פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טוטח כנס רגע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טוטח כנס רגע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם טוטח כנס רגע נושא הבא
עמוד: מתוך 6

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  14:42:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

התהיות כמובן קיימות, אבל בכל זאת אני חייב כמה תיקונים קראנקו:

"גם אני לא מקבל את טענת "לא מספיק טובים" מקבוצה שב10 שחקנים עלתה על מרמורק (בהרכב חסר, עם שוער מחליף וללא כמה שחקני הרכב) ב 2 דרגות, שעשתה ליפו בליץ (מתוכנן לגמרי)(במחזור הראשון של העונה, לפני שיפו אפילו חשבה להתחבר, עם הרכב שכל קשר בינו לבין ההרכב שסיים את העונה הוא מקרי לחלוטין), שניצחה משחקי עונה (לרוב מול קבוצות בהרכבים חסרים, כמו יבנה ללא קרגולה ועוד כמה שחקני הרכב) ולפרקים (קצרים, קצרים מאוד מאוד) הציגה כדורגל מצויין."

חלאס לייזי, זה מעליב.
מרמורק - אולי 2 שחקנים היו חסרים להם. בר לייבה ושחר ראז.
יפו - חצי הרכב לפחות היה משנה שלפני - שוסט, עמיאל, מרציאנו, ברקוביץ' , יניב סבג, כהן צדק. גם טוביה קוז'יקרו לא מאתמול משחק בליגה הזאת.
יבנה ללא קרגולה, לא עוד חצי הרכב חסר. סה - טו. כל פעם מחרטטים אותנו על הרכב חסר. בבל"ת. בדקתם ? כל מה שהאכילו אתכם העונה בלעתם.

אני טוען שרוב האנשים מתעלמים מהעובדה שזיקקנו את רגעי האושר כדי לא להתמודד עם תפקידנו גם כקהל של קבוצת כדורגל ולא רק כחברים שקולים וקרי רוח בעמותה שצריכה להתנהל כהלכה.

נערך על ידי - קראנקו ב-01/05/2012 14:59:32
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  14:56:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שרוצה להאשים רק את השחקנים, להעיף את כולם, את המאמן, ואת אחותם הצולעת, זכותו. רק לדעתי עדיף לדייק בטענות. ואם זה מעליב אותך, זה ממש לא כוונתי.

ואפרופו קללות לשחקנים, ראינו איך זה עזר בעונת מבשרת השניה. שם לאורך כל הסיבוב השני היו קללות לשחקנים ולמאמנים שהבהירו להם בדיוק איזה זבל הם מקצועית או מנטלית. ואך ורק בזכות הקללות הללו הצלחנו לסיים במקום השביעי המכובד. אבל לפחות האוהדים יצאו גברים ולא חבורה של כוסיות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  14:59:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובעיה נוספת עם התיאוריה היא שאחד השחקנים הכי חלשים שלנו בסיבוב הזה היה השחקן האחרון שאתה יכול להאשים בזלזול ובחגיגות בפייסבוק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  15:00:40  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד משהו,
כמו אוהדי קביליו (שדרך אגב אני מאד מעריך ולו בשביל החלום שהם הגשימו לעצמם בהקמת קבוצת העבר שלהם), גם לי סיום העונה השאיר טעם רע מאד בפה בגלל הדרך שבה היא הסתיימה.
אילו היה זה סיום על פוטופיניש, אילו היה זה סיום כמו בעונת הראשונה שבה בת ים באמת היתה טובה מאיתנו, ובעיקר אם היינו נלחמים עד הסוף ומפסידים לקבוצה שהיא טובה מאיתנו (שוב, בת-ים, יבנה העונה) אז מילא, זה הספורט ובסוף יש רק מנצח אחד (בדרך כלל). אילו היינו מפסידים הפסד ספורטיבי לאחר שהשקענו את כל מה שהיה לנו כי אז הייתי מכבד את ההפסד ואת השחקנים שלנו.
בתור אוהד אני מצפה ל 100% רצון של הקבוצה שלי למרות שזה לא בהכרח היה מביא ל 100% תוצאות (שזה היכולת), הפעם לא ראיתי אפילו לא 50% רצון... מצטער אבל זו תחושתי, ראיתי קבוצה כבויה, אבודה, לא לוחמת ולפעמים ממש לא רוצה. זו פעם ראשונה בהסטוריה של קטמון (ואני כאן מההתחלה) שבה אני יוצא מאוכזב (ואולי מושפל) על שכך הסתיימה לה העונה של קבוצה שאמורה היתה לוחמת ספורטיבית, עם נחישות והקרבה ובמקום זה מסיימת באופן מביש, מבזה עם הזנב בין הרגלים אחרי שהפסידה לכל חתולי הרחוב והעכברים של הליגה הזו.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  15:04:01  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

מי שרוצה להאשים רק את השחקנים, להעיף את כולם, את המאמן, ואת אחותם הצולעת, זכותו. רק לדעתי עדיף לדייק בטענות. ואם זה מעליב אותך, זה ממש לא כוונתי.

