פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוד אחות?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוד אחות?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עוד אחות? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  13:59:20  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני הייתי בבלומפילד! ברבע גמר גביע המדינה הדרמטי מכולם! שנגמר שלוש-שלוש בהארכה באדיבותו של השופט בן-חמו המלוכלך שעשה על מאמץ לתת להם את המשחק! וניצחנו בפנדלים משער של לירן שטראובר הציפור שגם עצר פנדל! בעונה מופלאה שבה הרסנו להפועל תל אביב את הגביע וגם את האליפות (כמו מטומטמים נתנו את האליפות לביתר)! הייתי צעיר וגבוה!

הייתי גם אני באותו המשחק וזכורים לי ממנו מספר דברים:
1. מטר פחיות וקרטיבים מאוהדי הפועל ת"א עלינו לאורך כל המשחק.
2. דודי סטולפר בועט פנדל למוסכים.
3. פיני בלילי מיירט לווין.
4. לירן שטראובר על הגדר.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  14:08:40  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני הייתי בבלומפילד! ברבע גמר גביע המדינה הדרמטי מכולם! שנגמר שלוש-שלוש בהארכה באדיבותו של השופט בן-חמו המלוכלך שעשה על מאמץ לתת להם את המשחק! וניצחנו בפנדלים משער של לירן שטראובר הציפור שגם עצר פנדל! בעונה מופלאה שבה הרסנו להפועל תל אביב את הגביע וגם את האליפות (כמו מטומטמים נתנו את האליפות לביתר)! הייתי צעיר וגבוה!

4. לירן שטראובר על הגדר.

רק בכיין לא חכם זוכר זוכר מהשמחק הכי גדול של הפועל ירושלים, למי שלא היה בגמר של 73, כדבר ראשון את הפחיות והקרטיבים.
אני שונא את הפועל תל אביב, בעיקר בגלל הימים שהיתה להפועל ירושלים קבוצת כדורסל והיו מאבקים מפלאים בין שתי הקבוצות (בן זונה תרדקיל על הבקבוק בראש של חרוש). אבל במאבק מול טביב אני מחזק את ידי האוהדים שלהם, מדובר בגירסה שלהם לסאסי וויקטור, ואולי עכשיו כולם יראו כמה נזק מביאים חלאות כמוהם, כמו זינו, ועוד הרבה אחרים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  14:16:10  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון! והפיתרון: יצוג משמעותי לאוהדים בבעלות והניהול! הרחבת ההתחייבות (והערבויות) של משקיעים למינמום שנים, מינימום תקציב, ואחוז ממנו שיופנה למחלקות הנוער! כמו בתוכנית פלאטיני, לפחות....
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  14:18:27  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

4. לירן שטראובר על הגדר.

רק בכיין לא חכם זוכר זוכר מהשמחק הכי גדול של הפועל ירושלים, למי שלא היה בגמר של 73, כדבר ראשון את הפחיות והקרטיבים.
אני שונא את הפועל תל אביב, בעיקר בגלל הימים שהיתה להפועל ירושלים קבוצת כדורסל והיו מאבקים מפלאים בין שתי הקבוצות (בן זונה תרדקיל על הבקבוק בראש של חרוש). אבל במאבק מול טביב אני מחזק את ידי האוהדים שלהם, מדובר בגירסה שלהם לסאסי וויקטור, ואולי עכשיו כולם יראו כמה נזק מביאים חלאות כמוהם, כמו זינו, ועוד הרבה אחרים.

