פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טסלפפה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טסלפפה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם טסלפפה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  15:32:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא לא צריך להוכיח את עצמו לפני שיכתבו לו שיר?. דין מאמנים כדין שחקנים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  20:03:41  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

עצם זה שהוא זכה לכבוד העצום להגיע לקטמון ולקבל את התפקיד הסופר-אחראי, זה כבר אומר שהוא הוכיח את עצמו, לא?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  20:59:37  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

לא.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

abil73 abil73 מנותק

77 הודעות

נשלח - 30/05/2012 :  17:36:58  הצג פרופיל שלח ל- abil73 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

אני מאוד מאוד מקווה שהפרסום על טלספפה הוא לא נכון....
אם זאת האופציה אז באמת לא ברור לי למה לא ליאור..

נראה לי כי מוקדם מדי להעביר ביקורת על המינוי, נבחרה הנהלה צריך לבחון אותה בסוף ולא בתחילת דרכה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/07/2012 :  15:01:22  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

Teselpepe

דווקא לא.

Teselpapa

לפי הראיון איתו ברדיו ירושלים היום - TASELPAPA. היה גם הסבר על מקור השם, משהו רוסי עם יצירת כובעים, או משהו כזה.
וציטוט מפיו: "אני פחות הרפתקן מליאור, זה בטוח". שכל אחד יפרש לעצמו אם זה דבר טוב או לא...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/07/2012 :  16:32:56  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

Teselpepe

דווקא לא.

Teselpapa

לפי הראיון איתו ברדיו ירושלים היום - TASELPAPA. היה גם הסבר על מקור השם, משהו רוסי עם יצירת כובעים, או משהו כזה.
וציטוט מפיו: "אני פחות הרפתקן מליאור, זה בטוח". שכל אחד יפרש לעצמו אם זה דבר טוב או לא...

תהיה בטוח שהוא אמר את זה במובן החיובי .. הוא כבר פירגן בעבר על העבודה שליאור עשה בקבוצה ..
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/07/2012 :  17:32:59  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני נגד המאמן החדש אבל בכל זאת אוהב הרפתקנות. מקווה שלא מדובר בעוד תלמיד של גרנט
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/07/2012 :  17:33:39  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרויד עדיין חי. רציתי לכתוב אני ל א נגד המאמן החדש....
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/07/2012 :  19:50:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה
תהיה בטוח שהוא אמר את זה במובן החיובי .. הוא כבר פירגן בעבר על העבודה שליאור עשה בקבוצה ..

אין ספק, זה לא נאמר כביקורת על ליאור, והוא פירגן לליאור גם במהלך הראיון. זו היתה התייחסות לסגנון המשחק הצפוי.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 06/07/2012 :  22:16:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אין ספק, זה לא נאמר כביקורת על ליאור, והוא פירגן לליאור גם במהלך הראיון. זו היתה התייחסות לסגנון המשחק הצפוי.

לגבי סגנון המשחק אני בטוח שנראה הרבה יותר הגנה - הוא מאמן הגנתי שמעדיף קודם כל לא לספוג . אבל אל תטעה, כשלוד שיחקה נגדנו בטדי ראינו התקפה קטלנית ועם קצת יותר מזל הם היו מנצחים .
ועוד משהו , אם עד היום ליאור שלח את כל השחקנים למעלה בדקה ה88 במצב של 0-0 , טסלפפה יעדיף לקחת את הנקודה בלי להסתכן . זה יביא לנו כמה נקודות .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם טסלפפה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07