משתמש |
שרון אביטן מועמד להפועל קטמון  |
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 14:56:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
עם זאת שגם אני הייתי שמח לראות את ליאור על הקווים, יכול להיות שחופש מקטמון יהיה לו בריא. הוא אמר בעצמו שקשה לו ועמוס לו, אני מקווה שתתקבל ההחלטה הנכונה - אני סומך על הוועד, מי שלא יהיה בה.
אני סומך על ליאור זאדה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 15:00:39
|
אני מודה שגם אחרי ההסברים אני מתקשה להבין. זה שההנהלה הקיימת לא עצרה ועשתה עבודת הכנה עם מאמנים נוספים זה ברור ואפילו חשוב.אבל המגמה שבה כבר הוחלט שסביר שליאור לא ימשיך כאשר אין הנהלה עדיין וכאשר המנכ"ל שיהיה(שעדיין לא הוחלט עליו לפחות רשמית) כפוף להנהלה החדשה (ולא להיפך) זה כבר פחות הגיוני. |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 15:23:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
עם זאת שגם אני הייתי שמח לראות את ליאור על הקווים, יכול להיות שחופש מקטמון יהיה לו בריא. הוא אמר בעצמו שקשה לו ועמוס לו, אני מקווה שתתקבל ההחלטה הנכונה - אני סומך על הוועד, מי שלא יהיה בה.
אני סומך על ליאור זאדה
בגדול, גם אני - אבל אני לא מבין יותר מדי בכדורגל אז לא יודע. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 15:26:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אני מודה שגם אחרי ההסברים אני מתקשה להבין. זה שההנהלה הקיימת לא עצרה ועשתה עבודת הכנה עם מאמנים נוספים זה ברור ואפילו חשוב.אבל המגמה שבה כבר הוחלט שסביר שליאור לא ימשיך כאשר אין הנהלה עדיין וכאשר המנכ"ל שיהיה(שעדיין לא הוחלט עליו לפחות רשמית) כפוף להנהלה החדשה (ולא להיפך) זה כבר פחות הגיוני.
מי קבע שזה הוחלט ? מילן בן דוד ? אני מאמין ומקווה שהועד הנוכחי לא יחתוך את נושא המאמן לפני שיהיה ועד מנהל חדש למיטב הבנתי - החלטה על מאמן היא לא רק של מנכל אלא של ועד מנהל . מחר בערב יהיה לנו ועד מנהל בעזרת השם - שיצטרך לקבל החלטה בזמן לחוץ
זה לא אומר כלום לגבי ליאור - לא לחיוב ולא לשלילה
עד כמה שאני מבין |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-21/05/2012 16:35:59 |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 17:05:02
|
חלאס שטויות ירון. ברור שכבר הוחלט שליאור לא ממשיך. נשאר למי שקובע רק לקבל החלטה מי מחליף אותו. כל השאר, סמנטיקה. אותי זה מצער שליאור לא ממשיך אבל אלו החיים. לא אברהים ולא שרון אביטן נחשבים בעיני טובים או בכירים ממנו, אבל זה מה שיש וזהו. מה עוד שיש לליאור ערך מוסף שלהם אין, בעיני הרומנטיקניות והמיושנות לפחות.. ביאס אותי לשמוע ברדיו את ליאור. הוא לא הסתיר את רצונו להמשיך, אבל הוא גבר והגון עד הסוף. רק בלי סיפורים "שעדיין לא התקבלה החלטה".. |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 17:39:30
|
בלי להכנס לפרטים, הדרישה ממאמנים פוטנציאליים היא לבוא עם תוכניות \ "שיעורי בית" ולא רק להציג את הרזומה שלהם (כפי שהוסבר בפגישת העמותה). הציפייה והתקווה היא שגם ליאור ישתתף בתהליך, וברור שלהיכרות הקרובה איתו ולתרומתו העצומה למועדון יינתן משקל.
