פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מגדל ירושלים ממשיכה להגעיל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מגדל ירושלים ממשיכה להגעיל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מגדל ירושלים ממשיכה להגעיל נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  14:56:52  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799788,00.html

מה השלב הבא? "מאמינים בני מאמינים" במערכת הכריזה?
בית"ר כדורסל.
איכס.

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  15:15:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

בית"ר כדורסל.
איכס.

לצערנו "מאמינים בני מאמינים" נמצא כבר במערכת הכריזה מתחילת העונה, וכפי שנמסר לנו מהדיג'יי, "בעקבות הוראה של ההנהלה".

ובצער, אני נאלץ להסכים איתך. לא שהמצב בס.א.ד.ר הרבה יותר טוב, אבל גם קבוצת הכדורסל הולכת ומידרדרת וגורמת לי לניכור הולך וגדל מהקבוצה.

זה מה יש. לצערי, אני לא חושב שיש לנו ממש מה לעשות...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  15:34:49  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

בית"ר כדורסל.
איכס.

אבל גם קבוצת הכדורסל הולכת ומידרדרת וגורמת לי לניכור הולך וגדל מהקבוצה.

לאו דווקא - אפשר, למשל, לעשות "שביתת עידוד", תחילה למספר דקות ואם הנהלת הקבוצה לא תבין את העניין להאריך את השביתה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  15:53:31  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

בית"ר כדורסל.
איכס.

לצערנו "מאמינים בני מאמינים" נמצא כבר במערכת הכריזה מתחילת העונה, וכפי שנמסר לנו מהדיג'יי, "בעקבות הוראה של ההנהלה".

ובצער, אני נאלץ להסכים איתך. לא שהמצב בס.א.ד.ר הרבה יותר טוב, אבל גם קבוצת הכדורסל הולכת ומידרדרת וגורמת לי לניכור הולך וגדל מהקבוצה.

גם אני בהתחלה לא הבנתי מזתומרת "הוראות ההנהלה", אבל אז התפרסמה הכתבה על קמפיין הפירסום הענק שחב"ד הולכים לעשות במלחה. שהפועל הולכת לשלם עליו אם הבנתי נכון. אז הכל מתבהר, הם פשוט רוצים הדוסים הנחמדים ירגישו בבית..מחליא מה שקורא עם הקבוצה הזאת..כבר ממש קשה לי לאהוב אותה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  16:49:28  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין כבר מילים.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  17:03:30  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה על הבורות - אבל מה הקשר בין חב"ד לבית"ר ?

במידה ואין קשר למה להתנגד לחב"ד ?
חלק ניכר מאוהדי ירושלים כדורסל הם חובשי כיפות
וגם אנחנו קבוצה דתית - שמכבדת את שחקניה ואוהדיה הדתיים

ירון
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  17:37:31  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חב"ד הם כת מסיונרית שהקשר שלה ליהדות הוא רופף מאוד. אני לא רואה סיבה שהפועל כדורסל יהיו קשורים אליה.
וקטמון מוגדרת כקבוצה דתית כדי שלא נצטרך לשחק בימי שבת.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  17:40:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

1. קהל חובשי הכיפות של הפועל כדורסל וזה של קטמון אינו אנשי חב"ד, אלא מהציונות הדתית לאומית, ולעניות דעתי החלק היותר ליברלי שלה, בוודאי לא קהל חרדי.
2. ניחא אם חב"ד היתה חברה מסחרית, אבל היא אינה כזו. יש בתנועת חב"ד כל מיני קבוצות וזרמים, יותר משיחיים ופחות משיחיים, יותר מסיונרים ופחות.
לגומא יש כל מיני קשרים עם חב"ד - למיטב ידיעתי יותר עם החלק המשיחי שלה - ע"ע חזון בניית בית המקדש וכל מיני התבטאויות שלו.
3. הפועל קטמון אכן ביקשה להיות מוגדרת כקבוצה דתית מתוך כיבוד אמונתם הדתית של כמה מהשחקנים, המבקשים שלא לשחק בשבת. ואגב, משחקי הבית בימימ שישי מאפשרים לאוהדים דתיים ומסורתיים להגיע למשחקי קטמון. אך שוב - יש הבדל בין כיבוד האחר לבין הכנסת הדת לתוך האולם ולספורט כקרדום לחפור בו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  17:43:12  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אין קשר.
מצד שני כיפות נחמן זו האופנה האחרונה ביציע המזרחי. עכשיו הכל ברור.
(כמובן שעדיף את הספונסר של בני יהודה אוסישקין, פאשיסט מעמד חברתי, גזען שונא שחורים. הלאה סוציאליזם!)

