משתמש |
עדן מלכה ואבא שלו |
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 18:12:52
|
היתה אחלה מחצית שניה היום, וכיף היה לנצח בגראופל. ושבוע הבא משחק עונה וכל העיניים לשם. ובכל זאת, אי אפשר להתעלם.
מקבל שחקן צעיר שבקבוצת האם שלו לא סופרים אותו הזדמנות בקבוצה מסודרת, משכורת בזמן, קהל תומך. בא אבא שלו עם מעיל של בית"ר למשחק, צועק על אדיר מעודה כי הוא לא מוסר לבן שלו.
אני לא מבין את זה. אתה עד כדי כך טיפש, עד כדי כך מזלזל במקום שנותן לך הזדמנות? למה לבוא עם המעיל הזה? למה לצעוק על שחקן אחר בקבוצה? הבנתי, טובת הקבוצה לא חשובה לך, העיקר הילד. סבבה. אבל אנחנו צריכים להיות ברורים. מבחינתי סמי מלכה מגיע עם מעיל של בית"ר למשחקים שלנו? הוראה אחת מצד ההנהלה לליאור זדה: שמלכה לא יתלבש למשחקים שלנו. אבא לובש בית"ר במשחקים שלנו? עדן לא ילבש את המדים של קטמון.
זה לא תומר אזולאי, זה אפילו לא אודי שנורמן. אבל תדמיינו אבא של שחקן שהגיע למכבי תל אביב מגיע עם מעיל של הפועל תל אביב למשחק. או להיפך. הקיצר: עדן מלכה, תחליף את הנעליים הצהובות ותגיד לאבא שלך ללמוד נימוסים בסיסיים. או שתחזור לשחק אצל יובל נעים. איפה שזה לא יהיה.
והגול השלישי היה עצמי. אבל זה לא קשור.
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 18:28:19
|
אתה צודק, אבל זה יכול להתחיל בלאגן שלם ואולי הכוונות של עדן לא כאלה. עדיף שמישהו ידבר עם סמי מלכה על זה בפרטיות,כדי שזה לא יצור רעש. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 18:37:10
|
אני דווקא לא הכי מאשים כאן את סמי מלכה. לא כל אחד מבין איפה הוא נמצא. את הילד וההנהלה אני דווקא מאשים יותר. הערנו מספר פעמים, אולי לא היינו מספיק ברורים, ועדיין צודק אדום עולה, עדיף שזה ייסגר בשקט, שיגידו לו שלא ישתין מהמקפצה ושיוריד פרופיל, כי גם במשחק הקודם בטדי הוא בא עם אותו מ(ג)עיל של ביטר, וגם אז הוא צעק את אותם דברים. ושיחליפו לו נעליים.הר מלכה, לדעתי הגול היה שלו, שער עם נעל צהובה, אינעל העולם שלנו. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 18:44:01
|
גם לי אין בעיה עם סמי. אין שום סיבה לדפוק את הילד (ואת הקבוצה) בגלל ההתנהגות של האבא. אבל שיחליף כבר את הנעלים. זה עולה על העצבים כל פעם שאני רואה את זה. והם ירוקות בערך כמו שאני גבוה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 18:51:42
|
בלי קשר לכל הצרימות הנ"ל, לראשונה ראינו היום מדוע הובא הצעיר. נלחם, הציק, מסר, בעט, והביא אחלה תנופה מהספסל. הנעל צהובה (אין ספק) והגול עצמי (יש ספק).
|
|
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:06:35
|
חושב שזה דורש טיפול מסודר ורציני מצד ההנהלה. בטוח שלפחות את בעיית הנעליים אפשר לפתור |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:08:56
|
העניין הרבה יותר רציני מצבע הנעליים. לראות אבא של שחקן מגיע עם מעיל של בית"ר למשחק ומקלל את השחקנים באדום זה מחזה מביש. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:10:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
העניין הרבה יותר רציני מצבע הנעליים. לראות אבא של שחקן מגיע עם מעיל של בית"ר למשחק ומקלל את השחקנים באדום זה מחזה מביש.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:13:53
|
חברים, פה אנחנו צריכים להראות קצת כבוד עצמי.. שיעז אותו אמיץ להיכנס עם מעיל של הפועל ליציע בית"ר.. או כמו שמלכה אמר ליציעי הפועל ת"א, או מכבי ת"א.. אנחנו כאוהדים לא אמורים לעבור על כך לסדר היום.. חס וחלילה אלימות או קללות, עדיין הילד משחק בקבוצה אבל כן להראות שצריך להתייחס אלינו ברצינות, אין להתפלא אח"כ שקובי מויאל מגיע בלי בושה למשחק של קטמון... הגיע הזמן להיות אלטרנטיבה לבית"R על כך המשתמע מכך.
