פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה יהיה עם הנעליים הצהובות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה יהיה עם הנעליים הצהובות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מה יהיה עם הנעליים הצהובות נושא הבא
עמוד: מתוך 3

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  18:49:21  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה יהיה היום קימת חצי קבוצה לבשה נעליים צהובות מישהו מוכן להפסיק את הבזיון הזה

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  19:20:13  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אצל היהודים יש מנהג שנקרא 'זכר לחורבן', יש הטוענים שלפעמים זו גם סגולה.
היום ביבנה למשל...
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  19:23:15  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת גאה בקבוצה הזאת ואיזה ניצחון אדיר אבל
שהתביישו להם השחקנים בצהוב. אנחנו מעודדים אותם כל המשחק ומחבקים אותם והם שמים עלינו זין!
מעלה את העצבים ובעיקר מעליב.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  19:27:07  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

שהתביישו להם השחקנים בצהוב. אנחנו מעודדים אותם כל המשחק ומחבקים אותם והם שמים עלינו זין!

אפשר להעביר את העניין הזה לאוף טופיק?

זה לא היום להתעסק בחרא הזה.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  19:34:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אוי כמה שטויות. היה היום טירוף! שחקנים אכלו את הדשא, נלחמו כמו אריות, ואתה מעז להוציא משפט כזה? עניין הנעליים הוא בעייתי אבל בטח לא כזה היסטרי. פרופורציה!!!

ותודה לכל השחקנים שנתנו משחק של החיים. גם אלה עם הנעליים הירוקות.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  19:49:59  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד, הניצחון היום שיעמם אותך כל כך שאתה מעדיף להתעסק בזה ?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  20:19:11  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

מה יהיה היום קימת חצי קבוצה לבשה נעליים צהובות מישהו מוכן להפסיק את הבזיון הזה

התשובה היא כניראה לא.

אני מציע להמתין עם זה לסוף העונה ולהעלות את הנושא בכנס חברי העמותה. אולי אפשר לעגן את זה בתקנון או באיזשהו קוד אתי (יחד עם איסור על משחקי אימון / ידידות עם בית"ר).

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  20:23:58  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנצחון לא משנה בכלל, מה שחשוב פה זה הסמל עם הפטיש והמגל.

אני אומר שוב שאני גאה בקבוצה והייתי באקטזה פראית היום.
אני עדיין נעלב מהיחס, השחקנים יודעים טוב מאוד מה אנחנו חושבים על בית"ר ועל הבצע הזה. רוב השחקנים לא היו מעלים על דעתם לשים לנעול נעליים צהובות, אתם רואים את שי אהרון משחק עם נעליים צהובות?!
יש שחקנים בודדים ששמים זין.

אבל סבבה תשאירו את הראש שלכם בחול ותמשיכו לראות צהוב כירוק.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  20:26:45  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יובל. באמת שאתה עושה מזה יותר ממה שזה.

לא מדובר פה ב"זורקים זין". אתה מקצין סתם.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  20:35:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

יובל. באמת שאתה עושה מזה יותר ממה שזה.

לא מדובר פה ב"זורקים זין". אתה מקצין סתם.

אני בטוח ב100% שהשחקנים שלנו לא עושים לנו דווקא וזורקים זין. אבל בי אישית זה פוגע שהתגובה היחידה שקיבלנו מההנהלה לנושא היתה תגובה צינית שמדובר בנעלים ירוקות. תהרגו אותי, אבל אין לי מושג מה הבעיה לבקש מהשחקנים בנימוס להחליף נעליים, כי זה מפריע לחלק מהאוהדים. זה לא משחק אימון מול בית"ר, שיש לו גם השלכות פוליטיות כאלו או אחרות.

