פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טוטח כנס רגע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טוטח כנס רגע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם טוטח כנס רגע נושא הבא
עמוד: מתוך 6

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  15:41:18  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

רוב אלה שכועסים עלי שאני מתיימר לדעת מה אתם חושבים, מתיימרים עכשיו לדעת מה אנחנו חושבים. פיטים. נתקדם.

מרוב התלהבות שאתם קבוצת אוהדים שכחתם שאתם גם קבוצת כדורגל ישראלית, שמשחקת בישראל בה לא נולד עוד אליוט נס ולא נעלה גם את האחרים על נס.
ולכן, עד שלא תעמדו במקום בו עמדו אנשינו ושחקנינו במוצאי שבת, אל תשפטו אותנו. כאן זה תל אביב. אצלנו זה לא מערב ומזרח העיר, אצלנו זה צפון ודרום.
לכו ותגישו תלונה. אנחנו חנונים מדי לזה. אתה ראשון ותיק!

תזכור את מה שכתבת פה בפעם הבאה שאתה חושב להתערב ולהסביר את ענייני הפועל ירושלים

אמרתי בהודעתי: פיטים.

רשמתי את ההערה והפנמתי אותה.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  16:00:42  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

רוב אלה שכועסים עלי שאני מתיימר לדעת מה אתם חושבים, מתיימרים עכשיו לדעת מה אנחנו חושבים. פיטים. נתקדם.

מרוב התלהבות שאתם קבוצת אוהדים שכחתם שאתם גם קבוצת כדורגל ישראלית, שמשחקת בישראל בה לא נולד עוד אליוט נס ולא נעלה גם את האחרים על נס.
ולכן, עד שלא תעמדו במקום בו עמדו אנשינו ושחקנינו במוצאי שבת, אל תשפטו אותנו. כאן זה תל אביב. אצלנו זה לא מערב ומזרח העיר, אצלנו זה צפון ודרום.

תזכור את מה שכתבת פה בפעם הבאה שאתה חושב להתערב ולהסביר את ענייני הפועל ירושלים

המושג פיטים הוא יפואי/בת-ימי לא חושב שהוא מוכר באיזור חיוג 02 :-)
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  16:22:34  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

פיטים זה: אנחנו שווים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  16:35:57  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

אכן "אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו".
פרנקליו רוזוולט אמר, בנאום ההכתרה שלו כנשיא ארה"ב את המשפט הבא:
So, first of all, let me assert my firm belief that the only thing we have to fear is fear itself—nameless, unreasoning, unjustified terror which paralyzes needed efforts to convert retreat into advance

ובעברית: ראשית כל אבקש להציג את אמונתי הברורה שהדבר היחיד שעלינו לפחד מפניו הוא הפחד עצמו - אותו טרור, חסר פנים, חסר שם וחסר הגיון, שמשתק את המאמצים הנדרשים להפוך את הנסיגה להתקדמות.

נכנסת להסברים מעין סוציולגיים [צפון-דרום, מזרח-מערב] שלא ברור לי בדיוק מה הקשר שלהם למה שקרה.
איומים והפחדה הם איומים והפחדה. ואם הפחד והשיתוק ישלטו לאן נגיע?
לכן אני מתקשה לקבל את טענת החנוניות. אולי עדיף להודות בפחד עם כל המשתמע מכך.

ואם כיוונת אלי אישית, אז רק להזכירך שבקיץ הקודם הייתי מבין הבודדים שניסו לצאת פומבית כנגד החלטת ההתאחדות בעניין העולה היחידה. גם אז היוזמה הזו התפוגגה בעיקר בגלל הפחד והחשש שאחזו בראשי קבוצות רבים, למעשה כמעט כולם, בליגה א' על שני מחוזותיה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  16:45:20  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין מה הכעס על טוטח. על זה שהוא לא מוכן לפרט מה היה? על משהו שהיה בקיץ ?
הקריאה לטוטח שיסביר לנו מה היה שם היא לגיטמית וגם אני סקרן מאד. זה שהוא לא מעוניין לחשוף, גם זה לגיטימי. אני מציע שנעזוב אותו.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  17:11:57  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה כבר צריך לחשוף. נכנסו עבריינים מכפר שלם לחדר הלבשה של יפו במחצית ואיימו על השחקנים. שעלו משקשקים למחצית השנייה והפסידו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-30/04/2012 17:12:27
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  17:16:58  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מי כאן דרום ומי כאן צפון?

