משתמש |
קטמון - כפר סבא |
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:33:26
|
לפחות קבלנו קצת כסף (מקום רביעי). איך בדיוק נצחנו את כל הצמרת בסיבוב השני, אבל הפסדנו נגד כל התחתית????? אני שמח שהשקמה ירדה, ועוד יותר שיש סיכוי שנתיבות הולכת למבחנים (אני עוד זוכר אותם מעונת מבשרת הראשונה). לגבי יבנה, אני מקווה, ודי בטוח, שאסי גלבוע יקרע להם את הצורה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:34:42
|
ליאור והשחקנים ראויים להתנצלות משחקני יבנה על פקפוקם ברוח הספורטיבית. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:38:00
|
הכרענו מי לוקחת את המחוז, סיום מתוק מאוד אחרי חודשיים מביכים. ומה שעוד יותר מדהים- אם לא היה קורה מה שקרה בעשר הדקות האחרונות במשחק בכפר שלם שבוע שעבר, יפו היו לוקחים את המחוז. |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:39:02
|
העלנו את יבנה להתמודד עם אסי. אסי יחזירו אותם בבומרנג אלינו. |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:43:18
|
על מה השמחה? על זה שניצחנו את מה שהיה אמור להיות משחק ההכתרה שלנו כאלופת דרום? על זה שסוף סוף אחרי שמונה משחקים רצוף ניצחנו משחק? אין מה לשמוח או להתגאות.. העונה הזאת היא פשוט דבר הזוי שאני לא זוכר שראיתי כמותה |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:45:25
|
בעצם שחקנו את תפקיד רעננה.....נדמה לי שזו פעם ראשונה שעשינו דבר כזה, אם כי הורדנו את ביטר לפני 21 שנה (נצח המלך). |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-04/05/2012 16:46:07 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:48:01
|
מסכים (כמעט כרגיל) עם פרננדו. תוצאה נהדרת, גילינו רוח ספורט וחשוב לסיים יפה את העונה. אף אחד לא הבטיח לנו אליפות בכל עונה ולא היינו הקבוצה הכי טובה בליגה שלנו (דווקא כפר-סבא שיחקה לעיתים כדורגל גדול). אני שמח בחלקי. קטמון זה כיף לעומת כל קבוצה בארץ. רק שננכש את רוח העוועים של טרוניות ותלונות על כל דבר. |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:49:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
על מה השמחה? על זה שניצחנו את מה שהיה אמור להיות משחק ההכתרה שלנו כאלופת דרום? על זה שסוף סוף אחרי שמונה משחקים רצוף ניצחנו משחק? אין מה לשמוח או להתגאות.. העונה הזאת היא פשוט דבר הזוי שאני לא זוכר שראיתי כמותה
אין שום שמחה - אבל כן יש קצת גאווה לאור מה שקורה מסביב וסתמנו כמה פיות |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:49:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
מסכים (כמעט כרגיל) עם פרננדו. תוצאה נהדרת, גילינו רוח ספורט וחשוב לסיים יפה את העונה. אף אחד לא הבטיח לנו אליפות בכל עונה ולא היינו הקבוצה הכי טובה בליגה שלנו (דווקא כפר-סבא שיחקה לעיתים כדורגל גדול). אני שמח בחלקי. קטמון זה כיף לעומת כל קבוצה בארץ. רק שננכש את רוח העוועים של טרוניות ותלונות על כל דבר.
אתה אמיתי? רוח ספורט? אליפות כל עונה? זה מה שדרשנו? תלונות על כל דבר? שמונה משחקים ללא ניצחון אחרי המשחק של יבנה וזה תלונות על כל דבר? זה שסוף סוף גילינו רוח ספורטיבית זה משכיח הכל?
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:51:16
|
[quote]נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
על מה השמחה? על זה שניצחנו את מה שהיה אמור להיות משחק ההכתרה שלנו כאלופת דרום? על זה שסוף סוף אחרי שמונה משחקים רצוף ניצחנו משחק? אין מה לשמוח או להתגאות.. העונה הזאת היא פשוט דבר הזוי שאני לא זוכר שראיתי כמותה [/quote אתה יודע טוב מאוד שגם אתה שמח . גם כשמנצחים אתה רוצה לבכות על חלב שנשפך ? מי אמר שאנחנו יכולים לסיים מקום ראשון כל עונה ? רוב העונה שיחקנו חרא,כנראה גם כשניצחנו , אז כנראה קיבלנו מה שמגיע לנו . |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 16:54:46
|
אציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
[quote]נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
על מה השמחה? על זה שניצחנו את מה שהיה אמור להיות משחק ההכתרה שלנו כאלופת דרום? על זה שסוף סוף אחרי שמונה משחקים רצוף ניצחנו משחק? אין מה לשמוח או להתגאות.. העונה הזאת היא פשוט דבר הזוי שאני לא זוכר שראיתי כמותה [/quote אתה יודע טוב מאוד שגם אתה שמח . גם כשמנצחים אתה רוצה לבכות על חלב שנשפך ? מי אמר שאנחנו יכולים לסיים מקום ראשון כל עונה ? רוב העונה שיחקנו חרא,כנראה גם כשניצחנו , אז כנראה קיבלנו מה שמגיע לנו .
