פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שירים בקהל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שירים בקהל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שירים בקהל נושא הבא
עמוד: מתוך 2

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 09/11/2009 :  20:08:18  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו שירים נחמדים ומגוונים... אולי הכי מגוונים בכדורגל הישראלי.
אבל יש לי שאלה.. האם עוד מישהו שם לב לזה שאין לנו שיר אחד סוחף!
יש מישהו כזה?

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  09:14:35  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי אין שירים סוחפים? מה עם ספרות זולה, אנא בכוח, צ'ה, אני מקטמון, למבדה, יש לנו המון שירים סוחפים, הכל שאלה של מה שרים ומתי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  17:20:30  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי למה אתה מתכוון בידיוק שאתה כותב "שירים סוחפים"...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  17:25:23  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרבה דברים שאפשר להגיד עלינו...אבל שאין לנו שירים סוחפים?. די, ליכלכת...

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  17:29:10  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת ההרגשה שלי, יכול להיות שזה בגלל הכמות הקטנה שיש במשחקים לעומת שנים קודמות.
אני מתכוון שירים כמו: "כולם לקפוץ" של מכבי חיפה... או השיר של הקופים "יאללה יא ביטר" ...
אבל יכול להיות שזה רק אני...
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  18:57:07  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי יש לנו את השירים הכי טובים בארץ... במיוחד הבלה צ'או שהמנגינה שלו אדירה.
שוב, אצלנו הבעיה היא לא האיכות. הבעי היא הכמות. אי אפשר להשוות 20 איש לכמה אלפים שקופצים בכולם לקפוץ או בשיר הסטלה של חיפה.
הכמות תגיע עם הזמן

אהה, ואפרופו שיר סוחף: http://www.youtube.com/watch?v=Y4SPPGSXJHI&feature=related

נערך על ידי - nadavlev ב-10/11/2009 19:09:40
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  20:54:57  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

זאת ההרגשה שלי, יכול להיות שזה בגלל הכמות הקטנה שיש במשחקים לעומת שנים קודמות.
אני מתכוון שירים כמו: "כולם לקפוץ" של מכבי חיפה... או השיר של הקופים "יאללה יא ביטר" ...
אבל יכול להיות שזה רק אני...

יאללה יאללה יא ביט"ר?...אתה רציני?..לפעמים עדיף לשתוק מאשר להגיד לדברים כל כך מפגרים... חבל שאין סמיילי מקיא.

עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  22:02:27  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יאללה יאללה יא ביט"ר?...אתה רציני?..לפעמים עדיף לשתוק מאשר להגיד לדברים כל כך מפגרים... חבל שאין סמיילי מקיא.

בוא כנס בי וזהו... אתה הבנת למה אני מתכוון.. כנראה שזה באמת עניין של כמות ולא של איכות
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  11:27:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הבנתי למה אתה מתכוון. כי זה אחד השירים העילגים והגרועים ששמעתי אי פעם. יש לנו שירים יפים ומקוריים, אבל אם יש לך הצאות לשירים יותר "סוחפים" אתה מוזמן להציע.

עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  13:23:02  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שירי כדרוגל לא צריכים ליהיות בעלי ערך מיוחד או מילים טובות בשביל שהם יהיו סוחפים... ההפך הוא הנכון. רוב השירים הסוחפים יש בהם כמה מילים שחוזרות על עצמם (כולם כולם לקפוץ\אווו\נהנהנה\מי שלא קופץ...)
וכן, בשביל שהם יהיו סוחפים חייבים כמות ועל זה אנחנו עובדים
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  13:31:59  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיר סוחף חייב בעיקר לשבת על קצב טוב, מילים טובות זה בונוס נחמד אבל פחות קריטי לאפקט הסחף(?) .
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  14:20:47  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קחו לדוגמא את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=hE8-fdLW_Bg&feature=related
או זה:
http://www.youtube.com/watch?v=v6I7BCzh-L4&feature=related
לעומת זה:
http://www.youtube.com/watch?v=-wrrYIcNeHc&feature=related

ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby
כנראה שזה באמת עניין של כמות ולא של איכות

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  15:24:49  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לגמרי, לא צריך מילים מסובכות. סתם חורה לי שהבחורצ'יק מביא כדוגמא שיר של ביט"ר דווקא. אני גם לא חושב השירים שלנו כאלה מסובכים או ארוכים.
רובם חוזרים על אותה משפט או מילה כמו בכל שירי הכדורגל. אין ספק שצריך לחדש את מלאי השירים, אבל את זה אני אשאיר לאנשים כמו הבחור מעלי שטובים בזה

עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  16:10:41  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להביא דוגמא של שיר ביטרי היתה טעות.. אבל העיקר שהבנתם למה אני מתכוון.
סוחף= כולם שרים ויודעים את המילים, לא מסובך ולא נמאס לשיר.
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  18:04:05  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי לא צריך לחדש משהו בשירים, כי יש לנו הרבה מאוד יחסית לכמות אבל אם כבר....

http://www.youtube.com/watch?v=9ymYdbAq-l8&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=pdSyFNL4A2c&feature=related
השיר של פרננדו טורס, שיר במקור של הצבא האמריקאי, שרים אותו גם בכדורסל אבל די קצר, וזה שיר שאפשר לקפוץ ולשיר אותו גם 10 דקות
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  20:13:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדב, אני לא רוצה לפגוע, אבל כדאי שתבתדוק דברים לפני שאתה כותב.
רוב הדברים שאתה כותב הם בעיקר לא מדויקים.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שירים בקהל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07