פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טסלפפה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טסלפפה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם טסלפפה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 27/05/2012 :  20:08:44  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ספפה הולך לחתום מחר, ע"פ מועלם. זה המאמן שהולך להצעיד אותנו ללאומית?
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42616

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 27/05/2012 :  20:32:09  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ספפה הולך לחתום מחר, ע"פ מועלם. זה המאמן שהולך להצעיד אותנו ללאומית?
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42616

כך מסתמן. הימור גדול, אבל שיהיה לכולנו בהצלחה. טלספפה העם איתך.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/05/2012 :  21:33:44  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאכזב מאוד.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 27/05/2012 :  21:55:53  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שם גדול , אבל אני סומך על שיקול הדעת של נציגינו. בהצלחה לטלספפה, בהצלחה להפועל בעונה הבאה, אני את המניה כבר חידשתי.
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 27/05/2012 :  21:58:20  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פער גדול מאוד בין הדיון המעניין והפורה שמתרחש בפורום חברי העמותה לבין הדיון השטחי והמשעמם שיש כאן.

זה הזמן להצטרף: https://www.katamonshop.com/amuta/

זה הדיון בפורום חברי עמותה: http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2700&whichpage=3

ומי שעדיין לא הצביע לתקנון, נשאר לו עד חצות

נערך על ידי - ועדה מסדרת ב-27/05/2012 22:01:09
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 27/05/2012 :  23:48:26  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

יש פער גדול מאוד בין הדיון המעניין והפורה שמתרחש בפורום חברי העמותה לבין הדיון השטחי והמשעמם שיש כאן.

נכון.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  04:46:28  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי כבר אפשר להתנדב לעזור בקיפול/ שליחה של חברי/ ות העמותה החדשים?
עבור לתחילת הדף

kata moni kata moni מנותק

33 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  14:11:18  הצג פרופיל שלח ל- kata moni הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי מושג מיהו המאמן החדש. ברור לי רק שהוא לא בדיוק האיש המוכר עם הניסיון שדובר עליו. מהכתבות באתרים השונים מתבררת תמונה ברורה: היו"ר היוצא הוא שהחליט שליאור לא ימשיך, ובהתאם התקבלה ההחלטה ע"י ההנהלה הנבחרת יומיים לאחר בחירתה. כמו כן, הניסיון השני לאיחוד המיוחל לא יצא לפועל, שוב בעקבות אי רצונו בכך של היו"ר היוצא.
ועתה, רץ היו"ר היוצא לתפקיד המנכ"ל החדש, כמובן בשכר מלא (וכנראה לא נמוך במיוחד).
מעבר לכישלון המקצועי, טוב יהיה לבחון את "ההצלחה" הניהולית בשנה האחרונה. איך ייתכן (כפי שפורסם כבר) שהצוות המקצועי והשחקנים לא קיבלו כבר למעלה מחודשיים את משכורותיהם?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  14:40:10  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי kata moni

אין לי מושג מיהו המאמן החדש. ברור לי רק שהוא לא בדיוק האיש המוכר עם הניסיון שדובר עליו. מהכתבות באתרים השונים מתבררת תמונה ברורה: היו"ר היוצא הוא שהחליט שליאור לא ימשיך, ובהתאם התקבלה ההחלטה ע"י ההנהלה הנבחרת יומיים לאחר בחירתה. כמו כן, הניסיון השני לאיחוד המיוחל לא יצא לפועל, שוב בעקבות אי רצונו בכך של היו"ר היוצא.
ועתה, רץ היו"ר היוצא לתפקיד המנכ"ל החדש, כמובן בשכר מלא (וכנראה לא נמוך במיוחד).
מעבר לכישלון המקצועי, טוב יהיה לבחון את "ההצלחה" הניהולית בשנה האחרונה. איך ייתכן (כפי שפורסם כבר) שהצוות המקצועי והשחקנים לא קיבלו כבר למעלה מחודשיים את משכורותיהם?

אני מניח שאתה לא מצפה לקבל תשובות לשאלות שלך בפורום הפתוח? אם אתה חבר עמותה, אתה מוזמן להיכנס לפורום חברי העמותה, ואם לא תנסה לשלוח מייל לאחד מהועד המנהל. מהנסיון שלי, במידה והשאלה שלך תנוסח בצורה מכובדת וענינינית, יש סיכוי טוב שתקבל עליה תשובה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  14:40:51  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי kata moni

שב שב בשקט טמבל
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  22:46:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, חלאס, עברו יומיים... עכשיו מישהו מוכן בבקשה להגיד לנו (וברצינות) איך מבטאים את השם שלו? נא לאיית באנגלית. תודה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  23:25:56  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
Teselpepe

אבל החבר'ה קוראים לו פפ

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  23:44:52  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

Teselpepe

דווקא לא.

Teselpapa
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/05/2012 :  23:52:36  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה יכול להחליט? אתמול אמרת לי עם E

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/05/2012 :  14:14:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועכשיו שאנחנו יודעים (אולי) איך מבטאים את השם, מי מתכבד לכתוב לו שיר?

במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להסתפק ב"טסלפפה, טסלפפה, עולה עולה עולה..."...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם טסלפפה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07