פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדכונים? בבקשה?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדכונים? בבקשה?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עדכונים? בבקשה? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  18:56:49  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את העובדה שהקבוצה במשבר מסויים, מקצועי ו/או מנטלי, הבנו כבר. ואנחנו צריכים לסמוך על הצוות המקצועי והניהולי שיטפל בזה.

גם את העובדה שהליגה ארוכה וקשה, עם ארבע קבוצות (או חמש) בערך אותה רמה, עם חומר שחקנים דומה, ועם מוטיבציה ורוח לחימה.

השאלה עכשו היא מה אנחנו כאוהדים יכולים לעשות ולתרום: לא לאחר. להביא עוד אנשים למשחקי בית. לא לאחר. לשיר יותר ולעודד יותר. לא לאחר. להמנע מרוח רעה, קוצר רוח, וריבים אידיוטיים על נושאים לא רלוונטים (כמו יש-לי-אחות). לא לאחר. לתת תמיכה ואהבה. לא לאחר

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  18:59:30  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלוואי שהבעייה שלנו הייתה שאנחנו בועטים ממליון מטר. קסיאס לא מסתובב בליגות האלה. צריך לטווח את השער, ובסוף זה ייכנס. בשבועות האחרונים היה נראה כאילו אנחנו משחקים פוטבול. שחקנים ניסו להיכנס עם הכדור לשער. צריך פשוט לבעוט הרבה יותר.
חוץ מזה להמשיך להגיע ולעודד, זה הדבר הכי חשוב כדי להוציא את הקבוצה מהמשבר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמוניט קטמוניט מנותק

11 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  19:13:26  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
או חברים עכשיו כף ליקרא כך צריך לעודד לעודד ישוב לעודד וזה יגיעה הניצחון.......
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  21:10:41  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

שוקו אני מצטער, אבל אתה מפגר. אין דרך אחרת להגיב לזה. היה משחק רע מאוד במחצית הראשונה, בשנייה השתפרנו. אבל הכי חשוב היה שראינו שהשחקנים נלחמים, יש רצון. אנחנו פשוט לא קבוצה טובה יותר משאר קבוצות הצמרת, מלא שחקנים חסרים, והשחקנים חסרי ביטחון, בעיקר בהגנה. כל טענה שמנסה לערער את הקבוצה היא לא במקום

לא השתפרנו.היה חושך כל המשחק.

לא ההגנה היא הבעיה שלך או לא הבעיה הכי גדולה שלך. הבעיה מתחילת העונה הזאת הייתה ונשארה הקישור של הקבוצה .במשחק היום בלי שי זה לא מקרי שלא הגעת למצב הבקעה אחד.כשהוא שם הוא יורד קצת אחורה או אז משחק ההתקפה שלך נראה יותר מסודר.בלעדיו,הרנדומליות חוגגת.

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  22:50:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודות אור, אם בכל זאת מתעקשים...
עמית שמש כרגיל
המגנים החדשים גילו שיפור מסוים
מיקי רנדי נתן משחק שקט וטוב
עוז צבאג היה מעורב בכל מהלך התקפי

ד"א, כמה מעצבן שכל קבוצה שנותנת משחק מופלא נגדנו בטדי, מיד אח"כ חוזרת לעצמה. יפו סיימה ב 0-0 ביתי היום נגד אילת. כפר סבא סיימה בשבוע שעבר 2-2 באילת, והיום הפסידה 0-1 בבית להשיקמה(!).
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  08:59:34  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

שוקו אני מצטער, אבל אתה מפגר. אין דרך אחרת להגיב לזה. היה משחק רע מאוד במחצית הראשונה, בשנייה השתפרנו. אבל הכי חשוב היה שראינו שהשחקנים נלחמים, יש רצון. אנחנו פשוט לא קבוצה טובה יותר משאר קבוצות הצמרת, מלא שחקנים חסרים, והשחקנים חסרי ביטחון, בעיקר בהגנה. כל טענה שמנסה לערער את הקבוצה היא לא במקום

ציטוט:

