משתמש |
טוטח כנס רגע |
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 20:21:42
|
לאסלו אם יש לך את הקטע הזה מול העיניים, אתה בהחלט יכול לחסוך לי טלפון למישהו שאין לי באילת, או שאין לך עניין לעזור.
תודה |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 20:29:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
לא צריך להבין בכדורגל ולא צריך להיות מומחה כדי לראות את משחקי הסיבוב השני של קטמון ולהגיע למסקנה שהשחקנים פשוט לא מתאמצים. על זה לא נתווכח.נתווכח על הסיבות לכך.אני אישית חושב שהשחקנים אחד לאחד החליטו לא להילחם יותר מדי עבור הקבוצה והאוהדים. לא יודע למה,אבל אני מאוכזב מאוד מכולם כמעט.אנחנו לא רק האוהדים,אנחנו גם הבעלים ומותר לנו להקשות ולדרוש הסברים.
סגרת את הדיון, הא? השחקנים רצו להפסיד וזהו. אני לא ראיתי חוסר מאמץ או מוטיבציה. ראיתי קבוצה שלא מתפקדת ואין לי הסבר. אני לא מומחה, אבל כשמעלים בפני מומחי כדורגל עולמיים סוגיות כאלה הם באים עם ההסבר המלומד - "זה הכדורגל". אין לי תשובה יותר טובה. ועד שלא יוכח אחרת, כל השאר - ספקולציות וקונספירציות. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 20:29:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
לאסלו אם יש לך את הקטע הזה מול העיניים, אתה בהחלט יכול לחסוך לי טלפון למישהו שאין לי באילת, או שאין לך עניין לעזור.
תודה
אין. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 20:32:44
|
הקטע שהובא אתמול מהמקומון באילת
כדי לכלכל את התגובה לכתוב נשמח לדעת מאיפה הקטע הזה לקוח, מאיזה תאריך, ומי חתום על תורת הגזע הזו?
תודה מראש
ן תגיבו? כמו שהגבת להפועל חיפה, להפועל רמת גן ולבני לוד? או כמו שמגיבים למשפחה עם שם של דגני בוקר? אתם, שהקמתם מחדש את המועדון החביב שלכם, אתם הקורבן בכל הסיפור הזה. אבל תפקידו של עיתונאי הוא ברגעים כאלה לחשוף את מה שקורה ומפיל את המדינה הזו למקומות שאתה כתבת בדיון הזה. תתעלה מעל השבועיים האלה שהגנת על אבי לוזון וירדת על הפועל חיפה, כי זה קל לרדת על הפועל חיפה, ולך להגן על המועדון שלך. כשתתמודד עם המוסלים למיניהם תוכל גם לשחק אותה אבו עלי על איזה כתב שמרוויח 200 שקל לכתבה במקומון באילת. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 21:11:58
|
הקטע שהובא אתמול מהמקומון באילת
כדי לכלכל את התגובה לכתוב נשמח לדעת מאיפה הקטע הזה לקוח, מאיזה תאריך, ומי חתום על תורת הגזע הזו?
תודה מראש
הקטע הזה הופץ בפייסבוק בתור קטע מהמקומון "העיר אילת". לא יודע מאיזה תאריך ומי הכתב. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 21:23:22
|
לאחר האירועים האחרונים ,"זה הכדורגל " זו חתיכת ספקולציה. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 12:32:04
|
מתוך כל מה ששמעתי על האירועים האחרונים והאוירה בקבוצה, מאנשים שאני סומך על יושרם לחלוטין, אני לא מאמין בקונספירציה משום סוג. לא מאמין גם בקללות לשחקנים, מנהג שאנחנו יותר נסבול ממנו מהם ומעולם לא הוכח שהוא מביא תוצאות - למעט מקרי קיצון כמו אסרף. אני מוכן לקחת את הסיכון הקטן שאני טועה בשביל לשמור על אוירה של אמון ואהבה עם השחקנים והמאמן, שסיפקו לנו שנתיים וחצי מדהימות.
