פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  10:01:38  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שישי הקרוב ב שעה 14:30 משחק הבית האחרון לעונה.
מעבר לרצון לסיים יפה ולהיות ספורטיביים(לשקמה זה משחק גורלי), במשחק הזה תהיה הזדמנות(למי שלא ייסע לכפ"ס כמוני..) להפרד ולהגיד תודה להרבה שחקנים ששירתו אותנו שנים ואולי לא יהיו איתנו יותר.
אני לא יודע מי עוזב ומי נשאר אך סביר להניח שיהיה שינוי מהותי בעונה הבאה, בין אם יהיה איחוד(דמיוני כרגע..) ובין אם לאו.
אז נאמר תודה לכולם על חוויות נדירות ועל שנים נהדרות(למי שהיה פה שנים..)
זאת סיבה מצויינת להגיע, אם למישהו יש היסוס בעניין.

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  17:00:45  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העיקר שנפרדים מהעונה הזאת, ומעוד כמה דברים...ואנשים...

נערך על ידי - פועל ותיק ב-27/04/2012 17:01:26
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  18:02:47  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת טוב שנפרדים, צריך לדעת גם את זה. הרבה שחקנים מיצו את עצמם, נראים בסוף הקריירה. קבוצה לא מהירה ולא טובה, נקודה. נראה שיהיה המון שינויים וטוב שכך. השאלה מי יעשה את השינויים, ליאור או מאמן אחר.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  18:18:23  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יחליט על המאמן מי שצריך להחליט.
אישית אני מקווה למאמן אחר , לפחות לעונה הקרובה.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  18:43:56  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך אמר ראש ממשלתנו הדגול...
בניכוי 4 גולים של השקמה, ניצחנו.

ועכשיו כפר סבא, אסיפה ואז לנשום, ולחשוב מה רצוי לעונה הבאה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  19:09:03  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

יחליט על המאמן מי שצריך להחליט.
אישית אני מקווה למאמן אחר , לפחות לעונה הקרובה.

אני דווקא מקווה מאוד לעוד עונה אחת עם אותו מאמן. הצליח בענק שנתיים, נכשל לגמרי בעונה הזו, אני אשמח לראות אותו מקבל ובוחר לקבל עוד הזדמנות אחת לבנות קבוצה שתעלה ליגה.נראה לי שהוא מסוגל.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  19:14:12  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
הרבה שחקנים מיצו את עצמם, נראים בסוף הקריירה.

וחלקם דווקא נראו בשיא הקריירה בסבב המשחקים הראשון. תעלומה כיצד הזדקנו כ"כ מהר..
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  19:18:11  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

באמת טוב שנפרדים, צריך לדעת גם את זה. הרבה שחקנים מיצו את עצמם, נראים בסוף הקריירה.

נראה לי שמיצינו את "עידן מבשרת". הגווארדיה הותיקה של כפיר מלול, עוז צבאג וציון זקן שירתה אותנו היטב ומגיעות להם כל התודות והברכות, אבל הם לא אלה שיעלו אותנו לליגה הלאומית.
הבעיה המרכזית בעיני בבניית קבוצה היא שאין מאגר שחקנים מספיק גדל ואיכותי באזור ירושלים, ומה שיש מספיק לעלות מליגה ב' לליגה א', אבל לא מעבר לזה. קשה לבנות על פליטי מחלקות הנוער של הקבוצות האחרות, ואני חושש שעד שיגדלו לנו שחקנים מהנוער שלנו, ניאלץ לבנות קבוצה של שחקני רכש מחוץ לעיר.
יש שניים-שלושה (פוגלמן, נוה, שלג) שהייתי משאיר בשמחה, בהנחה שהם ירצו להישאר, הלוואי שגם עמית שמש יישאר איתנו, ואפשר להוסיף אליהם את "שחקני הבית" שי אהרון, מיקי רנדי, ארטום טרטיאק וליאור חוג'ה, אבל שאר הסגל יצטרף להיבנות מחדש. קיץ לא פשוט צפוי למי שיהיה אמון על מלאכת הבניה הזו.
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  20:37:43  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע מה אתכם... אבל בלי קשר לעונה הבאה ולעונה שמסתיימת סוף סוף היה לי כיף היום. שירים חדשים,שישה גולים(+שניים שנפסלו בנבדל שמי יודע אם היה...) בקיצור היה כיף.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  20:49:48  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מהפועל אני לא מצפה לכלום יותר. ההפסד הזה היה צפוי. תיקו היה מפתיע אותי האמת, אבל לפחות היה כיף ביציע. הרבה זמן לא נהנתי ככה בטדי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  21:09:31  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה נאמר, טוב שנגמר. רק כפר סבא וזהו.
מבחינתי, רוב רובו של הסגל צריך להיות מוחלף. אבל יש מגבלות, ושחקני בית וכ"ו.
צודק מי שאמר שיש מבחר מוגבל מאוד בשחקנים טובים באיזור ירושלים וצריך להביא מבחוץ. אין ברירה וזה קשה מאוד לפתות שחקנים טובים שלא גרים בירושלים. צריך רכב, צריך משכורת טובה, והיכולת הכלכלית שלנו מוגבלת.
באמת משימה קשה למאמן(שאני מקווה בכל ליבי שיהיה ליאור).
שי צריך להמשיך ולידו צריך חלוץ בכיר ומהיר. גם שמש ופוגלמן צריכים להמשיך לדעתי.
עוז רק במידה ולא יהיה שחקן מרכזי אלא אס שעולה מהספסל. בכלל, אם לא תהיה הרבה יותר מהירות בקבוצה, ייכאב בעיניים להביט בה. האטיות שלנו זועקת לשמיים.
אם נמצא מגן שמאלי שטוב הגנתית משלג הייתי מחליף אותו. שלג בהתקפה טוב, הגנתית טעון שיפור.
בכלל, הייתי עושה שינוי מוחלט בהגנה. 2 בלמים ו 2 מגינים. אם אפשר..
חייבים עוד קשר התקפי טוב מאוד. גם קשר 50\50 ברמה צריך. גם את איסלאם הייתי משאיר. ג'וני ומיקי מהספסל זה לא רע.
בקיצור, יש עבודה רבה. זו הקבוצה הכי פחות טובה של קטמון מאז שאני זוכר אותה(כמובן ביחס לליגה ולעוד משתנים).
צריך להפנים ששנה הבאה הקבוצה תראה אחרת לגמרי.
וטוב שכך.
ליאור הרוויח את הזכות להמשיך ולתקן את מה שלא הלך השנה.
שיהיה בהצלחה לכולנו!

