משתמש |
מגדל ירושלים ממשיכה להגעיל |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 09:05:03
|
אין לי סטטיסטיקה ואני מסתמך על תחושות בלבד אבל ביום ששי בגבעת רם או בתל שבע וביום ראשון במלחה או בבית מכבי בראשון או איפה שזה לא יהיה לי יש תחושה שאני מוקף באותם אנשים אז אני חושב שכדאי לכולנו להירגע יש זהות מאוד גדולה בין קבוצת הפסיכים ( ואני בתוכם ) שמקימה ומלווה והולכת עם קטמון לכל מקום - לקבוצה שאוהדת את הפועל בכדורסל. ובכלל - מי היה בא לקטמון - אם לא אוהדי הכדורסל ששמרו על הצבע האדום שלהם בזמן שהצהוב השתלט על העיר ?! |
ירון |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 13:57:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
יש אוהדים שמרגישים לא נעים וצריכים להתמודד בכבוד בין הביקורת האמיתית לבין הצורך להגן על קבוצתם האהובה מפני הסתה בלתי פוסקת של שונאי הפועל . אני לא מתכוון להתעמק באגו מאניה המטורפת של חלק מהאוהדים שהביאה אותם לשנוא את הפועל, תמים או טיפש מי שחושב שזה קשור לבית"ר, זה רק הדלק שלהם. הם שמחים מכל רבע תקרית כזאת הרבה יותר מכל קוקיה בעל מנייה בקטמון שחותם במועדון. אפשר לחשוב מה הם עשו בשביל הפועל. ששינו את הסמל. שעדי עזב. שקר אחר. מה הם עשו? ביקורת לא ישרה משונאי הקבוצה או זיקיות למינהם (שלט פאקינג פרסומת שכתוב עליו "מעשה טוב אחד שלך עושה טוב לכולם"= בית"ר) משולה לביקורת מאוהדי בית"ר שיגידו שקטמון כישלון או בגידה בהפועל, זה לא מעניין אותי, לא צריך להתייחס לזה, וזה די מביך איך משתפים עם זה פה פעולה (בתמימות לדעתי). גרטל צודק. הפועל כדורסל בדרך להכחדה. המצב של הפועל כדורגל, כמובן, לא הרבה יותר טוב. עיוור מי שלא רואה קשר ישיר בין הדברים (העונה הכי יפה לצד האדום בעיר מזה שנים- קטמון לפני שנתיים- הייתה כאשר הקשר בין הקהלים היה קרוב יותר, זכינו לתמיכה רחבה מאוהדי הכדורסל ביציע, וגם במלחה היה הרבה יותר כיף עם כל הסממנים של קטמון). אבל זה באמת כבר לא משנה.
קוב, מבין אותך, אך אתה מערבב בין כמה דברים. זה נכון שיש כאלה שרק מריחים מרחוק וכבר גומרים(בעיקר אוהדי הפועל ת"א), ועדיין, הפועל ירושלים בכדורסל לא יכולה להתלוננן על היותה קבוצה מופלית או שנואה. ההפך הנכון, זו אחת הקבוצות הכי מפורגנות בספורט הישראלי. גם ע"י אוהדים אחרים. אי אפשר להצדיק או לתרץ פאסיביות כ"כ תמוהה בכך שיש כמה שונאים שרק מחכים בפינה.(גם אם הם באים מקרב אוהדי הפועל ירושלים).