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  17:54:40  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

מה כבר צריך לחשוף. נכנסו עבריינים מכפר שלם לחדר הלבשה של יפו במחצית ואיימו על השחקנים. שעלו משקשקים למחצית השנייה והפסידו.

לפעולות האלו יש סעיפי עבירה בחוק הפלילי.
יתכבדו המאוימים ויגישו תלונה במשטרה.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  19:45:04  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

ואז מה?
עוצרים את המאיימים לכל החיים? הם מקבלים מאסר עולם? ברוב המקרים זו מילה כנגד מילה.
הם חוזרים לביתם, המתלוננים חוזרים לבתיהם, אבל האירוע נגמר?

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  19:50:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מבחינתי השאלה היחידה שרלבנטית היא שאוהדים של קבוצה לגיטימית ואוטנטית מרגישים מושפלים, ונשדדים. צריך רק לזכור איך אנו הרגשנו בעונת מבשרת השנייה, ואנו לא היינו ממש עדים למעשים מול העיניים, כפי שקרה לאנשי יפו. אז אל תבואו לי אם סיפורים של "אין לי אחות", מדובר ברגש בסיסי של אוהד כדורגל שרואה איך את קבוצתו פירקו בריונים.

אאל"ט, גם אנחנו העונה השניה שלנו הפסדנו באופן מביך ותמוהה, שכלל ספיגה של 4 שערים בכפר שלם.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  20:29:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

[quote]נשלח במקור על ידי טוטח

טוטח מזכיר לי שכשהייתי ילד היה לי חבר שהיה אוהב לתת סטירה ועד סטירה וכך הלאה .אחרי עשרות סטירה היית נותן לו סטירה בחזרה ואז הוא היה אומר פיטים-טוב?.
אז לא טוטח-כדי להיות פיטים .מישהו אצלנו אמור ללכת לכל פורום שקיים ביקום במשך שנים ולהציג את עצמו מומחה ליפו.לנתח אתכם באובססיביות מכל זווית,להסביר כל פעולה שלכם ע"פ ניתוח סוציו אקונומי של אוהדיכם ,לדחוף את האף בעניינכם ואח"כ להוציא מאות הודעות בפורום שלכם בתור מי שיודע טוב ממכם מה טוב לכם והעיקר להתערב בסכסוכים פניימים שלכם .

אבל אל תדאג-לא נראה לי שיימצא הדפוק הזה. רובנו מוזרים ואוהבים להתעסק בעיקר בקבוצה שאנחנו אוהדים.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-30/04/2012 20:31:26
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  20:50:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

ואז מה?
עוצרים את המאיימים לכל החיים? הם מקבלים מאסר עולם? ברוב המקרים זו מילה כנגד מילה.
הם חוזרים לביתם, המתלוננים חוזרים לבתיהם, אבל האירוע נגמר?

אז מה לעזאזל אתם רוצים??

עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  21:15:09  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרוספר אזגי, העבריין מאשקלון, [שהוא אמנם חביב ומצחיק, אבל עדיין עסקן], הלך לעזור לחבר שלו אצל עבריין אחר, כי חבר שלו נכנס לחובות כספיים.
מה פרוספר גילה? שאצל אותו עבריין אחר, חצי משחקני ליגת העל מהמרים בכספם. כספים כבדים, והימורים כבדים.

