פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 22 - קטמון מארחת את עמישב ביום שני ב 18:30

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 22 - קטמון מארחת את עמישב ביום שני ב 18:30
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 22 - קטמון מארחת את עמישב ביום שני ב 18:30 נושא הבא
עמוד: מתוך 6

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  12:26:50  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
למה למעודה יש רק גול אחד כל העונה???

כי מחקו לו את השניים נגד ג'ת אל אהלי!
אבל מעבר לזה, ברור שהיו ציפיות שמעודה יתרום יותר מבחינת הבקעת שערים. לאחרונה הוא דווקא השתפר מבחינת ההשתלבות במשחק והאסיסטים, ובכל זאת...
עבור לתחילת הדף

kata moni kata moni מנותק

33 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  13:31:55  הצג פרופיל שלח ל- kata moni הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

בשלוש מילים: הפסד של מאמן.
בשלושה אשמים: הפסד של ליאור, שי ופוגלמן.
בקצת יותר הרחבה: נמאס מהנפילות הלא ברורות האלה ברמה ובעיקר ברמת הראבאק. לא יכול להיות שרק למשחקים "גדולים" הקבוצה עולה ברעל. לא ברור למה צריך שינוים בהרכב וממש ממש לא ברור למה ממשיכים ללכת עם ההרכב הנוראי שמשלב את כפיר עוז ושי ביחד. לא ברור למה באים עם חילופים מהבית (אם מישהו היה צריך לצאת ממרכז השדה בחילוף הראשון זה היה פוגלמן, שנתן היום את המשחק הכי גרוע שלו העונה), לא ברור למה לא ממשיכים לתת קרדיט להרכב שפתח טוב ביבנה, לא ברור למה הולכים כל הזמן ימינה כשעדי שלג ניראה כמו השחקן הכי טוב בקבוצה (וכל המצבים שלו, שלא ממש היו מצבים, הגיעו מהצד שלו). לא ברור איך זה כל הזמן קורה לנו החרא הזה.

באסה הפועל, באסה.

בשתי מילים: אבו אד(יוט)הם
וביתר הרחבה: שלושת "האשמים" המוזכרים הם האנשים המרכזיים שבזכותם הקבוצה נמצאת היכן שהיא נמצאת, והלוואי שתישאר שם.
אתה אוהד של הצלחות. אוהד אמיתי צריך לחזק גם בימים לא טובים. עם אותו מאמן, ועם אותם שחקנים, התוצאה לא היתה רחוקה מלהיות לטובתנו, ואז היית יוצא במחולות ומהלל. קורה שלא תמיד הכל הולך. אך אתה בחרת למצוא אשמים ולפסול. ועל כך כבר נאמר : הפוסל במומו פוסל...
עמישב כבר מאחורינו (וחבל שכך...) עכשיו צריך להתמקד בעיקר והוא שבעת המשחקים שלפנינו ולהוציא מהם את המיטב.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  16:51:01  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי kata moni

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

בשלוש מילים: הפסד של מאמן.
בשלושה אשמים: הפסד של ליאור, שי ופוגלמן.
בקצת יותר הרחבה: נמאס מהנפילות הלא ברורות האלה ברמה ובעיקר ברמת הראבאק. לא יכול להיות שרק למשחקים "גדולים" הקבוצה עולה ברעל. לא ברור למה צריך שינוים בהרכב וממש ממש לא ברור למה ממשיכים ללכת עם ההרכב הנוראי שמשלב את כפיר עוז ושי ביחד. לא ברור למה באים עם חילופים מהבית (אם מישהו היה צריך לצאת ממרכז השדה בחילוף הראשון זה היה פוגלמן, שנתן היום את המשחק הכי גרוע שלו העונה), לא ברור למה לא ממשיכים לתת קרדיט להרכב שפתח טוב ביבנה, לא ברור למה הולכים כל הזמן ימינה כשעדי שלג ניראה כמו השחקן הכי טוב בקבוצה (וכל המצבים שלו, שלא ממש היו מצבים, הגיעו מהצד שלו). לא ברור איך זה כל הזמן קורה לנו החרא הזה.

באסה הפועל, באסה.