ומצטער, בוויכוח הזה אני לא רואה קשר בין הכדורגל לכדורסל.(ואכן המצב של הכדורגל גם כן מחורבן). למרות שאני רואה את הדברים קצת מהצד.
|
|
|
subcomendante
62 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 16:07:37
|
חב"ד היא בין השאר גוף פוליטי, וחלק מתנועת "ארץ ישראל שלנו" של ברוך מרזל. באמת עצוב לראות את השלטים שלהם במלחה. |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 20:29:46
|
לא יודע איפה ראית שהצדקתי או תרצתי. להפועל כדורסל באמת יש קהל פאסיבי. גם לפני שהיא נהייתה בית"ר מסתבר, אבל זה באמת לא קשור. לא מעניין אותי פירגון מקהלים אחרים, אני התייחסתי לתופעה שקיימת עוד הרבה לפני שארקדי דרך במועדון, של יריבות מוזרה בין המחלקות שאוהדים שסולדים מקבוצת הכדורסל יצרו. זה לא קשור לבית"ר, זה לא קשור לגזענות המאולצת שהם מפגינים כלפי דתיים, אלו רק כלים לתקוף ביתר שאת את קבוצת הכדורסל. אתה אולי לא רואה קשר, אבל המחלקות, ביקום שפוי, אמורות להזין אחת את השנייה. כך קרה לפני שנתיים. וממקום מושבנו בחור השחור שהוא ליגה ג', על כל המאתיים אוהדים שלנו, נראה לי חשוב שיהיה מועדון כזה לצידנו. במובן הצר, אם זה מעניין אותך, הבעיה מורכבת משני דברים: אין ביט"ר בכדורסל. והפועל ירושלים כדורגל קבוצה כושלת כבר לא מעט שנים שאף אחד לא סופר, כולל בית"ר ואוהדיה, מה לעשות. במציאות הזאת, יש דברים שהם לא מובן מאליו, לצערנו. מה שבטוח יהיה רע. 3 שנים לפני הארינה (בערך) סיכוי סביר שבית"ר תשתלט על הכדורסל. חלקנו נהיה עצובים וכואבים מאוד, אחרים ירקדו על הקבר. בנוסף סאסי כנראה לא ייטול את חייו, שמעון מזרחי ימשיך לאיים על אנשים מרגשים כמוך, וירושלים תהיה יותר ויותר צהובה. שיהיה בהצלחה |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 22:44:35
|
לא יודע איפה ראית שהצדקתי או תרצתי. להפועל כדורסל באמת יש קהל פאסיבי. גם לפני שהיא נהייתה בית"ר מסתבר, אבל זה באמת לא קשור. לא מעניין אותי פירגון מקהלים אחרים, אני התייחסתי לתופעה שקיימת עוד הרבה לפני שארקדי דרך במועדון, של יריבות מוזרה בין המחלקות שאוהדים שסולדים מקבוצת הכדורסל יצרו. זה לא קשור לבית"ר, זה לא קשור לגזענות המאולצת שהם מפגינים כלפי דתיים, אלו רק כלים לתקוף ביתר שאת את קבוצת הכדורסל. אתה אולי לא רואה קשר, אבל המחלקות, ביקום שפוי, אמורות להזין אחת את השנייה. כך קרה לפני שנתיים. וממקום מושבנו בחור השחור שהוא ליגה ג', על כל המאתיים אוהדים שלנו, נראה לי חשוב שיהיה מועדון כזה לצידנו. במובן הצר, אם זה מעניין אותך, הבעיה מורכבת משני דברים: אין ביט"ר בכדורסל. והפועל ירושלים כדורגל קבוצה כושלת כבר לא מעט שנים שאף אחד לא סופר, כולל בית"ר ואוהדיה, מה לעשות. במציאות הזאת, יש דברים שהם לא מובן מאליו, לצערנו. מה שבטוח יהיה רע. 3 שנים לפני הארינה (בערך) סיכוי סביר שבית"ר תשתלט על הכדורסל. חלקנו נהיה עצובים וכואבים מאוד, אחרים ירקדו על הקבר. בנוסף סאסי כנראה לא ייטול את חייו, שמעון מזרחי ימשיך לאיים על אנשים מרגשים כמוך, וירושלים תהיה יותר ויותר צהובה. שיהיה בהצלחה
הניתוח שלך, כמעט אחד לאחד, מדוייק בעיני. ועדיין, המצב בכדורסל חרא ברמות שלא ייאמנו, נורא. אז למרות שאתה צודק להפליא לגבי חשיבות הקשר, איך אפשר לקיים קשר עם הדבר הזה? מאמינים בני מאמינים!? אגייאר!? מה אתה מציע, באמת, מה? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 22:58:14
|
מה שבטוח יהיה רע. 3 שנים לפני הארינה (בערך) סיכוי סביר שבית"ר תשתלט על הכדורסל.
