משתמש |
מאפיית לוזון ממשיכה לפעול |
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/04/2012 : 21:29:01
|
סליחה, אבל שני הטרחנים הכי מעיקים בעולם, מוכנים לעזוב אותנו בשקט קצת? הרגתם אותנו כמעט כמו יוצאי מבשרת. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/04/2012 : 21:53:47
|
קשה להניח שמישהו בר-דעת באמת מופתע. זה מה יש... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 08:48:38
|
שמעתי הבוקר בתוכנית של רסקין את אייל ברקוביץ' מספר על המהפיכה שהוא מתכוון לחולל בכדורגל הישראלי, מהפיכה שתתחיל בהפגנה הערב שהוא ארגן ויזם והוביל. גם אם היה לי את כל הזמן הפנוי שבעולם לא הייתי הולך להפגנה שנועדה לקדם את האינטרסים של החבר הכי טוב של אופירה, המגה-שחצן הזה ברקוביץ'.
בתגובה לסרחון המוסרי הזועק עד השמיים אני אישית מתכוון מעתה ואילך להחרים את משחקי הנבחרת ואת משחקי ליגת העל. חרם צרכנים אמיתי ישפיל את הלוזונים עד עפר- דמיינו את יו"ר ההתאחדות שלנו במשחק קובע על ההעפלה ליורו או למונדיאל נגד נבחרת צרפת באצטדיון ר"ג, כשביציע רק 500 מקורבים וילדים שקיבלו כרטיס חינם. חרם מוצלח יגרום לכך שהקלון של לוזון יתפוצץ לו בפנים, זה הכוח האמיתי שיש לנו כצרכנים. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 09:55:33
|
אז אני אלך נגד הזרם. לא חושב שהגיע לפ"ת עונש של הורדת נקודות. עונש כזה צריך לבוא רק בגלל עבירות "אדמיניסטרטיביות" (בקרה תקציבית וכו') או עבירות חוזרות ונישנות. כמו שלהפועל ת"א לא הורידו נקודות על האלימות החריגה שהיתה בדרבי, גם ע"י שחקנים על המגרש וגם ביציע, כך גם לפ"ת לא צריך היה להוריד, בעיקר בהתחשב בעבר הנקי שלהם בתחום הזה. אפשר לתת עונש רדיוס, אפשר משחקים ללא קהל, אפשר להשעות מעורבים ומנהלים נוספים. עליית וירידת ליגה צריכות להיקבע במגרש בלבד ולא בבית הדין. זה כיף וטרנדי לרדת על מכבי פ"ת בגלל הלוזונים, ויש הרבה מקום למחאה נגד התנהלות ההתאחדות בראשות אבי לוזון באופן כללי, אבל כאן סתם תפסו טרמפ על ארוע שלא קשור. זהו, אמרתי את דעתי, עכשיו ארוץ להסתתר. |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 10:31:35
|
רק עונש אחד צריך להיות במקרה שלאלימות כל כך קיצונית ע"י אנשי צוות הפסקת פעילות עד סוף העונה זה מה שהיתה כל קבוצה אחרת מקבלת שילכו הביתה תפקידם של האנשים להרגיע ולא לנסות להרוג נמאס |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 10:33:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
סליחה, אבל שני הטרחנים הכי מעיקים בעולם, מוכנים לעזוב אותנו בשקט קצת? הרגתם אותנו כמעט כמו יוצאי מבשרת.
פששש משטרת המחשבות נכנסה לפעולה...רגע את זה מותר להגיד או שזה גם מעיק? |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 10:56:40
|
רגל, שום דבר לא עוזר נגד אלימות. רדיוס? לפ"ת יש 40 אוהדים, וגם ככה השחקנים ועובדים של הקבוצה הם אלה שהשתתפו בתגרה. מילא להגיד שעל התנהגות אוהדים לא יורדו נקודות, אבל על התנהגות של שחקנים ועובדים? הם העסיקו שני אנשים שהעיזו לנגוח ולבעוט בשחקן, ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן. יש מרחק גדול בין הבוקס שניסה לתת עלי חטיב, לבין הנגיחה שהוא קיבל על ידי מאמן השוערים. אני לא רואה הבדל בין מאמן השוערין, לבין מצב בו איציק לוזון היה נוגח בעלי חטיב. זו אחריות של המועדון לשמור על הסדר לפחות של האנשים אותם היא מעסיקה, הקהל זה נושא אחר.
