פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה יהיה עם הנעליים הצהובות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה יהיה עם הנעליים הצהובות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מה יהיה עם הנעליים הצהובות נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:24:27  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
אם כבר מי ש"זורק זין" זאת ההנהלה

אם כבר מישהו "זורק זין" על ההנהלה שלנו, זה אתה.
של נעליך (בכל צבע שהוא) מעל רגליך לפני שאתה בא אליהם בטענות. נחמד מאד שאתה ואני שמנו 1,000 או 1,500 שקל - החבר'ה האלה שמים את כל יהבם ומרצם כדי לנהל את הכסף הקטן שלנו, לשלש ולרבע אותו, ולהתעסק במיליון ואחד עניינים שוטפים.

ואתה מוכן לשים עוד 100 שקל?! באמת כל הכבוד. תציג את מועמדותך להנהלה ואז נראה מה יהיה סדר העדיפויות שלך.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:26:21  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

עניין הנעליים הוא לא שולי. הוא קריטי. ולהוסיף לצבע הנעליים גם את זה שיונתן זדה לא נתן יד לקהל זה מרתיח. אין שום סיבה לשחק עם נעל צהובה. יש מספיק אוהדים שמוכנים לעזור במימון חמש זוגות נעליים לכל אחד מהשחקנים עם הנעל הצהובה.מבחינתי מי שאין לו נעל בצבע אחר שלא יעלה למגרש

די כבר אם ההקצנות האלה, באמת. זה שזדה לא נתן יד לקהל זה באמת לא בסדר, אבל אל תשכח שהוא בחיים לא שיחק מול יותר מעשרה אוהדים - פעם אחת צריך להגיד לו שזה נהוג והוא ירים יד לקהל.
לא ראיתי שחקנים מתחברים מהר לקבוצה כמו שזדה ושלג התחברו, ואחרי הגול של זדה במרמורק הוא רץ אלינו כמו משוגע, אז חלאס להגזים ולראות שחורות.
בקשר לנעליים אותו סיפור, עזבו אותכם שטויות, לא יודע אם זה שיקול כלכלי או לא - אבל לא צריך להגזים, נכון - הייתי שמח אם היו משחקים בצבע אחר, אבל חלאס, תנו לשמוח תנו ליהנות ותפסיקו לחפש את הרע.
תציע בכנס חברי העמותה שסעף 37 יהיה "מי שאין ברשותו נעל כדורגל שאינה בצבע צהוב, לא רשאי לחתום בקבוצה", נו בחייך.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:34:25  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייב לצבוט את עצמי כדי לוודא, אני לא מאמין שהאשכול הזה אמיתי
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:35:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קורא ליום גיוס לבריגדה שיצבעו את הנעליים הסוררות בצבעי ספריי בגווני המועדון.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:40:50  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוסיף על מה שאור כתב - מרמור על עניין הנעליים אני יכול להבין, כי זה עניין שניתן לטפל בו, אבל להתפס על זה ששחקן לא "נותן יד לקהל" אחרי שבמשך כמה וכמה דקות הוא נכנס לסחרור וכל דבר הולך לו הפוך ואז בתוך כל הבאסה גם מחליפים אותו, זאת כבר הגזמה.
יש מקרים שבהם כששחקן מוחלף הוא רוצה לקבור את עצמו, הדבר האחרון שהוא יחשוב עליו זה להרים יד לכיוון כזה או אחר.
מעבר לזה, עדיף שמחוות ה"יד לקהל" תבוא מהשחקנים עצמם ולא כתוצאה מביקורת שלנו (ואני מעדיף לחשוב שהשחקנים עושים את זה כי הם באמת מודים לנו, ולא כי אמרו להם שזה נוהג)
ועוד, אחרי כל משחק השחקנים באים אלינו, מוחאים לנו כפיים, אחרי נצחונות גם חוגגים איתנו.
בואו ניתן להם את הקרדיט על זה (כי חיבור כזה בין שחקנים לקהל אין לדעתי ברוב מוחלט מאוד של קבוצות הספורט בארץ) ולא נתפלץ מכל מקרה ששחקן לא נתן יד.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:43:34  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
אם כבר מי ש"זורק זין" זאת ההנהלה

אם כבר מישהו "זורק זין" על ההנהלה שלנו, זה אתה.
של נעליך (בכל צבע שהוא) מעל רגליך לפני שאתה בא אליהם בטענות. נחמד מאד שאתה ואני שמנו 1,000 או 1,500 שקל - החבר'ה האלה שמים את כל יהבם ומרצם כדי לנהל את הכסף הקטן שלנו, לשלש ולרבע אותו, ולהתעסק במיליון ואחד עניינים שוטפים.

