משתמש |
6 משחקי עונה מה עושים? |
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 08:37:02
|
נכון השהחקנים אשמים, והמאמן אשם, אבל בוא נודה על האמת ,כל המערכת עד אחרון האוהדים שידרו פה אטרף,בהלה לכרטיסים,הסעה ועוד במשחקים מול מרמורק ובוודאי מול יבנה ואיכשהו אחר כך הייתה נפילה של "עשינו את שלנו" אז עכשיו שוב צריך לחזור להבנה שכל משחק עד הסיום הוא משחק עונה . יש לנו שבועיים עד המשחק מול כפר שלם לחשוב מה עושים .אולי צריך להתארגן על הגעת אוהדים לאימון מסכם ועוד פעולות כדי שהטירוף הזה יחלחל לכולם.
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 08:59:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
נכון השהחקנים אשמים, והמאמן אשם, אבל בוא נודה על האמת ,כל המערכת עד אחרון האוהדים שידרו פה אטרף,בהלה לכרטיסים,הסעה ועוד במשחקים מול מרמורק ובוודאי מול יבנה ואיכשהו אחר כך הייתה נפילה של "עשינו את שלנו" אז עכשיו שוב צריך לחזור להבנה שכל משחק עד הסיום הוא משחק עונה . יש לנו שבועיים עד המשחק מול כפר שלם לחשוב מה עושים .אולי צריך להתארגן על הגעת אוהדים לאימון מסכם ועוד פעולות כדי שהטירוף הזה יחלחל לכולם.
אתה כל כך צודק. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 09:30:49
|
כאוהדים ששרים על הפטיש המגל והאינטרנציונל, כדאי לחשוב, ביחס לתקופה הקרובה, על דברים שאמר אחד מראשי תנועת העבודה - ברל כצנלסון, באחד ממאמריו הידועים: "כשרואה אני אדם מתהלך בינינו כמי שתירץ את כל הקושיות והפרכות, או כמי ש'מורה נבוכים' חדש חובר למענו ונתון בחיקו, או כמי שאינו זקוק גם לכך, באשר דעתו הצלולה לא ידעה מבוכה מעולם – הריני מהרהר אחריו שמא הוא חי בעולמות אחרים, מחוץ לעולם הבכא שלנו ולתהפוכותיו וליסוריו ולתקוותיו הגזולות, או שמא הוא משביע את נפשו בלעיסת גירה שהיא היא המיישרת כל הדורים. ואשר לי, טובה לי נפש נבוכה ותועה ובלתי נרגעת, מנפש אשר מום אין בה והיא שוקטת, גם היום, על אמיתותה." ~ "בזכות המבוכה ובגנות הטיח", ב' בתמוז 1940
ואם להסתייע בכותרת מאמר מפורסם של אחד מראשי תנועת העבודה, יצחק בן אהרון - "עוז לתמורה בטרם פורענות".
והמסקנה: ההתמודדות עם המצב של הקבוצה צריכה להיעשות על ידי הצוות המקצועי באומץ ובכלל זה התמודדות עם מוסכמות ו"פרות קדושות".
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-10/03/2012 09:31:10 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 10:10:06
|
משחק גובה. עובדים על הרמות, ועם בועטים קבועים (עוז ומעודה?) בכדורי עונשין וקרנות. חובה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 10:55:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
משחק גובה. עובדים על הרמות, ועם בועטים קבועים (עוז ומעודה?) בכדורי עונשין וקרנות. חובה.