העובדהש שהוזחזרו הנקודות היא תעודת עניות, גם אם העונש לא מוצדק כמו שרגל אומר, אי אפשר שלא להשוות את הענישה לזו של הפועל ת"א - בא גם שני השחקנים (אבוטבול וטועמה) הורחקו למספר משחקים כפול ומשולש מבמקרה הנוכחי - מה גם שבדרבי ההוא לא הייתה אפילו אלימות, לא הונפה יד - וריצת אמוק לא אומרת שבסופה יבוא בוקס. אבל זה לא מפתיע, כל שאפשר לקוות הוא שהם יירדו ליגה, ושנה הבאה יהיה להם קשה יותר לעלות עם מינוס שלוש נקודות. קבוצה פח |
|
|
galkup
93 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 11:20:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
רגל, שום דבר לא עוזר נגד אלימות. רדיוס? לפ"ת יש 40 אוהדים, וגם ככה השחקנים ועובדים של הקבוצה הם אלה שהשתתפו בתגרה. מילא להגיד שעל התנהגות אוהדים לא יורדו נקודות, אבל על התנהגות של שחקנים ועובדים? הם העסיקו שני אנשים שהעיזו לנגוח ולבעוט בשחקן, ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן. יש מרחק גדול בין הבוקס שניסה לתת עלי חטיב, לבין הנגיחה שהוא קיבל על ידי מאמן השוערים. אני לא רואה הבדל בין מאמן השוערין, לבין מצב בו איציק לוזון היה נוגח בעלי חטיב. זו אחריות של המועדון לשמור על הסדר לפחות של האנשים אותם היא מעסיקה, הקהל זה נושא אחר.
העובדהש שהוזחזרו הנקודות היא תעודת עניות, גם אם העונש לא מוצדק כמו שרגל אומר, אי אפשר שלא להשוות את הענישה לזו של הפועל ת"א - בא גם שני השחקנים (אבוטבול וטועמה) הורחקו למספר משחקים כפול ומשולש מבמקרה הנוכחי - מה גם שבדרבי ההוא לא הייתה אפילו אלימות, לא הונפה יד - וריצת אמוק לא אומרת שבסופה יבוא בוקס. אבל זה לא מפתיע, כל שאפשר לקוות הוא שהם יירדו ליגה, ושנה הבאה יהיה להם קשה יותר לעלות עם מינוס שלוש נקודות. קבוצה פח
עוד דבר, הירידה של הפועל פ"ת נקבעה לפני תחילת העונה, ולא על המגרש, על בעיות מנהלתיות, שאין להן קשר ישיר למשחק עצמו. אני לא מבין למה על בעיות תקציב אפשר להוריד נקודות, אבל על אלימות פושעת אי אפשר. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 11:52:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אז אני אלך נגד הזרם. לא חושב שהגיע לפ"ת עונש של הורדת נקודות. עונש כזה צריך לבוא רק בגלל עבירות "אדמיניסטרטיביות" (בקרה תקציבית וכו') או עבירות חוזרות ונישנות. כמו שלהפועל ת"א לא הורידו נקודות על האלימות החריגה שהיתה בדרבי, גם ע"י שחקנים על המגרש וגם ביציע, כך גם לפ"ת לא צריך היה להוריד, בעיקר בהתחשב בעבר הנקי שלהם בתחום הזה. אפשר לתת עונש רדיוס, אפשר משחקים ללא קהל, אפשר להשעות מעורבים ומנהלים נוספים. עליית וירידת ליגה צריכות להיקבע במגרש בלבד ולא בבית הדין. זה כיף וטרנדי לרדת על מכבי פ"ת בגלל הלוזונים, ויש הרבה מקום למחאה נגד התנהלות ההתאחדות בראשות אבי לוזון באופן כללי, אבל כאן סתם תפסו טרמפ על ארוע שלא קשור. זהו, אמרתי את דעתי, עכשיו ארוץ להסתתר.