ואתה מוכן לשים עוד 100 שקל?! באמת כל הכבוד. תציג את מועמדותך להנהלה ואז נראה מה יהיה סדר העדיפויות שלך.

סליחה, שכחנו שאנחנו קומוניסטים ושאסור לבקר אף אחד מההנהלה בשום נושא. אני מודע לעבודה המדהימה שעושים נציגי ההנהלה והם יודעים את זה טוב מאוד. זה לא אומר שהם מושלמים ואף פעם לא טועים וזה לא אומר שאסור לי לבקר אותם בנושאים מסוימים. לא קיללתי, לא דרשתי התפטרות, וגם לא דרשתי מהם לפעול. בסך הכל כתבתי שההרגשה שלי היא שהם (ולא השחקנים) מזלזלים באוהדים שזה מפריע להם. זה הכל.

אם הם רואים את זה כנושא טפל, זה כמובן לגיטימי. בדיוק כמו שזה לגיטימי שאחרים לא יראו את זה כטפל ויכתבו את דעתם בפורום. אם תרצה, תוכל לראות בת'רד שכתבתי שלדעתי כדאי לרדת מהנושא עד סוף העונה. אבל הרבה יותר פשוט לתקוף אותי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:49:09  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי, לאמר את האמת - אני לא בטוח שזה תפקיד ההנהלה, תן להם להתעסק בניהול. ומצטער, לכתוב "זורק זין" זו לא ביקורת לגיטימית. אני יודע ספיציפית עלייך שאתה באמת מעריך את העבודה שלהם ועוזר המון לכן אני מבין שהיציאה הזו לא באה ליפול על ההנהלה, מעבר לזה - עדיף שאוהד שלנו יהיה באחד האימונים ויסביר לשחקנים עם הנעליים הצהובות.

ועכשיו ברצינות, לפי הבנתי השחקנים מביאים לעצמם את הנעליים, משכורות ענתק הם לא מקבלים אצלינו, זוג נעליים זה כמה מאות שקלים - גם זה שיקול לדעתי, אבל יכול להיות שזה זיון שכל!

לילה טוב, שבת שלום אנשים יקרים - ושלא נדע עוד מקום שני!!!!

ייייייייישששששששששששששש
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:49:58  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הניסוח שלי של "שמים זין" הוא ניסוח גרוע. ממש לא התכוונתי להעליב אלא רק לתאר את התחושות שלי. ואם מישהו נעלב אז אני מתנצל. אני גם אערוך את ההודעה שלי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:56:53  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

הניסוח שלי של "שמים זין" הוא ניסוח גרוע. ממש לא התכוונתי להעליב אלא רק לתאר את התחושות שלי. ואם מישהו נעלב אז אני מתנצל. אני גם אערוך את ההודעה שלי.