ההערכות כבודן במקומן (באמת). עדיין לא התקבלה החלטה. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 19:25:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
חלאס שטויות ירון. ברור שכבר הוחלט שליאור לא ממשיך. נשאר למי שקובע רק לקבל החלטה מי מחליף אותו. כל השאר, סמנטיקה. אותי זה מצער שליאור לא ממשיך אבל אלו החיים. לא אברהים ולא שרון אביטן נחשבים בעיני טובים או בכירים ממנו, אבל זה מה שיש וזהו. מה עוד שיש לליאור ערך מוסף שלהם אין, בעיני הרומנטיקניות והמיושנות לפחות.. ביאס אותי לשמוע ברדיו את ליאור. הוא לא הסתיר את רצונו להמשיך, אבל הוא גבר והגון עד הסוף. רק בלי סיפורים "שעדיין לא התקבלה החלטה"..
באמת טיעונים שקשים להתמודד איתם, |
ירון |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/05/2012 : 19:53:57
|
הרשו לי להצטרף לאסי טובי בהערכתו שהכיוון של נציגנו הנוכחיים הוא לא להמשיך עם ליאור. יכול להיות שהוא ישתנה, אבל זה יהיה די מפתיע. והרשו לי גם להעריך שאף אחד מהנבחרים החדשים לא יתנגד להמלצות שלהם. לא יודע אם הם יהיו חותמת גומי, אבל מאוד לא סביר שמיד אחרי שהם ייבחרו הם יתנגדו להמלצות של מי שניהל בהצלחה את הקבוצה בשנים האחרונות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 22/05/2012 : 07:10:56
|
מה, עוד פעם לכתוב ליאור? אם זה מה שצריך...
ליאור |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 22/05/2012 : 08:38:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ליאור
לא, לא צריך! עם כל הצער שבדבר, הנה עמדה לא פופולארית. ליאור הוא אחלה, ליאור חמודה, ליאור הוא אחלה חמודה. אחרי שזה נאמר. ליאור, כמי שעמד בראש הצוות המקצועי של הפועל קטמון לא יכול לצאת נקי וזך מהפיאסקו של הסיבוב השני. ברמה המקצועית הוא נושא באחריות מלאה לאיך שניראינו. תאשימו שחקנים שמכרו (אגב, לאן נעלם השרשור הזה באמת...), תאשימו שלא רצו לעלות ליגה, תאשימו את לוזון את מי שאתם רוצים. סביר להניח שגם יהיה צדק בהאשמות. אבל, אין מה לעשות, ליאור לא הצליח לעצור את הסחף וזה היה התפקיד שלו. הוא לא זיהה מאיפה אנחנו מדממים ודממנו למוות להזכירכם, 11 הפסדי ליגה, חלק גדול מהם ברצף מגעיל של סיבוב שני. גם לא שמעתי ממנו עד היום שום הסבר משכנע למה שקרה בקבוצה אותה אימן השנה. כפי שירון נוהג להזכיר לנו מדי פעם, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להשאר עוד הרבה זמן בליגות הנמוכות האלה. ברמה הקיומית זה לא אפשרי. נכון שליאור הצעיד אותנו בגאון שתי ליגות, שזה מכובד ונהדר ועל זה תודתי נתונה לו. אבל ברגעי האמת שהיה צריך להרים את הקבוצה מעפר דל ולא לחכות לגול העשירי מול קבוצת "שקר כל שהוא" מהנגב זה לא קרה. אז אחר כבוד, יצבור ליאור עוד נסיון, ישתפשף ויראה עוד קבוצה או שתיים ויחזור להצעיד אותנו לאירופה. אין לי יומרות להבין במערכים או להכיר את המאמנים שהוזכרו כאן, אני סומך ידי על הנהלה שניווטה אותנו עד כה בהצלחה.
