משתמש |
טוטח כנס רגע |
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 07:01:51
|
מי שהגן כל כך על הלוזונים, מי שידע לספר לנו כמה שהפועל חיפה אשמה ומכבי פתח תקוה טהורה, בלי קשר לקירבה שלו ללוזונים ולמגורים שלו בפתח תקווה כמובן, מי שיודע לספר תחת כל עץ רענן מי אנחנו ומה דעתו על כל דבר, שיבוא ויספר מה היה שם. חשבתי שהכדורגל הישראלי חשוב לך, רק לפני שבוע שלחת את כולם לכלא. או שםתאום הכדורגל כבר לא חשוב לך? פתאום אתה כבר לא כזה גיבור גדול? אולי עכשיו תפסיק ללכת למקומות אחרים ולספר עלינו את מה שלא ידענו על עצמינו?
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 07:05:44
|
"צדיקים מלאכתם נעשית על ידי אחרים"- מה יכול להיות שאני צדיק ולא ידעתי? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 07:13:37
|
במקום קצת סולידריות עם אוהדי (לא עברייני) מכבי יפו אל מול מה שכנראה קרה שם - וקרה או יקרה גם לנו - הפורום מלא צדיקים ושמחה לאיד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-30/04/2012 07:16:36 |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 08:47:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
במקום קצת סולידריות עם אוהדי (לא עברייני) מכבי יפו אל מול מה שכנראה קרה שם - וקרה או יקרה גם לנו - הפורום מלא צדיקים ושמחה לאיד.
סולידריות? אין לי דבר עם או נגד אנשי יפו. אני רק רוצה להבין איך כתב הספורט המהולל, שרק לפני שבוע פרסם טור על איך לשלוח את כולם לכלא, ובנוסף הגן על לוזון מסיבותיו ששמורות עימו, עכשיו לא פוצה פה. ויותר מעצבן אותי שהוא כותב שטויות על הפועל ירושלים במקומות זרים. אז שפשוט לא ידבר על דברים שהוא לא מבין בהם. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 11:06:27
|
יש פה אנשים שלא רוצים להוציא את העצבים בדרכים חיוביות כמו ריצת 5 קילוטר למשל, אז הם מוצאים לעצמם שעיר לעזאזל ומאשימים ומשמיצים.
|
avanti livorno
|
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 11:36:16
|
אם זה נכון ולפי הרמיזות של טוטח היו גורמים עבריינים שאיימו על שחקנים. זה מוגזם מלצפות מקבוצת אוהדים שתגיש תלונה במשטרה? ויצמן יער? מכתב אנונימי להתאחדות/תקשורת? אם זה באמת נכון אז הייתי מצפה ממי שאתם קוראים לה "אחות" לעשות כל שביכולתה למגר את התופעה הזאת |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 12:14:46
|
ככל שקראתי את שנכתב בעניין, במיוחד בפורום של קביליו, לא השכלתי להבין על מה בדיוק הכעס של אנשי קביליו: - האם על כך שהשחקנים, הצוות המקצועי והצוות הניהולי נכנעו לאיומים הפליליים באופיים שלכאורה הופנו כלפיהם מצד גורמים כאלה או אחרים במהלך השבוע שלפני המשחק ובמהלך המשחק? - האם על כך שאותם גורמים בקבוצה החליטו להמשיך כרגיל, במקום, למשל להודיע שהם יורדים מהמגרש, ומדוע לא התלוננו במקום בפני צוות השיפוט, נציגי ויצמן-יער, אנשי המשטרה שנכחו במקום? - האם על כך שהם פחדו מהפחד? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 13:11:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
במקום קצת סולידריות עם אוהדי (לא עברייני) מכבי יפו אל מול מה שכנראה קרה שם - וקרה או יקרה גם לנו - הפורום מלא צדיקים ושמחה לאיד.
סולידריות? אין לי דבר עם או נגד אנשי יפו. אני רק רוצה להבין איך כתב הספורט המהולל, שרק לפני שבוע פרסם טור על איך לשלוח את כולם לכלא, ובנוסף הגן על לוזון מסיבותיו ששמורות עימו, עכשיו לא פוצה פה. ויותר מעצבן אותי שהוא כותב שטויות על הפועל ירושלים במקומות זרים. אז שפשוט לא ידבר על דברים שהוא לא מבין בהם.
