משתמש |
קטמון - כפר סבא |
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 17:47:59
|
אני מאוד אמיתי, דנינו, גאה בתוצאה שהמתיקה קצת את הסבל מהעונה הזאת. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 17:50:27
|
טוב רגל,אכן כבר דשנו בעבר על העובדה שמשהו יכול להיות נכון סטטיסטית אבל חסר כל משמעות מינימלית מבחינה מעשית,אבל אתה צודק זו הייתה סתם הקנטה לא חשובה לסיכום העונה שלך,נתקדם. סיכומי עונה מקצועיים יעשו חכמים ומבינים ממני.ביננו סיכום העונה היחיד החשוב בעיניי שיותר מטריד אותי לצערי זה-סיימנו 5 שנות פילוג ואנחנו מתחילים שנה שישית, ולא רואים את הסוף |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-04/05/2012 17:51:52 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:16:05
|
כיף גדול היה להיות היום במגרש. אצטדיון מעולה, סדרנים חביבים, הקהל האדום שמלווה את הקבוצה לכל מקום, וקבוצה שבאה לנצח. בלי לחץ. יכולנו להבקיע עוד לפחות 2, גם הם פיספסו מול שער ריק. בסה"כ הינו טובים מהם, שמתי עיין על מס' 3 שלהם הבלם בעל רעמת האריה. בסוף הצלחנו להרגיז את הכפר סבאים - חגגנו עם הקבוצה שלנו על הראש שלהם. לטעמי היה מיותר מצדנו להתלהם מולם, אין צורך להיכנס למוד הזה של קללות ונאצות. ממשיכים לחבק את קטמון שלנו, ומתעלמים מכל היתר.
|
|
|
אודי ארנון
74 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:19:47
|
כמו בכל שמונת המשחקים האחרונים, שרתנו על הצד הטוב ביותר את האינטרסים של יבנה. ובכל זאת כף לנצח. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:25:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
כיף גדול היה להיות היום במגרש. אצטדיון מעולה, סדרנים חביבים, הקהל האדום שמלווה את הקבוצה לכל מקום, וקבוצה שבאה לנצח. בלי לחץ. יכולנו להבקיע עוד לפחות 2, גם הם פיספסו מול שער ריק. בסה"כ הינו טובים מהם, שמתי עיין על מס' 3 שלהם הבלם בעל רעמת האריה. בסוף הצלחנו להרגיז את הכפר סבאים - חגגנו עם הקבוצה שלנו על הראש שלהם. לטעמי היה מיותר מצדנו להתלהם מולם, אין צורך להיכנס למוד הזה של קללות ונאצות. ממשיכים לחבק את קטמון שלנו, ומתעלמים מכל היתר.
ברגע ששחקנים ואנשי הנהלה כולל הבעלים של הקבוצה מגיע אלייך בתור קהל יורק ומנסה להרביץ(אם לא היו שוטרים זה היה מגיע לאימות פיזי) אז אתה לא יכול להתעלם |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:25:56
|
כל הכבוד!
קבוצה עם אופי!
ותודה על העשיריה שסידרתם לנו מההתאחדות... יעזור לנו לא לסגור את המועדון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:26:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שמתי עיין על מס' 3 שלהם הבלם בעל רעמת האריה.
אלעד שיק. לא ידרוך אצלנו. במשחק בטדי הוא זרק בקבוק על האוהדים בסוף המשחק |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:32:53
|
שנה הבאה משנים את השיטה בליגה?. כמה עולות יש?. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:35:00
|
כפר סבא היו בהלם שלא פתחנו רגליים. ביציאה דיברנו עם אבא של מספר שמונה שלהם שכעס מאוד: ״כבר לפני חודשיים סיכמנו עם (השם המלא שמור במערכת) שאם מגיעים למשחק המכריע ואחת הקבוצות צריכה את הניצחון השנייה תתן לה. לכו תזדיינו בתחת״. היה טוב לראות את ההרכב הראשון היום שכלל שחקנים שככל הנראה לא מכרו אותנו השנה. אחרי הביזיון בסיבוב השני, השחקנים היום שמרו על כבוד המועדון.
וכמה מוזר שבמרחק של עשרה קילומטרים לערך עשינו לקבוצה אחרת את מה שעבר עלינו ב2003.
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:46:42
|
אני מתבייש להגיד שאני עם דנינו
עם כל השבחים פה לרוח הספורטיבית חבל שלא מתפרסמת טבלת המכירות של הליגה. נדמה לי שרצף ההפסדים של כפר סבא, יבנה, קטמון, וגמגומים של יפו בסוף העונה מעידים שאף קבוצה לא ממש רצתה לעלות. רק עדני עשה את שלו
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:50:08
|
למי שלא שם לב סיימנו את העונה המשוגעת הזו, כולל סיבוב שני מזוויע, במקום הרביעי לגבי המשחק היום: לפני המשחק אמרתי ליושבים לידי שאם הייתי מאמן כפ"ס הייתי מורה לשחקנים לפתוח בבליץ התקפי על הגנת הפועל קטמון. והנה עד הדקה ה- 10 לערך כפ"ס לא עברו את החצי. מה שבלט מאד היום במשחק של קטמון היה המשחק הבולם, של כל הקבוצה, שלמעשה הלחיץ את כפ"ס לחצי שלהם לאורך דקות רבות במשחק. היה גם משחק לחימה של שחקני קטמון. לפי כמות הצהובים/אדום ניתן לחשוב שהשחקנים קיבלו הנחייה: מי שלא מקבל צהוב [על כיסוח]..... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:52:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
עם כל השבחים פה לרוח הספורטיבית חבל שלא מתפרסמת טבלת המכירות של הליגה. נדמה לי שרצף ההפסדים של כפר סבא, יבנה, קטמון, וגמגומים של יפו בסוף העונה מעידים שאף קבוצה לא ממש רצתה לעלות. רק עדני עשה את שלו
למה ככה להתבייש? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 18:56:46
|
גם אני לא חושב שיש על מה לשמוח אחרי המשחק הזה, חוץ מעל זה שסופסוף הסתיימה העונה. מבחינתי, הדרך של השחקנים להחזיר מעט מהכבוד שלהם היא רק בכך שאלו שישארו בשנה הבאה יקרעו את הליגה (באגרסיביות ובמלחמה, לאו דווקא בתוצאה). |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 19:19:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
למה ככה להתבייש?
נו, זה בדיחה כזאת... לעתים רחוקות אנחנו מסכימים
שבת שלום
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 19:23:02
|
עוד הערה: באחת העונות הגדולות שלנו (של גמר הגביע האחרון שלנו; מה, כבר שתים עשרה שנה?) ההישג המרשים שלנו היה שדפקנו להפועל תל אביב את העונה בגביע (רבע גמר מדהים, אחד המשחקים המרגשים בחיי) ובליגה (בניצחון ובתיקו מכריע. לא אזכיר מי לקחה את האליפות בגלל זה)
כך שלא צריך להרחיק עד להורדה הנפלאה של ביתר בדרבי כדי להיזכר שלקלקל לאחרים כחווייה מעצבת תודעה, זהות ומסורת לא זרה גם לנו
|
|
|
קטמון - כפר סבא |
|