פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מאפיית לוזון ממשיכה לפעול

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מאפיית לוזון ממשיכה לפעול
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מאפיית לוזון ממשיכה לפעול נושא הבא
עמוד: מתוך 3

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/04/2012 :  21:29:01  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה, אבל שני הטרחנים הכי מעיקים בעולם, מוכנים לעזוב אותנו בשקט קצת?
הרגתם אותנו כמעט כמו יוצאי מבשרת.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/04/2012 :  21:53:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה להניח שמישהו בר-דעת באמת מופתע. זה מה יש...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/04/2012 :  22:50:27  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה חשוב
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4216338,00.html

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  08:48:38  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי הבוקר בתוכנית של רסקין את אייל ברקוביץ' מספר על המהפיכה שהוא מתכוון לחולל בכדורגל הישראלי, מהפיכה שתתחיל בהפגנה הערב שהוא ארגן ויזם והוביל. גם אם היה לי את כל הזמן הפנוי שבעולם לא הייתי הולך להפגנה שנועדה לקדם את האינטרסים של החבר הכי טוב של אופירה, המגה-שחצן הזה ברקוביץ'.

בתגובה לסרחון המוסרי הזועק עד השמיים אני אישית מתכוון מעתה ואילך להחרים את משחקי הנבחרת ואת משחקי ליגת העל. חרם צרכנים אמיתי ישפיל את הלוזונים עד עפר- דמיינו את יו"ר ההתאחדות שלנו במשחק קובע על ההעפלה ליורו או למונדיאל נגד נבחרת צרפת באצטדיון ר"ג, כשביציע רק 500 מקורבים וילדים שקיבלו כרטיס חינם. חרם מוצלח יגרום לכך שהקלון של לוזון יתפוצץ לו בפנים, זה הכוח האמיתי שיש לנו כצרכנים.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  09:55:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אני אלך נגד הזרם.
לא חושב שהגיע לפ"ת עונש של הורדת נקודות. עונש כזה צריך לבוא רק בגלל עבירות "אדמיניסטרטיביות" (בקרה תקציבית וכו') או עבירות חוזרות ונישנות. כמו שלהפועל ת"א לא הורידו נקודות על האלימות החריגה שהיתה בדרבי, גם ע"י שחקנים על המגרש וגם ביציע, כך גם לפ"ת לא צריך היה להוריד, בעיקר בהתחשב בעבר הנקי שלהם בתחום הזה. אפשר לתת עונש רדיוס, אפשר משחקים ללא קהל, אפשר להשעות מעורבים ומנהלים נוספים. עליית וירידת ליגה צריכות להיקבע במגרש בלבד ולא בבית הדין.
זה כיף וטרנדי לרדת על מכבי פ"ת בגלל הלוזונים, ויש הרבה מקום למחאה נגד התנהלות ההתאחדות בראשות אבי לוזון באופן כללי, אבל כאן סתם תפסו טרמפ על ארוע שלא קשור.
זהו, אמרתי את דעתי, עכשיו ארוץ להסתתר.
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  10:31:35  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק עונש אחד צריך להיות במקרה שלאלימות כל כך קיצונית ע"י אנשי צוות
הפסקת פעילות עד סוף העונה
זה מה שהיתה כל קבוצה אחרת מקבלת
שילכו הביתה
תפקידם של האנשים להרגיע ולא לנסות להרוג
נמאס
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  10:33:17  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

סליחה, אבל שני הטרחנים הכי מעיקים בעולם, מוכנים לעזוב אותנו בשקט קצת?
הרגתם אותנו כמעט כמו יוצאי מבשרת.

פששש משטרת המחשבות נכנסה לפעולה...רגע את זה מותר להגיד או שזה גם מעיק?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  10:56:40  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל, שום דבר לא עוזר נגד אלימות. רדיוס? לפ"ת יש 40 אוהדים, וגם ככה השחקנים ועובדים של הקבוצה הם אלה שהשתתפו בתגרה. מילא להגיד שעל התנהגות אוהדים לא יורדו נקודות, אבל על התנהגות של שחקנים ועובדים?
הם העסיקו שני אנשים שהעיזו לנגוח ולבעוט בשחקן, ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן. יש מרחק גדול בין הבוקס שניסה לתת עלי חטיב, לבין הנגיחה שהוא קיבל על ידי מאמן השוערים. אני לא רואה הבדל בין מאמן השוערין, לבין מצב בו איציק לוזון היה נוגח בעלי חטיב. זו אחריות של המועדון לשמור על הסדר לפחות של האנשים אותם היא מעסיקה, הקהל זה נושא אחר.

