחס אליו. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 21:19:56
|
הדבר הכי טוב שאפשר לעשות הם אנשים כמהו זה להזמין אותם לראות משחק שלנו ושאחרי זה נראה אותו אומר שאנכנו לא מחזקים מים חוץ מזה צריך להפסיק להתייחס לכול טיפש וזב חותם שאומר איזה שטות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 22:14:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
חיפשתי מייל שלו דרך רשות השידור ברדיו ובטלויזיה ואין נו מילא - אף אחד לא מקשיב לרשת ב' חוץ מדוד
ירון, תעשה לי טובה, תחזור לעסוק בדברים הרציניים, תשאיר לי בבקשה את הזוטות החביבות האלה.
אגב, שמתי לב שאלטשולר שחם מודפסים על גלבוע-גליל ואוסישקין בכדורסל, הפועל ראשון בכדוריד ואנחנו. בחירות עם אופי וצבע ברור. קישור: https://www.as-invest.co.il/community/katamon/.aspx הפטיש, המגל והאלטשולר שחם גם... כל הכבוד להם. ואם כבר, אז בהצלחה לראשון כדוריד במשחק החמישי המכריע נגד מכבי. עופר טלספפה - הוא מראשל"צ, לא כך?
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 22:43:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
חיפשתי מייל שלו דרך רשות השידור ברדיו ובטלויזיה ואין נו מילא - אף אחד לא מקשיב לרשת ב' חוץ מדוד
ירון, תעשה לי טובה, תחזור לעסוק בדברים הרציניים, תשאיר לי בבקשה את הזוטות החביבות האלה.
אגב, שמתי לב שאלטשולר שחם מודפסים על גלבוע-גליל ואוסישקין בכדורסל, הפועל ראשון בכדוריד ואנחנו. בחירות עם אופי וצבע ברור. קישור: https://www.as-invest.co.il/community/katamon/.aspx הפטיש, המגל והאלטשולר שחם גם... כל הכבוד להם. ואם כבר, אז בהצלחה לראשון כדוריד במשחק החמישי המכריע נגד מכבי. עופר טלספפה - הוא מראשל"צ, לא כך?
יש זמן להכל ברוך השם
|
ירון |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 28/05/2012 : 22:49:07
|
היום בתוכנית הספורט של רשת ב' ("זה ברשת" נראה לי) באיטם שהיה על היחסים הבעיתיים בין הבעלים לאוהדים של הפועל חיפה, דיברו על זה שהאוהדים הולכים רחוק מידי, למשל כמו בהפועל ת"א. ואז אמר מישהו (אולי בוני גינזבורג) שבכלל הקונספט של קבוצת אוהדים לא ממש מוכיח את עצמו, חוץ מהיוצא מן הכלל של אוסישקין. בפרט נאמר ש".....למשל הדבר הזה, קטמון, שלא ממש מחזיק מים....". עלה לי על העצבים. מישהו שנתקל בו, שיתן לו בעיטה בתחת בשמי. אבל זה הזכיר לי את מה שקטמון כבר התחילה להוכיח, וגם - את מה שאנחנו עדיין צריכים לעשות בשביל שכולם יבינו - להגיע לליגת העל ולתקוע יתד, כקבוצת האוהדים הראשונה שעשתה זאת בכדורגל. ובינתיים - בואו נהנה מהדרך, גם אם היא ארוכה, ונרגיע את המחלוקות ביננו.
גם לי יצא לשמוע את המאותגר הזה, בוני. הוא אמר את זה בהקשר של כל האוהדים הנודניקים האלה שיוצאים נגד בעלים כמו טביב שמשקיעים את מיטב כספם בקבוצה. אני דווקא הייתי הולך על בעיטה בביצים. ניראה מי מחזיק מים ומי מלא באוויר חם. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-28/05/2012 22:51:51 |
|
|
abil73
77 הודעות |
נשלח - 30/05/2012 : 17:39:22
|
לא צריך להתייחס לכל אמירה של "גאון כדורגל" כמו בוני שמוכיח באמירותיו שאין לו מושג על מה הוא מדבר.
|
|
|
|
קטמון מחזיק מים |
|
|
|