פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  09:19:58  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ליגה א

כמה דברים, גם לטובי וגם ללאסלו, כמה הבהרות. טובי במידה ואתה רוצה התקפה יותר מהירה שנה הבאה אז שי לא יכול להישאר. כולנו רואים את זה ששי מאוד מוגבל ומאוד איטי ומסורבל ועושה רושם חזק מאוד שהוא לא יכול פשוט. אתם פשוט מפחדים לדבר או לא רואים מה שאני רואה. אין שום ספק שכפיר היה החלוץ הבכיר שלנו העונה רק ממבט על השורה הסטטיסטית אפשר להבין את זה בקלות. "כפיר מיצה את עצמו"... "כפיר מדדה על המגרש"... ושום איזכור על שי שמאבד קרוב ל30 כדורים במשחק ולא בועט אפילו פעם אחת למסגרת במשחק שלם!! התקופה הכי טובה שחנו הייתה להזכירכם, ששי נפצע וכפיר קיבל את המושכות ואז נתנו את התקופה הכי טובה שלנו העונה דרסנו את הליגה והיינו בבטחה במקום הראשון! כפיר היה החלוץ הכי פורה בליגה בתקופה הזאת סתם בשביל לסבר את האוזן. אז לאסלו במקום שאתה תרשום שאתה מאוד מכבד את מה שכפיר עשה פה וכל השטויות שאתה רושם, כדאע שתדפדף קצת אחורה פה בפורום ותיזכר איזה קללות קיללת את כפיר וכמה ליכלוכים ליכלכת עליו. אל תשחק אותה עכשיו "מאוד מכבד את מה שכפיר עשה". בכל אופן יש הרבה עבודה לשנה הבאה ולטעמי כמו שאנחנו נראים כרגע אין אפילו אחד שראוי להישאר עונה הבאה. תלמדו לכבד ולהעריך את האנשים הנכונים!! כאלה שבזכותם או שבעיקר בזכותם אנחנו פה היום!

שי עדיין מלך השערים שלנו. אל תשכח את זה, וזה כשהוא לא שיחק חלוץ מרכזי כל העונה, אלא יותר אחורה. זה מה שליאור ציפה ממנו, להשתמש בראיית המשחק שלו, שטובה בעשר דשרגות משאר השחקנים בליגה, ולהעמיד שחקנים שלנו מול השער. פשוט מהפציעה שלו, הוא לא חזר, ומאז הוא בערך השחקן הכי גרוע בקבוצה. נקווה שהפגרה תעשה לו טוב.
לגבי כפיר, 9 שערים ושבעה בישולים, כששניים מהשערים היו אתמול, זה באמת כנראה שחקן שמיצה את עצמוורק מדדה על המגרש. שחקן שניצח לך שני משחקי עלייה, ואחד היחידים בקבוצה שגם בועט לשער הוא הראשון שצריך לשחרר. אני לא מבין למה הוא בכלל אצלנו. תחשוב כמה מצבנו היה טוב יותר בלי השורה הסטטיסטית שלו. כנראה שהיינו עולים ליגה בלי פליאוף אפילו.
בואו נמשיך לכתוב שטויות. עמית שמש אשם בזה שלא עלינו ליגה, מוטי מזרחי אשם בהפסד אתמול, ראיתם את השינוי ביכולת של ארטיום בחודשיים האחרונים? הוא מוכר אותנו כי אבא שלו בית"רי, ליאור רוצה שנפסיד כי הוא רצה שנפטר אותו ושהוא יקבל פיצויים...
נריה, אתה בכלל מסתכל על המשחק או שהעיסוק בלקלל את כפיר מפריע לך?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  10:38:03  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן היה מרגש אתמול ביציע.ישבתי ךיד אוהדי השקמה ומישהו מהם אמר בסוף המשחק:"שנה הבאה אנחנו רוצים להיות כמו האוהדים של קטמון".איזה פירגון ,איזו שירה,איזו אהבה.
ובמגרש?לא היה ברור מי במקום האחרון בטבלה?אנחנו או הם.דבר אחד היה ברור-הקבוצה שרצתה יותר ורצה יותר ניצחה.
השחקנים האהובים שלנו פשוט לא רצים במגרש.הכל בעמידה,הכל סטטי ואי אפשר להניע משחק ככה.חלק מהשחקנים לא ממש מתאמצים וחלק לא יכולים בגלל גילם ומגבלות גופניות.
ואני לא מדבר רק על שבעת המחזורים האחרונים.ככה זה נראה כל העונה,למעט הבלחות פה ושם.
אין ספק שאבדנו העונה הרבה מהמוניטין שלנו.לבוא,לשיר ולעודד זה נחמד אבל לא לשם כך התכנסנו.
בסיכום,יש לי אכזבה מקצועית גדולה,וגאווה גדולה מהמועדון.
עוד נדבר הרבה על העונה הבאה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  10:53:48  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ליגה א

