פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה רבה לבני סכנין...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה רבה לבני סכנין...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם תודה רבה לבני סכנין... נושא הבא
עמוד: מתוך 2

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/02/2012 :  01:41:36  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

גיא ברוכים, תתחיל להתרגל לזה שלא כל מה שכתבו בתשקורת הוא מדוייק.
אוהדי סכנין לא קראו קריאות נגד יהודים. והם לא קראו קריאות נגד ישראל. והם לא קראו וביזו את הדת היהודית. חלק לא גדול מהם הפריע בהמנון. וזהו

שים לב: בכל הליגות, ביתר היא הקבוצה היחידה המשמיעה את ההימנון במשחקי הבית שלה. זה חלק מהזהות שלה, סמל לאומי שהיא לקחה לעצמה בדיוק כמו המנורה (גם "סמל לאומי" ורובנו, גם אתה, שרים "שונא ת'מנורה" בדיוק לצרכי הקנטה ספורטיבית של היריבה!). ועוד שים לב: אוהדי סכנין לא הפריעו מעולם להימנון במשחקי הנבחרת הבוגרת או במשחקי הנבחרות הצעירות - שם ערבים הם קרוב למחצית השחקנים והאוהדים - להפך, הם מכבדים, אוהדים, גאים, ותומכים בנבחרות ישראל בכל דרך מפני ששיתוף הפעולה היהודי-ערבי בהן משקף תקווה לשיוויון. אני בטוח שכביתר לא תהייה גזענית, ויהיו בה שלושה שחקנים ערבים, אף אחד לא ישיר בוז בהמנון

אין בכלל מה להשוות קצת (או הרבה) שריקות ודרבוקות ל"מוות לערבים", "אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים", "מוחמד ההומו", "יגאל עמיר נשמה", וכמובן "זקן, זקנה, ילד ילדה - את כל הערבים ניקבור באדמה". אלא שירים נאצים נטו, שאוהדי סכנין (קבוצה שבה יהודים וערבים משחקים יחד) מעולם לא שרו מסוגם. אז נא לא ליפול לספין של ביתר

ומלה אחרונה על ההמנון עאלק: זה ש(בניגוד להמנונים אחרים) הוא ממש לא יכול ליצג קרוב לרבע מאזרחי ישראל (וקרוב לחצי מהאנשים הנתונים לשליטתה הישירה) - זה כבר ידוע. אבל צריך גם לשים לב שהוא ההמנון היחיד בעולם שאינו כתוב בשפת המדינה - הוא הרי לא כתוב בעברית תקנית שאותה כולנו קוראים, מדברים ומבינים. הוא כתוב בדיאלקט אשכנזי עתיק, אף אחד לא אומר ככה "מ-זרח", "צ-יון", "צו-פיה", "י-הודי", גם לא בישיבה בברוקלין. גם זה סמלי, שההימנון מייצג שפה של אחוז בעם השולט באחרים. האלכוהוליסט שכתב את ההימנון, ואז עזב (ירד?) את הארץ לצמיתות, כתב גם לכבוד עליית התימנים : "לא לכם ציפינו, אחים תימנים!". באמת שלזה גם לי אין שום כבוד

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

אלקיימית אלקיימית מנותק

11 הודעות

נשלח - 08/02/2012 :  14:57:19  הצג פרופיל שלח ל- אלקיימית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא באמת יש לי משהו להגיד בנושא, אבל זה נראה המקום הנכון להתריע ולבקש עזרה:
בדרכי הביתה שמעתי אוהד ביטר מגייס אנשים שיגיעו לטדי בשישי, כדי להתפרע במשחק של סאדר נגד לוד.

אני מבקשת את עזרתכם ביצירת קשר עם אנשי סאדר בשביל למנוע את האירוע..

"איפה שאולי בלולו?"
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 08/02/2012 :  15:07:02  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלקיימית

לא באמת יש לי משהו להגיד בנושא, אבל זה נראה המקום הנכון להתריע ולבקש עזרה:
בדרכי הביתה שמעתי אוהד ביטר מגייס אנשים שיגיעו לטדי בשישי, כדי להתפרע במשחק של סאדר נגד לוד.

סאדר יודעים את זה וביקשו לדחות את המשחק או להחליף את הביתיות
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/02/2012 :  15:09:34  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

כמו שאומרים באנגלית, They're way ahead of you
http://www.jerusalemnet.co.il/article/41522
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 09/02/2012 :  08:16:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

כמו שאומרים באנגלית, They're way ahead of you
http://www.jerusalemnet.co.il/article/41522

"
הבעלים של הקבוצה, יוסי סאסי אמר ל"ירושלים נט": "הייתי שמח לראות את אוהדי בית"ר במשחק שלנו אבל לא בנסיבות הללו. "

למי שהזמן הכהה את זכרונו...

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/02/2012 :  08:39:21  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גידעון, גידעון, למה העוינות? למה תמיד בשלילה? תקרין אהבה ומחשבה חיובית, והעולם יהיה מקום טוב יותר. תחשוב על יוסי סאסי טובות והרע יעלם כמו שהחושך נעלם כשהשמש זורחת. שמור חיבוק וחיוך לאוהדי ביתר. גם להם מגיע. והכי חשוב

אבו סובחי המלך!!!!!!!!!!!!!!!

أبو صبحي الملك!!!!!!!!!!!!

(לאנשים ששאלו אותי בשביל מה אותיות מודגשות וגדולות)

נערך על ידי - amos ב-09/02/2012 08:45:54
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם תודה רבה לבני סכנין... נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07