לפני שאתם קופצים עלי עם, "בשר מבשרינו" ו "מח עצמות בחימין שלנו" ועוד בטויים קולינאריים, תנסו לענות עניינית.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/05/2012 : 09:34:11
|
גדעון, אני לא אקפוץ עליך. כל מה שאתה אומר פשוט נכון. לליאור היתרונות הברורים שלו, כולל כמובן האופי וה"משלנו", ואני שמח שהוא סיים את העונה בצורה מסודרת, אבל כעת ראוי לבחון מי האדם המתאים ביותר להוביל אותנו הלאה. דרך אגב, יתכן שזה בכל זאת הוא, אני לא פוסל את זה בכלל, אם כי לצערי לא היה נראה במהלך הסיבוב השני שהוא הפנים ולמד מהטעויות, וזה הדבר הכי מטריד. בכל מקרה, "לחזור ולהגיד ליאור" זה קצת מיותר כרגע ואולי גם ילדותי. בשביל זה אנחנו בוחרים הנהלה, אין לי ספק שההנהלה קשובה לרחשי הקהל, אבל גם צריכה לדעת מתי להתעלות מעליהם.
אוף טופיק: ברכות לווסט האם על העליה חזרה לפרמייר ליג. חבל שעשיתם את זה עם המאמן הנוכחי, שהוא הכי לא "בשר מבשרכם" שיכול להיות. אבל אולי זה מה שצריך כדי לעלות ליגה, וככה חזרתי לנושא המקורי...
|
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 22/05/2012 : 09:48:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ליאור
לא, לא צריך! עם כל הצער שבדבר, הנה עמדה לא פופולארית. ליאור הוא אחלה, ליאור חמודה, ליאור הוא אחלה חמודה. אחרי שזה נאמר. ליאור, כמי שעמד בראש הצוות המקצועי של הפועל קטמון לא יכול לצאת נקי וזך מהפיאסקו של הסיבוב השני. ברמה המקצועית הוא נושא באחריות מלאה לאיך שניראינו. תאשימו שחקנים שמכרו (אגב, לאן נעלם השרשור הזה באמת...), תאשימו שלא רצו לעלות ליגה, תאשימו את לוזון את מי שאתם רוצים. סביר להניח שגם יהיה צדק בהאשמות. אבל, אין מה לעשות, ליאור לא הצליח לעצור את הסחף וזה היה התפקיד שלו. הוא לא זיהה מאיפה אנחנו מדממים ודממנו למוות להזכירכם, 11 הפסדי ליגה, חלק גדול מהם ברצף מגעיל של סיבוב שני. גם לא שמעתי ממנו עד היום שום הסבר משכנע למה שקרה בקבוצה אותה אימן השנה. כפי שירון נוהג להזכיר לנו מדי פעם, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להשאר עוד הרבה זמן בליגות הנמוכות האלה. ברמה הקיומית זה לא אפשרי. נכון שליאור הצעיד אותנו בגאון שתי ליגות, שזה מכובד ונהדר ועל זה תודתי נתונה לו. אבל ברגעי האמת שהיה צריך להרים את הקבוצה מעפר דל ולא לחכות לגול העשירי מול קבוצת "שקר כל שהוא" מהנגב זה לא קרה. אז אחר כבוד, יצבור ליאור עוד נסיון, ישתפשף ויראה עוד קבוצה או שתיים ויחזור להצעיד אותנו לאירופה. אין לי יומרות להבין במערכים או להכיר את המאמנים שהוזכרו כאן, אני סומך ידי על הנהלה שניווטה אותנו עד כה בהצלחה.
לפני שאתם קופצים עלי עם, "בשר מבשרינו" ו "מח עצמות בחימין שלנו" ועוד בטויים קולינאריים, תנסו לענות עניינית.
גדעון - איך אתה לא מתבייש??? ליאור הוא בשר מבשרנו!!