לדעתי, לא מדובר בהשתלטות של בית"ר על הפועל כדורסל. התהליך, לדעתי, שונה, ורמזתי על כך בוויכוח הקודם: אוהד כדורסל בירושלים, שבכדורגל אוהד את בית"ר, מוצא עצמו "אנוס על פי הדיבור" כאוהד הפועל מגדל ירושלים, כי אין לו חלופה אחרת בעיר. במקביל או בנוסף לכך הפועל כדורסל ממשיכה בתהליך ה"מכביזציה" שלה: המירוץ הסזיפי אחר הצהובים מתל אביב, מסעות רכש של לגיונרים ו"שכירי כדור" שזיקתם היחידה היא לסכומים הנקובים במטבע זר בחוזה שלהם. היום הם כאן ומחר הם שם. תהליך זה הוא שמביא לחיפוש המקורות הכספיים השונים וכך מגיעים לארקדי, לגומא, לחב"ד ומי יודע מה יילד יום. בדיון הקודם שאלתי, ולא נעניתי - מי מכיר ומי יודע מי הם שחקני קבוצת הנוער של הפועל ירושלים בכדורסל? מי יודע מתי מתקיימים המשחקים של הקבוצה? מי הלך למשחקים שלהם? כיצד זה הפועל ירושלים כדורסל לא הביאה ליצירת מערך של קבוצות בת באיזור ירושלים רבתי שמהן יבואו שחקנים לקבוצה הבוגרת?.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 23:16:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל, הם היחידים בארץ(בטח מהקבוצות הגדולות) שאף פעם לא יצאו נגד, בשום דבר אקטיבי, כנגד מנהליה בכלל ודני קליין בפרט. ואני לא מדבר על קללות או משהו בסגנון. אפילו סתם איזה שלט יפה או משהו סמלי. נאדה.
זה לא הכי מדויק, אבל שיהיה.. אומנם מדובר באוהדים יותר פאסיביים מאוהדי הכדורגל, אבל מצד שני ההתעללות של מנהלי הכדורגל באוהדים הייתה טיפונת יותר גדולה, מאשר בכדורסל. רק כמה דוגמאות קטנות: כאשר היה נסיון לשנות את שם של הקבוצה, אוהדי הקבוצה מחו כנגד ההנהלה, וההחלטה השתנתה. גם אחרי התפוצצות פרשת הדרכון הצ'כי היו לא מעט ביקורות כנגד דני קליין אישית, וגם קריאה להתפטרותו. זה שדני קליין שם זין על הקהל ועל רצונותיו זה כבר עניין אחר... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 23:20:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
חב"ד היא בין השאר גוף פוליטי, וחלק מתנועת "ארץ ישראל שלנו" של ברוך מרזל. באמת עצוב לראות את השלטים שלהם במלחה.
תן לי לנחש שהיית פחות עצוב לראות את השלטים של "שלום עכשיו" במלחה... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 05/11/2009 : 23:27:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy זה מה יש. לצערי, אני לא חושב שיש לנו ממש מה לעשות...
לאו דווקא - אפשר, למשל, לעשות "שביתת עידוד", תחילה למספר דקות ואם הנהלת הקבוצה לא תבין את העניין להאריך את השביתה.
