פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שכחו אותי בבית! יש עדכונים מהמגרש?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שכחו אותי בבית! יש עדכונים מהמגרש?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שכחו אותי בבית! יש עדכונים מהמגרש? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  19:05:50  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מכיר אישית את מס' 2. קוראים לו אלכס והוא בחור טוב. לא היה לי נוח עם העליהום כלפיו וגם לא ממש הבנתי מדוע. זה לא היה הוא שתיקל בפראות את אמיר גולה ופצע אותו. לדעתי הקללות כלפיו היו מוגזמות.
ועוד עניין - אני חושב שהיום קיבלנו תשובה לגבי כפיר מלול בשנה שעברה. הוא לא מכר משחקים. זאת היכולת האמיתית שלו...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  19:15:35  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הערכה שלי (אין אצלנו קונסנזוס משפחתי בנושא הזה): תנו לכפיר מלול שקט, והוא יבקיע לפחות 12 שערים עד סוף העונה.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  19:42:44  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מהמר על 20 שערים לפחות.
השאלה המעניינת היא כמה החמצות הוא יצטרך כדי להגיע ל 20 שערים..

וברור שזאת היכולת האמיתית שלו. זו גם היכולת שלו וגם הסגנון שלו.
לפחות איך שאני זוכר אותו מהשנים הטובות שלו, הוא היה חלוץ שמבקיע שערים בליגה א' כמעט בלי להתאמץ.
ואם חלוץ מצליח להבקיע שערים בליגה חובבנית בלי להתאמץ, למה שיתאמץ?

נערך על ידי - Offside ב-06/11/2009 19:43:08
עבור לתחילת הדף

יואב בסון יואב בסון מנותק

20 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  20:07:41  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די עדו למה אתה עושה בלאגן ואווירה מגעילה?
מה יש לך מכפיר? ניסית בהודעה הראשונה שלך ליצור אש סביב כפיר וראית שלא הולך אז שלחת עוד אחת? כפיר חלוץ מוכח שכבש המון אבל המון שערים בקריירה שלו. אז היום הוא לא כבש אז מה? הוא הגיע להרבה מצבים ולא היה לו את המזל היום . ובכלל הוא היה היום בסדר גמור אז י עזוב אותו בשקט ותן לו לעזור לנו לעלות ליגה.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  20:20:53  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים טובים מהמשקח היום: כמות קהל אדום יחסית גדולה, בהתחשב שזו ליגה ג' ומדובר במשחק חוץ (אמנם כמעט קל"ב, אבל עדיין נסיעה של חצי שעה). דבר נוסף שמצא חן בעיני זו כמות הגדולה של ילדים. אני לא יודע אם לחבב את הפועל ירושלים על דור נוסף של בני אדם הוא מעשה אנושי (חרם על הילדים), אבל זה בכל זאת היה יפה לראות.
כמה דבררים רעים מהמשחק היום
מופע האימים של הקבוצה הביתית, המאמן שלהם הוא כנראה הבן דוד הלא מולח של אייל לחמן, או משהו כזה. זה לא ליגה ג', זה קבוצה של שחקנים שבעטו לרגליים כדי לפצוע, באישור ובסמכות של השופט הדביל שהגרלנו היום. הבעיה היא שהקבוצה קצת הלכה לאיבוד לפרקים. אני רק שמח שהתוצאה החזיקה עד הסוף.
אחרון אחרון. את המשחק הזה היה אפשר לגמור במחצית הראשונה, וחבל שלא עשו זאת. שלשה גולים היה משקף וחוסך לנו את הפצועים.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-06/11/2009 20:21:52
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  20:30:16  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרכבים ומהלך המשחק:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=215814
המחצית הראשונה היתה, לדעתי, היפה ביותר במשחקי קטמון עד היום. משחק צירופים, מהלכי כדורגל יפים ו[רק] שני כיבושים.
במחצית השנייה הקבוצה נחלשה ומאידך מודיעין החלו במשחק אגרסיבי שלא זכה לתגובה הולמת של שופט המשחק, נפתלי אייל, ושני הקוונים שלו.
לצערי, זו הפעם הראשונה אז שאנו משחקים בליגה ג', שניתן לומר שלאיכות השיפוט היתה השפעה על מהלך המשחק.
ולגבי כפיר מלול: כנראה שקשה לאדם להשתנות. הייתי מציע לליאור לקיים שיחה אישית עם כפיר.
אבל בואו נהיה אופטימיים, הרי בסופו של דבר המשחק הסתיים בנצחון של קטמון, אמנם מורט עצבים - טוב אנחנו הפועל ירושלים - לא? - הפועל קטמון ירושלים עדיין במקום הראשון.
ויאללה - למשחק החשוב ביותר בשבוע הבא מול צעירי אלהוזייל.
שבת שלום.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-06/11/2009 20:38:44
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  20:56:03  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי fego7