סתם, עכשיו ברצינות, תראה מה זה עולם עקום - בשנה הראשונה שלנו הבאנו את מירו בן שמעון. כולנו התלהבנו כי היה מדובר ב"מאמן בכיר", אפילו המצאנו לו שיר, ושילמנו לא משכורת גבוהה בהתאם. תכלס אני לא יודע כמה הוא מבין בכדורגל. העונה הראשונה אומנם הייתה על הנייר יחסית טובה אבל בלא מעט מקרים חטפנו ולא הבנו מאיפה זה בא לנו. על "חדר ההלבשה" ו"רוח המועדון" ממש אין מה לדבר, מירו לא הבין מה הקטע. בסוף העונה, הוא מכר לכולנו לוקשים על זה שחוסר הצלחה זה לא כישלון על זה שלא קיים כפתור עליית ליגה ועל שיטת ה 2-4-2 יהלום. הוא גם התחייב שאם הוא לא יצליח עם תחילת העונה הבאה הוא יפנה את מקומו למישהו ראוי בלי להעיק עלינו כלכלית. מה קרה בפועל - כולנו אנשים נאורים ותמימים (חוץ ממך קראנקו) האמנו לבלוף והצבענו להשאיר אותו עוד עונה. והוא בתמורה חירבן עלינו, חירבן לנו גם את העונה השניה, ולא עזב את הכיסא עד שלא קיבל פיצוי כספי הוגן (שאנחנו שילמנו).
מצד שני - בא ליאור, מאמן "לא בכיר", לקח אוסף של שחקנים, בנה אותם ודרס את ליגה ג'. למרות שהיה נראה כאילו יש איזשהו מאבק, גם את ליגה ב' הוא אכל בלי מלח. ובליגה א', מה לעשות הדברים לא התחברו. תכלס, בחירת השחקנים הייתה לא טובה, התגובות למה שקורה בשטח היו לא טובות, וגם ניהול המשבר לא הצליח לו. אבל ליאור הוא בן-אדם הגון, כנראה יותר מכל מאמן או שחקן כדורגל שתפגוש במהלך חייך, הוא לא מסתתר מאחורי סיפורים, לא מפיל את האשמה על אף אחד אחר, ולא ממציא איזה הסבר משכנע למה שקרה.
עכשיו תגיד, אם שרון אביטן יחווה "אי הצלחה" אתה חושב שהוא יתנהל ביושרה כמו של ליאור או שהוא ידקלם את המנטרות הרגילות של עולם הכדורגל הישראלי?
בסופו של דבר אנחנו רוצים לעלות ליגה, אנחנו רוצים להתקדם מקצועית. יכול להיות שליאור פשוט לא מספיק טוב ואז אין לנו ברירה אחרת אלא לבחור מאמן אחר שהוא הרבה יותר מבין איכותי מנוסה ומוצלח (שאני אישית ממש לא מאמין בזה). לדעתי, ואתה יכול לא להסכים, היתרון הגדול ביותר של ליאור הוא שאנחנו בשר מבשרו, כלומר כמעט בכל סיטואציה אני משוכנע שהוא יראה לנגד עיניו את טובת הקבוצה הרבה לפני טובתו האישית, וזה משהו שלא תמצא אצל אף מאמן אחר.
בקיצור ליאור
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 22/05/2012 : 10:50:27
|
ציטוט: [i]נ
אוף טופיק: ברכות לווסט האם על העליה חזרה לפרמייר ליג. חבל שעשיתם את זה עם המאמן הנוכחי, שהוא הכי לא "בשר מבשרכם" שיכול להיות. אבל אולי זה מה שצריך כדי לעלות ליגה, וככה חזרתי לנושא המקורי...
תודה על הברכות, אני מאוד שמח שהנציג הבכיר של המשפחה זכה לצפות באירוע המרגש בוומבלי. בתור כבשה די כהה בליין המשפחתי, אפילו לי קשה להגיד "מכוער, מכוער אבל עלינו" מצד שני, קצת קשה אז נשברים? |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-22/05/2012 10:51:49 |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 23/05/2012 : 06:22:28
|
מה זה "מח עצמות בחמין שלנו"? לא מכיר את הביטוי
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 23/05/2012 : 09:16:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מה זה "מח עצמות בחמין שלנו"? לא מכיר את הביטוי
אולי זה יעזור. http://thefoodblog.co.il/?p=3351
זה גם הזמן להזכיר שהוא ספונסר שלנו......אז קדימה
|
|
נערך על ידי - gideon ב-23/05/2012 09:18:07 |
 |
|
שרון אביטן מועמד להפועל קטמון  |
|
|
|