משתמש |
גם אני לא נוסע לאילת |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 19:04:50
|
עם ניצחון מול כפר-יונה, אז היה על מה לדבר, ולנסוע ברבאק.
חשוב שיסעו אנשים, אבל עם כל הרומנטיקה של לנסוע למקום הכי רחוק בשביל לתמוך בקבוצה אחרי 5 הפסדים, אולי אעדיף להשקיע את הכסף בקבוצה של עונה הבאה.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-14/04/2012 19:30:27 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 19:53:58
|
לא נוסע גם כן. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 20:00:13
|
לא מבין ת'מטרה של הת'רד הזה |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 20:07:04
|
מי שלא רוצה, שלא יסע. זה לא שהוא עושה טובות למישהו. וגם לא צריך לעבוד קשה כדי למצוא סיבות למה לא לנסוע. אבל זה לא שמישהו ישקיע את ה"רווח" בויתור על הנסיעה בתקציב העונה הבאה.
אצלי התוצאות של הקבוצה לא ממש מהוות שיקול לגבי נסיעה למשחק. נסעתי כבר למספיק משחקים, מכפר בלום ונהריה ועד לנתיבות וערד, שהיו חסרי חשיבות לחלוטין. השיקול הכלכלי הוא כן מהווה גורם, אבל כאמור הוא ממש לא קשור לתוצאת המשחק מול כפר יונה (שאגב גם אם היינו מנצחים אותו, זה לא ממש היה עוזר לנו). |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 20:29:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מי שלא רוצה, שלא יסע. זה לא שהוא עושה טובות למישהו. וגם לא צריך לעבוד קשה כדי למצוא סיבות למה לא לנסוע. אבל זה לא שמישהו ישקיע את ה"רווח" בויתור על הנסיעה בתקציב העונה הבאה.
אצלי התוצאות של הקבוצה לא ממש מהוות שיקול לגבי נסיעה למשחק. נסעתי כבר למספיק משחקים, מכפר בלום ונהריה ועד לנתיבות וערד, שהיו חסרי חשיבות לחלוטין. השיקול הכלכלי הוא כן מהווה גורם, אבל כאמור הוא ממש לא קשור לתוצאת המשחק מול כפר יונה (שאגב גם אם היינו מנצחים אותו, זה לא ממש היה עוזר לנו).
מצטרך ללייזי. מי שהחליט לא ליסוע לאילת בשל סיבות כלכליות [עלות] - מקובל. אבל לתת נימוקים בנוסח "משחק לא חשוב, לא קובע כלום" - זה לא מקובל! דווקא כאשר ה"מצב" הוא חרטאבונה חשוב להגיע ולתמוך בקבוצה ולהראות לשחקנים [אולי לא לכולם אבל בוודאי לכמה שנחשבים ל"יקירי האוהדים" - ראו את האשכול שמתפתח לגבי אחד מהם] ש"אלך איתך לכל מקום" זה לא רק שורה באחד משירי האוהדים. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 21:14:52
|
ת'רד מוזר . נוסע |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 21:47:06
|
ת'רד מיותר |
ירון |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 22:01:14
|
נוסע . לנושא הזה יש שני צדדים : לא מגיע לשחקנים שניסע בשבילם עד לאילת .לא מגיע בכלל. אבל באמת אף אחד פה לא עושה טובות. דווקא כשהקבוצה חרא חשוב להוכיח שאנחנו אוהדים מברזל ושום דבר לא ישבור אותנו . כואב מאוד לנסוע לאילת . בדרך כלל משפט כזה נשמע מאוד מוזר . |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 22:49:57
|
נוסע עם קשיים כלכליים ועוד שמונה חברים, מתוכם ארבעה חדשים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 14/04/2012 : 23:34:55
|
נוסע, נוסע, לפני כפר יונה ואחרי כפר יונה נוסע, כי "מה שיקבע בסופו של יום" את אופי הקבוצה זה אנחנו האוהדים ואופי של קבוצה זה לקנות שני כרטיסי כניסה בשביל ליאור חוג'ה ואופי זה להגיע עד ערד ולמחוא כפיים, אפילו ואופי זה לעמוד ולעודד גם כשהמצב לא מי יודע מה וגם כשמובילים עליך 0-2 ואופי זה להגיע 60 אוהדים ל"מגרש" בדימונה ולהישמע כמו 500 כדי לחלץ תיקו נוסע, כשאחד הילדים שלי לא מצליח במשהו, אני תומך מעודד ומחפש דרכים להביא להצלחה זה האופי שאני מרגיש שיש בהפועל קטמון ירושלים וזה האופי שאנחנו צריכים לשמר נוסע, עם הילדים
אני נגד סתימת פיות ולא צריך למחוק את הת'רד הזה, אבל הוא מיותר לחלוטין. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 15/04/2012 : 13:16:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
נוסע, נוסע, לפני כפר יונה ואחרי כפר יונה נוסע, כי "מה שיקבע בסופו של יום" את אופי הקבוצה זה אנחנו האוהדים ואופי של קבוצה זה לקנות שני כרטיסי כניסה בשביל ליאור חוג'ה ואופי זה להגיע עד ערד ולמחוא כפיים, אפילו ואופי זה לעמוד ולעודד גם כשהמצב לא מי יודע מה וגם כשמובילים עליך 0-2 ואופי זה להגיע 60 אוהדים ל"מגרש" בדימונה ולהישמע כמו 500 כדי לחלץ תיקו נוסע, כשאחד הילדים שלי לא מצליח במשהו, אני תומך מעודד ומחפש דרכים להביא להצלחה זה האופי שאני מרגיש שיש בהפועל קטמון ירושלים וזה האופי שאנחנו צריכים לשמר נוסע, עם הילדים
אני נגד סתימת פיות ולא צריך למחוק את הת'רד הזה, אבל הוא מיותר לחלוטין.