מספר 2 הידוע בכינויו "הקצב של מודיעין" הוא לא אחר מאשר מהמורה שלי לספורט ב 4 שנים האחרונות

ליגה ג'
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  21:42:41  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טל זקן היה אדיר היום, וההיחלשות במחצית השנייה קשורה מאוד לזה שהפסקנו לשחק עליו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  22:14:02  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יואב בסון: אני דווקא חושב שההפך הוא הנכון. מה שכתבתי על כפיר מלול הוא לטובתו. עדיף לשחק לא טוב מאשר למכור משחקים. יש פה הרבה אנשים שבטוחים שהוא מכר משחקים בשנה שעברה. אני לא חשבתי כך אז וכמו שכתב קטמון וותיק זה סגנון המשחק שלו. לגבי היכולת ? יש ויכוח על זה שרק הוא אשם בכך שהיה 2-1 במקום 5-0 ? אני מאד מקווה שלירון זטוט או אלון סגיר יתפסו את מקומו ב11.
עבור לתחילת הדף

20 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  22:24:53  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינתי אני אשמח אם אתה תהיה החלוץ ונעלה ליגה . זכותך לחשוב מה שאתה רוצה על כפיר מבחינה מקצועית . אבל בכל זאת הוא שחקן שלנו ובוא ניתן לו שקט. כי גם אתה וגם אני יודעים שכפיר יתן הכי הרבה גולים העונה אז חבל סתם לרשום דברים. במוקדם או במאוחר זה ידבק לו.
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  22:31:17  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שאני צריך להתחשב בזה שהשחקנים קוראים את הדברים שנכתבים עליהם בפורום ובגלל זה אני צריך "לתת שקט" לשחקנים מסויימים. שהתקשורת תתן שקט זה בסדר, שהקהל ייתן שקט במשחק גם טוב ושהמאמן ייתן שקט באימונים מעולה. בפורום כותבים מה שרוצים. לא ?
עבור לתחילת הדף

20 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  22:47:55  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תעשה מה שבא לך. תהנה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/11/2009 :  04:14:08  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם חיים ובסון. בואו נפנים את סיפור שי אהרון, שבמשך שנים נתפס (במידה רבה של צדק) כשחקן הכי עצלן, מחמיצן ואנטי-כדורגל שיש. תראו אותו היום.

אני לא אומר להיות למינגים חסרי-ביקורת, פשוט לפתח יחס קצת פחות היסטרי כלפי שחקנים, במיוחד כשהם בעמדת החלוץ שהיא אולי הכי עדינה במגרש, במיוחד כשהצוות המקצועי איתן בדעתו שמדובר בשחקן מעולה עבורנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/11/2009 :  11:23:17  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבים לציין שכפיר אמנם החמיץ המון אתמול (איזה שלושה שערים בטוחים), אבל הוא רץ המון, עזר בהגנה, חילץ כדורים. לא מעט פעמים הוא הוציא מתפרצת אחרי חילוץ כדור בקו החצי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/11/2009 :  11:52:48  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המחזור הושלם במוצ"ש עם תיקו 1-1 בין אשקלון לחבל מודיעין, כך שחבל מודיעיו כעת עם 10 נקודות מ-5 משחקים, מאזן זהה לזה של בית-שמש, 3 נקודות אחרינו.

חוץ מזה, שימו לב לתגובות מתחת לכתבה הבאה על אל-הוזייל:
http://doublepass.co.il/story.php?id=720
בואו נקווה שביום ששי הקרוב יהיה שופט נורמלי, להבדיל מהשופט המחפיר שהיה במודיעין.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שכחו אותי בבית! יש עדכונים מהמגרש? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07