אתה אמיתי? אתה מודע לזה שהפחיתו להפועל ת"א 3 נקודות, כן?
וחוץ מזה הטיעון שלך פשוט לא קשור לדיון, אם לא מוצדק להפחית להם 3 נקודות (עזוב את זה שזה מוצדק מאד) אז מה הקשר להפחית להם מהעונה הבאה? נראה לי שפשוט לא הבנת את מהות הדיון
מה שקרה פה זה שהדיינים החליטו שכן מוצדק להוריד להם 3 נקודות על העבירות החמורות, אך פשוט החליטו שזה לא יקרה העונה כדי שהקבוצה הזאת חס וחלילה לא תרד ליגה |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-16/04/2012 11:55:49 |
|
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 14:16:49
|
היום בחמש מול משרדי ההתאחדות מתועדל הפגנה חשוב מאוד שיבואו כמה שיותר אנשים. |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 15:10:06
|
עוד אחד שמחזק את ידיו של קטמון ותיק, אבל כותב בצורה יותר משכנעת ובלי סמיילי בסוף: http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1686821 מישהו יודע איך אפשר להזמין אותו למשחק מול כפר שלם? (אגב, אני לא מתומכיו). |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 16:23:01
|
אם להפועל ת"א אכן הורידו נקודות אז יצאתי קצת דביל, אבל זה רק מראה את בורותי בענייני כדורגל ישראלי (מלבד ליגה א' דרום כמובן). אבל למרות זאת אני עדיין טוען שהורדת נקודות זה עונש לא נכון במצבים "לא אדמיניסרטיביים". מתי כן? למשל במקרה של סכנין - הפחתת שתי נקודות עקב חתימה על חוזים כפולים. המקרה של בית"ר י-ם גבולי בגלל ששם היה רקע של עבירות גזענות חוזרות ונישנות. לחיזוק טענתי אני מסתכל על הליגה המתוקנת בעולם, הליגה האנגלית כמובן (שם אני דווקא כן די שולט בחומר), ועל כל רבדיה, כלומר לא רק הפרמיירליג. למיטב זכרוני מעולם לא הענישו שם בהורדת נקודות על עבירות אלימות, גם בתקופות החוליגניזם הגדולות. עונשי הפחתת נקודות היו רק במקרים של קבוצות שנכנסו לפירוק או עבירות ניהוליות אחרות: קבוצות ששילבו שחקנים שלא היו רשומים, קבוצה שביטלה משחק באופן חד-צדדי (מידלסבורו), וכו'. ולגבי הטענה שבית הדין העליון רק דחה את העונש לעונה הבאה, כאן אני מוכן להסכים שזה מטומטם. או להעניש או לא להעניש, אבל באמת אין טעם בדחיית העונש לעונה הבאה. עם כל זאת, מאוד אשתעשע כאשר מכבי פ"ת תרד ותתחיל את העונה הבאה עם 3- נקודות. כבר עדיף להם לוותר על הנקודות עכשיו.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 16:41:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
עוד אחד שמחזק את ידיו של קטמון ותיק, אבל כותב בצורה יותר משכנעת ובלי סמיילי בסוף: http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1686821 מישהו יודע איך אפשר להזמין אותו למשחק מול כפר שלם? (אגב, אני לא מתומכיו).
אני מול הרה"ג האדnו"ר ה"נשר הגדול" יוסי שריד? קטונתי.
במחשבה שנייה: great minds think alike! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 17:36:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
ואני אוסיף ואומר שאותי לא הפתיע מוצא השחקן.
מרואן קבהא, סוהייב פריג' ועומאר גרא מסרו שהם לא מופתעים שכל יום הם מקבלים באימוני מכבי פ"ת נגיחה ובעיטה בראש בשל מוצאם |
|
|
מאפיית לוזון ממשיכה לפעול |
|
|
|