כמה דברים, גם לטובי וגם ללאסלו, כמה הבהרות. טובי במידה ואתה רוצה התקפה יותר מהירה שנה הבאה אז שי לא יכול להישאר. כולנו רואים את זה ששי מאוד מוגבל ומאוד איטי ומסורבל ועושה רושם חזק מאוד שהוא לא יכול פשוט. אתם פשוט מפחדים לדבר או לא רואים מה שאני רואה. אין שום ספק שכפיר היה החלוץ הבכיר שלנו העונה רק ממבט על השורה הסטטיסטית אפשר להבין את זה בקלות. "כפיר מיצה את עצמו"... "כפיר מדדה על המגרש"... ושום איזכור על שי שמאבד קרוב ל30 כדורים במשחק ולא בועט אפילו פעם אחת למסגרת במשחק שלם!! התקופה הכי טובה שחנו הייתה להזכירכם, ששי נפצע וכפיר קיבל את המושכות ואז נתנו את התקופה הכי טובה שלנו העונה דרסנו את הליגה והיינו בבטחה במקום הראשון! כפיר היה החלוץ הכי פורה בליגה בתקופה הזאת סתם בשביל לסבר את האוזן. אז לאסלו במקום שאתה תרשום שאתה מאוד מכבד את מה שכפיר עשה פה וכל השטויות שאתה רושם, כדאע שתדפדף קצת אחורה פה בפורום ותיזכר איזה קללות קיללת את כפיר וכמה ליכלוכים ליכלכת עליו. אל תשחק אותה עכשיו "מאוד מכבד את מה שכפיר עשה". בכל אופן יש הרבה עבודה לשנה הבאה ולטעמי כמו שאנחנו נראים כרגע אין אפילו אחד שראוי להישאר עונה הבאה. תלמדו לכבד ולהעריך את האנשים הנכונים!! כאלה שבזכותם או שבעיקר בזכותם אנחנו פה היום!

שי עדיין מלך השערים שלנו. אל תשכח את זה, וזה כשהוא לא שיחק חלוץ מרכזי כל העונה, אלא יותר אחורה. זה מה שליאור ציפה ממנו, להשתמש בראיית המשחק שלו, שטובה בעשר דשרגות משאר השחקנים בליגה, ולהעמיד שחקנים שלנו מול השער. פשוט מהפציעה שלו, הוא לא חזר, ומאז הוא בערך השחקן הכי גרוע בקבוצה. נקווה שהפגרה תעשה לו טוב.
לגבי כפיר, 9 שערים ושבעה בישולים, כששניים מהשערים היו אתמול, זה באמת כנראה שחקן שמיצה את עצמוורק מדדה על המגרש. שחקן שניצח לך שני משחקי עלייה, ואחד היחידים בקבוצה שגם בועט לשער הוא הראשון שצריך לשחרר. אני לא מבין למה הוא בכלל אצלנו. תחשוב כמה מצבנו היה טוב יותר בלי השורה הסטטיסטית שלו. כנראה שהיינו עולים ליגה בלי פליאוף אפילו.
בואו נמשיך לכתוב שטויות. עמית שמש אשם בזה שלא עלינו ליגה, מוטי מזרחי אשם בהפסד אתמול, ראיתם את השינוי ביכולת של ארטיום בחודשיים האחרונים? הוא מוכר אותנו כי אבא שלו בית"רי, ליאור רוצה שנפסיד כי הוא רצה שנפטר אותו ושהוא יקבל פיצויים...
נריה, אתה בכלל מסתכל על המשחק או שהעיסוק בלקלל את כפיר מפריע לך?