בשתי מילים: אבו אד(יוט)הם
וביתר הרחבה: שלושת "האשמים" המוזכרים הם האנשים המרכזיים שבזכותם הקבוצה נמצאת היכן שהיא נמצאת, והלוואי שתישאר שם.
אתה אוהד של הצלחות. אוהד אמיתי צריך לחזק גם בימים לא טובים. עם אותו מאמן, ועם אותם שחקנים, התוצאה לא היתה רחוקה מלהיות לטובתנו, ואז היית יוצא במחולות ומהלל. קורה שלא תמיד הכל הולך. אך אתה בחרת למצוא אשמים ולפסול. ועל כך כבר נאמר : הפוסל במומו פוסל...
עמישב כבר מאחורינו (וחבל שכך...) עכשיו צריך להתמקד בעיקר והוא שבעת המשחקים שלפנינו ולהוציא מהם את המיטב.

קטמוני, עזוב אם אני מסכים עם אבו אדהם או לא, אבל להגיד על אוהד קטמון שהוא אוהד הצלחות זה סוג של אוקסימורון. אלא אם כן הוא הצטרף השנה, והוא לא. מעבר לזה, אני לא מסכים איתך. ליאור העלה הרכב חדש יחסית, הרכב שלא שיחק יחד הרבה זמן, אחרי תקופה טובה. אני לא מבין למה לעשות את זה.
אני לא חושב שפוגלמן אשם בהפסד, אני חושב שליאור אשם שהוא לא הוציא את פוגלמן שתפס יום רע, וככה גם ליאור אשם שהו התאבד עם ג'וני ומלכה ואיסלאם שפשוט לא ידעו מה לעשות במגרש.
כולנו (ואני בטוח שגם אבו אדהם) חבים המון לליאור, אבל מותר לנו להיות ביקורתיים - ואני בהחלט חושב שנודת התורפה העיקרית של ליאור היא עם השלישייה עוז-שי-כפיר, שהם משחקים - לא מרגישים אף אחד אחר. הם שלושתם מתמסרים ביניהם. גם שזדה או שלג קרוב לרחבה, בסוף הם מוסרים למישהו מהשלושה. אז נכון שזה יכול להיכנס פעם אחת, אבל זו עדיין לא צורת משחק לקבוצה כמונו, אנחנו יותר מוכשרים מזה וצריך לנצל את כל המערך.
התסכול של מעודה בחילוף אמר הכל. הוא ניסה כמו מטורף, שיחק משחק לא רע בכלל (ביחס לשי ולכפיר) והיה חד - שאתה מוציא אותו, אתה מבטל אופצייה מורפת של הכנסת כדורים לרחבה - הדבר שהכי היה חסר אתמול. אבל ניחא, עמישב מאחורינו וכאילו לא היה כלום.
אבל קטמוני, בחייאת, בוא נפסיק התלהמויות כמו "אידיוט" "אוהד הצלחות" וכו', מותר לך שזו תהיה דעתך, אבל בין אם אתה יודע מי הם האנשים שמאחורי המקלדת ובין אם לא - אל תשפוט סתם. יש מושגים עדינים יותר "לא מסכים" או "אני חושב שאתה טועה", אפשר לחשוב על עוד כמה.
יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  17:32:00  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיקור מעודכן, הוגן ומדויק של דאבלפס:
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4931

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  19:11:47  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשכתבתי על איזה שלוש אפס שניצחנו שזה משקר ירדו עלי
אז אני אכתוב מה שכתבתי ועוד. מותר לדון ולהיות ביקורתיים ועדיין לתמוך בשחקנים בכל מצב ובאהבה

1. כנראה שליאור טעה כמה פעמים, אבל את זה מסבירים פה אנשים יותר חכמים ממני
2. אנחנו היינו איטיים וגרועים, אבל היריבה היתה די עלובה. זה לא כמו להפסיד לביתר כפר סבא במשחק פנטסטי שלה.
3. כבר הרבה זמן שיש ירידה דווקא בחוכמת משחק שלנו (למרות הגול היפה): מכדררים ומנסים לעבור במקום למסור. מוסרים מסירה קשה במקום פשוטה. מוסרים במקום לבעוט (תבעטו יותר לשער!). נכנסים עם הראש בקיר דרך האמצע. שהחכמים מסעיף 1 יסבירו לי למה
4. ויש עניין מנטלי: אחרי גול הולכים אחרוה. הרי דקות טוב, כשמתוסכלים שלא מבקיעים, הולכים אחורה או עושים ממש שטויות
5. ויש עוד עניין מנטלי: למה לא שורפים את הדשא בטדי? בראש של השחקנים זה לא מגרש בית. תסבירו
6. יש לי הוכחה מדעית (שני גולים!) שלדבר בטלפון סלולרי במשחק היא מנחוס רציני. אני אומר מי שרוצה לדבר שילך פנימה, לא יעמוד מאחורי ויעשה לי חור בראש עם שיחות שלא קשורות לכדורגל לעזאזל

