משתמש |
טוטח כנס רגע |
גון מדלולה
470 הודעות |
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 11:36:19
|
אוליצ יש לזה גם קשר למשחקים ותוצאות מוזרות שלנו ? |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 12:20:24
|
עדיף שנשתוק ! גם אנחנו הפסדנו בשכונה |
ירון |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 14:33:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
עדיף שנשתוק ! גם אנחנו הפסדנו בשכונה
זה בדיוק העניין, הג'ורה עולה וסביר שגם אנחנו נתלכלך. אולי זה כדאי |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 19:52:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
עדיף שנשתוק ! גם אנחנו הפסדנו בשכונה
זה בדיוק העניין, הג'ורה עולה וסביר שגם אנחנו נתלכלך. אולי זה כדאי
לגמרי. |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 21:05:11
|
אני לא יודע מה איתכם, אבל שאני קורא על מה שקרה אתמול במשחק בין כפר שלם ליפו, בנוסף לביזיון שאני שומע שהיה באילת, ומרמורק נגד יבנה, ונזכר במה שקרה אצלנו בבית בסוף עונת מבשרת השנייה...
בא לי לעזוב את כל מה שקשור לכדורגל ישראלי.
ענף הכדורגל פה רקוב, וזה כולל את שתי הליגות הבכירות. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 22:20:35
|
אני בעיקר מתקשה להבין מדוע טוטח, שנמצא בכל זמן בכל מקום, בכל דיון ובכל בלוג, לא עונה עדיין לדיון שנושא את שמו. כנראה שלספר לאוהדי הפועל תל אביב על מה החלוקה העדתית בין קטמון לסאדר זה בסדר מבחינתו, אבל לספר לנו איך הקבוצה שלו פתחה רגליים מול כפר שלם, ומדוע, זה משהו שבשבילו שווה לרדת למחתרת. נו, לפחות נמצאה הדרך להפטר ממנו. גם זה משהו. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 23:17:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אני בעיקר מתקשה להבין מדוע טוטח, שנמצא בכל זמן בכל מקום, בכל דיון ובכל בלוג, לא עונה עדיין לדיון שנושא את שמו. כנראה שלספר לאוהדי הפועל תל אביב על מה החלוקה העדתית בין קטמון לסאדר זה בסדר מבחינתו, אבל לספר לנו איך הקבוצה שלו פתחה רגליים מול כפר שלם, ומדוע, זה משהו שבשבילו שווה לרדת למחתרת. נו, לפחות נמצאה הדרך להפטר ממנו. גם זה משהו.
ברכות. תבלה |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 23:21:34
|
אני בעיקר מתקשה להבין מדוע טוטח, שנמצא בכל זמן בכל מקום, בכל דיון ובכל בלוג, לא עונה עדיין לדיון שנושא את שמו. כנראה שלספר לאוהדי הפועל תל אביב על מה החלוקה העדתית בין קטמון לסאדר זה בסדר מבחינתו, אבל לספר לנו איך הקבוצה שלו פתחה רגליים מול כפר שלם, ומדוע, זה משהו שבשבילו שווה לרדת למחתרת. נו, לפחות נמצאה הדרך להפטר ממנו. גם זה משהו.
איזה יום ענק לכל שונאי טוטח ויפו. ההרגשה היא שיש כאן אנשים שרק מחכים בפינה לאיזושהי מעידה של יפו, כדי להראות למי שהעז לטעון שהוא מבין בענייני הסכסוך בהפועל מאיפה משתין הדג..
אחרי עונת מבשרת השניה, אני מציע לכולנו לשמור קצת על צניעות, ולהתרכז בצרות שלנו. וברוך השם לא חסרות לנו צרות... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 23:26:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
איזה יום ענק לכל שונאי טוטח ויפו. ההרגשה היא שיש כאן אנשים שרק מחכים בפינה לאיזושהי מעידה של יפו, כדי להראות למי שהעז לטעון שהוא מבין בענייני הסכסוך בהפועל מאיפה משתין הדג..
