פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כתבה מעניינת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כתבה מעניינת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כתבה מעניינת נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  09:19:02  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=920&docid=68465&lang=HE

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/11/2009 :  09:28:52  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה מתנשאת ומטומטמת של אוהד מכבי מתנשא.לא ראיתי שום דבר שם שאפשר או שווה ליישם. אני מניח שזה מאוד קוסם לאנשים שאוהבים להשתלח בקבוצת הכדורסל, ואבל מה שהוא אמר שם זה קישוש גמור. מה זה להקים אקדמיה, מה הוא חי בסרט?. וזאת כתבה שבאה מכתב החצר של מכבי שידע על כל העיסוקים של מוני אבל לא חשף אותם כי הוא היה "בן אדם נחמד". נו, באמת.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-10/11/2009 14:26:51
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  09:07:59  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן, הוא חי בסרט, פעם אחת לעשות משהו רציני, כמו שזה עובד בחו"ל ולא בשכונה זה באמת רעיון נוראי

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  09:49:31  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה שהייתה אולי רלבנטית לפני 15 שנה.לא היום ,לא עם המטרות של קבוצת הכדורסל של ירושלים ובטח לא מה שהקהל שלה רוצה היום.
אנלא חושב שיש פה התנשאות,אבל יש פה כתב שקצת מנותק מהמציאות.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  10:06:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא חושב שזה באמת הדבר שיכול להציל את הפועל כדורסל. אולי אחד הדברים היחידים.
לא קשור למוצאו של הכתב או מה הוא עשה בעברו. מבחינת התוכן, זה משהו שאני כבר טוען שנים. השנה, הגיעו לקבוצה שני שחקנים שמזוהים עם המועדון, שזה הכי הרבה שהיו מאז ימי ארז כץ. מתוכם, אחד בכלל לא גדל במחלקת הנוער האדומה.
קבוצה שרוצה להצליח חייבת לייצר לעצמה שחקנים. קבוצה שיש לה בלעדיות מוחלטת על הנוער אוהב הכדורסל בעיר בסדר גודל של ירושלים חייבת מחלקת נוער שתוציא שחקן ברמה של סגל הקבוצה הבוגרת פעם בשנה-שנתיים.
זה, ולהפסיק עם הקרקור הבלתי פוסק סביב גבירי ביט"ר.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  10:37:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

קבוצה שרוצה להצליח חייבת לייצר לעצמה שחקנים. קבוצה שיש לה בלעדיות מוחלטת על הנוער אוהב הכדורסל בעיר בסדר גודל של ירושלים חייבת מחלקת נוער שתוציא שחקן ברמה של סגל הקבוצה הבוגרת פעם בשנה-שנתיים.
זה, ולהפסיק עם הקרקור הבלתי פוסק סביב גבירי ביט"ר.

הנה [כל] מה שיש לאתר הרשמי של הפועל כדורסל לומר על קבוצות הנוער; אין שום פירוט מי הם השחקנים, טבלה, לוח משחקים ועוד ועוד.
אגב, שמות שחקנים ופרטים נוספים יש רק על הקבוצה הבוגרת.
http://www.hapoel.co.il/Youth.asp
ואידך זיל גמור..

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/11/2009 18:49:43
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  18:31:03  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין למה זה לא רלוונטי? מה לא רלוונטי בלהפסיק לרדוף אחרי מכבי? או בלייצר שחקני נוער שיישתלבו בבוגרת? הכתבה הזאת רלונטית מתמיד, דווקא עכשיו

עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  19:14:05  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב לדעת שלפני 15 שנה המטרות של האוהדים היו בין היתר להיות גליל עליון. כי זה מה שהכותב המכביסט מציע, שנהיה חממה למכבי סטייל גליל עליון. חשוב לזכור שאנחנו מדברים על כדורסל לא על כדורגל, החוקים די שונים בנושא הזה, דני קליין לא יכול להחזיק שחקני בית כמו ויקטור יונה ואין לו שום דרך למנוע מהמוכשרים בינהם לשבת על הספסל של מכבי תמורת חוזה שמן.
עד כמה שאני יודע הפועל מחזיקה היום הכי הרבה קבוצות נוער בכירות בארץ (מתוך סך כולל של 40 קבוצות ו-20 בתי ספר לכדורסל ו-1000 שחקנים במחלקה). ועדיין- זו ירושלים, לא הארלם, תתחברו למציאות. לא יגדל פה שחקן ברמה לסגל הבוגר כל שנה שנתיים (אולי עם הסגל הבוגר משחק בליגה הארצית).
החזון המדובר מתאים מאוד למחלקת הכדורגל. הוא כמובן לא ישים בשום אופן כרגע, אבל הוא מתאים מאוד.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  20:20:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המטרה של הפועל צריכה תמיד להיות בטופ של הכדורסל. כשהקבוצה תוציא כל שנתיים שחקן שיתאים לרמת הקבוצה הבוגרת לא כולם ילכו אוטומטית למכבי, מתישהו לא יהיה להם מקום בסגל.
אין שום סיבה שמחלקת נוער גדולה כל כך לא תוציא מספיק שחקנים. רק שצריך להשקיע בפיתוח הנוער, עם מאמנים מהשורה הראשונה. במקום לשפוך את הכסף על עוד זר שיילך, גם הוא, אחרי עונה או שתיים למכבי.
מעבר לזה, אני מאמין שאם תהיה מחלקת נוער ברמה כזו, יהיה פחות קשה לגייס משקיעים.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  20:27:32  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אני לא מבין למה זה לא רלוונטי? מה לא רלוונטי בלהפסיק לרדוף אחרי מכבי? או בלייצר שחקני נוער שיישתלבו בבוגרת? הכתבה הזאת רלונטית מתמיד, דווקא עכשיו

אתה חושב שהקהל במלחה מסוגל להכיל את הקבוצה שלו כשהיא תהיה באמצע טבלה /מועמדת לירידה לליגה השניה? דני קליין מכיר את האוהדים שלו והוא ייתן להם את מה שהם רוצים ,ליעד ,אתה חי בסרט או בעולם מקביל .אתה מוזמן לגשת לפורום צ'ה ולקרוא את התגובות להצעה שלו.
אתה ובורוביץ ,רותמים עגלות, אבל הסוסים כבר מזמן דוהרים, דוהרים מזמן ועוד מעט ארינה.
לייצר שחקני נוער? אין לי מה להוסיף על מה שקוב כתב ובצדק.

עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  21:42:02  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על ההפנייה לפורום של קבוצת הכדורסל. טוב לראות שלמרות מליצי היושר כאן, דבר לא השתנה. אוהדים של נצחונות, המושג מחלקת נוער ושחקני בית זרה להם, אנשים שמדקלמים את דני קליין כעיוורים בחשכה (או באור יום, כשאתה עיוור זה לא באמת משנה).

אשוב מדי פעם בפעם לעיין בפורום ההוא, על מנת שיזכיר שוב ושוב, שבכדורסל - אין יותר הפועל.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 11/11/2009 :  22:05:39  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שיש סיבה שמחלקת הנוער לא תוציא מספיק שחקנים- אתה חי במדינת ישראל. אם לא תמצא דרך ללמד ישראלים להיות שחורים יותר, לקפוץ גבוה יותר, ולהפסיק לגרד לי את הזין בגובה אז זה כנראה לא יקרה. אנחנו נחותים, אין מה לעשות. כמה אנשים, ירושלמים, לא ירושלמים, גארדים ישראלים מקצוענים, אתה מכיר עם נתונים כמו של פפי תורג'מן למשל? בגובה, אתלטיות .
כמובן שאפשר לשאוף לשפר את מספר השחקנים שעולים לקבוצה הבוגרת, זה יהיה מבורך ואני מאוד מאוד בעד, אבל אין סיכוי בעולם שזה דבר שיצעיד את המועדון קדימה כדבר הבלעדי גם אם תשקיע את כל המשאבים שיש לך בנושא (וברמה הפרקטית, זה אמור להיות עניין של כמה וכמה מליוני דולרים ועוד קצת. אבל בורוביץ' כבר מצא ספונסרים בלי בעיות). השחקן הישראלי בכלל בשפל די גדול, הנבחרות בכל הגילאים כשלו. זה יכול לבוא רק כשיפור נקודתי.

