פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדכונים? בבקשה?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדכונים? בבקשה?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עדכונים? בבקשה? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:00:58  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוקו - בוא אנחנו נשמור על הרצון לעלות וניתן לשחקנים לעשות את העבודה, או לפחות לנסות לעשות.

דקה 85 בערך - ג'וני במקום איסלאם לפני כמה דקות, עדיקא במקום מעודה וכפיר יצא לפני 20 דקות ומלכה נכנס במקומו.
אני שוב לא כ"כ מבין איך ליאור רוצה שעדיקא (שיחק עד עכשיו 7 דקות) ומלכה (שאמנם בעל פוטנציאל, אבל שיחק עשר דקות גם כן, ומניח שלא מתואם יותר מדי עם עדיקא) יעשו משהו לבד בהתקפה.
מדכא
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:09:36  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נגמר 0-0.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:13:12  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתחיל המרדף אחרי יבנה

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:13:17  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שוקו-נומדר

הלוואי ואני אתבדה אבל אני נזכר כל הזמן בראיון של ליאב שאמר שיש בקבוצה גורמים שלא יתנו לה לעלות , וזה נהיה יותר מציאותי .

כלומר, שעל פי הגישה שלך, שחקן אחד שיש סיבה לחשוב שהוא כועס על הקבוצה (בצדק או שלא, אין לי מושג) מעלה ביקורת וזו סיבה מספיק טובה לפקפק בכל המבנה של הקבוצה, בטוהר, בניקיון וכיו"ב. כל מה שנעשה בקבוצה מתבטל מול מה ששחקן אחד אמר וכידוע, לא שחקן ותיק שממש מכיר את קטמון. קצת חוסר הצלחה ובעיניך הכל מתפרק..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:19:49  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים לחלוטין עם יפתח. די לבייכנות. עוד יהיו לנו הפסדים, תוצאות תיקו מרגיזות וניצחונות נהדרים. כמו שעברתי את שישים השנים האחרונות תעברו אתם את שישים השנים הבאות. יהיה טוב
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:29:52  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אני מסכים לחלוטין עם יפתח. די לבייכנות. עוד יהיו לנו הפסדים, תוצאות תיקו מרגיזות וניצחונות נהדרים. כמו שעברתי את שישים השנים האחרונות תעברו אתם את שישים השנים הבאות. יהיה טוב

חיים מה אתה מנסה להתחמק אתה הולך לשבת לצידנו גם בשישים הבאות אנחנו לא מוותרים עליך כל כך מהר

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-27/01/2012 15:30:19
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  15:32:49  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהתאם למסורת היהודית נסתפק בחמישים
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  16:13:28  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יאומן כמה שזה מצליח לדכא אותי.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  17:04:56  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין הסבר לנפילה שלנו חוץ מהסבר מנטלי.למנטלי יש גם מרכיב של כמה אתה רוצה.אפשר לשחק רע ואז אפשר להילחם,לעשות הגנה,לתת את הכל.לצערי לא ראיתי את זה בשלוש המשחקים האחרונים,אם כי לא הייתי במשחק היום.
התוצאה רעה ובלי להגזים-המשחק נגד ק. מלאכי הוא משחק העונה!
דווקא בשבועיים שעשינו הישג גדול בגיוס כספים(מרשים בכל קנה מידה)השחקנים החזירו לנו בהפוכה.
חבל ומכעיס.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  17:33:40  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוקו אני מצטער, אבל אתה מפגר. אין דרך אחרת להגיב לזה. היה משחק רע מאוד במחצית הראשונה, בשנייה השתפרנו. אבל הכי חשוב היה שראינו שהשחקנים נלחמים, יש רצון. אנחנו פשוט לא קבוצה טובה יותר משאר קבוצות הצמרת, מלא שחקנים חסרים, והשחקנים חסרי ביטחון, בעיקר בהגנה. כל טענה שמנסה לערער את הקבוצה היא לא במקום

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  17:37:23  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבין שהקבוצה כמו שהיא נראתה היום פשות על הפנים, חלאס עם הבעיטות ממיליון מטר! זה מעצבן! אין לנו אף סלים טועמה שבאמת יכול לכבוש בקזאת בעיטה אז חלאס! נימאס כבר להגיד ששמש הוא המצטיין אז בישבילי המצטיין הוא ללא ספק הנוף שנישקף מהאיצטדיון

avanti livorno

נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-27/01/2012 17:38:00
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  17:44:16  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הדרך בחזרה לירושלים חשבתי מה הוא שם התואר המתאים לאיך שהקבוצה שיחקה היום. בסופו של דבר הגעתי לשם התואר - כבוי, משחק כבוי.
לא ראיתי ניצוץ, גיץ שיכול היה לעורר או שמא "להדליק" את המשחק של הקבוצה.
וכמובן, יש קושי מובנה להבקיע שערים אם כמעט ולא בועטים לשער. ואמרתי כמעט רק בגלל 2-3 מצבים נייחים. ובעניין בעיטות נייחות יש להעיר לעדן מלכה על התנהגותו קודם לבעיטה הישירה ממש לפני הסיום, אפילו אם הוא חש ש"זה שלו".
ה"וויכוח" בינו לבין עמרי היה "שכונה".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קטמוניט קטמוניט מנותק

11 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  17:55:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באו נמשיך לעודד את הקבוצה הם מתחילים לצאת מהמשבר היום הם שיחקו יותר טוב מהשבוע שעבר למרות הרוח לא הפסידו.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  17:55:30  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

כל הדרך בחזרה לירושלים חשבתי מה הוא שם התואר המתאים לאיך שהקבוצה שיחקה היום. בסופו של דבר הגעתי לשם התואר - כבוי, משחק כבוי.
לא ראיתי ניצוץ, גיץ שיכול היה לעורר או שמא "להדליק" את המשחק של הקבוצה.
וכמובן, יש קושי מובנה להבקיע שערים אם כמעט ולא בועטים לשער. ואמרתי כמעט רק בגלל 2-3 מצבים נייחים. ובעניין בעיטות נייחות יש להעיר לעדן מלכה על התנהגותו קודם לבעיטה הישירה ממש לפני הסיום, אפילו אם הוא חש ש"זה שלו".
ה"וויכוח" בינו לבין עמרי היה "שכונה".

בקשר לוויכוח בינו לבין עמרי, אחד הדברים הכי חשובים לדעתי לעניין בעיטות חופשיות\פנדלים הוא החלטת מאמן מראש. תמיד צריך לדעת מי בועט, מישהו רוצה לבעוט שהוא לא הבועט הקבוע - שיבקש מהמאמן. השטויות האלה היו לנו כבר שנה שעברה עם הפנדלים.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 27/01/2012 :  18:17:11  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם להיות קצת אופטימיים בכל זאת - אנחנו צריכים לתת את הכח לשחקנים ולמאמן - ומפה לקרוא להם להרים את הראש, ולהבין ששלושה משחקים חלשים זו תקופה רעה. הם יכולים וחייבים להפסיק את הרצף הזה שבוע הבא, ולהוכיח לנו ולעצמם שסיפור העלייה עוד לא תם!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם עדכונים? בבקשה? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07