פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה יהיה עם הנעליים הצהובות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה יהיה עם הנעליים הצהובות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מה יהיה עם הנעליים הצהובות נושא הבא
עמוד: מתוך 3

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  02:21:09  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההוויה מעצבת את ההכרה. שחקנים כמו מלכה הצעיר (כישרון ענק) יעברו תהליך איטי, אבל חד משמעי, של סוציאליזציה לאגודה במשך הזמן. תראו כמה צבאג ומלול הפכו לחלק מהפועל, ותורמים בצורה נפלאה להישגים שלנו. אני מציע גישה של בית הלל. גם אני לא מת על הצבע הצהוב, אבל אין טעם לחדד את הקונפליקטים האמיתיים ובעיקר לא את הקונפליקטים לכאורה. שחקן שלנו, בלי קשר לצבע נעליו, הוא מפגין קבע נגד הגזענות ובעד הנאורות.
הצרה שלנו, וזה היה כך גם בימי אלי בן-רימוז' ואפילו לפני העידן שלו, נוטה קצת לנרגנות ולבכיינות. כדאי ללמוד לשמוח. הקמנו אגודה למופת במו ידינו וליאור הוא המאמן האידיאלי לקבוצה שלנו. רצוי שהשחקנים יוותרו על הצהוב, אבל זה לא קריטי בעיני. העיקר שלא יוותרו על רוח הספורט ועל שמה הטוב של הפועל ירושלים קטמון. לדעתי, הם והמאמן וההנהלה עושים כאן נפלאות.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  04:30:53  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל המגיבים נגד הנושא.. אני רוצה לקרר טיפה את העניינים ואשמח שתקראו עד הסוף.

קטמון נתנה אתמול את אחת ההופעות היותר טובות ומרגשות שהיו לה מאז הקמתה. השחקנים הביאו נצחון של מלחמה ומתשוקה מעוררת כבוד. הם כל כך רצו בישבילנו ואני כל כך גאה בהם. וגאה להיות אוהד הפועל קטמון.

אני מצטער אם התגובה שלי על הנעלים הצהובות באה בזמן לא טוב, בזמן שבוא אנחנו אמורים להנות מהמתנה שהשחקנים העניקו לנו לספ"ש הנפלא הזה.

אבל אם כבר הנושא הזה עלה אני אומר שיחד עם הערצה לשחקני הקבוצה, אני עדיין מרגיש זלזול מצד שחקנים שבוחרים לשחק בנעליים צהובות, אני מצטער זה הרגשות שלי. אני ממש ממש שונא את בית"ר, שונא ברמות.

כמו שאין לי שום חולצה או גרב צהובה בארון הבגדים שלי כך הייתי מצפה ששחקן שמייצג אותי ושלובש את החולצה של קטמון יתנהג בהתאם, ובעיקר שהוא על המגרש. מלכה הוא אוהד בית"ר (הוא וחייל שלי לשעבר חברים והלכו למשחקים של בית"ר ביחד) אז אני לא מצפה ממנו להיות שי אהרון. אני אוהב אותו אבל בחיאת שיכבד את המעמד.

אגב במידה ומעולם אף אחד לא העיר לשחקנים על הנעליים, אנחנו עושים להם פה עוול. אבל אני רוצה להאמין שכן. ולטיעון: "להנהלה יש מספיק דברים חשובים להתעסק בהם" זה נכון מאוד אבל זה בדיוק שנייה לזרוק להם מילה. שזו לא תהיה פקודה כי הנעליים כבר נרכשו והם התרגלו אליהם... אבל להסביר להם שזה מפריע לחלק מהאוהדים.

ציטוט:
היום השתנתי במגרש ביבנה ויצא לי שתן צהוב, האם אני אסולק עד שהשתן שלי יהיה בצבע אדום? כל הדיבורים האלו עושים לי חשק ללבוש צהוב, בחיי; השתגעתם..
הדבר היחיד שמפריע לי בשתן הצהוב שלך זה שלא שתית מספיק מים - השתן שלך הוא לא שחקן בהפועל אז שיהיה מצידי גם צהוב שחור.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-25/02/2012 04:33:14
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  10:24:59  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יובל, אתה פתחת את הנושא בפעם השנייה לאחר שנידון כאן באריכות (וללא תוצאות מעשיות) בפעם הראשונה. הסברת את עמדתך יםה מאוד גם בהתחלה וגם עכשו בתגובה. יש כאן הרבה שמסכימים אתך או מזדהים עם רגשותיך, אבל לא משוכנעים שהדרך היא התקפה חזיתית בוטה על השחקנים בפורום הפתוח, בעיקר אחרי ניצחון של הקרבה, לחימה, והזדהות עם המועדון. אני בטוח גם שהזמן יעשה את שלו כמו שחיים אמר, גם שההנהלה נציגתנו תנסה לטפל בזה, וגם שאתה יכול לבוא לאימון במגרש מבט (זה בכלל כיף) ולדבר עם הקפטן שלנו. שמו שי אהרון והוא בחור פתוח שיקשיב לך וינסה לפתור את זה בדרכיו הנבונות. אתה גם יכול ליצור אתו קשר בדרכים אחרות. חבל ומיותר להעליב פה שחקנים ולריב בינינו פה

עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 26/02/2012 :  13:28:26  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אבל כמו ששום בגד צהוב לא יעלה עליי, או שאני לא אוכל ארטיק צהוב...

אז אתה גם לא אוכל לימון, בננה, פסטה, תפוחי אדמה וכו'?
ביצה אתה אוכל בלי החלמון?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/02/2012 :  19:48:19  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לך בגרות? אתה יודע לקרוא? מה שאתה אומר מעניין מישהו? אם אתה לא מתכוון לקרוא את כל מה שאני כותב אל תגיב. נמאס מציניות.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה יהיה עם הנעליים הצהובות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07