ואם הבעיה היא כלכלית, אני מהמר שאפשר לארגן מגבית מכמה אוהדים שזה מפריע להם. אני מוכן לשים 100 ש"ח לקרן החלפת הנעליים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  20:36:56  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הניצחון היום היה מרשים השחקנים נתנו את הלב והנשמה אבל יש לי בעיה אולי אני קצת דפוק אבל מפריע לי ששחקנים שלנו לובשים נעליים צהובות בזמן שאנכנו שרים מי שלא קופץ צהוב כמו שלא מקובל אוהד שיבוא אם מעיל של ביתר או חולצה צהובה אז לא מקובל מבחינתי ששחקנים ינעלו נעליים צהובות נקודה
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  21:06:52  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעוני חלאס, אתה יומיים ביציע של הפועל. אל תעשה את זה כאילו אתה אלרגי לצהוב מהיום שנולדת.
אתה מביע את דעתך בדברים שאין לך מושג עליהם. קצת צניעות לא תזיק.

שחקנים יקרים, אתם ענקיים!! אוהב את כולכם!
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  21:11:30  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי כוכב

גבעוני חלאס, אתה יומיים ביציע של הפועל. אל תעשה את זה כאילו אתה אלרגי לצהוב מהיום שנולדת.
אתה מביע את דעתך בדברים שאין לך מושג עליהם. קצת צניעות לא תזיק.

שחקנים יקרים, אתם ענקיים!! אוהב את כולכם!

חבר לא משנה מה החילוק דעות שלנו בחיים אל תדבר עלי ככה אני מכבד אותך גם אם אתה לא חושב כמוני אבל אל תתנשא אתה לא מכיר אותי אז אל תזיין לי את השכל על יומים או יום אני לא צריך להוכיח לך כלום ואני הגיד מה שאני חושב ומה שמפריעה לי
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:03:07  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עניין הנעליים הוא לא שולי. הוא קריטי. ולהוסיף לצבע הנעליים גם את זה שיונתן זדה לא נתן יד לקהל זה מרתיח. אין שום סיבה לשחק עם נעל צהובה. יש מספיק אוהדים שמוכנים לעזור במימון חמש זוגות נעליים לכל אחד מהשחקנים עם הנעל הצהובה.מבחינתי מי שאין לו נעל בצבע אחר שלא יעלה למגרש

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:16:22  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
14 שחקנים נתנו היום משחק לחימה הירואי, מחויבות למועדון, גליצ'ים {אפילו עוז} ולב גדול, ואתם מתעסקים בנעליים צהובות של שחקן {שהוא חייל} שקנה אותם מזמן ומרוויח 1000 שקל.
תנו כבוד היום ריספקט והערכה למי שגרמו לנו אושר. היום מותר ועדיף לעזוב את זה ולדבר חיובי, כי הם הוכיחו אופי גדול. בוא נדבר על השיפור בהגנה, על החזרה של שי, על עוז המלך, על טרטיאק האדיר ועל מלול הווינר הכי גדול כנראה בתולדות הליגות הנמוכות.
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 24/02/2012 :  22:21:57  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסתכלתי בתמונות שהופיעו בדאבל-פס
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4874

שמתי לב שהפקקים בנעליים של איסלם אלזינתי מעוררי חשד. יש בהן משהו צהבהב. אני כמעט בטוח בזה, ולדעתי צריך לסלק את האוהד בית"ר הזה מהקבוצה. זה קריטי!!!

והסתכלתי גם על הנעליים של יניב אופיר, שמופיעות באותה כתבה. הן זהות לאלו של עדן מלכה, אבל משום מה יש להן גוון ירקרק יותר. איזה גבר. להחתים אותו ומייד!

אני מציע שהקבוצה תשלח את יובל וגבעוני ל"אדידס" בגרמניה, סין או מה שלא
יהיה. חייבים לברר את ההבדל בין ירוק זרחן לצהוב בית"ר. ועד שאין תשובות - מצידי שתזדיין כל הקבוצה הזו.

פס ירוק-זרחן על הנעל. איזו בושה. זו קבוצת אוהדים? בא לי למות.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה יהיה עם הנעליים הצהובות נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07