עזוב את זה שאני לא נוסע, והסיבות שלי לא רלוונטיות, אבל כתבת יפה. אם היו לי 1000 שקל מיותרים+זמן הייתי נוסע, אני מבין את מחאיי שם למעלה - ללא ספק ואני חושב שהכוונה שלו לא הייתה רעה, עקב הרצון להשקיע את הכסף שנה הבאה. קיצור, אין מה להתווכח, תהיו בריאים ויהיה טוב! אנחנו במקום טוב |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 00:28:32
|
אני נוסע. מה זה אומר עלי כאוהד ? לא הרבה. את המלון לי ולמשפחה הזמנתי עוד לפני ההתרסקות הכללית, החבר'ה התלהבו לרדת לאילת, אז יצא טוב. הת'רד הזה כלל לא מיותר. מחאיי אוהד נאמן ומסור לא פחות מכל אחד כאן, וכך הוא ישאר ב 1000 שנים הבאות לפחות. הוא ביטא כאן תיסכול עצום שכולנו חשים, וידע בדיוק איזה מקלחת צוננת הוא מזמין כאן. בכ"ז הוא ירה את הכותרת ספונטנית, באומץ, מהלב, וזה המקום לעשות זאת. לא מאמין שמישהו יגיע לאילת או לא בגלל מה שמחאיי כתב. להתראות באילת, אוהב אותך קטמון, עצוב. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 00:43:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
הת'רד הזה כלל לא מיותר. מחאיי אוהד נאמן ומסור לא פחות מכל אחד כאן, וכך הוא ישאר ב 1000 שנים הבאות לפחות. הוא ביטא כאן תיסכול עצום שכולנו חשים, וידע בדיוק איזה מקלחת צוננת הוא מזמין כאן. בכ"ז הוא ירה את הכותרת ספונטנית, באומץ, מהלב, וזה המקום לעשות זאת. לא מאמין שמישהו יגיע לאילת או לא בגלל מה שמחאיי כתב. להתראות באילת, אוהב אותך קטמון, עצוב.
וגם לכל הפחות חלק מאלו שקיללו את השחקנים, או שרקו להם בוז צורם בסוף המשחקים האחרונים, הם אוהדים נאמנים ומסורים לא פחות ממחאיי. הם רק ביטאו תיסכול עצום שכולנו חשים. וגם הם, או לפחות חלקם, ידעו שהקללות או שריקות הבוז לא מקובלים על חלק לא קטן מהקהל ועדיין ביטאו באומץ את מה שהם (ולא רק הם) מרגישים. אז אסור לבקר אותם?
זה כמובן לגיטימי לפרוק תסכול בדרכים שונות, אבל זה גם לגיטימי לא פחות לבקר את הדרכים הללו. ולדעתי לא היה מקום לפרוק את התסכול בצורה כזאת. זה רק הרגיז אנשים (אם כי לא אותי) ולא תורם כלום מבחינה פרודקטיבית, בלבד אולי פריקת התסכול של מחאיי. לא רוצה, אל תיסע. ושיהיה לך פנאן. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/04/2012 : 23:00:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
הת'רד הזה כלל לא מיותר. מחאיי אוהד נאמן ומסור לא פחות מכל אחד כאן, וכך הוא ישאר ב 1000 שנים הבאות לפחות. הוא ביטא כאן תיסכול עצום שכולנו חשים, וידע בדיוק איזה מקלחת צוננת הוא מזמין כאן. בכ"ז הוא ירה את הכותרת ספונטנית, באומץ, מהלב, וזה המקום לעשות זאת. לא מאמין שמישהו יגיע לאילת או לא בגלל מה שמחאיי כתב. להתראות באילת, אוהב אותך קטמון, עצוב.