בחייאת, זו בדיוק הגישה של קבוצות תחתית שעושות קיצורי דרך כדי אולי לעלות מ 30 אחוז צבירת נקודות ולהישאר בליגה. בדרך כלל זה לא עובד ואחרי שבוע אתה מקבל מאמן חדש וגרוע. אני לא ראיתי אף מאמן מהסוג של אלה שעובדים על תרגילי קרנות וחישובי עלות-תועלת שעלה ליגה.
|
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 11:49:06
|
מאד פשוט: לחימה לחימה לחימה טרוף טרוף טרוף מחוייבות מחוייבות מחוייבות |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 14:23:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
כאוהדים ששרים על הפטיש המגל והאינטרנציונל, כדאי לחשוב, ביחס לתקופה הקרובה, על דברים שאמר אחד מראשי תנועת העבודה - ברל כצנלסון, באחד ממאמריו הידועים: "כשרואה אני אדם מתהלך בינינו כמי שתירץ את כל הקושיות והפרכות, או כמי ש'מורה נבוכים' חדש חובר למענו ונתון בחיקו, או כמי שאינו זקוק גם לכך, באשר דעתו הצלולה לא ידעה מבוכה מעולם – הריני מהרהר אחריו שמא הוא חי בעולמות אחרים, מחוץ לעולם הבכא שלנו ולתהפוכותיו וליסוריו ולתקוותיו הגזולות, או שמא הוא משביע את נפשו בלעיסת גירה שהיא היא המיישרת כל הדורים. ואשר לי, טובה לי נפש נבוכה ותועה ובלתי נרגעת, מנפש אשר מום אין בה והיא שוקטת, גם היום, על אמיתותה." ~ "בזכות המבוכה ובגנות הטיח", ב' בתמוז 1940
ואם להסתייע בכותרת מאמר מפורסם של אחד מראשי תנועת העבודה, יצחק בן אהרון - "עוז לתמורה בטרם פורענות".
והמסקנה: ההתמודדות עם המצב של הקבוצה צריכה להיעשות על ידי הצוות המקצועי באומץ ובכלל זה התמודדות עם מוסכמות ו"פרות קדושות".
אני מציע להשאיר לליאור את מה שצריך לקרות במגרש ואני מציע לנו להתעשת ולדאוג להביא לכפר שלם בעוד 13 יום לפחות 500 אוהדים שכל אחד יעשה את התפקיד שלו קטונתי מלתת עצות לליאור זאדה ליאור הביא אותנו עד הנה והוא יביא אותנו ללאומית אמן |
ירון |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 14:53:38
|
אני עם ירון, חייבים להפגיז בנוכחות ולדחוף את השחקנים. |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 15:41:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond [ ליאור הביא אותנו עד הנה והוא יביא אותנו ללאומית אמן
אני חותם. ומביא לכפר 4 אנשים שעוד לא באו העונה. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 16:23:00
|
כפר שלם מארחים בתקווה? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 17:20:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ועוד משהו: אני מניח שהפרה קדושה הנרמזת - שי אהרון נכון שי יעדיף לשכוח את המשחק מול חולון אבל ממקום שאני באמת מודה שאני לא מבין גדול בכדורגל אצל שי כמו אצל כפיר מספיקה פעולה אחת כדי לקבל ממנו גול ואני לא בטוח שיש עוד שחקן אצלנו שיכול לתת בעיטה ממרחק של 20 מטר מספיק חזקה וזה המון אז לפני ששוחטים פרות קדושות ולמי מאיתנו שבאמת מבין ויודע כדאי להסתכל על הנושא ברמה רחבה יותר ולא מנקדות המבט של המשחק האחרון |
ירון |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 17:41:06
|
להכניס ליומן:
23 במרץ יום ששי בשכונת התקווה מול כפר שלם 30 במרץ בית מול ערד 13 באפריל בית מול כפר יונה 20 באפריל אילת בחוץ 27 באפריל בית מול השקמה 4 במאי חוץ בכפר סבא
להביא חברים לבוא מוקדם להתכונן נפשית לבוא לאימונים לתמוך בשחקנים לכתוב בפייסבוק לזיין לליגה הזו את הצורה ולהגיע למשחק מול גלבוע כי זה מגיע לנו ואנחנו הדבר הכי טוב שיש בכדורגל הישראלי
|
ירון |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 18:28:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
להכניס ליומן:
23 במרץ יום ששי בשכונת התקווה מול כפר שלם 30 במרץ בית מול ערד 13 באפריל בית מול כפר יונה 20 באפריל אילת בחוץ 27 באפריל בית מול השקמה 4 במאי חוץ בכפר סבא
להביא חברים לבוא מוקדם להתכונן נפשית לבוא לאימונים לתמוך בשחקנים לכתוב בפייסבוק לזיין לליגה הזו את הצורה ולהגיע למשחק מול גלבוע כי זה מגיע לנו ואנחנו הדבר הכי טוב שיש בכדורגל הישראלי
תיקון לגבי יום המשחק מול כפר יונה: יום ראשון, 15 באפריל, מוצאי יום המימונה |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 18:52:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
משחק גובה. עובדים על הרמות, ועם בועטים קבועים (עוז ומעודה?) בכדורי עונשין וקרנות. חובה.