|
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:22:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
העניין הרבה יותר רציני מצבע הנעליים. לראות אבא של שחקן מגיע עם מעיל של בית"ר למשחק ומקלל את השחקנים באדום זה מחזה מביש.
לא ראיתי אבל אם אכן קרה הדבר כמו שטוענים פה זה באמת חמור ודורש התערבות (ואם ההנהלה לא עושה את זה, אז מן הראוי שאנחנו נדאג לזה)
חוץ מזה הנעליים צהובות, לא יעזור מה יגידו ומן הראוי לדרוש ממנו להחליף אותן והשער היה עצמי אבל שירשמו אותו למלכה, למי אכפת? |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:24:24
|
הם כול הכבוד לילד הוא חדש והוא צריך לדעת את המקום שלו ולאבא אנכנו אלה שצריכים לעביר את המסר כי כנראה שזה לא עובד שההנהלה בא בטוב לא רוצה ולא מוכן לקבל אף אדם ולא משנה לי מי זה יהיה במשחק שלנו הם מעיל חולצה שרשרת או מחזיק מפתחות של ביתר נקודה.... |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:36:02
|
לא חושב שההנהלה צריכה להגיד משהו. שיבין לבד, ואם לא, שיישב בחוץ. או שהקהל יבהיר לו אבל זה יכול להכניס אווירה לא טובה וזה הדבר האחרון שחסר לנו.
ממש עיצבן אותי האבא העלוב הזה, ואפילו מבעס אותי, שוב, שהוא שיחק אצלנו עונה אחת בסוף הקריירה (תחת לילו עופר, קראנקו?). |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:43:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
לא חושב שההנהלה צריכה להגיד משהו. שיבין לבד, ואם לא, שיישב בחוץ. או שהקהל יבהיר לו אבל זה יכול להכניס אווירה לא טובה וזה הדבר האחרון שחסר לנו.
ממש עיצבן אותי האבא העלוב הזה, ואפילו מבעס אותי, שוב, שהוא שיחק אצלנו עונה אחת בסוף הקריירה (תחת לילו עופר, קראנקו?).
לא בטוח שתחת לילו עופר, אני צריך גלגל הצלה... |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 19:55:42
|
עונת 93/4. שנה אחרי ההתאקלמות בליגה השנייה עם מאיר נמני. לילו עופר היה המאמן בקדנציה הלפני אחרונה במועדון. ואם מה שכולם מספרים נכון, אז מדובר באוסף של מניאקים. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 20:21:29
|
א. עדן מלכה לא אחראי לאבא שלו ב. עדן מלכה שיחק היום טוב, בנחישות, ברוח לחימה, במחוייבות, בהתלהבות, ומגיע לו כל התמיכה ג. עדן מלכה כן אחראי על הנעליים שלו. לדעתי עמרי שיינפלד צריך להביא מישהו מהאוניברסיטה עם ספקטרומטר כדי להבין אם מדובר בירוק בקבוק או חלמון ביצה ד. אבא של עדן מלכה אחראי לאבא של עדן מלכה. אמנם להעיר לצופים זה לא נורא מקובל - גם פריטי לבוש של ביתר וגם צעקות על השחקינים כבר שמענו בעבר, אם כי אני לא בטוח שאת הצירוף של השניים - אבל יש מקום לשיחה פרטית ושקטה-אך-נחושה עם האבא. בסיכומו של חשבון, גם האבא הוא אדם מבוגר וריבוני שיכול לעשות מה שהוא רוצה בלי שזה יתנקם בבן שלו, כמה שזה לא יעצבן אותנו (לא ראיתי את זה וכבר התיאור מעצבן אותי). ה. להחליף נעליים אפשר ורצוי. להחליף אבא קשה
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 20:23:41
|
|
|
|
עדן מלכה ואבא שלו |
|