פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לא נכנסים ב-50!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לא נכנסים ב-50!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם לא נכנסים ב-50! נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  18:45:09  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמר שלומי מלכה: ההוויה שלנו פה זה להיות פראיירים.
אמר גם: תבררו את המחאות שלכם.

צדק 100 אחוז. כשאבי לוזון והתאחדותו עשו בדיחה מהליגות הנמוכות עלתה מהפורום דממה קיצית דקה. כשמישהו מנסה לדפוק עוד כמה שקלים, אוי אוי אוי לא נכנסים.

שוב, אני מבין את מי שלא נכנס, אבל שיראה פרופורציות. הגניבה הזו מתאפשרת בגלל השולטים בכיפה, והם אלו שדופקים אותנו ואת הכדורגל הכי הרבה בכל מקרה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  19:05:46  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אמר שלומי מלכה: ההוויה שלנו פה זה להיות פראיירים.
אמר גם: תבררו את המחאות שלכם.

צדק 100 אחוז. כשאבי לוזון והתאחדותו עשו בדיחה מהליגות הנמוכות עלתה מהפורום דממה קיצית דקה. כשמישהו מנסה לדפוק עוד כמה שקלים, אוי אוי אוי לא נכנסים.

שוב, אני מבין את מי שלא נכנס, אבל שיראה פרופורציות. הגניבה הזו מתאפשרת בגלל השולטים בכיפה, והם אלו שדופקים אותנו ואת הכדורגל הכי הרבה בכל מקרה.

בהחלט. וכן - היינו צריכים להקים קול זעקה על הפלייאוף..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  19:25:49  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

לדעתי צריך להודיע הערב למשטרת תל אביב שיש לנו רשימה שמית של 1500 אוהדים שהולכים להגיע למשחק, ושיוודאו שהלודאים מתארגנים עם אבטחה מספיקה, ולאחר מכן להחרים, כולם, עד האחרון, את המשחק. ליצור להם נזק כלכלי על גב הרווח שהם רצו לעשות, ולקוות שהבחורים שלנו יהיו יותר טובים גם בלי הקללות שלנו מעבר לגדר אלא מעבר לחומה.
אנחנו יכולים לנצח אותם גם בלי אוהדים בפנים, וטפו טפו טפו גם להפסיד אחרי ששילמנו, השאלה מה ישאר איתנו הלאה, ואם אנחנו משתמשים ביתרון היחסי היחיד שיש לנו על פני כל בעלי הקבוצות המנוולים באשר הם, וזה הכוח שלנו כקבוצה מאורגנת.

אהבתי את התגובה

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  19:56:56  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאיי אני מרשה לעצמי לא להסכים איתך ולהגיב לך אז כך, בקיץ היו מחאות והיו נסיונות ואפילו אני זוכר את חברנו כפיר שמגיע לכל מיני מקומות ומתעמת עם יקירנו ויקטור יונה בדרך, אין קשר ולא משנה היום הסיפור של הפליאוף כי הוא דפק כרגע את כל הקבוצות של ליגה א צפון ודרום והוא לא פרטני רק לנו אוהדי הפועל קטמון ירושלים באדום, והעלאת מחירים, שנעשתה לקראת המשחק הקרוב היא ממוקדת ומכוונת במיוחד וישירות לכיס האישי שלך אוהד הפועל קטמון ירשלים כי אנחנו קבוצה צבעונית אם אידיאולוגיה ואוהדים שבאים בצבעים עם צעיפים חולצות ודגלים שלטים תופים חצוצרות בימים עברו, אז בוא נדפוק אותם ונעשה כסף.

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  20:06:34  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יומו הגדול של פלג "לא נכנסים בחמישים" יגיע במשחק מול אילת בסוף אפריל, שם נסרב להיכנס בשבעים ונעמוד בחוץ אחרי שבאנו במיוחד בטיסה + חבילת שלושה לילות הכל כלול בחמשת אלפים שקל.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  20:51:28  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב אחרי מחשבה מעמיקה בעניין אני מודיע שאני מסיר את תמיכתי מרעיון החרם.

