פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוד אחות?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוד אחות?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עוד אחות? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  19:13:48  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/194002.html

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  21:51:57  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעיות שם לא גדולות במיוחד אין להם סיבה להקים קבוצה משלהם
זה לא שהם ירדו ליגות, הם בסך הכל ירדו למקום השלישי אחרי שהם היו רגילים במשך שנים להגיע למקום השני+ אליפות עם קיזוז
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  01:07:33  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

הבעיות שם לא גדולות במיוחד אין להם סיבה להקים קבוצה משלהם
זה לא שהם ירדו ליגות, הם בסך הכל ירדו למקום השלישי אחרי שהם היו רגילים במשך שנים להגיע למקום השני+ אליפות עם קיזוז

אני חושב שזה לא משנה המקום בטבלה בישביל לעשות צעד של הקמת קבוצת אוהדים. לדעתי משנה זה רמת ה"חרא" שיש לך בהנהלה.
אני לא יודע מה רמת החרא שם ואם מסריח בהפועל ת"א כמו שמסריח בהפועל ירושלים.

אם כן, יש להם את כל הלגיטימציה לצעד הזה גם אם תהיה להם אליפות השנה - שיהיה להם בהצלחה.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  07:07:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי שיר (לפי המנגינה של הפועל-עולה)

הוווווו אחותי זונה
אחותי זונה אחותי זונה אחותי זונה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  09:35:22  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לי יש שיר:

אלי טביב תישאר
תהרוס אותם יותר
אלי טביב תישאר
תהרוס אותם יותר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  11:39:48  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקווה מאוד שהחולדות מצאו את הויקטור יונה שלהם. שיישאר עוד שנים רבות, כפרעליו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  12:37:27  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה. אוהדי הפועל ירושלים תומכים בבעלים סופר מושחת ומתועב מול אוהדי קבוצתו. לא יריבה עירונית, קבוצה ממרכז הפועל. לכו קיבינימאט.
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  12:47:31  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יכול רק להתנחם בזה שבכל קבוצה יש את הגרעין הזה, שמתנגד לכל שיתוף פעולה ואחווה, ולקוות שאתם מיעוט מבוטל.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:11:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני יכול רק להתנחם בזה שבכל קבוצה יש את הגרעין הזה, שמתנגד לכל שיתוף פעולה ואחווה, ולקוות שאתם מיעוט מבוטל.

ואני יכול להתנחם בזה שבכל קבוצה יש הגרעין הזה,שמוכן לשיתוף פעולה ואחווה כמעט בכל מחיר, גם עם אוהדי קבוצות שלא מעוניינים בכך, ולקוות שאתם מיעוט מבוטל.

