פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עניין האיחורים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עניין האיחורים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עניין האיחורים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/01/2012 :  18:00:54  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב פתיחה מביכה למשחק. הפעם לפחות מי שאיחר פספס גול יפה של כפיר.

גם אם אין פיתרון, צריך לדבר על זה. איך לעזאזל גורמים לאוהדים להגיע חצי שעה, או לפחות רבע, לפני המשחק?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/01/2012 :  18:06:58  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שוב פתיחה מביכה למשחק. הפעם לפחות מי שאיחר פספס גול יפה של כפיר.

גם אם אין פיתרון, צריך לדבר על זה. איך לעזאזל גורמים לאוהדים להגיע חצי שעה, או לפחות רבע, לפני המשחק?

ממתינים בסבלנות עד שיגיע האביב ונוכל להתחיל משחקים בשעה יותר מאוחרת. וגם עכשיו, בעקרון אפשר היה להתחיל את המשחק ב13:15. משחק הבית הבא כבר יוכל גם להתחיל ב13:30. זה מן הסתם לא היה מונע ממרבית האוהדים לאחר, אבל זה כן היה גורם לי להגיע בזמן. עבורי זה בחירה בין להגיע בזמן ולוותר על הבאת ילדים למשחק או לקחת את הסיכון ולאחר כמה דקות למען הדור הבא של האוהדים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 20/01/2012 :  23:44:04  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שום דבר בעולם לא יגרום לאוהדי הפועל להגיע חצי שעה לפני המשחק. הם פשוט אוהבים לאחר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  07:51:12  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוץ מזה היה רק עמדת בידוק בטחוני אחת במקום שתיים וזה יצר תור רציני

גם אפשר היה לפתוח עוד קופה

זה תורם לאיחורים
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  10:31:42  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

זה תורם לאיחורים

שעה לפני המשחק ועד 5 דקות לתחילת המשחק היו 2 עמדות בידוק. הקהל שלנו תמיד מגיע בדקה ה-95. אני לא חושב שצריך להביא עוד סדרנים (עוד כסף לקבוצה) בגלל המאחרים.
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 21/01/2012 :  10:49:38  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

זה תורם לאיחורים

שעה לפני המשחק ועד 5 דקות לתחילת המשחק היו 2 עמדות בידוק. הקהל שלנו תמיד מגיע בדקה ה-95. אני לא חושב שצריך להביא עוד סדרנים (עוד כסף לקבוצה) בגלל המאחרים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/01/2012 :  11:09:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי kk186

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

זה תורם לאיחורים

אני מסכים. מי שמגיע בדקה האחרונה שיקח בחשבון שהוא עלול לאחר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  15:37:31  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק באחת זה אסון. אלו מאיתנו שעובדים בשישי, בטח אלו שלא גרים בירושלים, עושים מאמץ עצום להגיע. לדעתי זה סיפור לא פחות מרכזי מהחיבה המוכרת לאיחורים שיש לקהל.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  17:15:17  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

משחק באחת זה אסון. אלו מאיתנו שעובדים בשישי, בטח אלו שלא גרים בירושלים, עושים מאמץ עצום להגיע. לדעתי זה סיפור לא פחות מרכזי מהחיבה המוכרת לאיחורים שיש לקהל.

צודק.. אני גם לא מבין את השעות המוזרות האלה..
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  17:30:27  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:

צודק.. אני גם לא מבין את השעות המוזרות האלה..

מה מוזר בזה. שחקנים שומרי שבת, קבוצה שמוגדרת כדתית.
אנחנו מארחים השבוע ב-11.30 כי ליריבה יש טיסה חזרה הביתה ב-14.40.
ברגע שהמשחקים בשישי ואין תאורה בחלק מהמגרשים וחלקם גם ללא חומה, הרבה דברים הם לא קונבנציונאלים.

זו הסיבה שלכם ולנו צריכה להיות מוטביציה גדולה לעוף מהליגות האלה. לקבוצות אחרות זה פחות מפריע כי אין להן קהל.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  17:41:59  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח,תגיד,גם למישהו מאיתנו יש פריצה כל שעה לפורום של יפו?
אני מאוד שמח לשמוע את חוות דעתך בכל עניין ונושא הקשור לקבוצתנו.

במוסד היו קוראים לזה חפרפרת.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  17:52:02  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

טוטח,תגיד,גם למישהו מאיתנו יש פריצה כל שעה לפורום של יפו?
אני מאוד שמח לשמוע את חוות דעתך בכל עניין ונושא הקשור לקבוצתנו.

במוסד היו קוראים לזה חפרפרת.

אני חושב שקטמון ותיק שורץ אצלנו.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  18:44:47  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברצינות-מה יש לנו ללמוד מכם?אבל ברצינות,טוטח?
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 23/01/2012 :  18:46:55  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אז תחזרו לגור בירושלים, חלאות.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 24/01/2012 :  10:35:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:

אז תחזרו לגור בירושלים, חלאות.

מילא אוהד הפועל....נגיד שזה בגבולות הסביר
ניחא קבוצת אוהדים.....קצת חריג אבל אפשרי.
אפשר להכיל בצורה זו או אחרת את הציפייה שהקהל יגיע בזמן....לא פשט אבל אפשר לקבל בהומור
אבל לצפות מאנשים בשר ודם שיחזרו לגור בירושלים....פה כבר חצית את הגבול בין האופטימי\נאיבי\חינני לסהרורי!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

נועה158 נועה158 מנותק

15 הודעות

נשלח - 24/01/2012 :  17:25:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של נועה158 שלח ל- נועה158 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סתם משהו ששמתי לב אליו - שעת תחילת המשחק היא באמת השעה שבה המשחק מתחיל.
לעומת זאת בקנדה (ואולי בעוד מקומות) השעה המצויינת בכרטיס היא השעה שבה השחקנים עולים למגרש, ואחר כך עוד יש המנונים, ולחיצות ידיים, והטלת מטבע. כך שהמשחק עצמו מתחיל בערך 15-30 דקות מאוחר יותר.
גם שם יש מאחרים, אבל הם רק מפסידים את החלק הזה...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עניין האיחורים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07