אם אתה חושב שאני רוצה אליפות כל עונה אז כנראה אתה לא מכיר אותי אז כנראה הייתי אוהד קבוצה אחרת... מי ביקש אליפות כל עונה? לא קיבלנו את מה שמגיע לנו.. השיקמה הבקיעה כל העונה 8 גולים.. מולנו הבקיעו ארבעה. באיזה עולם נראה לכם שזה שניצחנו עכשיו מנקה את מה שקרה פה חודשיים! ולא, אני לא ציפיתי שתהיה כאן אליפות מאה אחוז, כן ציפיתי שתהיה מלחמה עד הסוף.. לא במשחק האחרון, אלא כל העונה. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 17:04:57
|
ליגה א׳ דרום - מופת של ספורטיביות
קטמון מנצחת בכפר סבא, שהיתה זוכה במחוז אילו היתה מנצחת בעצמה. גילי חג׳ג׳ וחבריו מחלצים תיקו מיבנה (אם כי זורקים יתרון של שני שערים) במשחק שיבנה בעצם היתה חייבת לנצח. אילת מוציאה תיקו בזמן פציעות מהשיקמה ומורידה אותה ליגה.
מצד שני, ניצחון די צפוי לאורתודוכסים במרמורק שמשאיר אותם בליגה. ומה שהכי הייתי רוצה לראות זה את הפנדל של נתיבות בזמן פציעות שהציל אותם (זמנית?) מירידה. מסקרן...
ועכשיו לתחרות הפראיירית של השנה: יפו, שאלמלא פתיחת הרגליים בשבוע שעבר היתה מסיימת ראשונה? כפר סבא, ששיחקה את הכדורגל הכי טוב אבל לא ניצחה בשלושת המחזורים האחרונים, ואילו היתה מנצחת רק אחד מהם היתה מסיימת ראשונה? או קטמון, שהוליכה את הליגה עד המחזור ה-24 וניצחה בחוץ את כל קבוצות הצמרת? |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 17:28:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ ועכשיו לתחרות הפראיירית של השנה: יפו, שאלמלא פתיחת הרגליים בשבוע שעבר היתה מסיימת ראשונה? כפר סבא, ששיחקה את הכדורגל הכי טוב אבל לא ניצחה בשלושת המחזורים האחרונים, ואילו היתה מנצחת רק אחד מהם היתה מסיימת ראשונה? או קטמון, שהוליכה את הליגה עד המחזור ה-24 וניצחה בחוץ את כל קבוצות הצמרת?
תסלח לי רגל אני לא מתאפק...
הייתי אומר שהפראייר הגדול של העונה זה רגל עץ שמרגע שאמר את הקלישאה של קטמון" תלויה רק בעצמה" אחרי המחזור מול יבנה(שהרי כל מה שצריך זה רק לנצח הכל עד לסיום ולא צריך יותר לבדוק תוצאות) ומאז לא הושגה כמעט נקודה.
אם לא נשמע יותר את הקלישאה הזו לעולם (בטח לא לפני מחזור אחרון) אז משהו חיובי יצא מהעונה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 17:29:20
|
אפשר לכתוב ספר על מה שקרה העונה בליגה א' דרום. אם כל מה שקרה פה לכל הקבוצות הוא על המגרש בלבד,הרי זהו התגלמותו של הספורט.פשוט אין דברים כאלה. מאחר ואיש לא יצליח להוכיח אחרת, נמחא כפיים לכל מה שראינו העונה במגרשים. שבת שלום. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/05/2012 : 17:41:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
תסלח לי רגל אני לא מתאפק...
הייתי אומר שהפראייר הגדול של העונה זה רגל עץ שמרגע שאמר את הקלישאה של קטמון" תלויה רק בעצמה" אחרי המחזור מול יבנה(שהרי כל מה שצריך זה רק לנצח הכל עד לסיום ולא צריך יותר לבדוק תוצאות) ומאז לא הושגה כמעט נקודה.
אם לא נשמע יותר את הקלישאה הזו לעולם (בטח לא לפני מחזור אחרון) אז משהו חיובי יצא מהעונה
קלי, אני מתרשם מאוד שזה הדבר העיקרי שאתה יוצא איתו מהעונה הזו. שאחרי עשרה שבועות אתה חוזר בטרחנות להערה שנאמרה וש - מה לעשות - היתה נכונה סטטיסטית ועובדתית. אולי אתה גם דוגל בתאוריית הנאחס, כמו רבים כאן, ובכלל אני גם אשם בתוצאות שלנו מאז בגלל ההערה הזו. חוץ מזה, יכולת להגיד שיצאתי דביל, שיצאתי נאיווי, כל מיני דברים (למרות שבמה שאמרתי לא היתה שום תחזית או ציפייה, רק אבחנה שהיתה נכונה באותו רגע, שלא צריך להמשיך להסתכל על משחקים חסרים וכל מיני דברים כאלה ואנחנו לא ראשונים בזכות איזה משחק עודף, כפי שהיינו בשבוע שלפני המשחק ביבנה) אבל דווקא "פראייר"? זו השנינות שהצלחת לחלץ?
ד"א, נכון לעכשיו, ובהנחה שלא נתחיל את העונה הבאה עם עונש הורדת נקודות שיצוץ מאיפהשהו, אז אנחנו תלויים רק בעצמנו במאבק על המקום הראשון בליגה א' דרום 2012-13, שמוביל ישירות לליגה הלאומית ללא פלייאוף!
|
|
|
קטמון - כפר סבא |
|