משתמש |
שכחו אותי בבית! יש עדכונים מהמגרש? |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/11/2009 : 12:02:29
|
חוץ מזה, שימו לב לתגובות מתחת לכתבה הבאה על אל-הוזייל: http://doublepass.co.il/story.php?id=720 בואו נקווה שביום ששי הקרוב יהיה שופט נורמלי, להבדיל מהשופט המחפיר שהיה במודיעין.
חייבים להקדים תרופה למכה. פנייה מסודרת של ההנהלה לאיגוד השופטים עוד השבוע. בפנייה יפורטו טענותינו לגבי השיפוט במודיעין והתראה לגבי המשחק הקרוב יכולה להביא לשליחת שופט קפדן יותר או לפחות כזה שיקבל הנחיות מפורשות לשמור על השחקנים. אולי לא יצא מזה כלום אבל בהחלט שווה את הנסיון. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/11/2009 : 14:21:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
חוץ מזה, שימו לב לתגובות מתחת לכתבה הבאה על אל-הוזייל: http://doublepass.co.il/story.php?id=720 בואו נקווה שביום ששי הקרוב יהיה שופט נורמלי, להבדיל מהשופט המחפיר שהיה במודיעין.
חייבים להקדים תרופה למכה. פנייה מסודרת של ההנהלה לאיגוד השופטים עוד השבוע. בפנייה יפורטו טענותינו לגבי השיפוט במודיעין והתראה לגבי המשחק הקרוב יכולה להביא לשליחת שופט קפדן יותר או לפחות כזה שיקבל הנחיות מפורשות לשמור על השחקנים. אולי לא יצא מזה כלום אבל בהחלט שווה את הנסיון.
מסכים עם גדעון ב- 100%. המשחק השבוע מאד חשוב לשתי הקבוצות, ולכן חשוב שיהיה בו צוות שיפוט בכיר יותר מהרגיל. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 08/11/2009 : 17:33:23
|
כולנו מייחלים כמובן לשיפוט הוגן, אבל... פרופורציות. גם לשחקנים ולמאמן שלנו ליגה ג' לא זרה. זה לא שהם איזה חבורה תמימה מאולם הקונצרטים. הרוב שחקני ליגה ג' ב', והאחד שלא התנסה בליגות הנמוכות - שבע לב אדום - ידע להתאים את עצמו לאופי המשחק. כשזה מתווסף לכך שהמשחק יהיה אצלנו מול קהל שלנו, המסקנה שאין ממה לדאוג יותר מידי. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-08/11/2009 18:09:53 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 08/11/2009 : 19:11:01
|
אני מקווה ששיפוט כזה לא יחזור.אחרת אין טעם לשחק כדורגל.כ.....אמא של ליגה ג |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-08/11/2009 20:25:40 |
|
|