בוודאי שאני מסתכל. ואני גם לא מקלל את כפיר במשחק. אחד משניהם צריך ללכת. בעיני זה כפיר. לשי יש עוד מה לתרום. זה שהוא העלה אותנו ליגות זה אחלה. אני תמיד אזכור לו את זה. אבל זה לא אומר שהוא חסין מביקורת או שאי אפשר להחליף אותו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-28/04/2012 10:54:14
עבור לתחילת הדף

יונתן773 יונתן773 מנותק

89 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  11:06:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יונתן773 שלח ל- יונתן773 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי דעתי הקבוצה חייבת לשנות לפחות 6 משחקני ההרכב הראשון שנה הבאה חלק יכולים לרדת לספסל.
צריכים להישאר בטוח: שמש,נווה, אלזניטי, פוגלמן, שי.
צריכים לעזוב בטוח: כפיר, עוז, סולומוביץ.

בעיות נוספות שעשויות להיווצר בשל ההפסדים:
- ירידה משמעותית בתקציב בשל קיטון בספונסרים ובעלי מניות.
- ירידה בכמות הצופים עד שתיווצר הצלחה על המגרש.
- שחיקה בהרתעה של הקבוצה ובעיקר בטדי.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  12:04:57  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יונתן773

לפי דעתי הקבוצה חייבת לשנות לפחות 6 משחקני ההרכב הראשון שנה הבאה חלק יכולים לרדת לספסל.
צריכים להישאר בטוח: שמש,נווה, אלזניטי, פוגלמן, שי.
צריכים לעזוב בטוח: כפיר, עוז, סולומוביץ.

בעיות נוספות שעשויות להיווצר בשל ההפסדים:
- ירידה משמעותית בתקציב בשל קיטון בספונסרים ובעלי מניות.
- ירידה בכמות הצופים עד שתיווצר הצלחה על המגרש.
- שחיקה בהרתעה של הקבוצה ובעיקר בטדי.

אולי תסביר לעם ישראל למה כפיר צריך לעזוב - האם הוא תרם פחות משי (שגם צריך להישאר גם אם יציבו אותו כדחליל על המגרש)

בשביל מה לעשות מהפכה בהרכב שהוביל את הליגה רק לפני חודשיים ימים - אולי חלוץ מהיר, קשר גרזן ובלם קצת יותר רציני ומאמן שלא מקובע על שיטת משחק אחת אותה למדו היריבות יעשו את ההבדל.

אחרי המשחק באילת לא מודאג מענין המניות וירידה בכמות הצופים
אחרי נקודה בשבעה משחקים עם עידוד כזה מסיבי - אין קהל כזה בשום מקום.
אוהדי הקבוצות היריבות רצים אלינו לבקש את המתכון

כמובן שהדברים לא מובנים מאליהם ויש לעשות עבודת שיווק - אך לנוכח מה שקרה השנה עם בעלי הקבוצות - כנראה שאנחנו המצאנו את הגלגל ואנחנו הדבר האמיתי. רק אצלנו הפסד לשקמה בבית הוא חוויה מרטיטה ותיקו באילת הוא אורגזמה מתמשכת....

עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  12:10:41  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה מזל שבניגוד לאוהדים שלנו יש לנו צוות מקצועי והנהלה שמבינים מה קורה בקבוצה הזו ויעשו מה שצריך לעשות (אני מקווה) בקיץ הזה.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  12:18:51  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

איזה מזל שבניגוד לאוהדים שלנו יש לנו צוות מקצועי והנהלה שמבינים מה קורה בקבוצה הזו ויעשו מה שצריך לעשות (אני מקווה) בקיץ הזה.

זו הולכת להיות פגרה קשה.....וארוכה....
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  18:37:24  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר חייב ללכת, עם כל האהבה והתודה. חלוץ כמוהו, שמאבד כדורים בסיטונות ולא עושה לעולם תנועה לעומק יכול להתבסס רק על כמות השערים, ואפילו שם הוא נכשל. המשחק הסטטי שלנו נזקף גם לחובתו. לשי יש עדיין יותר ראיית משחק וחשיבות חברתית, גם אם הוא לא יחזור לכושר של תחילת העונה.