זה לא יעבוד אם לא נעשה את זה כולם ביחד, וניכר שלא נעשה את זה כולם ביחד.
אם הנציג של התאחדות הבטיח שיכניס סעיף מיוחד בקיץ אני מקווה שזה יקרה, עד אז יש עוד ארבעה משחקי חוץ, שיגנבו אותנו כמה שהם רוצים, כל עוד יתנו בתמורה את הנקודות.

מה שכן, אני כן חושב שתמיכה בקבוצה אומרת עידוד בלי הפסקה לאורך כל המשחק, ואני מקווה מאוד שמי שיבחר לנכון להיכנס ולשלם לא ירגיש שיצא בזאת ידי חובתו אלא יעודד וישיר, וגם לא יקלל את שחקני הקבוצה השנייה ויעלה להם על ידי כך את המוטיבציה. זו דעתי האישית והפרטית.

יאללה הפועל.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-08/03/2012 20:52:13
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  21:01:23  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החשבון פשוט:
כדי שהמחאה תצדיק את עצמה, צריכים חצי מהאוהדים להשאר בחוץ.
לדוגמא - אם מגיעים 200 אוהדים ו 100 נשארים בחוץ, אז ה@#$% מלוד מכניס 100x50 שהם 5,000 שח, במקום 200x30 שהם 6,000 שח אם המחיר היה 30, שאז כולם היו נכנסים.
מקווה שיהיו מספיק אנשים שיחכו בחוץ לראות לאן נושבת הרוח ולא יכנסו כצאן לטבח.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  21:25:16  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יומו הגדול של פלג "לא נכנסים בחמישים" יגיע במשחק מול אילת בסוף אפריל, שם נסרב להיכנס בשבעים ונעמוד בחוץ אחרי שבאנו במיוחד בטיסה + חבילת שלושה לילות הכל כלול בחמשת אלפים שקל.

האמת היא שזה יהיה מצחיק! אבל שם נראה לי אפשר לראות את המשחק מחוץ למגרש
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  22:25:47  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שהלודאי הנקניק מבסוט מעצמו בכל מקרה: אם נשלם - הוא עשה עלינו קופה, סבבה. ואם נחרים - זוהי נקמתו בקבוצה החזקה והמבוססת בליגה. ניקמת הדפוקים. ימותו הקנאים. אני הייתי עוזב את העיסוק במחיר הכרטיס, וחוזר לעסוק באיך מחזירים את הקבוצה למסלול הניצחונות.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  22:58:33  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

טוב אחרי מחשבה מעמיקה בעניין אני מודיע שאני מסיר את תמיכתי מרעיון החרם.

זה לא יעבוד אם לא נעשה את זה כולם ביחד, וניכר שלא נעשה את זה כולם ביחד.
אם הנציג של התאחדות הבטיח שיכניס סעיף מיוחד בקיץ אני מקווה שזה יקרה, עד אז יש עוד ארבעה משחקי חוץ, שיגנבו אותנו כמה שהם רוצים, כל עוד יתנו בתמורה את הנקודות.

מה שכן, אני כן חושב שתמיכה בקבוצה אומרת עידוד בלי הפסקה לאורך כל המשחק, ואני מקווה מאוד שמי שיבחר לנכון להיכנס ולשלם לא ירגיש שיצא בזאת ידי חובתו אלא יעודד וישיר, וגם לא יקלל את שחקני הקבוצה השנייה ויעלה להם על ידי כך את המוטיבציה. זו דעתי האישית והפרטית.

יאללה הפועל.

אני לא חושב שמישהו מתכוון לקלל את שחקני היריבה. אין לנו דבר וחצי דבר איתם. עם היו"ר שלהם, לעומת זאת...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  23:49:02  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

אני לא חושב שמישהו מתכוון לקלל את שחקני היריבה. אין לנו דבר וחצי דבר איתם. עם היו"ר שלהם, לעומת זאת...

יש לי תחושה שתוך כדי תנועה יופנו גם קללות כלפי שחקנים, למרות שההבדל הוא שבגזרת ההנהלה ידוע מי יחטוף קללות, בגזרת השחקנים - חובת ההוכחה עליהם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם לא נכנסים ב-50! נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07