פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל- מכבי ת"א

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל- מכבי ת"א
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל- מכבי ת"א נושא הבא
עמוד: מתוך 2

RedBoy RedBoy מנותק

28 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  12:10:03  הצג פרופיל שלח ל- RedBoy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שכולנו פה בחרנו בהפועל קטמון אני מאמין שעדיין לכל אחד פה יש אהבה למועדון האם שלנו ואני חושב שהיום זה משחק שכל אוהד שקורא לעצמו אוהד של הפועל צריך להגיע למשחק ולתמוך.
זה כבר לא קשור כן סאדר לא סאדר זה משחק שאם הפועל תעבור היא תיהיה בבמה גדולה באמת והרבה חשיפה ואולי משם יבוא איזה רוכש וכל אחד ואחד שיגיע למשחק זה חשוב.

אני אישית יהיה היום בטדי למרות שלא יצא לי להיות במשחק של סאדר כבר שנתיים אבל היום זה משהו שונה.

ייאלה הפועל

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  12:19:38  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים בבקשה- בלי תגובות נזעמות, בלי דיונים ארוכים ומתישים, אין צורך בהתפלפלויות. יש לנו מטרה השבוע והיא לנצח במרמורק, כל השאר פחות חשוב. פשוט לא לענות לבחור הסימפטי.

אחי, תהנה במשחק הערב.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  12:28:52  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מתלהם - בחיי !!!
אבל - אחד מהחברים בפייסבוק הזמין את כל האדומים בעיר לבוא למשחק הערב
שרשרת התגובות שהוא חטף בגלל שהוא הזמין את אוהדי קטמון
לא היתה מביישת עיתון אנטישמי של הקואליציה בטהרן

שורה תחתונה - המרחקים גדולים מואד בין הקקבוצות / ההנהלות / האוהדים וכד'

ירון
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  12:34:35  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

חברים בבקשה- בלי תגובות נזעמות, בלי דיונים ארוכים ומתישים, אין צורך בהתפלפלויות. יש לנו מטרה השבוע והיא לנצח במרמורק, כל השאר פחות חשוב. פשוט לא לענות לבחור הסימפטי.

אחי, תהנה במשחק הערב.

צודק!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  13:15:40  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיהיה בהצלחה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  13:16:17  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בולשיט....אתה לא מבינים שכול הצלחה של סאדר רק מרחיקה את האיחוד
וגורמת למגלומן לחשוב שהוא אלוהים ?

נערך על ידי - גבעוני ב-07/02/2012 13:29:14
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  13:22:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ממש מרגיש קשור למשחק הזה. בטח לא הולך לתרום מכספי לסאסי.
שיהיה בהצלחה לשתי הקבוצות
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  13:22:45  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ממש מרגיש קשור למשחק הזה. בטח לא הולך לתרום מכספי לסאסי.
שיהיה בהצלחה לשתי הקבוצות
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  15:21:34  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי רעיון גאוני ומהפכני (כרגיל):

שכל אחד יעשה וירגיש כלפי המשחק בדיוק איך שבא לו. ושלא יתחשב באף אחד וגם לא ינסה לשכנע אף אחד

זהו

נערך על ידי - amos ב-07/02/2012 15:21:56
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  15:24:11  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

יש לי רעיון גאוני ומהפכני (כרגיל):

שכל אחד יעשה וירגיש כלפי המשחק בדיוק איך שבא לו. ושלא יתחשב באף אחד וגם לא ינסה לשכנע אף אחד

זהו

יש לי רעיון יותר טוב בוא נפסיק לדבר על המשחק הזה ונחשוב על מרמורק בשישי
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  15:59:39  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת ביזארי מה שקורה פה.. מה זו הקריאה הזו לא להגיב? האם ההכנה של השחקנים נפגמת בגלל שאני כותב פה בפורום על המשחק של הפועל נגד מכבי בגביע? האם עדן מלכה ירוץ פחות מהר בגלל זה? האם עוז צבאג יכדרר פחות טוב? האם אסוס לא ירד לגליצ'ים?! כמו שעמוס אמר, שכל אחד יעשה מה שבא לו, חלאס. אז אני הולך לראות את המשחק של הפועל היום בטלוויזיה ואני רוצה שהם ינצחו. הנה, אמרתי את זה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  16:02:47  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה לנציגי הפועל י-ם היום מול צהובי תל אביב הדוחים, ובהצלחה לנציגי הפועל י-ם מול עדני ומרמורק בשישי.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  16:22:44  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