אחרי עונת מבשרת השניה, אני מציע לכולנו לשמור קצת על צניעות, ולהתרכז בצרות שלנו. וברוך השם לא חסרות לנו צרות...
מי שלא מבין בדברים האלה - כמו שאני לא הבנתי עד אמש - שלא ינסה להשוות, לתת ציונים ולכתוב שנפתחו רגליים. דברים שרואים מכאן, לא רואים משם |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 23:32:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אחרי עונת מבשרת השניה, אני מציע לכולנו לשמור קצת על צניעות, ולהתרכז בצרות שלנו. וברוך השם לא חסרות לנו צרות...
מי שלא מבין בדברים האלה - כמו שאני לא הבנתי עד אמש - שלא ינסה להשוות, לתת ציונים ולכתוב שנפתחו רגליים. דברים שרואים מכאן, לא רואים משם
אני לא מבין, מצד אחד אתה כותב שהבנת אמש מה קורה בדברים האלה, מצד שני אתה לא מפרט, אז מה אתה מצפה שאנשים לא יחיו מהדיווחים שמדברים על פתיחת רגליים?
שורה תחתונה כולם פה יודעים שאתה הבן אדם שיודע בדיוק מה שקרה שם אתמול. אז כמו שידעת לחפור לנו עונה שלמה על אין ספור דברים ספר לנו גם מה ראית אתמול. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 23:40:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
מי שלא מבין בדברים האלה - כמו שאני לא הבנתי עד אמש - שלא ינסה להשוות, לתת ציונים ולכתוב שנפתחו רגליים. דברים שרואים מכאן, לא רואים משם
אני לא מבין, מצד אחד אתה כותב שהבנת אמש מה קורה בדברים האלה, מצד שני אתה לא מפרט, אז מה אתה מצפה שאנשים לא יחיו מהדיווחים שמדברים על פתיחת רגליים?
שורה תחתונה כולם פה יודעים שאתה הבן אדם שיודע בדיוק מה שקרה שם אתמול. אז כמו שידעת לחפור לנו עונה שלמה על אין ספור דברים ספר לנו גם מה ראית אתמול.
אני מצטער, לא אספר. תבינו לבד.
מה שכן, אף אחד לא פתח רגליים. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 23:45:23
|
אתה מבין שאם הם חטפו איומים ובגלל זה לא התאמצו זה פתחו רגלים כן? (לא שזה כמו מכירה, זה משהו שבהחלט אפשר להבין והאשמה היא לא עליהם אלא בעיקר על הצד השני, אבל זו פתיחת רגליים) |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 00:13:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אתה מבין שאם הם חטפו איומים ובגלל זה לא התאמצו זה פתחו רגלים כן? (לא שזה כמו מכירה, זה משהו שבהחלט אפשר להבין והאשמה היא לא עליהם אלא בעיקר על הצד השני, אבל זו פתיחת רגליים)
אתה מבין שאם הם קפצו מהקומה ה-112 של מגדלי התאומים זה התאבדו, כן? (לא שזה כמו התאבדות רגילה, זה משהו שבהחלט אפשר להבין והאשמה היא לא עליהם אלא בעיקר על בן לאדן, אבל זו התאבדות) |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 00:44:41
|
פעם קבוצה מסריחה. תמיד קבוצה מסריחה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 01:51:23
|
רק שאני אבין - רק אתמול, אחרי מה שקרה בשכונה, הבינו ביפו שהכדורגל שלנו רקוב ומלא בגורמים עבריינים? כשנשיא הכבוד שלהם, או מה שהאיש הזה לא יהיה (אחד ממורשעי פרשת הבנק למסחר, למי שעוד זוכר), היה אמור להחזיר נשמתו לבורא הודות למטען חבלה ברכב שלו, הם לא חשבו שאולי זה צריך להדליק להם נורת אזהרה?
|
|
|
טוטח כנס רגע |
|
|
|