זה כמובן לא קשור לאוהדים הדתיים, שלפחות בפורום צ'ה הביעו התנגדות לארגון חרדי שלא קשור בשום אופן להפועל ירושלים ולא צריך לקבל פרסומת בחינם. הבעיה זה דני קליין שמתנהג כאילו הוא הפועל ירושלים והפועל ירושלים זה הוא, ואם הוא חוזר בתשובה אז הרי זה רק טבעי כל המהלך הזה. מישהו צריך להזכיר לו שהוא אפילו לא הבעלים של הקבוצה, כולה מנהל בשכר, שליח ציבור עבור הקהילה שלו(מישהו, אוהד הפועל ירושלים, כנראה לא מהפורום העלוב הזה).

נערך על ידי - קובקוב ב-04/11/2009 17:46:57
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  18:19:06  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אין קשר.
מצד שני כיפות נחמן זו האופנה האחרונה ביציע המזרחי. עכשיו הכל ברור.
(כמובן שעדיף את הספונסר של בני יהודה אוסישקין, פאשיסט מעמד חברתי, גזען שונא שחורים. הלאה סוציאליזם!)

זה כמובן לא קשור לאוהדים הדתיים, שלפחות בפורום צ'ה הביעו התנגדות לארגון חרדי שלא קשור בשום אופן להפועל ירושלים ולא צריך לקבל פרסומת בחינם. הבעיה זה דני קליין שמתנהג כאילו הוא הפועל ירושלים והפועל ירושלים זה הוא, ואם הוא חוזר בתשובה אז הרי זה רק טבעי כל המהלך הזה. מישהו צריך להזכיר לו שהוא אפילו לא הבעלים של הקבוצה, כולה מנהל בשכר, שליח ציבור עבור הקהילה שלו(מישהו, אוהד הפועל ירושלים, כנראה לא מהפורום העלוב הזה).

לא הבנתי, מי עלוב? למה? על מי אתה כועס?
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  23:19:54  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת החלטה גרועה מאוד של קבוצת הכדורסל. מצד שני, רוב רובם של האוהדים בכדורסל מתנגדים לצעד הזה, ולא משנאת דת/דתיים (כמו שמורגשת קצת באשכול הזה למרבה הצער).
בכלל, השנאה לקבוצת הכדורסל מצד חלק (לדעתי מאוד קטן) של האוהדים שלנו היא בדרך להפוך לפתולוגית. זו דרך לא רעה לצמצם עוד קצת את מספר האוהדים של קטמון ולהפוך אותנו למחתרת סיקריקית. יש פה מאסה גדולה של אוהדי כדורסל, למה להתגרות בהם? הרי הם מספיק טובים בשביל להעמיד דוכן במלחה או להגיע למשחקי גביע לגייס מנויים. אני מבין שזה סוג של כיף להוציא אותם מהמחנה עם הקידומת "מגדל" (אה פרופו מבשרת שלנו) אבל לדעתי זה רק מזיק.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-04/11/2009 23:33:18
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  23:32:07  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שנאת דת ולא נעליים, לא שנאה פתולוגית ולא נעליים.

נמאס לי לשמוע פעם אחרי פעם כמה ש"רוב הקהל של מגדל מתנגד למהלך" וכמה "רוב הקהל של מגדל הוא אוהדי קטמון" ו"רוב אוהדי מגדל לא שמחים מהקשר לבית"ר".
שיפסיקו לחרטט, ויפסיקו להתייפיף - אם זה כל כך מפריע להם הם כבר מזמן היו יכולים לעשות משהו.

ואם למישהו מיושבי מלחה שמגיע למשחקים שלנו מפריע שאנחנו (הקומץ, כפי שכינה אותנו קורבי) נשיר מדי פעם "אין הפועל כדורסל" - שיפריע. הרי גם את זה שהבוס שלהם הוא הבעלים של בית"ר הם סובלים בשקט. אז שישתקו.

אה, ואם בקידומת "מגדל" הבעיה - אין לי בעיה לקרוא להם אס"א, אליצור ברק הבירה, עירוני אשת טורס ירושלים, או הכי פשוט: בית"ר אגייאר ירושלים.