תגיד שאתה רוצה קבוצה קטנה ורומנטית טמפופו, לגיטימי. אבל כל האג'נדה של הכותב זה על אלטרנטיבה מקצועית למכבי ולקבוצה שבסוף תהליך תלך על יורוליג ובלאגנים. לכן זאת כתבה שטחית שמורכבת בעיקר מססמאות.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  08:14:53  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האג'נדה של קבוצת הכדורסל היא כרגע, למרבה הצער, לרוץ למעלה בכל מחיר. ספונסרים מתחלפים כמו גרביים וככה אין מצב למדיניות ארוכת טווח. הרבה יותר קל, ויעיל, לקנות עוד זר או עוד כוכב ישראלי מן המוכן כדי לקבל הצלחות מהירות.
במובן מסויים ההצלחות המקצועיות של הקבוצה (בעולם עם מכבי ההצלחות של הפועל לאורך זמן הן בגדר נס) גרמו לרף ציפיות גבוה מצד האוהדים שמכניס את המערכת למערבולת. יכול להיות שהדבר הכי טוב לקבוצה יהיה להפוך לפרק זמן ממושך קבוצת מרכז/תחתית טבלה כדי לא להשתעבד לצורך לרוץ בצמרת כל שנה. הכורח הזה שמגיע מהאוהדים ומקליין גם יחד פוגע בסופו של דבר בקבוצה ומביא הרבה פירות באושים.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  09:48:51  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה עוד זר? להפועל יש כמות זרים כמו לכל קבוצה אחרת שהיא לא מכבי, ובמובן הזה היא לא צריכה להחליש את עצמה מרצון. הפטיש, המגל, האינטרנציונל וזרים החוצה, אני מניח. הבעיה הכי גדולה היא המשכיות, אתה לא יכול לבנות קבוצה שכל שנה צריך לפרק ולהרכיב מחדש. זה לא קל, ולא יעיל, זה המציאות כנראה, לא רק בהפועל, בכל הליגה כמעט להוציא את מכבי.
אני כנראה מסכים ששלוש זרים (כמו שפעם היה שניים ובוסמן) זה מספיק. אבל זה צריך לבוא כשינוי כללי בליגה, לא בשביל שהפועל תגיד- למכבי יש זרים, לנו אין- הנה אנחנו שונים, כנראה אנחנו אלטרנטיבה.
לא צריך להשתעבד, ועדיף היה להיות קבוצת תחתית מלקחת את הכסף של אוליגרכים שקשורים בבית"ר אבל זה לא קשור באמת למה שהוא אומר, כמו שהמרדף אחרי מכבי לטענתו, גם לא באמת קשור. הוא הרי אומר, בגישה המכבסיטית האופיינית, שהקיום הבינוני והסתמי שלנו חסר משמעות בגלל שעוד לא תקענו יתד ביורוליג וגם כנראה לא נתקע, או משהו כזה. גביע יול"ב, מאבק על אליפות פה ושם, גביע של עדי, הניצחון השנתי על מכבי במלחה, פפי, קני, דרק, הכל בזבוז של כסף. כנראה שהוא מורגל ליותר טוב.

עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  11:54:19  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אתה חושב שהקהל במלחה מסוגל להכיל את הקבוצה שלו כשהיא תהיה באמצע טבלה /מועמדת לירידה לליגה השניה? דני קליין מכיר את האוהדים שלו והוא ייתן להם את מה שהם רוצים ,ליעד ,אתה חי בסרט או בעולם מקביל .אתה מוזמן לגשת לפורום צ'ה ולקרוא את התגובות להצעה שלו.
אתה ובורוביץ ,רותמים עגלות, אבל הסוסים כבר מזמן דוהרים, דוהרים מזמן ועוד מעט ארינה.
לייצר שחקני נוער? אין לי מה להוסיף על מה שקוב כתב ובצדק.

אם הקהל במלחה לא מסוגל להכיל קבוצת מרכז טבלה- תחתית לתקופת בנייה של כמה שנים, ואם כל המטרה שלהם זה לקחת עוד גביע, או לנסות לגנוב את האליפות למכבי, אז כנראה שהכתבה הזאת באמת לא רלוונטית, וגם השם הפועל ירושלים לא רלוונטי, אבל אם המטרה שלנו היא לייצר אלטרנטיבה אמיתית, לייצר קבוצת ספורט שמייצגת משהו שונה, משהו טוב יותר, אז הכתבה הזאת רלוונטית מאי פעם. דווקא עכשיו, כשהקבוצה נמצאת בשפל, זה הזמן להתרומם ולהתחיל ליישם רק חלק מהעקרונות האלה.
וכן, אני חי בסרט, כי אני חושב שהקבוצה שלי צריכה להיות אלטרנטיבה לספורט המגעיל והמטונף שהתפתח פה בארץ, שהמטרה של הקבוצה שלי היא הסמל ולא הכסף, ובגלל זה, אני הולך שוב לנסוע שעתיים כל כיוון בשביל משחק ליגה ג' מחר, עד עכשיו פשוט חשבתי שכולנו חיים באותו סרט

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 12/11/2009 :  11:58:27  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז עכשיו,גם אתה מבין ,למה אני הפסקתי להגיע למלחה לפני 8 שנים? בדיוק מהסיבות האלו.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם כתבה מעניינת נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07