נערך על ידי - אסי טובי ב-27/04/2012 21:11:23
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  21:26:04  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא לא מודאג מהעניין המקצועי. אני חושב שכבר עברנו את התקופה שבה אנחנו חייבים להצליח כדי לשרוד. ברור שרצוי מאוד שנוכל לארגן קבוצה כמה שיותר תחרותית, שתשאף לעליה כבר בעונה הבאה. אבל מצד שני, חייבים להיות ריאליים ולהפנים שזה לא כל כך פשוט, ויש הרבה מגבלות אובייקטיביות שעושים את המשימה הזאת לקשה ביותר.

ולגבי הקבוצה, אני חושב שהבעיה שלנו היא פחות בעמדה זו או אחרת ויותר בכך שהקבוצה לא הצליחה להתחבר. תאורטית יכול להיות ששחקן אחד או שניים נוספים, בעמדות נכונות היו מספיקים לנו כדי לסיים ראשונים העונה. כך שלא בהכרח חייבים להחליף את רוב הסגל. אבל זאת צריכה להיות החלטה של המאמן, שגם אני מקווה שהוא יהיה ליאור.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  21:41:14  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאם אנחנו רוצים לעלות ללאומית אנחנו צריכים לבנות קבוצה שתתאים ללאומית. אני לא יודע איך זה מסתדר מבחינת כסף אבל לדעתי זאת האפשרות היחידה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  22:26:28  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול מיצה את עצמו לדעתי. הבן אדם מדדה על המגרש כבר המון משחקים ולא תורם כמעט כלום. אני מאוד מכבד את מה שהוא עשה עבורנו. אבל הגיע הזמן להגיד שלום.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  22:46:45  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

כפיר מלול מיצה את עצמו לדעתי. הבן אדם מדדה על המגרש כבר המון משחקים ולא תורם כמעט כלום. אני מאוד מכבד את מה שהוא עשה עבורנו. אבל הגיע הזמן להגיד שלום.

לא מיצה ולא בטיח - כמעט השחקן היחיד שלא רועד מול השער -

ליאור צריך להכות על חטא ולהצטער על כל רגע שכפיר לא היה על המגרש

אם שיטת המשחק הייתה יותר דרך האגפים ולא השיטה המטופשת דרך האמצע עם הגב לשער כאילו אנחנו ברצלונה היינו מתברכים בעוד כמות מבורכת של שערים של האיש היקר הזה.

שורה תחתונה - לא פחות טוב משי ושניהם צריכים להמשיך!!!

עבור לתחילת הדף

ליגה א ליגה א מנותק

11 הודעות

נשלח - 28/04/2012 :  08:47:35  הצג פרופיל שלח ל- ליגה א הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים, גם לטובי וגם ללאסלו, כמה הבהרות. טובי במידה ואתה רוצה התקפה יותר מהירה שנה הבאה אז שי לא יכול להישאר. . אין שום ספק שכפיר היה החלוץ הבכיר שלנו העונה רק ממבט על השורה הסטטיסטית אפשר להבין את זה בקלות. "כפיר מיצה את עצמו"... "כפיר מדדה על המגרש"... על שי שמאבד התקופה הכי טובה שחנו הייתה להזכירכם, ששי נפצע וכפיר קיבל את המושכות ואז נתנו את התקופה הכי טובה שלנו העונה דרסנו את הליגה והיינו בבטחה במקום הראשון! כפיר היה החלוץ הכי פורה בליגה בתקופה הזאת סתם בשביל לסבר את האוזן. אז לאסלו במקום שאתה תרשום שאתה מאוד מכבד את מה שכפיר עשה פה וכל השטויות שאתה רושם, כדאע שתדפדף קצת אחורה פה בפורום ותיזכר איזה קללות קיללת את כפיר וכמה ליכלוכים ליכלכת עליו. אל תשחק אותה עכשיו "מאוד מכבד את מה שכפיר עשה". בכל אופן יש הרבה עבודה לשנה הבאה ולטעמי כמו שאנחנו נראים כרגע אין אפילו אחד שראוי להישאר עונה הבאה. תלמדו לכבד ולהעריך את האנשים הנכונים!! כאלה שבזכותם או שבעיקר בזכותם אנחנו פה היום!

נערך על ידי - ליגה א ב-28/04/2012 20:32:49
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם השקמה בשישי+ נפרדים מהשחקנים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07