נערך על ידי - אבו אדהם ב-04/11/2009 23:39:18
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 04/11/2009 :  23:41:34  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם החזון שלך הוא הפועל קטמון כמחתרת סיקריקית עם מבחני כניסה אז ניחא. מצד שני מסתבר שמלחה הוא מקום מספיק טוב להקים שם דוכני גיוס ומשחקי הגביע של הפועל מספיק טובים כדי לנסות לגייס מנויים. אני מבין את העונג של הצמדת הקידומת "מגדל" במקום "הפועל" (אה פרופו מבשרת בזמנו...) אבל קח בחשבון שהיא מוציאה הרבה אוהדים שלנו מהמחנה ואני לא יודע אם לזה אתה מתכוון.
אף אחד לא טוען שהכדורסל מתנהל כמו שצריך, אבל גם אנחנו חיינו תחת משטר עברייני יותר מעשור, ולולא ההתדרדרות המקצועית בקבוצה, קטמון לא היתה קמה. בהקשר הזה צניעות לא תזיק.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-05/11/2009 00:12:29
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 05/11/2009 :  01:00:04  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אקדים ואומר:
אני לא אוהד הפועל ירושלים בכדורסל וגם אף פעם לא הייתי.

לעניינינו, אין שום דבר חדש.
אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל, הם היחידים בארץ(בטח מהקבוצות הגדולות)
שאף פעם לא יצאו נגד, בשום דבר אקטיבי, כנגד מנהליה בכלל ודני קליין בפרט. ואני לא מדבר על קללות או משהו בסגנון.
אפילו סתם איזה שלט יפה או משהו סמלי. נאדה.

מה אתם מתפלאים? אפילו צעד קטן פצפון על מנת להחזיר את הסמל שלה, פפי שלום תורג'מן לעונת פרידה יפה לא עשו. אה שכחתי- העבירו עצומה בפורום צ'ה. וואו.

שלא יבכו אם עוד 5 שנים הם באמת יהיו בית"ר וימלמלו "וואו איך היינו עיוורים".

כיום, הפועל ירושלים בכדורסל היא לא בית"ר. היא סתם קבוצה עירונית שמתפקדת כבייבי של דני קליין וגידי דודי.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 05/11/2009 :  01:02:29  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותפסיקו לערב את קטמון בכל דבר. לטוב או לרע.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 05/11/2009 :  07:05:07  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש אוהדים שמרגישים לא נעים וצריכים להתמודד בכבוד בין הביקורת האמיתית לבין הצורך להגן על קבוצתם האהובה מפני הסתה בלתי פוסקת של שונאי הפועל . אני לא מתכוון להתעמק באגו מאניה המטורפת של חלק מהאוהדים שהביאה אותם לשנוא את הפועל, תמים או טיפש מי שחושב שזה קשור לבית"ר, זה רק הדלק שלהם. הם שמחים מכל רבע תקרית כזאת הרבה יותר מכל קוקיה בעל מנייה בקטמון שחותם במועדון. אפשר לחשוב מה הם עשו בשביל הפועל. ששינו את הסמל. שעדי עזב. שקר אחר. מה הם עשו?
ביקורת לא ישרה משונאי הקבוצה או זיקיות למינהם (שלט פאקינג פרסומת שכתוב עליו "מעשה טוב אחד שלך עושה טוב לכולם"= בית"ר) משולה לביקורת מאוהדי בית"ר שיגידו שקטמון כישלון או בגידה בהפועל, זה לא מעניין אותי, לא צריך להתייחס לזה, וזה די מביך איך משתפים עם זה פה פעולה (בתמימות לדעתי).
גרטל צודק. הפועל כדורסל בדרך להכחדה. המצב של הפועל כדורגל, כמובן, לא הרבה יותר טוב. עיוור מי שלא רואה קשר ישיר בין הדברים (העונה הכי יפה לצד האדום בעיר מזה שנים- קטמון לפני שנתיים- הייתה כאשר הקשר בין הקהלים היה קרוב יותר, זכינו לתמיכה רחבה מאוהדי הכדורסל ביציע, וגם במלחה היה הרבה יותר כיף עם כל הסממנים של קטמון).
אבל זה באמת כבר לא משנה.

נערך על ידי - קובקוב ב-05/11/2009 07:11:08
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מגדל ירושלים ממשיכה להגעיל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07