משתמש |
תודה רבה לבני סכנין... |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/02/2012 : 20:26:25
|
לכל החברה שנלחמו כמו אריות...
שנאמר, הופה וכו'...
|
גולה יביא לנו רגל... |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/02/2012 : 21:10:55
|
לרפי לימה אסולין. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/02/2012 : 22:43:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
לרפי לימה אסולין.
איכזבת אותי לאסלו. הייתי בטוח שתשלים את השיר השני מההודעה שלי, לא את הראשון... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 04/02/2012 : 22:55:04
|
כמו שנאמר ישששששששש |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 04/02/2012 : 23:25:42
|
ושוב תודה לבני סכנין. איזה כיף!!! |
avanti livorno
|
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 04/02/2012 : 23:47:24
|
הייתי במשחק יחד עם אחד ההונגרים הבכירים בפורום. כמו כן נצפו ביציע מספר ירושלמים אדומים נוספים. כיף לסיים משחק בטדי בשירת "יאללה הביתה" לאוהדי בית"ר. צריך לעשות את זה מתישהו בדרבי.
|
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 12:46:45
|
אני רוצה להגיד שזה גועל נפש ולא אכפת לי שמאלנים או לא שמאלנים זה מגעיל אותי שאוהדים מטעם הקבוצה יושבים עם אוהדים של קבוצה אחרת ששורקת בוז בהמנון של המדינה שלנו שרים כנגד היהודים וכנגד המדינה! גם אני לא הייתי בעד בית"ר אבל זה לא אומר שצריך לאהוד את סכנין ובמיוחד לא ללכת ולשבת ביציע שלהם! זה - גועל - נפש!!! |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 12:57:32
|
ואי ואי איזה הגזמה, בקיצור נו באמת... כמו שאני כל שבוע ביום חמישי מדבר שפה אחרת , תלוי ביריבה של מכבי, ואם הנבלות מנצחים, אז אני לפחות מתנחם בעובדה שיש להם טיסה חזרה שאולי תתרסק, אין שום דבר רע בשמחה לאיד ספורטיבית. בית״ר זונה, וסכנין היא בין היריבות המרות שלה, כיף גדול שהיא ניצחה...ושכל אוהד יעשה מה שהוא רוצה בנוגע לאיזה משחקים הוא בוחר ללכת וממה לשמוח...
ולגבי השמצת סכנין... נראה לי בעייתי לשנוא יהודים בקבוצה מעורבת... ואני לא רוצה לפתוח פה דיון פוליטי על הזהות הלאומית של המדינה, אבל אני לא מתפלא שאזרחים ערבים לא מתחברים ל״נפש יהודי הומיה״. |
הפטיש המגל והערק שאזל |
נערך על ידי - taldo42 ב-06/02/2012 12:59:09 |
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 13:15:28
|
מה זה משנה אם הם לא מתחברים... לשרוק בהמנון של המדינה שאין להם ואם הם חיים בארץ ישראל לפחות שיכבדו את ההמנון גם אם הם לא מתחברים! לי אין בעיה אם שום לאום או דת או כל דבר אחר עד שהם באים כנגד המדינה והלאום שלי! ששרים לי בוז בהמנון זה לגיטימי שאני יתעצבן!!! |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 13:16:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גיא ברוכים
אני רוצה להגיד שזה גועל נפש ולא אכפת לי שמאלנים או לא שמאלנים זה מגעיל אותי שאוהדים מטעם הקבוצה יושבים עם אוהדים של קבוצה אחרת ששורקת בוז בהמנון של המדינה שלנו שרים כנגד היהודים וכנגד המדינה! גם אני לא הייתי בעד בית"ר אבל זה לא אומר שצריך לאהוד את סכנין ובמיוחד לא ללכת ולשבת ביציע שלהם! זה - גועל - נפש!!!