העובדהש שהוזחזרו הנקודות היא תעודת עניות, גם אם העונש לא מוצדק כמו שרגל אומר, אי אפשר שלא להשוות את הענישה לזו של הפועל ת"א - בא גם שני השחקנים (אבוטבול וטועמה) הורחקו למספר משחקים כפול ומשולש מבמקרה הנוכחי - מה גם שבדרבי ההוא לא הייתה אפילו אלימות, לא הונפה יד - וריצת אמוק לא אומרת שבסופה יבוא בוקס. אבל זה לא מפתיע, כל שאפשר לקוות הוא שהם יירדו ליגה, ושנה הבאה יהיה להם קשה יותר לעלות עם מינוס שלוש נקודות. קבוצה פח
עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  11:20:17  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

רגל, שום דבר לא עוזר נגד אלימות. רדיוס? לפ"ת יש 40 אוהדים, וגם ככה השחקנים ועובדים של הקבוצה הם אלה שהשתתפו בתגרה. מילא להגיד שעל התנהגות אוהדים לא יורדו נקודות, אבל על התנהגות של שחקנים ועובדים?
הם העסיקו שני אנשים שהעיזו לנגוח ולבעוט בשחקן, ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן. יש מרחק גדול בין הבוקס שניסה לתת עלי חטיב, לבין הנגיחה שהוא קיבל על ידי מאמן השוערים. אני לא רואה הבדל בין מאמן השוערין, לבין מצב בו איציק לוזון היה נוגח בעלי חטיב. זו אחריות של המועדון לשמור על הסדר לפחות של האנשים אותם היא מעסיקה, הקהל זה נושא אחר.

העובדהש שהוזחזרו הנקודות היא תעודת עניות, גם אם העונש לא מוצדק כמו שרגל אומר, אי אפשר שלא להשוות את הענישה לזו של הפועל ת"א - בא גם שני השחקנים (אבוטבול וטועמה) הורחקו למספר משחקים כפול ומשולש מבמקרה הנוכחי - מה גם שבדרבי ההוא לא הייתה אפילו אלימות, לא הונפה יד - וריצת אמוק לא אומרת שבסופה יבוא בוקס. אבל זה לא מפתיע, כל שאפשר לקוות הוא שהם יירדו ליגה, ושנה הבאה יהיה להם קשה יותר לעלות עם מינוס שלוש נקודות. קבוצה פח

עוד דבר, הירידה של הפועל פ"ת נקבעה לפני תחילת העונה, ולא על המגרש, על בעיות מנהלתיות, שאין להן קשר ישיר למשחק עצמו. אני לא מבין למה על בעיות תקציב אפשר להוריד נקודות, אבל על אלימות פושעת אי אפשר.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  11:52:10  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אז אני אלך נגד הזרם.
לא חושב שהגיע לפ"ת עונש של הורדת נקודות. עונש כזה צריך לבוא רק בגלל עבירות "אדמיניסטרטיביות" (בקרה תקציבית וכו') או עבירות חוזרות ונישנות. כמו שלהפועל ת"א לא הורידו נקודות על האלימות החריגה שהיתה בדרבי, גם ע"י שחקנים על המגרש וגם ביציע, כך גם לפ"ת לא צריך היה להוריד, בעיקר בהתחשב בעבר הנקי שלהם בתחום הזה. אפשר לתת עונש רדיוס, אפשר משחקים ללא קהל, אפשר להשעות מעורבים ומנהלים נוספים. עליית וירידת ליגה צריכות להיקבע במגרש בלבד ולא בבית הדין.
זה כיף וטרנדי לרדת על מכבי פ"ת בגלל הלוזונים, ויש הרבה מקום למחאה נגד התנהלות ההתאחדות בראשות אבי לוזון באופן כללי, אבל כאן סתם תפסו טרמפ על ארוע שלא קשור.
זהו, אמרתי את דעתי, עכשיו ארוץ להסתתר.