חוץ מזה, להשאיר רק את שמש כשחקן הרכב וודאי. רנדי, פוגלמן, שלג, אסלאם ועוז צריכים להשאר תוך מאבק על מקומם.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  21:41:12  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל חייבים להביא את פפ גוארדיולה.
אין ספק שאחרי ברצלונה המאמץ והעומס הרב שבו הוא היה נתון, אימון הפועל קטמון זה הדבר הכי מתאים לו כדי למלא את המצברים. 4 אימונים בשבוע, עיר הקודש והמקומות הקדושים יסייעו לו בכך.
סביר שגם יהיה ניתן לסגור אותו על תגמול כספי צנוע [ארץ הקודש, עיר הקודש, המקומות הקדושים, חשיפה תקשורתית וטור שבועי באחד המקומונים] ואז תקציב השחקנים יגדל משמעותית. די ברור שהתור של השחקנים שירצו לשחק תחת פפ ישתרע ממגרש מבט לפחות עד צומת פת.

באחד מראיונות הרדיו עם ליאור הוא ציין שייתכן והוא טעה בבניית הסגל בכך שהוא לא התאים לשחק בטדי. ואכן טדי בעונה הזו היה די רחוק מלהיות מגרש ביתי, בניגוד מובהק לעונה שעברה. אבל צריך בסגל גם שחקנים מתאימים למגרשים קטנים וצרים יותר ושמשטח הדשא שלהן הוא לא מן המשובחים.

באשכול הזה הירבו לדבר על שי ועל כפיר.
לגבי שי: מאז המשחק ביבנה, בו חזר אחרי הפציעה, התיפקוד של שי על המגרש הלך וירד. צריך לומר את האמת, וניתן להניח ששי יגיד את זה בעצמו. לדעתי הבעייה היתה שליאור לא ראה לנכון להחליף את שי במהלך המשחקים האחרונים.
שי צריך להמשיך גם העונה הקרובה, גם בגלל התפקיד המנהיגותי שלו בקבוצה, במגרש ומחוצה לו. אבל, עם הבנה שיכול ויהיו גם "קטרים צעירים" שיבואו במקומו, לצידו.

לגבי כפיר: נכון הוא GOLER. אבל יש להסתכל על תיפקודו במגרש בראייה כוללת שמנטרלת את ההתרגשות הטבעית מהבקעת השערים.
אחת הבעיות בתיפקוד של כפיר היתה המסירות שלו ל"חבר/שחקן הדמיוני" שלו, שבמקרים רבים הביאו לבלימת ההתקפה של קטמון בידי הקבוצה היריבה והעברת הכדור להתקפת הקבוצה היריבה.
דומני שאם תיעשה ספירה של מה קרה יותר - יצירת מצבי התקפה של קטמון כאשר הכדור היה אצל כפיר או העברת הכדור לקבוצה היריבה כתוצאה מאותן מסירות התוצאה לא תהיה מזהירה.

מבין "שחקני החוץ" הייתי מנסה להשאיר את יובל, עומרי ואיסלם. לא בכדי כתבתי "מנסה", כי בעונה הקרובה הפיתויים לשחקנים אלה לשחק בקבוצות באזור תל אביב והשפלה, ובכלל זה הליגה הלאומית, יהיו די גדולים.

באשר לשחקנים הירושלמים: אין ספק ששחקן העונה הוא עמית שמש ויש לעשות הכל כדי שימשיך איתנו. הייתי שמח לשוב ולראות את מיקי וג'וני. שניהם הראו במשחקים בהם שיחקו לחימה נחישות והרבה "נשמה". שניהם צעירים יחסית ועתידם לפניהם.