לגבי יפו: טוטח, יש בעיה עם המעבר שעשית מקונפורמיזם מתון עד אירועי כפר שלם לייאוש פטאלי אחריו. כמו שלא זיהית את עומק הבעיה לפני, כך אל תיסחף בפסימיות אחרי. למרות שליבי יוצא אליכם ואל המצב המפחיד שנקלעתם אליו, יש עליכם חובה לעשות משהו שיוציא את הסיפור לאור. ולנו יש חובה לתמוך בכם, אנשים טובים שנקלעו לסיטואציה מאוסה. |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 13:20:42
|
אבהיר את דבריי, חלק מהמשחקים הפסדנו בגלל עודף מוטיבציה של היריבות.זה בא לידי ביטוי בלחץ שעשו באגרסיביות בהגנה,בעקיצות ולדעתי גם בקילומטרים שרצו. אצלנו לא ראיתי לחץ,לא ראיתי מתפרצות,לא ראיתי כמעט צהובים של אגרסיביות, פאולים חזקים. לשחק מאה מסירות רוחב זה קל מאוד לא דורש מאמץ,בלי טעויות,ולא מקדם לשום מקום. איך תסבירו שאין כמעט תוצאות תיקו.למה כל משחק שקול מסתיים בהפסד שלנו? אנחנו לא כל כך חלשים כמו שזה נראה במשחקים. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 15:05:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול איך תסבירו שאין כמעט תוצאות תיקו.למה כל משחק שקול מסתיים בהפסד שלנו?
זה הכדורגל |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 15:13:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול איך תסבירו שאין כמעט תוצאות תיקו.למה כל משחק שקול מסתיים בהפסד שלנו?
זה הכדורגל
גם לסיים סיבוב ראשון במקום הראשון וסיבוב שני במקום האחרון,זה הכדורגל. אני תוהה אם יש לזה תקדים. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 15:39:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מתוך כל מה ששמעתי על האירועים האחרונים והאוירה בקבוצה, מאנשים שאני סומך על יושרם לחלוטין, אני לא מאמין בקונספירציה משום סוג. לא מאמין גם בקללות לשחקנים, מנהג שאנחנו יותר נסבול ממנו מהם ומעולם לא הוכח שהוא מביא תוצאות - למעט מקרי קיצון כמו אסרף. אני מוכן לקחת את הסיכון הקטן שאני טועה בשביל לשמור על אוירה של אמון ואהבה עם השחקנים והמאמן, שסיפקו לנו שנתיים וחצי מדהימות.
לגבי יפו: טוטח, יש בעיה עם המעבר שעשית מקונפורמיזם מתון עד אירועי כפר שלם לייאוש פטאלי אחריו. כמו שלא זיהית את עומק הבעיה לפני, כך אל תיסחף בפסימיות אחרי. למרות שליבי יוצא אליכם ואל המצב המפחיד שנקלעתם אליו, יש עליכם חובה לעשות משהו שיוציא את הסיפור לאור. ולנו יש חובה לתמוך בכם, אנשים טובים שנקלעו לסיטואציה מאוסה.
בלאש, לפי מה ששמעתי, נפתחה חקירה. הייאוש הוא לא מכך שהאירוע עוד מתגלגל, אלא כי אנחנו חייבים להיצמד למשנתו של שמלוק מחרובסקי: "תובילו 40 הפרש, לא תבכו אחר-כך על שיפוט". ובתקציבים שקבוצות אוהדים יכולות להשיג, אי אפשר להוביל גם 10 הפרש. פחות מ-10 הפרש בליגה הזו, ואתה נקלע למערבולת. |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 02/05/2012 : 15:49:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
זה הכדורגל
גם לסיים סיבוב ראשון במקום הראשון וסיבוב שני במקום האחרון,זה הכדורגל. אני תוהה אם יש לזה תקדים.
הפועל ירושלים בעונה עם מישל אחרי החצי עונה של יאיר אסייג התחלנו יפה עם סיבוב כמעט מושלם של 8 נצחונות תיקו ושני הפסדים סיבוב שני זוועתי של 6 הפסדים 3 תיקו ושני נצחונות (שווה ערך למקום אחרון) וסיבוב שלישי של גרבז' |
|
|
טוטח כנס רגע |
|
|
|