משתמש |
עדן מלכה ואבא שלו |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 20:48:09
|
זה צריך להיגמר, נקודה. אל תלבשו יותר נעליים צהובות, שחקנים בלי טיפת כבוד והנהלה שלא מסבירה להם. גם אם זאת רגישות פסיכוטית, זאת הרגישות שלנו. אין לנו המון כאלה, וכולן כמעט קשורות לבית"ר. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 21:09:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
הגיע הזמן להיות אלטרנטיבה לבית"R על כך המשתמע מכך.
כמה מביך שבכלל צריך להתעסק עם שטויות כאלה. ליאור זדה ועדן מלכה, לטיפולכם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 22:09:11
|
מביך יהיה אם ליאור זדה כמאמן יתעסק עם נעליים של שחקנים. בשביל זה יש הנהלה. נראה לך הגיוני שאלישע לוי יגיד לקטן אל תשחק בנעליים אדומות?נגיד ו... שההנהלה תטפל באבא סמי ובנעליים וליאור ידאג ליבנה. |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 23:00:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
מביך יהיה אם ליאור זדה כמאמן יתעסק עם נעליים של שחקנים. בשביל זה יש הנהלה. נראה לך הגיוני שאלישע לוי יגיד לקטן אל תשחק בנעליים אדומות?נגיד ו... שההנהלה תטפל באבא סמי ובנעליים וליאור ידאג ליבנה.
לעומת זאת, לא מביך בכלל שההנהלה שלנו תתעסק בנעליים של איזה ילד בית"רי שבמקרה הטוב עולה מהספסל לרבע שעה... |
יקומו לתחיה התנינים! |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 23:04:55
|
אגב אבות ובנים, האם טרטיאק האבא נצפה אי-פעם ביציעי טדי במשחקי הקבוצה? אני לפחות לא הבחנתי בו. מילה טובה לארטיום על משחק מצוין היום. |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 17/02/2012 : 23:46:42
|
לא ויקטוריה. זה התפקיד שלה, לא מביך בכלל שההנהלה תתעסק בזה! היא יכלה לפטור את זה מההתחלה, אם היה לנו קוד אתי ברור!
הנהלה: שומע עדן, זה לא מתאים שקנית נעליים צהובות כשאתה משחק במועדון כמו שלנו, מועדון "הפועל". אנחנו והקהל לא רואים את זה ממש בעין יפה, ואנחנו מועדון שבו מילת הקהל משמעותית.
עדן: אבל כבר קניתי ב800 שקל למה לא אמרתם מההתחלה?
הנהלה: מצטערים מאוד, אבל יש פתק החלפה.
עדן: טוב מה אני יגיד לכם...
רוצים שאני אדבר איתו?! |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 00:24:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
מביך יהיה אם ליאור זדה כמאמן יתעסק עם נעליים של שחקנים. בשביל זה יש הנהלה. נראה לך הגיוני שאלישע לוי יגיד לקטן אל תשחק בנעליים אדומות?נגיד ו... שההנהלה תטפל באבא סמי ובנעליים וליאור ידאג ליבנה.
לעומת זאת, לא מביך בכלל שההנהלה שלנו תתעסק בנעליים של איזה ילד בית"רי שבמקרה הטוב עולה מהספסל לרבע שעה...
אז מי יתעסק בהנעלה אם לא ההנהלה ? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 07:55:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
לא ויקטוריה. זה התפקיד שלה, לא מביך בכלל שההנהלה תתעסק בזה! היא יכלה לפטור את זה מההתחלה, אם היה לנו קוד אתי ברור!
הנהלה: שומע עדן, זה לא מתאים שקנית נעליים צהובות כשאתה משחק במועדון כמו שלנו, מועדון "הפועל". אנחנו והקהל לא רואים את זה ממש בעין יפה, ואנחנו מועדון שבו מילת הקהל משמעותית.
עדן: אבל כבר קניתי ב800 שקל למה לא אמרתם מההתחלה?
הנהלה: מצטערים מאוד, אבל יש פתק החלפה.
עדן: טוב מה אני יגיד לכם...
עדן (אחרי בדיקה): פתק ההחלפה הלך לאיבוד. הנהלה: הנה משחת נעליים שחורה - יאללה למרוח ושלא נראה אפילו נקודה צהובה! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 08:03:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
אגב אבות ובנים, האם טרטיאק האבא נצפה אי-פעם ביציעי טדי במשחקי הקבוצה? אני לפחות לא הבחנתי בו. מילה טובה לארטיום על משחק מצוין היום.
ראיתי את טרטיאק האב ביציע כמה פעמים. צנוע ובלי אביזרי ביתר או צעקות קולניות, אם זאת היתה השאלה
|
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 08:30:56
|
לגבי האבא - הוא אידיוט, אבל זה לא אשמת הילד. לגבי הילד - שימכור את הנעליים ביד2 ומיד. בטוח שימצא קונים. גם מאהר אהובנו שיחק בשנה שעברה בצהוב עד שהבין איפה הוא נמצא.
|
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 11:50:32
|
זה מתחיל להיראות כמו יעקב בוזגלו ומאור בוזגלו.איך אבא מחסל לבן שלו את הקריירה במו עצמו. |
|
|
B.M.06
56 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 15:04:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
הם כול הכבוד לילד הוא חדש והוא צריך לדעת את המקום שלו ולאבא אנכנו אלה שצריכים לעביר את המסר כי כנראה שזה לא עובד שההנהלה בא בטוב לא רוצה ולא מוכן לקבל אף אדם ולא משנה לי מי זה יהיה במשחק שלנו הם מעיל חולצה שרשרת או מחזיק מפתחות של ביתר נקודה....
אחשלי מה זה השגיאות האלה ? |
"אין תנאיים לאהבה " BRIGADE MALCHA |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 15:06:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי B.M.06
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
הם כול הכבוד לילד הוא חדש והוא צריך לדעת את המקום שלו ולאבא אנכנו אלה שצריכים לעביר את המסר כי כנראה שזה לא עובד שההנהלה בא בטוב לא רוצה ולא מוכן לקבל אף אדם ולא משנה לי מי זה יהיה במשחק שלנו הם מעיל חולצה שרשרת או מחזיק מפתחות של ביתר נקודה....
אחשלי מה זה השגיאות האלה ?
יש לך בעיה? |
|
|
B.M.06
56 הודעות |
נשלח - 18/02/2012 : 15:11:22
|
אין בעיה .. להפך זה ממש מצחיק |
"אין תנאיים לאהבה " BRIGADE MALCHA |
|
|