ולגבי יאן - ליאן יש חשיבות רבה במסגרת המועדון: באימונים, בבית הספר ובכלל בבגרות ובמקצועיות שלו. יש חשיבות שיאן ימשיך להיות בסגל הקבוצה. לדעתי, אם יאן ירצה בכך, ראוי לשלבו בסגל המקצועי של המועדון, במיוחד בקבוצות הצעירות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  22:54:02  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הייתי מוותר על כפיר מלול. סגן מלך השערים, מלך הבישולים. נראה לי לא חכם לוותר על זה.
מה שכן, הקבוצה הזו צריכה חלוץ מהיר שזז הרבה.
המסקנה שלי - להשאיר את כפיר אבל כחלוץ שעולה מהספסל. אם זה לא מתאים לו, זה סיפור אחר.
כנ"ל לגבי עוז. אם הוא מוכן להשאר כשחקן ספסל - להשאיר.

אם ליאור חוג'ה ואורי וורנר יחזרו מהפציעות שלהם עד העונה הבאה גם אותם לדעתי שווה להשאיר כשחקני ספסל. הם בכלל לא קיבלו צ'אנס העונה. לתת להם צ'אנס נוסף בעונה הבאה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  23:00:24  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כיף זה להשתעשע בהעפת והשארת שחקנים? לא?

אז אם כבר, אני בעד להחזיר את יבגני גופמן ועדי מרציאנו. בדיוק שנים מהשחקנים שהיו יכולים מאוד לעזור לנו העונה. ומכיוון שהם מגיעים מהדרום אפשר לצרף לאוטו שלהם איזה חלוץ וקשר מהירים מהאזור.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  23:02:58  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אז אם כבר, אני בעד להחזיר את יבגני גופמן ועדי מרציאנו. בדיוק שנים מהשחקנים שהיו יכולים מאוד לעזור לנו העונה. ומכיוון שהם מגיעים מהדרום אפשר לצרף לאוטו שלהם איזה חלוץ וקשר מהירים מהאזור.

מה עם מרציאנו באמת?. הוא פרש מכדורגל?.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  23:10:13  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

הוא בשנת "הסגר", מה שאומר שהחל מהשנה הקרובה הוא שחקן חופשי.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  23:17:34  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

הוא בשנת "הסגר", מה שאומר שהחל מהשנה הקרובה הוא שחקן חופשי.

אבל כמובן שאף אחד לא יודע באיזה כושר הוא יהיה, אחרי שנה ללא כדורגל. וגם אין לי מושג אם הוא בכלל מעוניין לחזור לכדורגל. אבל מה אכפת לי להציע להחזיר אותו? לא עולה לי כסף...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 29/04/2012 :  00:46:13  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין מאיפה הבטחון הזה לדבר על שי או על כפיר ולהחליט מי מהם יישאר או לא. אנחנו צריכים להגיד תודה על כל אימון ששי נמצא איתנו הבנאדם ירד מליגה לאומית בשביל לשחק אצלנו בליגה ב מאיפה החוצפה הזאת לדבר עליו? שי נתן עונה מצויינת עד שהוא נפצע נכון שמאז שהוא חזר מהפציעה הוא לא פוגע אבל זה לא נותן לאף אחד פה זכות לדבר עליו אפילו מילה. קצת הערכה וכבוד לא יזיקו. לגבי כפיר באמת אבל באמת שאני א מבין את מי שנגדו, עזבו את זה שהוא העלה אותנו 2 ליגות במו רגליו ועזבו את זה שהוא מלך השערים שלנו בכל הזמנים ועזבו את זה שהוא מלך הבישולים שלנו העונה ועזבו את זה שהוא מלך השערים שלנו העונה (לא מחשיב פנדלים) ועזבו את זה שהוא החלוץ עם הכי פחות דקות מבין החלוצים שלנו(כפיר שי ואדיר). לא מגיע לנו שחקן כמו כפיר ואת האמת אני אהיה מאוד אבל מאוד מופתע אם כפיר בכלל ירצה להישאר עוד עונה. רק שכפיר לא יהיה נבין כמה הוא חסר בזה אני משוכנע. "כפיר לא רץ לעומק" כפיר מאבד המון כדורים" הבאנו את עדן מלכה מביתר ירושלים ואדיר מעודה מהפועל ירושלים בשביל זה.אתם יודעים מה התרומה של שניהם ביחד העונה? כן שער אחד בודד!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07