משתמש |
מאמן חדש? |
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 15:59:35
|
ליאור זדה. נקודה |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 18:10:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ליאור זדה. נקודה
כנ"ל |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 18:22:14
|
לטעמי כל מי שלקח חלק בבזיון של 8-9 משחקים אחרונים אין לו מקום בקבוצה, מאמן ושחקנים. יתכן שמאמן חדש ירצה להשאיר שחקן זה או אחר במסגרת הרכב חדש לגמרי. |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 21:47:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ליאור זדה. נקודה
|
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 22:12:22
|
פועל ותיק קצת מגזים. אני באמת חושב שליאור אחלה גבר, אוהב את המועדון והאנשים, וכנראה המאמן הכי מתאים שיש לנו באזור.
מצד שני, אסור לשכוח שבשליש האחרון של העונה אנחנו נראים כמו תחת, עם הרכבים מהתחת, חילופים מהתחת, ורוח לחימה מהתחת.
אז יכול להיות שלענק הירוק מכפר שלם ושאר המפלצות שמטילות אימה על שחקני ליגה א' דרום וגורמות להם לפתוח רגליים בבעתה (טוטח, בדקות 83 ו - 85? רציני?) יש חלק בזה, אבל לי נראה שגם למאמן יש חלק מזה.
רוצה לומר, אני בעד ליאור ורוצה שיישאר. אבל אני רוצה שיישאר בגלל שהוא מבין שזה כבוד עבורו לאמן את הפועל ירושלים, ושהוא לא עושה לאף אחד טובה.
לא אוהב את משחקי ההתפטרות האלה כל שבועיים שגורמים לאנשים להקפיץ פה אשכולות תמיכה כאילו גווארדיולה עוזב אותנו.
|
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 08:17:52
|
לא מדוייק, ליאור לא התפטר שוב וזה לא נראה הוגן. סך הכל רשום שההנהלה תשב עם מאמנים נוספים וליאור רשאי לשבת עם קבוצות. נראה לי לגיטימי לחלוטין. ביום שישי לאחר המשחק בחוץ הוא אמר במפורש שקטמון המקום הטוב ביותר בארץ והוא יותר מישמח להמשיך. בכל מיקרה יש לי ביטחון מלא בהנהלה שתדע להחליט נכון כמו תמיד ואנחנו נתמוך בכל החלטה. |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 08:59:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
לא מדוייק, ליאור לא התפטר שוב וזה לא נראה הוגן. סך הכל רשום שההנהלה תשב עם מאמנים נוספים וליאור רשאי לשבת עם קבוצות. נראה לי לגיטימי לחלוטין. ביום שישי לאחר המשחק בחוץ הוא אמר במפורש שקטמון המקום הטוב ביותר בארץ והוא יותר מישמח להמשיך. בכל מיקרה יש לי ביטחון מלא בהנהלה שתדע להחליט נכון כמו תמיד ואנחנו נתמוך בכל החלטה.
מדוייק או לא, לא שמעתי מה הוא אמר אחרי המשחק, אבל בלי קשר, התוצאה בסוף היא שהסיפור הזה הפך לסאגה מתמשכת של "ליאור אל תלך" (ואין לי בעיה עם זה כאמור).
בכל מקרה, אין מה להפחית ממידת האחריות של המאמן לאיך שאנחנו נראים לאחרונה.
|
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 09:44:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
יש אופציה אחת. ליאור זדה
לגמרי. לדעתי זו טעות להחליף מאמן. המשכיות היא דבר חשוב. ובוא נאמר שליאור טעה והוא אכן עשה טעויות. תנו הזדמנות לתקן. שנתיים הוא לא טעה. עכשיו שילמנו "שכר לימוד" אז אולי ננצל כבר את הניסיון שיש לליאור? עונה אחת הולכת רע, אז זהו? אין הזדמנות נוספת? כולם כאן כבר בניחושים/הצעות לגבי המאמן הבא. איפה הנאמנות לאיש שהביא אותנו להשגים ועוד תוך כדי כדורגל יפה, הזדהות ונאמנות למועדון. לדעתי ההנהלה היתה צריכה לחכות לאסיפה ולפחות לגשש מהי התחושה אצל חברי העמותה. זה נעשה עם מירו, אז לליאור זדה זה לא מגיע ועוד אחרי שתי עליות ליגה רצופות?
דווקא לא כולם בניחושים ובהצעות. זה רק הטרחן וההוא שרוצה לעלות עם חנוכייב למשחק האחרון כי השם של המועדון לא חשוב לו. ממה שאני ראיתי רוב האנשים כאן דווקא מאוד בעד ליאור. שזכאי להזדמנות נוספת כמובן, בדיוק בגלל הסיבות שמנית. אם את פאקין מירו בן שמעון השאירו, אז את ליאור לא?
סבבה. פשוט איך שהת'רד הזה התחיל זה נראה אחרת. |
I am City till I cry |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 09:46:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
לא מדוייק, ליאור לא התפטר שוב וזה לא נראה הוגן. סך הכל רשום שההנהלה תשב עם מאמנים נוספים וליאור רשאי לשבת עם קבוצות. נראה לי לגיטימי לחלוטין. ביום שישי לאחר המשחק בחוץ הוא אמר במפורש שקטמון המקום הטוב ביותר בארץ והוא יותר מישמח להמשיך. בכל מיקרה יש לי ביטחון מלא בהנהלה שתדע להחליט נכון כמו תמיד ואנחנו נתמוך בכל החלטה.
מדוייק או לא, לא שמעתי מה הוא אמר אחרי המשחק, אבל בלי קשר, התוצאה בסוף היא שהסיפור הזה הפך לסאגה מתמשכת של "ליאור אל תלך" (ואין לי בעיה עם זה כאמור).
בכל מקרה, אין מה להפחית ממידת האחריות של המאמן לאיך שאנחנו נראים לאחרונה.
לא נראה לי שמישהו אומר שזה לא קשור גם למאמן. פשוט יש רבים שעדיין מאמינים בו ורוצים שהוא יהיה המאמן גם בהמשך. |
I am City till I cry |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 11:33:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
לטעמי כל מי שלקח חלק בבזיון של 8-9 משחקים אחרונים אין לו מקום בקבוצה, מאמן ושחקנים. יתכן שמאמן חדש ירצה להשאיר שחקן זה או אחר במסגרת הרכב חדש לגמרי.
+1 אני מודה שמה שקורה מסביב בימים האחרונים (יפו, כפר שלם, כ"ס ועוד) מאיר באור שונה ולא מחמיא אפילו יותר בעיניי את שרשרת ההפסדים המביכים. אמר לי חבר בהקשר הזה ש "אי אפשר לשחות בשלולית של חרא ולצאת נקי וריחני" אין לי הוכחה לכלום, אני מדבר רק על תחושות והן קשות, קשות מאוד. מצטער, אין לי פתרונות קסם או הצעות לסדר, רק תחושה של מיאוס ונבגדות. אני מקווה מאוד שהמפגש במוצ"ש יצליח להצית מחדש איזהשהו זיק של חיוביות או לפחות בדל הסבר. זהו |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
מאמן חדש? |
|
|
|