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  20:07:14  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos
5. ויש עוד עניין מנטלי: למה לא שורפים את הדשא בטדי? בראש של השחקנים זה לא מגרש בית. תסבירו

עמוס, זו בדיוק הנקודה שהעליתי קודם. למה במשחקי חוץ אנחנו יותר נחושים, יותר ממוקדים, יותר שורפים את הדשא. זה משגע אותי הקטע הזה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  20:11:40  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

עמוס, זו בדיוק הנקודה שהעליתי קודם. למה במשחקי חוץ אנחנו יותר נחושים, יותר ממוקדים, יותר שורפים את הדשא. זה משגע אותי הקטע הזה.

צריך להודות.זה נכון לגבי השחקנים ,לגבי האוהדים,לגבי כולנו.אני מאד אוהב את טדי כצופה מבחינת נוחות אבל זה האצטדיון הכי לא ביתי והכי מנומנם כשיש מעט קהל.זה דבר כ"כ מבעס שבית לא נותן אווירת בית

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  20:14:45  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

צריך להודות.זה נכון לגבי השחקנים ,לגבי האוהדים,לגבי כולנו.אני מאד אוהב את טדי כצופה מבחינת נוחות אבל זה האצטדיון הכי לא ביתי והכי מנומנם כשיש מעט קהל.זה דבר כ"כ מבעס שבית לא נותן אווירת בית

אחרי כל כך הרבה וויכוחים בנושא הזה בליגה ג' וליגה ב', סוף סוף אתה אומר את מה שאני אמרתי..

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  20:20:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

לא יודע אם זה אצטדיון הענק והמנוכר או מזג האוויר. אבל לי לפחות טדי לא נותן תחושה של בית. מאז שחזרנו לשם אחרי השיפוץ זה פשוט לא זה. זה מורגש גם באווירה ביציע. גם הקהל מגיע ביותר אטרף למשחקי חוץ. יכול להיות שזה מחלחל לשחקנים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  20:24:45  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה משחק רע, כבר היו משחקים רעים העונה. בסוף יהיה בסדר. העליהום הזה נראה לי מעט מוגזם, לשון המעטה.

למה טדי הוא לא בית?
מה שחסר לנו בעיקר זה אנשים שבאים לעודד ולשיר מעבר לקבוצה הקטנה והנאמנה של הבריגדירים שעומדת למטה ובאמצע. המרכז של היציע צריך להיות מלא באנשים שיודעים שלעמוד שם זה אומר לעודד באופן פעיל ובקול רם, ולא רק לדון בענייני השעה ולפעמים להצטרף בפזמון. זה צריך לדעתי להיות המחיר של לעמוד במיקום הכי טוב ביציע. שיהיה שם המון רעש.
איכשהו במשחקי חוץ זה יותר ברור, הצורך הזה לעודד.

אגב הבא שמאשים במשהו את כפיר מלול יצרך לעשות את זה קודם מולי. האיש הזה הוא הגולר הכי גדול שנתקלתי בו בחיי הבוגרים.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-06/03/2012 20:25:40
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  20:43:53  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אחרי כל כך הרבה וויכוחים בנושא הזה בליגה ג' וליגה ב', סוף סוף אתה אומר את מה שאני אמרתי..

לפני שאתה מתאהב בעצמך בוא נזכור על מה היה הויכוח .זה שטדי זה חרא בשביל בשביל הקבוצות האדומות וצריך את ה"קטמון ארינה" שיכיל 8000 מקומות זה ברור,אבל זה בעולם הדמיונות.במציאות מול זה עמד אצטדיון האוניברסיטה שחרא מבחינת תחושת בית באותה מידה ובנוסף מרוחק מהמגרש,מזעזע מבחינת צפייה ,ולא מתאים לבן אדם נורמאלי שרוצה מינימום נוחות.

