פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

6 משחקי עונה מה עושים?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  6 משחקי עונה מה עושים?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם 6 משחקי עונה מה עושים? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  00:12:38  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

מאד פשוט: לחימה לחימה לחימה
טרוף טרוף טרוף
מחוייבות מחוייבות מחוייבות

רבותי, כמה שנעשה בעצמנו על הטריבונות, וכמה שנביא יותר אוהדים זה לא יעזור אם במגרש לא יתנו לחימה. זה טוב שיש בקרה עצמית ואפילו הלקאה עצמית אבל עם כל הכבוד הקהל לא משחק מגרש. שם אנחנו צריכים לחימה לחימה לחימה!!! זו ליגה שרק החזקים בה שורדים ולכן צריך לעלות בטרוף בכל משחק נגד הגדולות ונגד החזקות ואת זה עושים רק במגרש.
אז מה שאנו צריכים לעשות זה לדרוש מהשחקנים ומהמאמן יותר לחימה והקרבה על כל כדור. הדוגמא הכי טובה לכך היא שבוע שעבר נגד עמישב שחשבנו שאחרי הגול המוקדם הכל ימשיך בקלות ולכן נראינו כמו בלרינות. צריך להכניס לראש מלחמה מלחמה מלחמה.על הטריבונה כבר יבואו כמה מאות לתת את הלב הקול והנשמה.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  07:58:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

מאד פשוט: לחימה לחימה לחימה
טרוף טרוף טרוף
מחוייבות מחוייבות מחוייבות

רבותי, כמה שנעשה בעצמנו על הטריבונות, וכמה שנביא יותר אוהדים זה לא יעזור אם במגרש לא יתנו לחימה. זה טוב שיש בקרה עצמית ואפילו הלקאה עצמית אבל עם כל הכבוד הקהל לא משחק מגרש. שם אנחנו צריכים לחימה לחימה לחימה!!! זו ליגה שרק החזקים בה שורדים ולכן צריך לעלות בטרוף בכל משחק נגד הגדולות ונגד החזקות ואת זה עושים רק במגרש.
אז מה שאנו צריכים לעשות זה לדרוש מהשחקנים ומהמאמן יותר לחימה והקרבה על כל כדור. הדוגמא הכי טובה לכך היא שבוע שעבר נגד עמישב שחשבנו שאחרי הגול המוקדם הכל ימשיך בקלות ולכן נראינו כמו בלרינות. צריך להכניס לראש מלחמה מלחמה מלחמה.על הטריבונה כבר יבואו כמה מאות לתת את הלב הקול והנשמה.

מצד שני, אם אני שחקן, אין ספק שכמות הראבק שלי מהדקה הראשונה מושפעת (שימו לב אמרתי מושפעת, כלומר לא רק אבל גם) ממה שקורה ביציע. בלי ספק אם היו בתחילת המשחק כמה אלפים ביציע שמרעידים את האיצטדיון זה היה עושה הבדל. על הטריבונה המגרש כבר יבואו כמה מאות שחקנים לתת את הלב הקול הרגלים והנשמה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  09:08:35  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדאי להתכונן גם לזה:
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=3759
חוץ מלבזבז את הזמן, לטקטיקה המפוקפקת הזאת יש אפקט נוסף: זה גורם לנו להיות קבוצה לחוצה לחוצה לחוצה לחוצה, ולא להתמקד בכדורגל. ככל שהמשחק שמתפתח רחוק יותר ממשחק הכדורגל, כך פוחת הסיכוי שלנו לנצח. פתרונות? אני לא באמת יודע.
אלה הם חוקי המשחק בליגה א'.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  10:05:50  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי כ.

כדאי להתכונן גם לזה:
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=3759
חוץ מלבזבז את הזמן, לטקטיקה המפוקפקת הזאת יש אפקט נוסף: זה גורם לנו להיות קבוצה לחוצה לחוצה לחוצה לחוצה, ולא להתמקד בכדורגל. ככל שהמשחק שמתפתח רחוק יותר ממשחק הכדורגל, כך פוחת הסיכוי שלנו לנצח. פתרונות? אני לא באמת יודע.
אלה הם חוקי המשחק בליגה א'.

לפחות שופט אחד נורמאלי יש פה, עם רבע שעה תוספת, שנראה לי נדרשת בכל משחק שני שלנו, היינו מפסידים איזה שני משחקים פחות אני חושב.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  10:38:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky
לפחות שופט אחד נורמאלי יש פה, עם רבע שעה תוספת, שנראה לי נדרשת בכל משחק שני שלנו, היינו מפסידים איזה שני משחקים פחות אני חושב.

כמו שנראינו ברב ההפסדים, ובפרט בזה האחרון, גם 30 דקות תוספת לא היו משנות כלום...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  10:49:11  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

כמו שנראינו ברב ההפסדים, ובפרט בזה האחרון, גם 30 דקות תוספת לא היו משנות כלום...

תן לי לשמור על אופטימיות. סתם, אתה צודק - אבל בגלל זה אמרתי שני משחקים :)
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 11/03/2012 :  22:42:12  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ששה משחקים? זה ברור מה עושים,
http://www.youtube.com/watch?v=4cfuymSmbpE
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם 6 משחקי עונה מה עושים? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07