כפרה עלייך.
שבת שלום
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  23:35:20  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום בסוף המשחק כמה אוהדים הציעו לשחקנים המדוברים לקנות להם את הנעליים, אז רדו מעניין הכסף. זאת לא הסיבה. מה הסיפור? אף אחד לא מזלזל בתצוגה המדהימה שהשחקנים נתנו על הדשא. אבל כמו ששום בגד צהוב לא יעלה עליי, או שאני לא אוכל ארטיק צהוב במשחק, אני גם לא רוצה ששחקן שלי ילבש צהוב בזמן המשחק. לא בולש אחריו ביומיום, אבל מפריע לי שבזמן המשחק הנעל צהובה. אולי אני דפוק, אבל לא מסוגל לראות את זה.
למה לפני כמה שהים כשסובארו רצו שהלוגו שלהם על החולצות יהיה צהוב קפצנו? למה זה מפריע וטנעל צהובה לא?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  23:37:42  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"שמים זין" לא, אבל מזלזלים זה בטוח. אשמתה הבלעדית של הנהלה שאחרי משחק מהמם כזה יש מי שמתעסק בצדק גמור בנושא שחשוב מאד.
אם זו הייתה הערה ראשונה מילא.
אם שנייה ניחא.
בשלישית הפסקתי לספור.
זה היה צפוי שהילד יעלה עם הנעליים האלה.
לי נמאס מהגישה שבעניין כה פעוט כמו לבוש צהוב או שיתוף פעולה פורה עם הכנופייה מבית וגן משהו לא אמור להיות לנו סיי , כי אנחנו לא עוסקים בענייני דיומא, לא כל אחד מאיתנו אוסף כביסה או נפגש עם ספונסר.
לא מסכים ונמאס לי לשמוע את זה, זה נרגן, מטופש, צדקני.
זאת ההנהלה הכי טובה בהיסטוריה של הפועל ירושלים, האנשים שבראשה הם מדהימים אחד אחד אבל כל העניין הזה עם הנעליים הוא מוגזם, ההתייחסות לעניין היא מבזה, מבקשים ממני לתרום כדי לקנות לתכשיט הבן של סמי נעליים כי זה עוד 400 שקל על התקציב.
כשאני הולך לעבודה ומכתיבים לי קודי לבוש אני קודם כל מתלבש, עובד, ואחר כך חושב על ההחזרים.
בחיים לא נתקלתי בהנהלה שלא אוכפת קוד לבוש כי לא נעים לה להתעמת וכי קשה לה עם "נושא מטופש".
לא מטופש וכן נעליים. תראו כמה פעמים מעירים על זה, תראו כמה תשובות לא ענייניות ומזלזלות:
"זה לא צהוב זה ירוק לפי הקטלוג" - נו באמת
"ומי יממן ?" - בושה, נעל כדורגל זה א-ב לשחקן, ההנהלה שלו והוא צריכים לדאוג לזה, ולא משנה מה המשכורת. ובכל זאת אם מארגנים מגבית אני שם 50 שקל.
"הוא מותק של ילד"- אני בטוח ולא היה פה אחד שחשב אחרת.
"זה מה שאתם מתעסקים בו" - היו 3-4 הזדמנויות לשים את זה בצד. ובכל זאת, הנעל צהובה והילד מפספס למרות הכישרון שניכר שיש לו.

נערך על ידי - קראנקו ב-24/02/2012 23:40:29
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  00:55:02  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

חייב לצבוט את עצמי כדי לוודא, אני לא מאמין שהאשכול הזה אמיתי

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  00:58:16  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיינפלד, שרצקי. לטיפולכם. זה מפריע למספיק אנשים כדי שתעשו משהו בנידון סוף סוף.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  01:27:13  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שיש פה ירידה קלה מהפסים.. אחד לא אוכל כאן קרטיב צהוב (?!), אחר טוען שאנחנו קומוניסטים אבל מתנהג קצת כקומוניסט בעצמו ומדקדק בקטנות.. תיכף גם תאסרו על שחקן לצבוע לבלונד או תבקשו שפוגלמן יצבע לאדום את השיער שלו.. ומה עם השתן (שעלה כאן לראש של כמה אנשים)? היום השתנתי במגרש ביבנה ויצא לי שתן צהוב, האם אני אסולק עד שהשתן שלי יהיה בצבע אדום? כל הדיבורים האלו עושים לי חשק ללבוש צהוב, בחיי; השתגעתם..
אה כן וההוא, י. זדה, צריך לאיים עליו בכריתת יד אם הוא לא ירים אותה בפעם הבאה כי כמה עדיני נפש נעלבו שהוא לא הרים אותה (כמו שכתב כאן מישהו, זה בדיוק מה שעובר לו בראש אחרי שהוא מוחלף בחרא משחק).
כל ההתעסקות הזו עלולה להגמר ברע בגלל התעקשויות על שטויות של מה בכך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 25/02/2012 :  01:39:01  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

שיינפלד, שרצקי. לטיפולכם. זה מפריע למספיק אנשים כדי שתעשו משהו בנידון סוף סוף.

כמו שאמרתי ואומר זאת שוב, יש להנהלה הרבה להתעסק בו, אני לא חושב שזה מה שהם צריכים להתעסק בו עכשיו. אני כן חושב שאם יבוא אוהד לאימון, ויגיד לשחקן שמפריע לנו, האוהדים, שהוא משחק בצהוב, זה ישרת את המטרה. לאסלו צה, לטיפולך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה יהיה עם הנעליים הצהובות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07