אני גם לא ממש מתלהב מזה ששרקו בוז בהמנון והם זו אני ממש בעד סכנין ובעיקר שהיא משחקת נגד ביתר תפסיקו כבר הם התבדלות הזו מי התן ובזמננו נזכה לראות דרבי אמיתי אדום נ.ב. אני לא זוכר אותך מגנה את אוהדי ביתר ששרקו בוז בדקת דומיה לזכר רבין אז גועל נפש הוא גועל נפש באשר הוא... |
נערך על ידי - גבעוני ב-06/02/2012 13:31:57 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 13:40:27
|
עם הזיופים שהיו שם בשירה של ההמנון, גם אני הייתי קרוב ללשרוק בוז.. קללות נגד יהודים אגב לא שמעתי. |
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 14:04:14
|
וקללות נגד ישראל שמעת?? קללות נגד ירושלים עיר הבירה שלך שמעת? תפסיקו להיתמם ובמיוחד אתה אופי רזה אפילו לא קרוב להצחיק את זה ששורקים בוז. אני לא בעד שריקות בוז ולא בעד מוות לערבים שזה גם גועל נפש. ואם אתם רוצים להגיד תודה לבני סכנין תרשמו באוף תופיק זה לא קשור בכלל להפועל קטמון!
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 14:17:36
|
קשור להפועל קטמון - שהיא אנטיתזה מובהקת לבית"ר. וכן, קבוצה מהמגזר שמנצחת את בית"ר מוכיחה שבספורט הכל אפשרי. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 06/02/2012 : 15:17:56
|
דווקא העונה כשבית"ר מנצחת זה מראה שהכל אפשרי...
מדלולה צודק. אני חוזר לת'רד הזה (אם בכלל) אחרי יום שישי. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 07/02/2012 : 07:03:15
|
גיא ברוכים, תתחיל להתרגל לזה שלא כל מה שכתבו בתשקורת הוא מדוייק. אוהדי סכנין לא קראו קריאות נגד יהודים. והם לא קראו קריאות נגד ישראל. והם לא קראו וביזו את הדת היהודית. חלק לא גדול מהם הפריע בהמנון. וזהו
שים לב: בכל הליגות, ביתר היא הקבוצה היחידה המשמיעה את ההימנון במשחקי הבית שלה. זה חלק מהזהות שלה, סמל לאומי שהיא לקחה לעצמה בדיוק כמו המנורה (גם "סמל לאומי" ורובנו, גם אתה, שרים "שונא ת'מנורה" בדיוק לצרכי הקנטה ספורטיבית של היריבה!). ועוד שים לב: אוהדי סכנין לא הפריעו מעולם להימנון במשחקי הנבחרת הבוגרת או במשחקי הנבחרות הצעירות - שם ערבים הם קרוב למחצית השחקנים והאוהדים - להפך, הם מכבדים, אוהדים, גאים, ותומכים בנבחרות ישראל בכל דרך מפני ששיתוף הפעולה היהודי-ערבי בהן משקף תקווה לשיוויון. אני בטוח שכביתר לא תהייה גזענית, ויהיו בה שלושה שחקנים ערבים, אף אחד לא ישיר בוז בהמנון
אין בכלל מה להשוות קצת (או הרבה) שריקות ודרבוקות ל"מוות לערבים", "אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים", "מוחמד ההומו", "יגאל עמיר נשמה", וכמובן "זקן, זקנה, ילד ילדה - את כל הערבים ניקבור באדמה". אלא שירים נאצים נטו, שאוהדי סכנין (קבוצה שבה יהודים וערבים משחקים יחד) מעולם לא שרו מסוגם. אז נא לא ליפול לספין של ביתר
ומלה אחרונה על ההמנון עאלק: זה ש(בניגוד להמנונים אחרים) הוא ממש לא יכול ליצג קרוב לרבע מאזרחי ישראל (וקרוב לחצי מהאנשים הנתונים לשליטתה הישירה) - זה כבר ידוע. אבל צריך גם לשים לב שהוא ההמנון היחיד בעולם שאינו כתוב בשפת המדינה - הוא הרי לא כתוב בעברית תקנית שאותה כולנו קוראים, מדברים ומבינים. הוא כתוב בדיאלקט אשכנזי עתיק, אף אחד לא אומר ככה "מ-זרח", "צ-יון", "צו-פיה", "י-הודי", גם לא בישיבה בברוקלין. גם זה סמלי, שההימנון מייצג שפה של אחוז בעם השולט באחרים. האלכוהוליסט שכתב את ההימנון, ואז עזב (ירד?) את הארץ לצמיתות, כתב גם לכבוד עליית התימנים : "לא לכם ציפינו, אחים תימנים!". באמת שלזה גם לי אין שום כבוד
|
|
|
תודה רבה לבני סכנין... |
|