ראשית, מי שמפגר זה אתה, אתה מדבר כאילו מכירת משחקים זה מושג שנאמר בהקשר רק של לקבוצות אחרות, כאן מכרו משחקים לפני כמה שנים, גם אז אמרת מפגר למי שטען שמשהו לא כשר ? ואם לרצות להאמין לאוהדי יבנה אז גם היום יש לך בקבוצה מוכרי משחקים, לצערי הרב אתה נאיבי ובכלל לא מודע למה שקורה בליגה .
הלוואי ואני סתם מדמיין יכולת חלשה וחוסר רצון לתקל שחקנים לרוץ אחרי כדורים כמשהו לא כשר .
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  10:46:34  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כי אוהדי יבנה הם הראשונים שאני רוצה להאמין להם. הרבה לפני שאני מסתכל על איך שהקבוצה שלי נלחמת על המגרש

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  12:07:42  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הליגה אכן חלשה מאוד ולכן גם מרתקת, כל קבוצה מסוגלת לנצח או להפסיד ליריבתה ללא קשר למיקומן בטבלה, איכות המגרש או יתרון הביתיות.

המשחקים האחרונים מלמדים שבמצב הנוכחי - לא מעט שחקנים שמשחקים השנה לראשונה ביחד ומכת פציעות מרגיזה, אבל מה לעשות, חלק ממציאות של כל קבוצה - הפועל קטמון ירושלים לא יוצאת דופן בליגה א' דרום, למרות שפנטזנו אחרת.

כמות האוהדים ואיכותם, החשיפה התקשורתית, הניהול יוצא הדופן והמגרש הביתי, מהווים תמריץ לאורחות שמרגישות שהגיעו לקמפ-נואו או סן סירו ומשחקות נגדנו במוטיבציה יוצאת דופן שמתבררת בהמשך כהבלחה נקודתית (כפ"ס וקביליו כבר אמרנו?).

אכן נקלענו למשבר, אבל למזלנו היריבות שלנו מגמגמות אף הן (בתקווה שיבנה לא תהיה יוצאת דופן ותרחיב את הפער) ויש עוד מספיק משחקים בהם ניתן להתחבר, להשתפר ולחזור למסלול הניצחונות, אנשאללה!!

ואם להיות במשבר, אז מוטב עכשיו ולא בפיניש שבו כל משחק הוא גמר גביע.

אנחנו כאוהדים ובעלי הקבוצה חייבים לשמר את רוח הפועל קטמון ירושלים, זה הנכס הכי יקר של הקבוצה, בתמיכה ובעידוד לשחקנים ולצוות המקצועי שאנחנו איתם על אף הכול, בלי בכי ונהי (כמו תאוריות הזויות על מכירות!!?), מסתכלים קדימה, כי אף על פי שיתמהמה, בוא יבוא - אין קיצורי דרך!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...

נערך על ידי - פלוני בן אלמוני ב-28/01/2012 12:08:27
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  12:24:49  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מתסכל.

נתיבות קבוצה מאוד חלשה.

מחצית ראשונה גרועה ברמות, אני לא חושב שהייתה התקפה אחת נורמלית במחצית הזאת, רק כדורים ארוכים לשום מקום.

במחצית השנייה היה שיפור, גם במחוייבות של השחקנים וגם בהחזקה שלנו בכדור ובהתקפה (עדיין לא היה כמעט אף מצב נורמלי). למה לא לנסות להרים לרחבה במקום לבעוט מ-35מ'?

לא מבין את החילופים של ליאור, לא מבין למה להוציא את השחקן היחיד שכבש לנו גולים במחזורים האחרונים בדקה 60? או את מעודה.. לא ברור שעוז וכפיר ביחד זה בערך כל מה שיש לנו בהתקפה כרגע?

בכל מקרה, מקווה שליאור ישתיק אותי נגד קרית מלאכי.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  12:25:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם היינו נותנים או חוטפים שלישייה היה יותר פשוט, לא? התוצאה של אתמול משאירה אותנו בתהיות מה קורה למשבר. האם הוא מתעמק עם עוד משחק חלש? או דווקא מראה ניצוצות של סיום?

אני מעדיף לצאת אופטימי. אמנם שיחקנו מול קבוצה חלשה, אבל היינו יותר טובים, ותכל'ס היינו יכולים לצאת מזה עם איזו עקיצה וניצחון. ההגנה השתפרה באופן משמעותי, עם שער נקי לאחר השישייה של שני המשחקים האחרונים. יונתן זדה משתלב לא רע. ארטיום החזיר לעצמו ביטחון במחצית השנייה. רנדי נלחם וחיפה היטב על העדרותו של אסוס. כל הקבוצה נלחמה, ובדיעבד אני חושב על אמיר גולה ושי אהרון באים עם הקבוצה למחוא כפיים לקהל, ואומר לעצמי שגם בלי כדורגל מזהיר, יש לנו קבוצה להתגאות בה.

