משתמש |
6 משחקי עונה מה עושים? |
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 00:12:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
מאד פשוט: לחימה לחימה לחימה טרוף טרוף טרוף מחוייבות מחוייבות מחוייבות
רבותי, כמה שנעשה בעצמנו על הטריבונות, וכמה שנביא יותר אוהדים זה לא יעזור אם במגרש לא יתנו לחימה. זה טוב שיש בקרה עצמית ואפילו הלקאה עצמית אבל עם כל הכבוד הקהל לא משחק מגרש. שם אנחנו צריכים לחימה לחימה לחימה!!! זו ליגה שרק החזקים בה שורדים ולכן צריך לעלות בטרוף בכל משחק נגד הגדולות ונגד החזקות ואת זה עושים רק במגרש. אז מה שאנו צריכים לעשות זה לדרוש מהשחקנים ומהמאמן יותר לחימה והקרבה על כל כדור. הדוגמא הכי טובה לכך היא שבוע שעבר נגד עמישב שחשבנו שאחרי הגול המוקדם הכל ימשיך בקלות ולכן נראינו כמו בלרינות. צריך להכניס לראש מלחמה מלחמה מלחמה.על הטריבונה כבר יבואו כמה מאות לתת את הלב הקול והנשמה. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 07:58:30
|
מאד פשוט: לחימה לחימה לחימה טרוף טרוף טרוף מחוייבות מחוייבות מחוייבות
רבותי, כמה שנעשה בעצמנו על הטריבונות, וכמה שנביא יותר אוהדים זה לא יעזור אם במגרש לא יתנו לחימה. זה טוב שיש בקרה עצמית ואפילו הלקאה עצמית אבל עם כל הכבוד הקהל לא משחק מגרש. שם אנחנו צריכים לחימה לחימה לחימה!!! זו ליגה שרק החזקים בה שורדים ולכן צריך לעלות בטרוף בכל משחק נגד הגדולות ונגד החזקות ואת זה עושים רק במגרש. אז מה שאנו צריכים לעשות זה לדרוש מהשחקנים ומהמאמן יותר לחימה והקרבה על כל כדור. הדוגמא הכי טובה לכך היא שבוע שעבר נגד עמישב שחשבנו שאחרי הגול המוקדם הכל ימשיך בקלות ולכן נראינו כמו בלרינות. צריך להכניס לראש מלחמה מלחמה מלחמה.על הטריבונה כבר יבואו כמה מאות לתת את הלב הקול והנשמה.
מצד שני, אם אני שחקן, אין ספק שכמות הראבק שלי מהדקה הראשונה מושפעת (שימו לב אמרתי מושפעת, כלומר לא רק אבל גם) ממה שקורה ביציע. בלי ספק אם היו בתחילת המשחק כמה אלפים ביציע שמרעידים את האיצטדיון זה היה עושה הבדל. על הטריבונה המגרש כבר יבואו כמה מאות שחקנים לתת את הלב הקול הרגלים והנשמה. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
אורי כ.
65 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 09:08:35
|
כדאי להתכונן גם לזה: http://www.doublepass.co.il/news.php?id=3759 חוץ מלבזבז את הזמן, לטקטיקה המפוקפקת הזאת יש אפקט נוסף: זה גורם לנו להיות קבוצה לחוצה לחוצה לחוצה לחוצה, ולא להתמקד בכדורגל. ככל שהמשחק שמתפתח רחוק יותר ממשחק הכדורגל, כך פוחת הסיכוי שלנו לנצח. פתרונות? אני לא באמת יודע. אלה הם חוקי המשחק בליגה א'. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 10:05:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אורי כ.
כדאי להתכונן גם לזה: http://www.doublepass.co.il/news.php?id=3759 חוץ מלבזבז את הזמן, לטקטיקה המפוקפקת הזאת יש אפקט נוסף: זה גורם לנו להיות קבוצה לחוצה לחוצה לחוצה לחוצה, ולא להתמקד בכדורגל. ככל שהמשחק שמתפתח רחוק יותר ממשחק הכדורגל, כך פוחת הסיכוי שלנו לנצח. פתרונות? אני לא באמת יודע. אלה הם חוקי המשחק בליגה א'.
לפחות שופט אחד נורמאלי יש פה, עם רבע שעה תוספת, שנראה לי נדרשת בכל משחק שני שלנו, היינו מפסידים איזה שני משחקים פחות אני חושב. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 10:38:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky לפחות שופט אחד נורמאלי יש פה, עם רבע שעה תוספת, שנראה לי נדרשת בכל משחק שני שלנו, היינו מפסידים איזה שני משחקים פחות אני חושב.
כמו שנראינו ברב ההפסדים, ובפרט בזה האחרון, גם 30 דקות תוספת לא היו משנות כלום...
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 11/03/2012 : 10:49:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky לפחות שופט אחד נורמאלי יש פה, עם רבע שעה תוספת, שנראה לי נדרשת בכל משחק שני שלנו, היינו מפסידים איזה שני משחקים פחות אני חושב.
כמו שנראינו ברב ההפסדים, ובפרט בזה האחרון, גם 30 דקות תוספת לא היו משנות כלום...
תן לי לשמור על אופטימיות. סתם, אתה צודק - אבל בגלל זה אמרתי שני משחקים :) |
|
|
babiji
286 הודעות |
|
6 משחקי עונה מה עושים? |
|
|
|