לפעמים סדר החשיבות הוא במהופך...
לפעמים אפשר לקרוא בין השורות...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  16:12:27  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

יפה. אוהדי הפועל ירושלים תומכים בבעלים סופר מושחת ומתועב מול אוהדי קבוצתו. לא יריבה עירונית, קבוצה ממרכז הפועל. לכו קיבינימאט.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  16:15:22  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש-אני מאד אוהב ומעריך אותך אבל מה שאתה(ואחרים) עושה כאן הוא פשוט הטעייה.אתה מחלק חלוקה בין אנשי הסולידאריות והשיתוף לאלו שלא ,אנשי האחווה ואלו שלא,בעלי העקרונות ואלו שלא.
אבל האמת שהחלוקה היא אחרת .בין אלו שחושבים פעם אחר פעם שכולנו צריכים לאהוב/לשנוא אותם קבוצות וקשה להם לקבל אחרת לאלו שלא.
בוא נעשה הסכם ג'נטלמני.ביום שתציע שיתוף פעולה בנושא עקרוני(כגון הטמטום של ההתאחדות לעונשי רדיוסים ללא קהל וכו') עם קבוצות השנואות עליך (נגיד בית"ר י-ם ומכבי ת"א ,כי אין לי מושג מי עוד)אז יווכח שהעקרונות אצלך הם באמת מתעלים מעל הרגש .במקרה (או שלא) זה לא קרה עד היום .עד אז זה לא חכמה לטעון את הטענות האלו.
ובינתיים בשם המחשבה החופשית אנא הרשו לי לתעב את הפועל רעננה,בית שאן ות"א (מרכז הפועל ), ולסמפט (יחסית)את מכבי חיפה,נתניה,ובני יהודה (מרכז מכבי).

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-22/01/2012 16:30:36
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  17:03:42  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בלאש-אני מאד אוהב ומעריך אותך אבל מה שאתה(ואחרים) עושה כאן הוא פשוט הטעייה.אתה מחלק חלוקה בין אנשי הסולידאריות והשיתוף לאלו שלא ,אנשי האחווה ואלו שלא,בעלי העקרונות ואלו שלא.
אבל האמת שהחלוקה היא אחרת .בין אלו שחושבים פעם אחר פעם שכולנו צריכים לאהוב/לשנוא אותם קבוצות וקשה להם לקבל אחרת לאלו שלא.
בוא נעשה הסכם ג'נטלמני.ביום שתציע שיתוף פעולה בנושא עקרוני(כגון הטמטום של ההתאחדות לעונשי רדיוסים ללא קהל וכו') עם קבוצות השנואות עליך (נגיד בית"ר י-ם ומכבי ת"א ,כי אין לי מושג מי עוד)אז יווכח שהעקרונות אצלך הם באמת מתעלים מעל הרגש .במקרה (או שלא) זה לא קרה עד היום .עד אז זה לא חכמה לטעון את הטענות האלו.
ובינתיים בשם המחשבה החופשית אנא הרשו לי לתעב את הפועל רעננה,בית שאן ות"א (מרכז הפועל ), ולסמפט (יחסית)את מכבי חיפה,נתניה,ובני יהודה (מרכז מכבי).

בני יהודה זו אותה קטגוריה של ביתר אבל זה בכלל לא אכפת לכם תמשיכו לשנוא את הפועל ת"א שהיא הקבוצה היחידה (חוץ מאיתנו כמובן) שהיא שמאולינת אדומה והיחידה שנותנת כיום קונטרה אמיתית לביתר נכון היא לא מושלמת ויש לה גם אוהדים מגעילים יש מצב כ"ס לוד ועוד כמה קבוצות אומרים את זה גם אלינו?(על הזין שלי הם כן) אבל על תהיו צבועים ותתנהגו בצורה מסוימת ואחרי זה תבכו שעושים לנו אותו דבר גם אנכנו לא נקים ומבחינתי זה סבבה אבל אין לי טענות לאף אחד (חוץ מלביתר המגעילה)
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  17:51:33  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברות! חברים! זוהי פנייה נרגשת!

מאז ומעולם היו ארבעה-חמישה נושאים שהדליקו את הפורום והקפיצו פיוזים. אבל נדמה לי ששני ההפסדים האחרונים גרמו לנו לסגנון עצבני, גס, ושש-אלי-קרב במידה מוגזמת.

כן, כן, מי אני שאשלול סגנון עצבני, גס, ושש-אלי-קרב? נכון, אבל ברגע מסוים זה בהסיטוריה של הקבוצה - שצריכה תמיכה מאוחדת ואופטימית - הנזקים שבמלחמת האחים כאן (בכל השרשורים) עולה על ההנאה (והצורך) שבפריקת עצבים.