ואפרופו קללות לשחקנים, ראינו איך זה עזר בעונת מבשרת השניה. שם לאורך כל הסיבוב השני היו קללות לשחקנים ולמאמנים שהבהירו להם בדיוק איזה זבל הם מקצועית או מנטלית. ואך ורק בזכות הקללות הללו הצלחנו לסיים במקום השביעי המכובד. אבל לפחות האוהדים יצאו גברים ולא חבורה של כוסיות.

מעליב אותי, כי לא רשמתי להעיף את כולם אלא את רובם. ויש לכך סיבות מושכלות.
מעליב אותי, כי אני הלכתי ועשיתי סקאוטינג, מכיר את ההרכבים ויודע בדיוק מי חסר ועל מי מרחו אותנו.
ולא בניתי תיאוריה על הפייסבוק, סתם אני רואה בזה נייר לקמוס ששמתי על פניי.

נערך על ידי - קראנקו ב-01/05/2012 15:06:32
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  15:20:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

מעליב אותי, כי לא רשמתי להעיף את כולם אלא את רובם. ויש לכך סיבות מושכלות.
מעליב אותי, כי אני הלכתי ועשיתי סקאוטינג, מכיר את ההרכבים ויודע בדיוק מי חסר ועל מי מרחו אותנו.
ולא בניתי תיאוריה על הפייסבוק, סתם אני רואה בזה נייר לקמוס ששמתי על פניי.

סבבה, לא התכוונתי להעליב. אני משוכנע שאתה מכיר את הליגה ואת השחקנים שלה הרבה יותר טוב ממני, ובטוח מבין יותר ממני בכדורגל. יכול להיות שבאמת היה נצחון ענק מול יבנה בלי קרגולה ועם חלוץ צולע. אני אישית לא התלהבתי ממנו ובטח לא הרגשתי שעלינו ליגה. כנ"ל לגבי מרמורק. מול יפו אכן היה נצחון ענק, אבל בסוף העונה שיחקנו בלי כחצי מהשחקנים ששיחקו מול יפו. היו גם את ההפסדים לעמישב (2) ומרמורק, וגם לא מעט רגעים חלשים בסיבוב הראשון, שהעידו על חולשת הקבוצה. אבל בחרת משום מה להתעלם מהם.

אני חושב שהיו בעיות מקצועיות קשות, בשילוב עם חוסר מזל שהובילו להתרסקות המנטלית הטוטאלית. אתה חושב הפוך, וזה לגיטימי. אין לי בעיה עם הדרישה להעפת רוב השחקנים. זאת צריכה להיות החלטה של המאמן והצוות המקצועית. ואם אתה יודע כל מיני דברים על השחקנים אתה מוזמן לשתף אותם.

מה שכן, אנחנו חלוקים לגבי האפקטיביות של הקללות לשחקנים. לא חושב שזה היה עוזר מלבד אולי לאגו שלנו ולכבוד. לא מזלזל בזה, אבל לדעתי גם אם היינו מקללים את השחקנים במשך שעה אחרי ההפסד מול עמישב, לא היינו ממוקמים יותר גבוה ממה שאנחנו היום.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  15:24:36  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חושב שאני מבין כדורגל יותר ממך, אין חיה כזאת מבין יותר או פחות.
ואני לא נוהג לקלל שחקנים, רק חושש (ומשער) שלהילחם על העיקרון של לא לקלל שחקנים בסוף יוצר אצלם תחושה של אין דין ואין דיין, כמו ילד מפונק שעושה על ההורים שלו מניפולציות כי הוא יודע שהם לא סמכותיים איתו.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  15:31:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ואני לא נוהג לקלל שחקנים, רק חושש (ומשער) שלהילחם על העיקרון של לא לקלל שחקנים בסוף יוצר אצלם תחושה של אין דין ואין דיין, כמו ילד מפונק שעושה על ההורים שלו מניפולציות כי הוא יודע שהם לא סמכותיים איתו.

ואותו הדבר כשאין אצלנו קנסות, בניגוד לקבוצות אחרות. זה לא אומר שזה משהו שיעזור.