אגב בליגות ג' ו ב' שהיה לנו יתרון איכותי ברור וכושר גופני עדיף בכמה דרגות אין ספק שטדי היה גם יתרון מקצועי.לצערנו בליגה א' זה לא בא לידי ביטוי וכנראה שאין פער כזה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  22:00:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קיקו לא מרשה לשרוף את הדשא.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  22:03:28  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבו אדהם צודק.
ליאור זאדה אשם במה שקרה אתמול, אשם כמעט בלעדי. לא הגיוני שהוא לא מפנים את זה שאי אפשר לשחק בלי קישור, עם שני חלוצים כבדים. לא מפנים את זה שהשילוב שי-מלול-צבאג כבד ואיטי מדי. לא הגיוני שהחילופים שלו מוותרים לגמרי על הקישור ועוברים לשיטה כושלת של ארבעה חלוצים, שהפלא ופלא לא תרמה לכלום גם הפעם.
טעויות זה בסדר, מאד מפריע לי שלא לומדים מהן.
נקודת האור היחידה שלי היא ג'וני, שהוא פוטנציאל אמיתי לקישור שלנו.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 06/03/2012 :  22:18:08  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי:
ציטוט:

מסכים!
ומבחינתי לאלתר אלף מושבים במגרש איפה שאנחנו מתאמנים (ליד רחוב הרשב"ם, מבט?)
ולהפוך את זה למגרש הביתי. חזרה למקורות בקטמון.

וזה יחליף את הגוש בטון המזויין תרתי משמע של טדי.

(התגובה קצת צינית אבל איפשהו בראש אני באמת חולם על זה)

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-06/03/2012 22:21:53
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  00:04:05  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אבו אדהם צודק.
ליאור זאדה אשם במה שקרה אתמול, אשם כמעט בלעדי.

ליאור זאדה אשם, אשם כמעט בלעדי, בכל אחד ואחד מההפסדים שלנו (ותוצאות התיקו) וברוך השם לא חסרים לנו כאלו העונה. ככה זה שאתה המאמן. מצד שני, הוא גם האחראי העיקרי, גם אם לא הבלעדי, לכל הנצחונות שלנו בשלושת העונות האחרונות, וגם כאלו לא היו מעט, כולל כמה וכמה במשחקים חשובים. אני לא אומר שהוא צריך להיות חסין מביקורת ואני בטוח שגם הוא יודע שהוא שגה לא מעט במשחק האחרון, וגם במשחקים אחרים. אבל זה הכי קל שבעולם לבוא ולתקוף בדיעבד.

ליאור ניסה לשלב את שי בתוך הרכב שרץ היטב בשבועות האחרונים. שיש לך שחקן כזה זה מתבקש, בעיקר אחרי השער שלו מהמשחק הקודם. אז זה לא הצליח הפעם. קורה.... גם החילופים לא הצליחו הפעם, אבל כן הצליחו בפעמים אחרות. ואיזה קשר היה יכול להיכנס ולשנות את המשחק? עדיקא? ציון זקן? לוריא? אולי, ואולי לא.

ואני ממש לא מסכים שליאור לא לומד מהטעויות שלו. אם זה היה ככה לא היינו רצים בצמרת. זה נכון שהשלישיה כפיר-שי-עוז איטית וכבדה, וגם ליאור מודע לכך. אבל יש להם גם יתרונות. זאת גם שלישיה שברגע אחד יכולה לנצח משחקים, והיא כבר הוכיחה את זה גם העונה. לא ראיתי ניסים ונפלאות מהרכבים אחרים שליאור ניסה, כולל כאלו שכללו את כפיר או עוז מהספסל או את עדן מלכה בהרכב. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. הפעם זה לא הצליח, נקווה שמול לוד זה יצליח יותר.

ולגבי טדי, את דעתי כבר השמעתי בהזדמנויות אחרות. זה נכון שהוא לא ממש מגרש ביתי, אבל בסופו של דבר זה רק תירוץ. בתחילת העונה שמענו תירוצים על הקושי לשחק בתנאים של המגרש בחולון. כך או כך אנחנו אמורים לנצח יותר בכל מגרש ביתי שנבחר אם אנחנו רוצים לעלות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם מחזור 22 - קטמון מארחת את עמישב ביום שני ב 18:30 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07