וגם לכל הפחות חלק מאלו שקיללו את השחקנים, או שרקו להם בוז צורם בסוף המשחקים האחרונים, הם אוהדים נאמנים ומסורים לא פחות ממחאיי. הם רק ביטאו תיסכול עצום שכולנו חשים. וגם הם, או לפחות חלקם, ידעו שהקללות או שריקות הבוז לא מקובלים על חלק לא קטן מהקהל ועדיין ביטאו באומץ את מה שהם (ולא רק הם) מרגישים. אז אסור לבקר אותם?
זה כמובן לגיטימי לפרוק תסכול בדרכים שונות, אבל זה גם לגיטימי לא פחות לבקר את הדרכים הללו. ולדעתי לא היה מקום לפרוק את התסכול בצורה כזאת. זה רק הרגיז אנשים (אם כי לא אותי) ולא תורם כלום מבחינה פרודקטיבית, בלבד אולי פריקת התסכול של מחאיי. לא רוצה, אל תיסע. ושיהיה לך פנאן.
בוודאי שלגיטימי לבקר את מחאיי. אבל גם לגיטימי לבקר את חוסר הפרופורציה בהתייחסות למה שהוא אמר. כמו כן לגיטימי לבקר אותי על מה שאני כותב כרגע. אז עזוב את המילה "לגיטימי", היא בעייתית. ההשוואה של ההתבטאות של מחאיי למי שמקלל שחקנים שלנו היא לעומת זאת הרבה יותר בעייתית בעייני. בכלל, כל התייחסות עויינת, מעליבה, פוגעת, סרקסטית, צינית וכיו"ב באנשים שקשורים במועדון שלנו נראית לי תמיד מוזרה, בעייתית ביותר וצורמת ברמות. כל מי שעולה לדשא בשמנו, עם הסמל והצבעים שלנו, כל אוהד קטמון שמתייצב ביציעים לקרוע את הגרון, כל אחד שכותב בפורום הזה מתוך נקודת מוצא של אהבה למועדון - ראוי שנתייחס אליו, לכל הפחות, באמפתיה בסיסית. גם אחרי 17 הפסדים. אגב, גם מי שלא אוהד קטמון, אבל לוקח חלק בפורום הנוכחי, שלא מתוך כוונה לפגוע בנו, ראוי ליחס מכובד מזה שטוטח למשל סופג פה פעם אחר פעם.
|
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 17/04/2012 : 15:22:45
|
בוודאי שלגיטימי לבקר את מחאיי. אבל גם לגיטימי לבקר את חוסר הפרופורציה בהתייחסות למה שהוא אמר. כמו כן לגיטימי לבקר אותי על מה שאני כותב כרגע. אז עזוב את המילה "לגיטימי", היא בעייתית. ההשוואה של ההתבטאות של מחאיי למי שמקלל שחקנים שלנו היא לעומת זאת הרבה יותר בעייתית בעייני. בכלל, כל התייחסות עויינת, מעליבה, פוגעת, סרקסטית, צינית וכיו"ב באנשים שקשורים במועדון שלנו נראית לי תמיד מוזרה, בעייתית ביותר וצורמת ברמות. כל מי שעולה לדשא בשמנו, עם הסמל והצבעים שלנו, כל אוהד קטמון שמתייצב ביציעים לקרוע את הגרון, כל אחד שכותב בפורום הזה מתוך נקודת מוצא של אהבה למועדון - ראוי שנתייחס אליו, לכל הפחות, באמפתיה בסיסית. גם אחרי 17 הפסדים. אגב, גם מי שלא אוהד קטמון, אבל לוקח חלק בפורום הנוכחי, שלא מתוך כוונה לפגוע בנו, ראוי ליחס מכובד מזה שטוטח למשל סופג פה פעם אחר פעם.
מסכים. |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 17/04/2012 : 17:04:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
מסכים.
מסכים
(מלבד זאת, לא קשור , מאחל ליפו הצלחה , אם לא אנחנו אז הם) |
|
|
גם אני לא נוסע לאילת |
|
|
|