פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מאמן חדש?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מאמן חדש?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מאמן חדש? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  15:59:35  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור זדה. נקודה
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  18:10:12  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ליאור זדה. נקודה

כנ"ל
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  18:22:14  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לטעמי כל מי שלקח חלק בבזיון של 8-9 משחקים אחרונים אין לו מקום בקבוצה,
מאמן ושחקנים.
יתכן שמאמן חדש ירצה להשאיר שחקן זה או אחר במסגרת הרכב חדש לגמרי.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  21:47:58  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ליאור זדה. נקודה

עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  22:12:22  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פועל ותיק קצת מגזים.
אני באמת חושב שליאור אחלה גבר, אוהב את המועדון והאנשים, וכנראה המאמן הכי מתאים שיש לנו באזור.

מצד שני, אסור לשכוח שבשליש האחרון של העונה אנחנו נראים כמו תחת, עם הרכבים מהתחת, חילופים מהתחת, ורוח לחימה מהתחת.

אז יכול להיות שלענק הירוק מכפר שלם ושאר המפלצות שמטילות אימה על שחקני ליגה א' דרום וגורמות להם לפתוח רגליים בבעתה (טוטח, בדקות 83 ו - 85? רציני?) יש חלק בזה, אבל לי נראה שגם למאמן יש חלק מזה.

רוצה לומר, אני בעד ליאור ורוצה שיישאר. אבל אני רוצה שיישאר בגלל שהוא מבין שזה כבוד עבורו לאמן את הפועל ירושלים, ושהוא לא עושה לאף אחד טובה.

לא אוהב את משחקי ההתפטרות האלה כל שבועיים שגורמים לאנשים להקפיץ פה אשכולות תמיכה כאילו גווארדיולה עוזב אותנו.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 02/05/2012 :  08:17:52  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מדוייק, ליאור לא התפטר שוב וזה לא נראה הוגן. סך הכל רשום שההנהלה תשב עם מאמנים נוספים וליאור רשאי לשבת עם קבוצות.
נראה לי לגיטימי לחלוטין.
ביום שישי לאחר המשחק בחוץ הוא אמר במפורש שקטמון המקום הטוב ביותר בארץ והוא יותר מישמח להמשיך.
בכל מיקרה יש לי ביטחון מלא בהנהלה שתדע להחליט נכון כמו תמיד ואנחנו נתמוך בכל החלטה.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 02/05/2012 :  08:59:25  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

לא מדוייק, ליאור לא התפטר שוב וזה לא נראה הוגן. סך הכל רשום שההנהלה תשב עם מאמנים נוספים וליאור רשאי לשבת עם קבוצות.
נראה לי לגיטימי לחלוטין.
ביום שישי לאחר המשחק בחוץ הוא אמר במפורש שקטמון המקום הטוב ביותר בארץ והוא יותר מישמח להמשיך.
בכל מיקרה יש לי ביטחון מלא בהנהלה שתדע להחליט נכון כמו תמיד ואנחנו נתמוך בכל החלטה.

מדוייק או לא, לא שמעתי מה הוא אמר אחרי המשחק, אבל בלי קשר, התוצאה בסוף היא שהסיפור הזה הפך לסאגה מתמשכת של "ליאור אל תלך" (ואין לי בעיה עם זה כאמור).

בכל מקרה, אין מה להפחית ממידת האחריות של המאמן לאיך שאנחנו נראים לאחרונה.

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/05/2012 :  09:44:24  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יש אופציה אחת. ליאור זדה

לגמרי. לדעתי זו טעות להחליף מאמן. המשכיות היא דבר חשוב. ובוא נאמר שליאור טעה והוא אכן עשה טעויות. תנו הזדמנות לתקן. שנתיים הוא לא טעה. עכשיו שילמנו "שכר לימוד" אז אולי ננצל כבר את הניסיון שיש לליאור?
עונה אחת הולכת רע, אז זהו? אין הזדמנות נוספת? כולם כאן כבר בניחושים/הצעות לגבי המאמן הבא. איפה הנאמנות לאיש שהביא אותנו להשגים ועוד תוך כדי כדורגל יפה, הזדהות ונאמנות למועדון. לדעתי ההנהלה היתה צריכה לחכות לאסיפה ולפחות לגשש מהי התחושה אצל חברי העמותה. זה נעשה עם מירו, אז לליאור זדה זה לא מגיע ועוד אחרי שתי עליות ליגה רצופות?

דווקא לא כולם בניחושים ובהצעות. זה רק הטרחן וההוא שרוצה לעלות עם חנוכייב למשחק האחרון כי השם של המועדון לא חשוב לו. ממה שאני ראיתי רוב האנשים כאן דווקא מאוד בעד ליאור. שזכאי להזדמנות נוספת כמובן, בדיוק בגלל הסיבות שמנית. אם את פאקין מירו בן שמעון השאירו, אז את ליאור לא?

סבבה. פשוט איך שהת'רד הזה התחיל זה נראה אחרת.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/05/2012 :  09:46:05  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

נראה לי לגיטימי לחלוטין.

מדוייק או לא, לא שמעתי מה הוא אמר אחרי המשחק, אבל בלי קשר, התוצאה בסוף היא שהסיפור הזה הפך לסאגה מתמשכת של "ליאור אל תלך" (ואין לי בעיה עם זה כאמור).

בכל מקרה, אין מה להפחית ממידת האחריות של המאמן לאיך שאנחנו נראים לאחרונה.

לא נראה לי שמישהו אומר שזה לא קשור גם למאמן. פשוט יש רבים שעדיין מאמינים בו ורוצים שהוא יהיה המאמן גם בהמשך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 02/05/2012 :  11:33:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

לטעמי כל מי שלקח חלק בבזיון של 8-9 משחקים אחרונים אין לו מקום בקבוצה,
מאמן ושחקנים.
יתכן שמאמן חדש ירצה להשאיר שחקן זה או אחר במסגרת הרכב חדש לגמרי.

+1
אני מודה שמה שקורה מסביב בימים האחרונים (יפו, כפר שלם, כ"ס ועוד) מאיר באור שונה ולא מחמיא אפילו יותר בעיניי את שרשרת ההפסדים המביכים.
אמר לי חבר בהקשר הזה ש "אי אפשר לשחות בשלולית של חרא ולצאת נקי וריחני"
אין לי הוכחה לכלום, אני מדבר רק על תחושות והן קשות, קשות מאוד.
מצטער, אין לי פתרונות קסם או הצעות לסדר, רק תחושה של מיאוס ונבגדות.
אני מקווה מאוד שהמפגש במוצ"ש יצליח להצית מחדש איזהשהו זיק של חיוביות או לפחות בדל הסבר.
זהו

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מאמן חדש? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07