באיזה סרט אתה חי רוב השנה הובלנו את הליגה הקבוצה אם הכי הרבה קהל ניצחנו את כול הגדולות תצוגות עידוד שלא מבישות קבוצות בליגה הבחירה ואתה אומר שלא היינו חלק משמעותי?
אתה חי בסרט: תצוגת כדורגל היתה לא משכנעת ברוב שלבי העונה היה לנו הרבה מזל שבשלב מסוים נגמר.לגבי הקהל דווקה כן הם ציינו שהקהל שלנו היה הכי טוב (את זה ידעתי גם בלי כתבה).אני מקווה שבשנה הבאה נפסיק לחיות בסרט ופשוט נעלה ליגה כמו יבנה
אתה חי בסרט: תצוגת כדורגל היתה לא משכנעת ברוב שלבי העונה היה לנו הרבה מזל שבשלב מסוים נגמר.לגבי הקהל דווקה כן הם ציינו שהקהל שלנו היה הכי טוב (את זה ידעתי גם בלי כתבה).אני מקווה שבשנה הבאה נפסיק לחיות בסרט ופשוט נעלה ליגה כמו יבנה
כי פשוט קבוצות אחרות נתנו תצוגת כדורגל מדהימה וחוץ מאיתנו הכדורגל היה משכנע תעשה לי טובה היינו צריכים לקבל הרבה יותר קרדיט נ.ב. תראה מה הפגרה עושה על מה אנכנו מתווכחים.....
לא יבנה לא שיחקו טיקי טקה הם שיחקו עם אופי וזה כל ההבדל לכן הם עלו ואנחנו התפרקנו נגד קבוצות שכונתיות ולכן הינו פרה שחלבו ממנה נקודות וממש לא גורם המרכזי בצמרת.אנחנו הינו משמעותים רק מבחינת קהל אבל כאמור את זה אנחנו ידעים גם כך