תאמין לי שזה לא יעזור כי זה ממש לא יזיז לדני קליין ולהנהלה. גם אם נפסיק להגיע זה לא יזיז להם כי יגיעו אחרים במקומנו. וחוץ מזה בשביל ששביתת עידוד תהיה יעילה צריך כמות גדולה של משתתפים, מה שלא ריאלי, לצערי.
בקיצר, לדעתי אין מה לעשות, מלבד הפתרון של קלי, שאני כניראה אאמץ במוקדם או במאוחר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/11/2009 : 00:13:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לא יודע איפה ראית שהצדקתי או תרצתי. להפועל כדורסל באמת יש קהל פאסיבי. גם לפני שהיא נהייתה בית"ר מסתבר, אבל זה באמת לא קשור. לא מעניין אותי פירגון מקהלים אחרים, אני התייחסתי לתופעה שקיימת עוד הרבה לפני שארקדי דרך במועדון, של יריבות מוזרה בין המחלקות שאוהדים שסולדים מקבוצת הכדורסל יצרו. זה לא קשור לבית"ר, זה לא קשור לגזענות המאולצת שהם מפגינים כלפי דתיים, אלו רק כלים לתקוף ביתר שאת את קבוצת הכדורסל. אתה אולי לא רואה קשר, אבל המחלקות, ביקום שפוי, אמורות להזין אחת את השנייה
הניתוח שלך, כמעט אחד לאחד, מדוייק
בעיני. ועדיין, המצב בכדורסל חרא ברמות שלא ייאמנו, נורא. אז למרות שאתה צודק להפליא לגבי חשיבות הקשר, איך אפשר לקיים קשר עם הדבר הזה? מאמינים בני מאמינים!? אגייאר!? מה אתה מציע, באמת, מה?
לא נכון, הוא טועה ומטעה. זה שהוא אומר שזה לא קשור לבית"ר לא אומר שהוא צודק. עיוור יגיד שאין אוהדי בית"ר במלחה, כבר לפני חמש עשרה שנה גם נומה היה מגיע למגרשים. רק שאז היה דורון שפע, והיה עדי גורדון, והיה פפי תורג'מן. והפועל ירושלים היתה הפועל ירושלים במובן הזה שהיא היתה קבוצה שנלחמה באויבים מרים (בתחילה הפועל ת"א ואחר כך מכבי) במטרה להוות תחליף שפוי, שבא, הו כמה נאיבי, מאהבה.
אבל אז עלה לדני קליין השתן למוח. והוא זרק את כל השחקנים האלה ("סמלים יש רק על מכוניות"). ואז אותו דני קליין הציע לשנות את שם הקבוצה ל"מגדל ירושלים" (ורק אחרי לחץ אוהדים ושל שני מקומונים - האחד שלא לחץ היה במקרה ההוא של הוכברג, כמה מפתיע - הוא הודיע שהוא נסוג מהחלטתו). ואז דני קליין הורשע בפלילים (כן, לתת יד לזיוף דרכונים. זה מבחינתנו לא נורא כמו הגניבות של ויקטור וסאסי, אפילו לא גרוע כמו מעשי שמעון מזרחי, אבל לא משהו שראוי לקבוצה שלנו). ועוד ועוד (תשאל פעם את דני קליין למה הוא באמת החרים משחק חצי גמר פליי אוף מול גליל, כשעוד היה סיכוי לעלות לגמר. הוא יגיד לך בגלל שביתה של ארגון השחקנים, אבל תשאל אותו מה הוא אמר לדודו טל באותו יום, ועל הקשר בין אי הגעתו לפרסום אישי בתקשורת).
דני קליין מקבל משכורת מהפועל אבל שם זין על האוהדים. הוא הסיבה הראשונה לאנטי של אוהדים מסוימים, שהגיעו לכל משחק של הקבוצה הזו אפילו לפני קובקוב ודומיו כלפי המועדון. אבל הקשר לגאידמק, לאגייאר, לאוהדי בית"ר ביציע, הרצון להיות מכבי ת"א ולא רק להוות אלטרנטיבה, היחס לשחקני הבית ולסמלי העבר, כל אלה, אבל לא רק אלה, הביאו לכך שאנשים שנסעו לכל משחקי החוץ כל כך סולדים מהמועדון. אז להגיד משהו כמו שקרים שהם ממציאים זה קל מדי. ולא נכון.