הנקודה היא שהיום על הכדורגל שולטים עבריינים. אני מוציא שניה את האהבה שלי לקטמון וחושב, קבוצה לעלייה, עם שחקן לגיטימי לליגת העל, שלא מנצחת 8 משחקים, ו6 רצוף מהם מפסידה, זאת אומרת נקודה אחת מתוך 24... יש כאן משהו תמוהה. אני לא מאשים חלילה, אבל במקום אחר כבר ממזמן היו בודקים את הצוות. לא בישראל.

והנגע הוא בכל מקום. טביב. לוזון. תומר סיני. קורנפיין. [אפילו אותו קורנפיין ש"נלחם בלה פמיליה" לפי אוהדי ביתר שלפחות סיימו 12 שנות לימוד והם פחות מטומטמים מיושבי המזרחי, אותו קורנפיין הורס את המחלקת נוער של ביתר ורק בנים של מקורבים משחקים שם. זה שאנחנו לא מנצלים את זה מספיק זה כבר נקודה אחרת...]

עד שלא תקרה מהפכה בתחום [לפי דעתי מודל גרמני] שום דבר לא ישתנה. ואין מה להיות מופתעים שכל פעם מחדש מגלים עוד פרשה, ועוד קטטה, וכדור מרכזי, וכדור משני, ועוד עסקן.
זה ימשיך להתנהל ככה

עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  21:23:35  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום בית הדין של ההתאחדות המציא משהו חדש-המשחק של מרמורק ויבנה הסתיים בתיקו 0 ללא נקודות.
אכן קורים דברים מוזרים בכדורגל שלנו,כולל משחקי קטמון ואתה לא יודע כבר מה לחשוב.
דבר אחד ברור לי-זה לא ספורט נטו.רואים את זה וזה מגעיל.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 30/04/2012 :  21:28:00  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדש

פרוספר אזגי, העבריין מאשקלון, [שהוא אמנם חביב ומצחיק, אבל עדיין עסקן], הלך לעזור לחבר שלו אצל עבריין אחר, כי חבר שלו נכנס לחובות כספיים.
מה פרוספר גילה? שאצל אותו עבריין אחר, חצי משחקני ליגת העל מהמרים בכספם. כספים כבדים, והימורים כבדים.

הנקודה היא שהיום על הכדורגל שולטים עבריינים. אני מוציא שניה את האהבה שלי לקטמון וחושב, קבוצה לעלייה, עם שחקן לגיטימי לליגת העל, שלא מנצחת 8 משחקים, ו6 רצוף מהם מפסידה, זאת אומרת נקודה אחת מתוך 24... יש כאן משהו תמוהה. אני לא מאשים חלילה, אבל במקום אחר כבר ממזמן היו בודקים את הצוות. לא בישראל.

והנגע הוא בכל מקום. טביב. לוזון. תומר סיני. קורנפיין. [אפילו אותו קורנפיין ש"נלחם בלה פמיליה" לפי אוהדי ביתר שלפחות סיימו 12 שנות לימוד והם פחות מטומטמים מיושבי המזרחי, אותו קורנפיין הורס את המחלקת נוער של ביתר ורק בנים של מקורבים משחקים שם. זה שאנחנו לא מנצלים את זה מספיק זה כבר נקודה אחרת...]

עד שלא תקרה מהפכה בתחום [לפי דעתי מודל גרמני] שום דבר לא ישתנה. ואין מה להיות מופתעים שכל פעם מחדש מגלים עוד פרשה, ועוד קטטה, וכדור מרכזי, וכדור משני, ועוד עסקן.
זה ימשיך להתנהל ככה

זה הרבה יותר עמוק.
זו לא מדינה, זו רפובליקת בננות. ההבדל בינינו לבין ניקרגוואה היא שאנחנו משחקים כביכול משחק דמוקרטי. כולם פה עובדים אצל כולם ועל כולם. יד רוחצת יד.
הכדורגל הוא מראה של החברה הרקובה שהיא כולה פליטת ריאליטי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם טוטח כנס רגע נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07