דברים לשיפור:
- לבעוט לשער זה טוב, לבעוט מרחוק מדי זה מגוחך. הרמות! מה רע? קבוצות מבקיעות מולנו בהרמות, למה אנחנו לא יכולים גם?
- גם הבעיטות הארוכות של שמש, לא הבנתי את הפונקציה שלהן. רק במחצית השנייה היו איזו שלוש שפשוט היוו העברת כדור לשוער של נתיבות.
- עדי שלג נלחם אבל חייב להזהר יותר בעליות שלו. מול קבוצה עם התקפה שגם יודעת להתקיף מימין, זה היה נגמר לא טוב.
- אלזינטי צריך לשחרר כדורים ולתת יד לקהל. לא יודע מה קורה לו, ההחלשות שלו משקפת את ההחלשות של כל הקבוצה.
- השאלה התמידית היא איך להתמודד עם כפיר במשחק שהוא לא תורם. השחקן היחיד שכבש לך בארבעת המשחקים האחרונים, דווקא אותו אתה תחליף? ליאור בחר שכן, אני הייתי משאיר אותו.
- השכונה סביב הבעיטה של עדן מלכה. הזמן אוזל, ובזה אתם מתעסקים?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  12:52:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דברים אחרים לשיפור:
אני בניגוד לאחרים כאן חושב שאנחנו דווקא לא בועטים מספיק לשער מרחוק. כמעט כל הניסיונות שלנו זה דאבל פסים דרך האמצע. כפיר-עוז, שי-כפיר... כל הקבוצות הבינו את זה כבר ומצופפות את האמצע. אתמול היו 4 שחקנים בקו האחורי של נתיבות. אם נמשיך כל הזמן להשתמש באותם כלים בלי גיוון אין לנו סיכוי. אתמול בעטנו 0 פעמים למסגרת. אי אפשר לנצח ככה.
מה צריך עוד:
- הרמות מהאגפים (ולא רק לנסות לעבור) אבל עם כתובת.
- בעיטות מחוץ לרחבת ה-16. שבוע שעבר הבעיטה של מלכה הפכה להיות הגול השני של כפיר.
- מעבר יותר מהיר למתפרצות.

- ומעל הכל - יותר ראבק!!!

עוד הערה בעניין הרוח, אתמול הייתה רוח מאוד חזקה. היא עצרה כדורים ארוכים של אלו שתקפו ימינה (של הצופים) והעיפה כדורים של אלו שתקפו שמאלה. צריך לדעת גם להמודד עם זה (כמו גם עם שאר תנאי המגרש) ולהתאים את צורת המשחק.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  15:09:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

דברים לשיפור:
- גם הבעיטות הארוכות של שמש, לא הבנתי את הפונקציה שלהן. רק במחצית השנייה היו איזו שלוש שפשוט היוו העברת כדור לשוער של נתיבות.

עניין בעיטות השוער ראוי לבחינה.
במשחק אתמול, במיוחד בתנאי הרוח, הבעיטות של עמית היו בעייתיות, כיוון שלמעשה לא היתה להן תוחלת רבה.
גם במשחקים אחרים, כולל בטדי, עדיף, לדעתי להרבות יותר במהלך העברת כדור שמתחיל במסירת יד מהשוער אל שחקני הקו האחורי שיתקדמו קדימה ואז לפתח מהלך התקפה.

בבעיטת שוער "סתמית" הסיכוי שהכדור יעבור לקבוצה היריבה שווה לפחות לסיכוי שתתפתח התקפה שלנו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  17:48:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד הערה משמעותית מהמשחק: לעדן מלכה ולעדי שלג היקרים: לא משחקים עם נעליים צהובות!

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  18:44:45  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

עוד הערה משמעותית מהמשחק: לעדן מלכה ולעדי שלג היקרים: לא משחקים עם נעליים צהובות!

!!!!!!!!!!!!!!!!1111
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 28/01/2012 :  19:31:58  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

!!!!!!!!!!!!!!!!1111

אני חושב שמישהו צריך להבהיר להם את זה בצורה חד משמעית!
ולכל שחקן חדש שמגיע

הרי ברור שלא הגיוני שהקבוצה תשחק עם גרביים צהובות
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם עדכונים? בבקשה? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07