קצת ביזארי מה שקורה פה.. מה זו הקריאה הזו לא להגיב? האם ההכנה של השחקנים נפגמת בגלל שאני כותב פה בפורום על המשחק של הפועל נגד מכבי בגביע? האם עדן מלכה ירוץ פחות מהר בגלל זה? האם עוז צבאג יכדרר פחות טוב? האם אסוס לא ירד לגליצ'ים?! כמו שעמוס אמר, שכל אחד יעשה מה שבא לו, חלאס. אז אני הולך לראות את המשחק של הפועל היום בטלוויזיה ואני רוצה שהם ינצחו. הנה, אמרתי את זה..

אולי תפתח נושא דומה בפורום של סאדר אה שכחתי אתה לא יכול כי אתה אוהד קטמון נכון? אז בפורום של קטמון נדבר על המשחק של קטמון ובפורום של סאדר תאחל להם בהצלחה ובעזרת השם בקרוב יהיה פורום אחד וקובצה אחת בלי סאסי
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  16:27:37  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אולי תפתח נושא דומה בפורום של סאדר אה שכחתי אתה לא יכול כי אתה אוהד קטמון נכון? אז בפורום של קטמון נדבר על המשחק של קטמון ובפורום של סאדר תאחל להם בהצלחה ובעזרת השם בקרוב יהיה פורום אחד וקובצה אחת בלי סאסי

אתה חצוף, דיקטטור ומתנשא וגם - אתה לא תגיד לי מה לכתוב פה, בוודאי כל עוד אני לא פוגע או מעליב פה אף אחד.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  16:39:12  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אתה חצוף, דיקטטור ומתנשא וגם - אתה לא תגיד לי מה לכתוב פה, בוודאי כל עוד אני לא פוגע או מעליב פה אף אחד.

יש לך עוד תואר לכנות אותי? אני לא אומר לך מה לכתוב אני אומר שמה שאתה כותב פוגע בקבוצה ובמורל כאילו שכחתה מה קרה ולשם מה קמה קטמון אתה אוהד הצלחות מסתנוור ממשחק מול מכבי תל אביב אני לא מתנשא ולא דיקטטור חצוף אפשר להתווכח על זה אני חושב וזכותי להגיד את זה שלא צריך להתיחס למשחק של סאדר ורק לחשוב על המשחק הכול כך קריטי בשישי מול מרמורק אני באמת מקווה שגם אתה תגיעה לשם....
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/02/2012 :  16:45:10  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

יש לך עוד תואר לכנות אותי? אני לא אומר לך מה לכתוב אני אומר שמה שאתה כותב פוגע בקבוצה ובמורל כאילו שכחתה מה קרה ולשם מה קמה קטמון אתה אוהד הצלחות מסתנוור ממשחק מול מכבי תל אביב אני לא מתנשא ולא דיקטטור חצוף אפשר להתווכח על זה אני חושב וזכותי להגיד את זה שלא צריך להתיחס למשחק של סאדר ורק לחשוב על המשחק הכול כך קריטי בשישי מול מרמורק אני באמת מקווה שגם אתה תגיעה לשם....

אכן - אוהד הצלחות אני. אחח... מאז 1974 אני נהנה כל שנה לראות את הפועל מניפה את צלחת האליפות ומוחצת את יריבותיה. כשזה הפסיק, החלטתי להצטרף לקטמון. אחרי ששנה שעברה כשלנו בגמר ליגת האלופות, חזרתי להפועל המקורית ואני מקווה שהיא תראה לברצלונה מה זה טיקי-טאקה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הפועל- מכבי ת"א נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07