אני לא נלחם על העקרון של לא לקלל שחקנים, אבל אני אישית לא אקלל שחקן שלנו, וגם לא אשרוק בוז, כי לדעתי זה לא עוזר, מלבד לפורקן אישי. שחקן לא אכפתי עם חרא של אופי ישאר כזה גם אם יקללו אותו. אם כבר אז הפוך, הוא עלול להחליט לעשות דווקא. ראינו למשל כמה עזר לקלל את כפיר בעונת מבשרת השניה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  16:21:23  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך להבין בכדורגל ולא צריך להיות מומחה כדי לראות את משחקי הסיבוב השני של קטמון ולהגיע למסקנה שהשחקנים פשוט לא מתאמצים.
על זה לא נתווכח.נתווכח על הסיבות לכך.אני אישית חושב שהשחקנים אחד לאחד החליטו לא להילחם יותר מדי עבור הקבוצה והאוהדים.
לא יודע למה,אבל אני מאוכזב מאוד מכולם כמעט.אנחנו לא רק האוהדים,אנחנו גם הבעלים ומותר לנו להקשות ולדרוש הסברים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  16:36:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

לא צריך להבין בכדורגל ולא צריך להיות מומחה כדי לראות את משחקי הסיבוב השני של קטמון ולהגיע למסקנה שהשחקנים פשוט לא מתאמצים.
על זה לא נתווכח.נתווכח על הסיבות לכך.אני אישית חושב שהשחקנים אחד לאחד החליטו לא להילחם יותר מדי עבור הקבוצה והאוהדים.
לא יודע למה,אבל אני מאוכזב מאוד מכולם כמעט.אנחנו לא רק האוהדים,אנחנו גם הבעלים ומותר לנו להקשות ולדרוש הסברים.

גם אם זה נכון (ואני לא חושב שזה נכון), השחקנים ממש לא חייבים לנו דין וחשבון. אם יש לצוות המקצועי חשש ששחקן זה או אחר לא התאמץ צריך פשוט להעיף אותו מהקבוצה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  16:40:28  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

...אני אישית חושב שהשחקנים אחד לאחד החליטו לא להילחם יותר מדי עבור הקבוצה והאוהדים.

אני כנראה מבין עוד פחות מכולם בכדורגל, לכן מתקשה לזהות מתי שחקן מחליט לא להילחם, מתי הוא נלחם אבל לא הולך לו, מתי הוא מאויים על-ידי גורמים עבריינים, מתי הוא מהמר, מתי יש לו פיק ברכיים ומתי הוא סתם לא פוגע.
על-כן אשמח אם תוכל לספק קצת שמות של שחקנים שראוי להגיע למסקנה שלא התאמצו בחצי השני של העונה. התרוצים של "הם כולם קוראים את הפורום ולא כדאי לפגוע בהם" כבר לא תקפים כעת, גם כי העונה הסתיימה וגם כי כולם ממילא צריכים לעוף, לפי גישתך. אז קדימה, די להיות חנונים אשכנזים קוראי הארץ, ובואו נתחיל לדון בשמות. אז מי אלה? שי אהרון? יובל פוגלמן? עמרי נוה? עמית שמש? ג'וני? כפיר? עוז? ציון זקן? מי מהם החליט לא להתאמץ?
מעבר לכל זה, אני מניח שכל מאמן בעל נסיון או שחקן עבר אמור לדעת לזהות בקלות מתי שחקן לא מתאמץ. אז איך זה שליאור זדה ואמיר גולה לא העיפו אותם לכל הרוחות?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  18:40:05  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

הקטע שהובא אתמול מהמקומון באילת

כדי לכלכל את התגובה לכתוב
נשמח לדעת מאיפה הקטע הזה לקוח, מאיזה תאריך, ומי חתום על תורת הגזע הזו?

תודה מראש
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  19:42:15  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תברר לבד. אתה עיתונאי. תעשה תחקיר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  19:52:56  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לערוך בירור? להתקשר לכתב של מעריב באילת? למערכת של המקומון באילת?
קשה! קשה! אם לצטט את לובה מארץ נהדרת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/05/2012 :  20:18:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

חלאס קראנקו, זה מעבר לעקרון, זה האופי של רבים מאיתנו, ואצל הרבה חלק מהזהות כאוהדי הפועל. לא יכולים לקלל שחקנים סתם על יכולת עלובה. ואם שי אהרון מוחא לי כפיים, אני מוחא בחזרה.

סמכות מול השחקנים? המאמן וההנהלה. רוצה לקלל? יאללה. אבל אולי גם תראה לי מקרים שזה עזר. אחרי שקיללו מול אורתודוכסים למשל, לא הרגשתי שזה ממש עזר. כנ"ל לגבי עונת מבשרת השנייה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם טוטח כנס רגע נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07