לכן אני (אני! מי היה מאמין?) מציע להרגיע קצת את הרוחות. שכל אחד ואחת יקראו את מה שכתבו פעם אחת לפני השליחה.... הנה, עשיתי את זה, ומחקתי ששה אזכורים של המלה "זונה"....

נערך על ידי - amos ב-22/01/2012 17:53:30
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  17:53:53  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

חברות! חברים! זוהי פנייה נרגשת!

מאז ומעולם היו ארבעה-חמישה נושאים שהדליקו את הפורום והקפיצו פיוזים. אבל נדמה לי ששני ההפסדים האחרונים גרמו לנו לסגנון עצבני, גס, ושש-אלי-קרב במידה מוגזמת.

כן, כן, מי אני שאשלול סגנון עצבני, גס, ושש-אלי-קרב? נכון, אבל ברגע מסוים זה בהסיטוריה של הקבוצה - שצריכה תמיכה מאוחדת ואופטימית - הנזקים שבמלחמת האחים כאן (בכל השרשורים) עולה על ההנאה (והצורך) שבפריקת עצבים.

לכן אני (אני! מי היה מאמין?) מציע להרגיע קצת את הרוחות. שכל אחד ואחת יקראו את מה שכתבו פעם אחת לפני השליחה.... הנה, עשיתי את זה, ומחקשתי שש אזכורים של המלה "זונה"....

שישה, יא זבל עופות אנלפבית
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  18:11:28  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדוני התכוון לאנאלפבית? תמהני

עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  19:09:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אדוני התכוון לאנאלפבית? תמהני

אנאלי משהו, לא?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  20:38:00  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[
[/quote]

במאבק מול טביב אני מחזק את ידי האוהדים שלהם, מדובר בגירסה שלהם לסאסי וויקטור, ואולי עכשיו כולם יראו כמה נזק מביאים חלאות כמוהם, כמו זינו, ועוד הרבה אחרים.

[/quote]
מסכים.
אני אהיה קטנוני ורק אגיד שבשבילי המשחק הכי גדול היה הדרבי של 81, עם העצמי של עותמן, השיוויון שלו אחרי כמה דקות ועצירת הפנדל של זוכוביצקי. לא יכול להיות משחק יותר גדול מזה, פשוט לא.. זה היה הדרבי הראשון בחיים שלי..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  21:02:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

[

במאבק מול טביב אני מחזק את ידי האוהדים שלהם, מדובר בגירסה שלהם לסאסי וויקטור, ואולי עכשיו כולם יראו כמה נזק מביאים חלאות כמוהם, כמו זינו, ועוד הרבה אחרים.

[/quote]
מסכים.
אני אהיה קטנוני ורק אגיד שבשבילי המשחק הכי גדול היה הדרבי של 81, עם העצמי של עותמן, השיוויון שלו אחרי כמה דקות ועצירת הפנדל של זוכוביצקי. לא יכול להיות משחק יותר גדול מזה, פשוט לא.. זה היה הדרבי הראשון בחיים שלי..
[/quote]
וכמובן ,גול הנצחון הנפלא של דוד בוקר.וואו ,גם לי זה היה הדרבי הראשון ואחד הגדולים אם לא ה.

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  21:06:56  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ואל תשכח לתעב לי את צפרירים חולון(אגב, הם הפועל או מכבי?).עם מכבי שעריים סגרנו חשבון בעונה שעברה. :)
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  21:24:42  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

4. לירן שטראובר על הגדר.

זכורה לי ההסתערות המטופרת על הגדרות עם שטראובר מהעבר השני.
בזמן החגיגות, היה אוהד שלנו שהתמוטט מרוב התרגשות, ופונה על ידי צוות מד"א מבלומפילד. האם מישהו זוכר את האירוע? מי היה האוהד שהתמוטט? ומה היתה הדיאגנוזה?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עוד אחות? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07