אתה אמיתי? אתה מודע לזה שהפחיתו להפועל ת"א 3 נקודות, כן?

וחוץ מזה הטיעון שלך פשוט לא קשור לדיון, אם לא מוצדק להפחית להם 3 נקודות (עזוב את זה שזה מוצדק מאד) אז מה הקשר להפחית להם מהעונה הבאה? נראה לי שפשוט לא הבנת את מהות הדיון

מה שקרה פה זה שהדיינים החליטו שכן מוצדק להוריד להם 3 נקודות על העבירות החמורות, אך פשוט החליטו שזה לא יקרה העונה כדי שהקבוצה הזאת חס וחלילה לא תרד ליגה

נערך על ידי - גון מדלולה ב-16/04/2012 11:55:49
עבור לתחילת הדף

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  14:16:49  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום בחמש מול משרדי ההתאחדות מתועדל הפגנה
חשוב מאוד שיבואו כמה שיותר אנשים.
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  15:10:06  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד אחד שמחזק את ידיו של קטמון ותיק, אבל כותב בצורה יותר משכנעת ובלי סמיילי בסוף: http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1686821
מישהו יודע איך אפשר להזמין אותו למשחק מול כפר שלם? (אגב, אני לא מתומכיו).

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  16:23:01  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם להפועל ת"א אכן הורידו נקודות אז יצאתי קצת דביל, אבל זה רק מראה את בורותי בענייני כדורגל ישראלי (מלבד ליגה א' דרום כמובן).
אבל למרות זאת אני עדיין טוען שהורדת נקודות זה עונש לא נכון במצבים "לא אדמיניסרטיביים". מתי כן? למשל במקרה של סכנין - הפחתת שתי נקודות עקב חתימה על חוזים כפולים. המקרה של בית"ר י-ם גבולי בגלל ששם היה רקע של עבירות גזענות חוזרות ונישנות.
לחיזוק טענתי אני מסתכל על הליגה המתוקנת בעולם, הליגה האנגלית כמובן (שם אני דווקא כן די שולט בחומר), ועל כל רבדיה, כלומר לא רק הפרמיירליג. למיטב זכרוני מעולם לא הענישו שם בהורדת נקודות על עבירות אלימות, גם בתקופות החוליגניזם הגדולות. עונשי הפחתת נקודות היו רק במקרים של קבוצות שנכנסו לפירוק או עבירות ניהוליות אחרות: קבוצות ששילבו שחקנים שלא היו רשומים, קבוצה שביטלה משחק באופן חד-צדדי (מידלסבורו), וכו'.
ולגבי הטענה שבית הדין העליון רק דחה את העונש לעונה הבאה, כאן אני מוכן להסכים שזה מטומטם. או להעניש או לא להעניש, אבל באמת אין טעם בדחיית העונש לעונה הבאה.
עם כל זאת, מאוד אשתעשע כאשר מכבי פ"ת תרד ותתחיל את העונה הבאה עם 3- נקודות. כבר עדיף להם לוותר על הנקודות עכשיו.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  16:41:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

עוד אחד שמחזק את ידיו של קטמון ותיק, אבל כותב בצורה יותר משכנעת ובלי סמיילי בסוף: http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1686821
מישהו יודע איך אפשר להזמין אותו למשחק מול כפר שלם? (אגב, אני לא מתומכיו).

אני מול הרה"ג האדnו"ר ה"נשר הגדול" יוסי שריד? קטונתי.

במחשבה שנייה: great minds think alike!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 16/04/2012 :  17:36:51  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן.

מרואן קבהא, סוהייב פריג' ועומאר גרא מסרו שהם לא מופתעים שכל יום הם מקבלים באימוני מכבי פ"ת נגיחה ובעיטה בראש בשל מוצאם
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מאפיית לוזון ממשיכה לפעול נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07