משתמש |
עניין האיחורים |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 18:00:54
|
שוב פתיחה מביכה למשחק. הפעם לפחות מי שאיחר פספס גול יפה של כפיר.
גם אם אין פיתרון, צריך לדבר על זה. איך לעזאזל גורמים לאוהדים להגיע חצי שעה, או לפחות רבע, לפני המשחק?
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 18:06:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
שוב פתיחה מביכה למשחק. הפעם לפחות מי שאיחר פספס גול יפה של כפיר.
גם אם אין פיתרון, צריך לדבר על זה. איך לעזאזל גורמים לאוהדים להגיע חצי שעה, או לפחות רבע, לפני המשחק?
ממתינים בסבלנות עד שיגיע האביב ונוכל להתחיל משחקים בשעה יותר מאוחרת. וגם עכשיו, בעקרון אפשר היה להתחיל את המשחק ב13:15. משחק הבית הבא כבר יוכל גם להתחיל ב13:30. זה מן הסתם לא היה מונע ממרבית האוהדים לאחר, אבל זה כן היה גורם לי להגיע בזמן. עבורי זה בחירה בין להגיע בזמן ולוותר על הבאת ילדים למשחק או לקחת את הסיכון ולאחר כמה דקות למען הדור הבא של האוהדים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 20/01/2012 : 23:44:04
|
שום דבר בעולם לא יגרום לאוהדי הפועל להגיע חצי שעה לפני המשחק. הם פשוט אוהבים לאחר. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 21/01/2012 : 07:51:12
|
חוץ מזה היה רק עמדת בידוק בטחוני אחת במקום שתיים וזה יצר תור רציני
גם אפשר היה לפתוח עוד קופה
זה תורם לאיחורים
|
|
|
kk186
143 הודעות |
נשלח - 21/01/2012 : 10:31:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
זה תורם לאיחורים
שעה לפני המשחק ועד 5 דקות לתחילת המשחק היו 2 עמדות בידוק. הקהל שלנו תמיד מגיע בדקה ה-95. אני לא חושב שצריך להביא עוד סדרנים (עוד כסף לקבוצה) בגלל המאחרים. |
|
|
kk186
143 הודעות |
נשלח - 21/01/2012 : 10:49:38
|
זה תורם לאיחורים
שעה לפני המשחק ועד 5 דקות לתחילת המשחק היו 2 עמדות בידוק. הקהל שלנו תמיד מגיע בדקה ה-95. אני לא חושב שצריך להביא עוד סדרנים (עוד כסף לקבוצה) בגלל המאחרים. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/01/2012 : 11:09:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי kk186
זה תורם לאיחורים
שעה לפני המשחק ועד 5 דקות לתחילת המשחק היו 2 עמדות בידוק. הקהל שלנו תמיד מגיע בדקה ה-95. אני לא חושב שצריך להביא עוד סדרנים (עוד כסף לקבוצה) בגלל המאחרים.
אני מסכים. מי שמגיע בדקה האחרונה שיקח בחשבון שהוא עלול לאחר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 15:37:31
|
משחק באחת זה אסון. אלו מאיתנו שעובדים בשישי, בטח אלו שלא גרים בירושלים, עושים מאמץ עצום להגיע. לדעתי זה סיפור לא פחות מרכזי מהחיבה המוכרת לאיחורים שיש לקהל. |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 17:15:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
משחק באחת זה אסון. אלו מאיתנו שעובדים בשישי, בטח אלו שלא גרים בירושלים, עושים מאמץ עצום להגיע. לדעתי זה סיפור לא פחות מרכזי מהחיבה המוכרת לאיחורים שיש לקהל.
צודק.. אני גם לא מבין את השעות המוזרות האלה.. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 17:30:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
משחק באחת זה אסון. אלו מאיתנו שעובדים בשישי, בטח אלו שלא גרים בירושלים, עושים מאמץ עצום להגיע. לדעתי זה סיפור לא פחות מרכזי מהחיבה המוכרת לאיחורים שיש לקהל.
צודק.. אני גם לא מבין את השעות המוזרות האלה..
מה מוזר בזה. שחקנים שומרי שבת, קבוצה שמוגדרת כדתית. אנחנו מארחים השבוע ב-11.30 כי ליריבה יש טיסה חזרה הביתה ב-14.40. ברגע שהמשחקים בשישי ואין תאורה בחלק מהמגרשים וחלקם גם ללא חומה, הרבה דברים הם לא קונבנציונאלים.
זו הסיבה שלכם ולנו צריכה להיות מוטביציה גדולה לעוף מהליגות האלה. לקבוצות אחרות זה פחות מפריע כי אין להן קהל. |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 17:41:59
|
טוטח,תגיד,גם למישהו מאיתנו יש פריצה כל שעה לפורום של יפו? אני מאוד שמח לשמוע את חוות דעתך בכל עניין ונושא הקשור לקבוצתנו.
במוסד היו קוראים לזה חפרפרת. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 17:52:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
טוטח,תגיד,גם למישהו מאיתנו יש פריצה כל שעה לפורום של יפו? אני מאוד שמח לשמוע את חוות דעתך בכל עניין ונושא הקשור לקבוצתנו.
במוסד היו קוראים לזה חפרפרת.
אני חושב שקטמון ותיק שורץ אצלנו. |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 18:44:47
|
ברצינות-מה יש לנו ללמוד מכם?אבל ברצינות,טוטח? |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 23/01/2012 : 18:46:55
|
אז תחזרו לגור בירושלים, חלאות. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 10:35:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אז תחזרו לגור בירושלים, חלאות.
מילא אוהד הפועל....נגיד שזה בגבולות הסביר ניחא קבוצת אוהדים.....קצת חריג אבל אפשרי. אפשר להכיל בצורה זו או אחרת את הציפייה שהקהל יגיע בזמן....לא פשט אבל אפשר לקבל בהומור אבל לצפות מאנשים בשר ודם שיחזרו לגור בירושלים....פה כבר חצית את הגבול בין האופטימי\נאיבי\חינני לסהרורי!
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
נועה158
15 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 17:25:04
|
סתם משהו ששמתי לב אליו - שעת תחילת המשחק היא באמת השעה שבה המשחק מתחיל. לעומת זאת בקנדה (ואולי בעוד מקומות) השעה המצויינת בכרטיס היא השעה שבה השחקנים עולים למגרש, ואחר כך עוד יש המנונים, ולחיצות ידיים, והטלת מטבע. כך שהמשחק עצמו מתחיל בערך 15-30 דקות מאוחר יותר. גם שם יש מאחרים, אבל הם רק מפסידים את החלק הזה... |
|
|
עניין האיחורים |
|