זה עצוב, ובתור אחד שבכה בדמעות אחרי הגביע הראשון (הדמעות הספורטיביות הנוספות היו אחרי שעריים ואחרי הגמר גביע מול מכבי חיפה), היום לא נותר אלא לומר, בכדורסל אין הפועל. |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 06/11/2009 : 00:53:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לא יודע איפה ראית שהצדקתי או תרצתי. להפועל כדורסל באמת יש קהל פאסיבי. גם לפני שהיא נהייתה בית"ר מסתבר, אבל זה באמת לא קשור. לא מעניין אותי פירגון מקהלים אחרים, אני התייחסתי לתופעה שקיימת עוד הרבה לפני שארקדי דרך במועדון, של יריבות מוזרה בין המחלקות שאוהדים שסולדים מקבוצת הכדורסל יצרו. זה לא קשור לבית"ר, זה לא קשור לגזענות המאולצת שהם מפגינים כלפי דתיים, אלו רק כלים לתקוף ביתר שאת את קבוצת הכדורסל. אתה אולי לא רואה קשר, אבל המחלקות, ביקום שפוי, אמורות להזין אחת את השנייה. כך קרה לפני שנתיים. וממקום מושבנו בחור השחור שהוא ליגה ג', על כל המאתיים אוהדים שלנו, נראה לי חשוב שיהיה מועדון כזה לצידנו. במובן הצר, אם זה מעניין אותך, הבעיה מורכבת משני דברים: אין ביט"ר בכדורסל. והפועל ירושלים כדורגל קבוצה כושלת כבר לא מעט שנים שאף אחד לא סופר, כולל בית"ר ואוהדיה, מה לעשות. במציאות הזאת, יש דברים שהם לא מובן מאליו, לצערנו. מה שבטוח יהיה רע. 3 שנים לפני הארינה (בערך) סיכוי סביר שבית"ר תשתלט על הכדורסל. חלקנו נהיה עצובים וכואבים מאוד, אחרים ירקדו על הקבר. בנוסף סאסי כנראה לא ייטול את חייו, שמעון מזרחי ימשיך לאיים על אנשים מרגשים כמוך, וירושלים תהיה יותר ויותר צהובה. שיהיה בהצלחה
הניתוח שלך, כמעט אחד לאחד, מדוייק בעיני. ועדיין, המצב בכדורסל חרא ברמות שלא ייאמנו, נורא. אז למרות שאתה צודק להפליא לגבי חשיבות הקשר, איך אפשר לקיים קשר עם הדבר הזה? מאמינים בני מאמינים!? אגייאר!? מה אתה מציע, באמת, מה?