כמו בדרך כלל עם מר מלכה: מה שההוא אמר |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 13:14:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ככל שקראתי את שנכתב בעניין, במיוחד בפורום של קביליו, לא השכלתי להבין על מה בדיוק הכעס של אנשי קביליו: - האם על כך שהשחקנים, הצוות המקצועי והצוות הניהולי נכנעו לאיומים הפליליים באופיים שלכאורה הופנו כלפיהם מצד גורמים כאלה או אחרים במהלך השבוע שלפני המשחק ובמהלך המשחק? - האם על כך שאותם גורמים בקבוצה החליטו להמשיך כרגיל, במקום, למשל להודיע שהם יורדים מהמגרש, ומדוע לא התלוננו במקום בפני צוות השיפוט, נציגי ויצמן-יער, אנשי המשטרה שנכחו במקום? - האם על כך שהם פחדו מהפחד?
דני הבעיה היחידה היא שקיפות עם כל שאר הבעיות שלהם אני יותר ממזדהה אבל קבוצות אוהדים נדרשות להיות יותר חשופות מול בעלי הבית שלהם ומול הציבור מי כמוך דורש את זה מעצמנו כל הזמן אז גם הפעם מצופה מיפו לשים את הדברים על השולחן |
ירון |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 13:32:37
|
יש הבדל בין ביקורת על ההתנהגות של הנהלת יפו ודרישה לשקיפות, לבין שמחה לאיד. והרושם הוא שיש כאן לא מעט ששמחים לאיד. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 13:56:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
יש הבדל בין ביקורת על ההתנהגות של הנהלת יפו ודרישה לשקיפות, לבין שמחה לאיד. והרושם הוא שיש כאן לא מעט ששמחים לאיד.
+1 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 15:06:07
|
מבחינתי השאלה היחידה שרלבנטית היא שאוהדים של קבוצה לגיטימית ואוטנטית מרגישים מושפלים, ונשדדים. צריך רק לזכור איך אנו הרגשנו בעונת מבשרת השנייה, ואנו לא היינו ממש עדים למעשים מול העיניים, כפי שקרה לאנשי יפו. אז אל תבואו לי אם סיפורים של "אין לי אחות", מדובר ברגש בסיסי של אוהד כדורגל שרואה איך את קבוצתו פירקו בריונים. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 15:06:37
|
רוב אלה שכועסים עלי שאני מתיימר לדעת מה אתם חושבים, מתיימרים עכשיו לדעת מה אנחנו חושבים. פיטים. נתקדם.
מרוב התלהבות שאתם קבוצת אוהדים שכחתם שאתם גם קבוצת כדורגל ישראלית, שמשחקת בישראל בה לא נולד עוד אליוט נס ולא נעלה גם את האחרים על נס. ולכן, עד שלא תעמדו במקום בו עמדו אנשינו ושחקנינו במוצאי שבת, אל תשפטו אותנו. כאן זה תל אביב. אצלנו זה לא מערב ומזרח העיר, אצלנו זה צפון ודרום. לכו ותגישו תלונה. אנחנו חנונים מדי לזה. אתה ראשון ותיק! |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 15:13:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
רוב אלה שכועסים עלי שאני מתיימר לדעת מה אתם חושבים, מתיימרים עכשיו לדעת מה אנחנו חושבים. פיטים. נתקדם.
מרוב התלהבות שאתם קבוצת אוהדים שכחתם שאתם גם קבוצת כדורגל ישראלית, שמשחקת בישראל בה לא נולד עוד אליוט נס ולא נעלה גם את האחרים על נס. ולכן, עד שלא תעמדו במקום בו עמדו אנשינו ושחקנינו במוצאי שבת, אל תשפטו אותנו. כאן זה תל אביב. אצלנו זה לא מערב ומזרח העיר, אצלנו זה צפון ודרום. לכו ותגישו תלונה. אנחנו חנונים מדי לזה. אתה ראשון ותיק!
תזכור את מה שכתבת פה בפעם הבאה שאתה חושב להתערב ולהסביר את ענייני הפועל ירושלים |
|
|
טוטח כנס רגע |
|