בחייאת, זו בדיוק הגישה של קבוצות תחתית שעושות קיצורי דרך כדי אולי לעלות מ 30 אחוז צבירת נקודות ולהישאר בליגה. בדרך כלל זה לא עובד ואחרי שבוע אתה מקבל מאמן חדש וגרוע. אני לא ראיתי אף מאמן מהסוג של אלה שעובדים על תרגילי קרנות וחישובי עלות-תועלת שעלה ליגה.
אני לא אומר לבנות רק על זה, אבל שמע, משחק הגובה שלנו לא טוב. אתה רואה גולים כמו של שקמה ויבנה אתמול, או עמישב נגדנו בשני המשחקים האחרונים, ואתה שואל את עצמך איך הם מצליחים, כשאתה כבשת פעמיים מכדור גובה, שניהם אסלאם בקרן. טוב נו, ציון זקן מול אילת.
ראינו את זה גם בסוף המשחק מול יפו בטדי, או בסוף המשחק מול עמישב. במאני טיים צריך להרים טוב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 20:29:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond ועוד משהו: אני מניח שהפרה קדושה הנרמזת - שי אהרון נכון שי יעדיף לשכוח את המשחק מול חולון אבל ממקום שאני באמת מודה שאני לא מבין גדול בכדורגל אצל שי כמו אצל כפיר מספיקה פעולה אחת כדי לקבל ממנו גול ואני לא בטוח שיש עוד שחקן אצלנו שיכול לתת בעיטה ממרחק של 20 מטר מספיק חזקה וזה המון אז לפני ששוחטים פרות קדושות ולמי מאיתנו שבאמת מבין ויודע כדאי להסתכל על הנושא ברמה רחבה יותר ולא מנקדות המבט של המשחק האחרון
1. בכוונה לא ציינתי שמות של מאן דהוא. 2. כוונת הדברים היתה לכך שיש מקום להתבוננות כוללת נקייה מקיבעון כזה או אחר הן ביחס לשיטת המשחק ולא פחות מכך לתיפקוד של כל אחד משחקני הסגל. 3. הבעיות במשחק של הקבוצה לא היו רק במשחק האחרון, אלא שיש אי אלו בעיות חוזרות ונשנות, כאשר המשחק ביבנה הוא יותר בבחינת היוצא מן הכלל מאשר הכלל. 4. אין בכל מה שכתבתי כדי לפגום באמון שיש לי בליאור. להיפך! אני מאמין שלליאור יש מספיק כוח ויושרה כדי ללמוד מהכשלים [לא כשלונות], לתקן ולהוביל את הפועל קטמון למשחקי הפלייאוף בחודש מאי.
|
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-10/03/2012 20:36:31 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 10/03/2012 : 20:35:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
להכניס ליומן:
23 במרץ יום ששי בשכונת התקווה מול כפר שלם 30 במרץ בית מול ערד 15 באפריל בית מול כפר יונה 20 באפריל אילת בחוץ 27 באפריל בית מול השקמה 4 במאי חוץ בכפר סבא
|
|
|
6 משחקי עונה מה עושים? |
|
|
|