חשוב לציין שלפני שהבאתם חמור מבית צפאפה או משהו כזה ואחר כך שרצקי הוביל מהלך להקים את קטמון, עברו איזה כמה שנים רעות שסופם בירידה לליגה הארצית. שאוהדי הפועל ת"א הסוציאליסטים בשקל לא הוציאו ציוץ שאיזה אוליגרך מפוקפק הוביל אותם לחצי גמר יורוקאפ ושהם זיינו את מכבי באוסישקין ז"ל, הם עשו מעשה, או לפחות התחילו להחרים, רק ששאול החליט להוריד את הקבוצה שלהם ליגה. אגב שקטמון מקיימת משחק ידידות בפעם העשירית נגד הנוער של בית"ר, ועוד מצליחה להביך אותנו, שוב, אז אנחנו לא משמשים דוגמא מי יודע מה . בקשר אני כמובן מתכוון לקהלים, שיש חפיפה גדולה בניהם. אלה ששרים השנאה למנורה וחצי מהשירים של הכדורגל, שזה קצת יותר חשוב מההנהלה המסריחה והתקליטן בשכר שלהם עם כל הכבוד. אני יכול לתת כתב הגנה והוא גם יהיה די מוצלח,אבל לא בא לי יותר, כבר אמרתי שכל זה לא משנה. אם בשביל לכתוב איזה מכתב להנהלה יוצאים נגדי אוהדי קטמון בגלל שהם מפחדים שדני קליין יכעס עלינו כנראה שבאמת אין מה לעשות.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-06/11/2009 01:06:28 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 06/11/2009 : 00:55:55
|
אולי הייתי צריך לסייג ולומר שחלק קטן מכם באמת היו אוהדים בלב ובנפש של מחלקת הכודרסל. אני חושב שאתה מהיוצאי דופן. אגב לא מתכוון להתווכח, רק בחייאת שלומי אל תשתף פעולה עם התעמולה הבית"רית ששגורה בפי לא מעט זיקיות. אני זוכר את נומה מעודד את מכבי ירושלים בדרבי ואת אחי זורק עליו טרופית. אני זוכר אותו, הזוי כהרגלו, קופץ בסלים של מכבי ת"א במשחק במלחה. אני חושב שיש לאחרון אפילו סרטון ביוטוב (כולם יושבים ורק הוא קופץ), אני יחפש. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/11/2009 : 01:59:31
|
ואני אומר - להחזיר את מכבי ירושלים, כולל אבנר סבן ומיכה שחר. יפתור הרבה בעיות. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 06/11/2009 : 08:13:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy זה מה יש. לצערי, אני לא חושב שיש לנו ממש מה לעשות...
לאו דווקא - אפשר, למשל, לעשות "שביתת עידוד", תחילה למספר דקות ואם הנהלת הקבוצה לא תבין את העניין להאריך את השביתה.
תאמין לי שזה לא יעזור כי זה ממש לא יזיז לדני קליין ולהנהלה. גם אם נפסיק להגיע זה לא יזיז להם כי יגיעו אחרים במקומנו. וחוץ מזה בשביל ששביתת עידוד תהיה יעילה צריך כמות גדולה של משתתפים, מה שלא ריאלי, לצערי.
בקיצר, לדעתי אין מה לעשות, מלבד הפתרון של קלי, שאני כניראה אאמץ במוקדם או במאוחר.
בדיוק. בסופו של דבר ,זו החלטה אישית של כל אחד ואחד.אם אתה מחובר,מוצא את עצמך שם ומזדהה עם הקבוצה של דני קליין,סבבה. ואם לא,אז גם סבבה.לעשות משהו כקולקטיב ? לטעמי,זה אבוד ומאוחר מידי.
|
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 06/11/2009 : 08:16:21
|
אולי הייתי צריך לסייג ולומר שחלק קטן מכם באמת היו אוהדים בלב ובנפש של מחלקת הכודרסל. אני חושב שאתה מהיוצאי דופן. אגב לא מתכוון להתווכח, רק בחייאת שלומי אל תשתף פעולה עם התעמולה הבית"רית ששגורה בפי לא מעט זיקיות. אני זוכר את נומה מעודד את מכבי ירושלים בדרבי ואת אחי זורק עליו טרופית. אני זוכר אותו, הזוי כהרגלו, קופץ בסלים של מכבי ת"א במשחק במלחה. אני חושב שיש לאחרון אפילו סרטון ביוטוב (כולם יושבים ורק הוא קופץ), אני יחפש.
אחיך מרגש. אאל"ט ,גם דוד עראק היה מגיע איתו,שניהם עם צעיפי ביטר ומעודדים את מכבי ירושלים . |
|
|
מגדל ירושלים ממשיכה להגעיל |
|
|
|