אני ממש לא שייך לגרעין שמתנגד לכל שיתוף פעולה ואחווה. אני אשמח לשיתופי פעולה עם קביליו יפו, אולגה, הפועל פ"ת, וכמעט כל קבוצה אחרת. אני לא מעוניין באחווה עם אוהדים של קבוצה שחטפתי מהם מכות, ושממש לא מעוניינים באחווה שלי. אז נכון שהם לא בית"ר (עדיין) אבל הם לא הרבה יותר טובים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:18:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש, אני בעד שיתוף פעולה עם כל יוזמת אוהדים לנציגות משמעותית בבעלות ובניהול, (כולל עם אוהדי ביתר). אין לי סימפטיה מיוחדת להפועל תל-אביב, וזו היתה כוונתי בשיר המופלא והפיוטי שלי, שהיה לדעתי אחד משיאי ההומור המתוחכם של השנה החולפת
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:26:09  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאזי, מטי ולמה כיבלת מכות?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:26:27  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס, בטח שלא חשדתי בך במשהו אחר.
לייזי יקירי, אני יודע שאתה לא כזה, אבל לדעתי הגזמתם פה. גם אם היו מכות עם מיעוט מבוטל מאוהדי הפועל תל אביב - הייתי בבלומפילד המון פעמים, לא היתה אלימות אף פעם - הם לא אויבים. ודווקא אנחנו, מכולם, צריכים להיות אוטומטית בצד של האוהדים מול אנשים כמו טביב. לא יכול להיות אחרת. המחסור בסולידריות הוא אם כל חטאת: בגלל זה אין פה התחשבות מינמלית באוהדי כדורגל ודופקים אותנו על ימין ועל שמאל. וזה בלתי נגמר, אוהדי הפועל תל אביב בוכים בצורה נלעגת על "תל אביב עולה באש" ואנחנו מייללים על "יאללה הביתה" של יפו. וכולם ששים להכריז על מות האחווה המדומיינת. כולם אוייבים, כולם רעים, הסדר שב. ובמקרה של טביב זה בולט במיוחד, מיעוט מאוהדי הפועל תל אביב התריע על זה שאסור להם ליהנות מפירות התאכזרותו לכפר סבא, הרוב השתיק אותם בטון דומה למה שנשמע פה. ועכשיו זה אליהם ובצדק. ועדיין, האיש הזה מייצג את הרוע שאנחנו מכירים כל כך טוב, ההתארגנות נגדו יפה וצודקת, אפילו שירי השואה נגמרו: לי ברור לגמרי בעד מי אנחנו צריכים להיות.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-22/01/2012 13:31:47
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:29:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה. כבר על התנהלותו מול אוהדי כפר סבא היינו צריכים להיות נגד טביב. אבל סלחנו לו בגלל שהוא תימני (וכידוע ישראל זכתה באירוויזיון רק שלוש פעמים - פעם עם תימני, פעם עם תימניה, ופעם עם תימני שהפך לתימניה! כבוד לאומי!)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:45:49  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא הייתי בבלומפילד אף פעם ואין לי מה לחפש שם, אלא אם כן הפועל תשחק שם. את אוהדי הפועל ת"א אני מכיר מהמפגשים שלנו עם קבוצת הכדורסל. החיבה שלהם כלפינו מזכירה את החיבה של החמאס למדינת ישראל. ומן הסתם אוהדי הכדורסל בחלקם הגדול אוהדים גם את קבוצת הכדורגל. וזה לפני שנזכיר את שירי השואה הדוחים שמושרים על ידי מעט יותר ממיעוט זניח. אז קוראים להם הפועל, הם משחקים באדום, ושונאים את בית"ר. ביג דיל...

ובלאש, איפה עובר הגבול? האם גם אנחנו צריכים להיות אוטומטית בצד של אוהדי בית"ר שמנסים להיפטר מארקדי ולהקים קבוצת אוהדים (או לפחות למצוא בעל בית נורמלי)? מה לגבי "סתם" קבוצות שיש להם גוש של אוהדים פשיסטים?

אם וכאשר תוקם קבוצת אוהדים של הפועל תל אביב אולי היא תמשוך לתוכה את האוהדים הפחות מגעילים. נמתין וניראה אם זה יקרה ואיך היא מתנהלת ואז ניראה אם יש טעם לפעולות של שיתוף פעולה ואחווה. זה שהם ממועדון שקורא לעצמו "הפועל" והם לא מהעיר שלנו ממש לא מהווה עבורי סיבה להיות אוטומטית בצד שלהם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:48:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המכות בנינו לבינם הם בכדורסל, כך שאני מבין למה לא נתקלת באלימות מכיוונם, מיכאל. בסופו של דבר זה הכל חוזר לדיון הבלתי נגמר של אוהדי הפועל כדורגל שאוהבים אותם ואוהדי הכדורסל ששונאים אותם. אני אוהד את הפועל ירושלים בכל הענפים, כך שאם מישהו שונא אותי בענף אחד של הקבוצה שלי , חוגג אחרי כל הפסד שלי בפורום שלו וכשבכל מפגש בינינו יש מכות ובענף אחר מסמפט אותי כביכול(כל עוד מתחנפים אליהם), לא תהיה לי סמפטיה יתרה לבעיות שתוקפות את המועדון שלו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:54:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הייתי בבלומפילד! ברבע גמר גביע המדינה הדרמטי מכולם! שנגמר שלוש-שלוש בהארכה באדיבותו של השופט בן-חמו המלוכלך שעשה כל מאמץ לתת להם את המשחק! וניצחנו בפנדלים משער של לירן שטראובר הציפור שגם עצר פנדל! בעונה מופלאה שבה הרסנו להפועל תל אביב את הגביע וגם את האליפות (כמו מטומטמים נתנו את האליפות לביתר)! הייתי צעיר וגבוה! ובלונדיני!

נערך על ידי - amos ב-22/01/2012 14:01:42
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עוד אחות? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07