משתמש |
האם זה נכון? מחר יש משחק אימון נגד המחלה? |
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 20:41:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
עם הפועל י-ם מתקוטטים ועם בית"ר עושים משחקי ידידות-אוי לאוזניים
קלי, אישית אני לגמרי בצד שמעדיף להימנע ממשחקי ידידות עם המחלה הצהובה בכל מצב וזמן (גם אם משאילים מהם שחקנים)- אבל התגובה הזו צבועה ולא הוגנת. "עם הפועל י-ם מתקוטטים"? על מה אתה מדבר בדיוק? בוא נעשה סדר: קבוצה אדומה אחת עדיין שייכת ומנוהלת ע"י האנשים שהרסו והחריבו לנו את הקבוצה, קבוצה אדומה שנייה מנוהלת ע"י הנהלה שפועלת אך ורק מאהבת הפועל ואני גאה וחותם על כמעט כל החלטה שהם קיבלו בארבע השנים האחרונות, גם אם במקרה הזה נעשתה טעות משמעותית (ואגב, בפורום חברי העמותה יש הסבר סביר של אחד מחברי ההנהלה לעניין הזה).
לא הבנתי אותך.אתה רוצה ?תחלוק עלי אבל מה זאת אומרת ההודעה שלי צבועה?זאת ההרגשה שלי,וזה מה שביטאתי ,איך ביטוי ההרגשה שלי יכול להיות צבוע?אני אמור להרגיש את מה שאתה מרגיש ולבטא את זה? העובדות הם עובדות-עם קבוצת הפועל י-ם ואוהדיה יש לנו מזה 5 שנים יחסי איבה/הקנטות וחוסר שיתוף פעולה מוחלט(גם במקרים שיש אינטרסים מובהקים משותפים),ועם בית"ר היריבות הולכת ודועכת וגם נעשים מדי פעם שתופי פעולה כגון זה. לי שני החלקים עושים הרגשה נוראה-לך לא?סבבה.אבל אל תצא לי ביציאה מוזרה על צביעות שלי.
א. העניין הוא שבתקופה האחרונה עולה כאן קול (לאו דווקא ממך) שמתאר שתי הנהלות עקשניות שלא מצליחות להגיע להסכמות ובכך מונעות איחוד או התקרבות והטענה הזו בעיני לא הוגנת, לכן "מתקוטטים עם הפועל ירושלים" עצבן אותי. גם לתאר "יריבות הולכת ודועכת" עם בית"ר זו בעיני הגזמה פרועה, ושוב- אני בהחלט נגד משחקי ידידות איתם. ב. בלי קשר, אתה צודק לגמרי שלצביעות אין שום קשר לעניין. יציאה לא מוצלחת שלי, קבל התנצלות פומבית.
|
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 22:13:11
|
מוזר שכולם מתעלמים מכך שבכל השנים הקודמות שיחקנו (ואפילו הפסדנו) משחקי אימון נגד הנוער של בית,ר... אף אחד לא התנגד אז.. כנראה באמת שאלה של קוים אדומים ואיפה הם עוברים |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 22:48:47
|
פורום זה דבר טוב להביע דעות בסוף יש הנהלה נבחרת והיא מחליטה מה לעשות ההנהלה החליטה לשחק נגד ביתר - לבריאות בכנס בעלי המניות הבא - מי שזה כל כך חשוב לו שינסה להעביר הצעת החלטה שאסור לשחק נגד בית"ר ולמתנגדים למשחק נגד בית"ר אולי מישהו חשב שלא כדאי מקצועית לצאת מהעיר ? חשב שכדאי להתאמן בטדי לקראת משחק הבית הבא שלנו בטדי ? בדק ומצא שזה נורא יקר להוציא קבוצה מחוץ לירושלים לקיים משחק אימון בפגרה של שבועיים ? הרגיש שיש לנו מצוקה כספית שמאפשרת לנו להתאמן רק בעיר ולא לצאת למשחקי אימון מחוץ לעיר ? אולי הגיע הזמן לתת קרדיט גדול יותר להנהלה ולצוות המקצועי שלקחו אותנו ממעמקי ליגה ג' מחורה ומרהט למשחקים בטדי נגד קבוצות ליגת העל ? אולי הגיע הזמן לשנוא את ביתר מחוץ למגרש ולהבים שמשחק אימון זה דבר לגיטימי ? אולי הגיע הזמן להפסיק לריב עם הפועל ירושלים ? אולי הגיע הזמן להוריד את האש כבר ?!
אולי מכל הרעש שעושים פה בצורה של כתיבה ייצאו עוד 10 מתנדבים שמוכנים לא רק לכתוב מאות הודעות בפורום אלא גם יתנדבו לחלוקת כרטיסים לילדים בבתי ספר שיבואו לרות את קטמון נגד יפו ולא נבזבז אנרגיות על ביתר ? |
ירון |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 23:22:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
פורום זה דבר טוב להביע דעות בסוף יש הנהלה נבחרת והיא מחליטה מה לעשות ההנהלה החליטה לשחק נגד ביתר - לבריאות בכנס בעלי המניות הבא - מי שזה כל כך חשוב לו שינסה להעביר הצעת החלטה שאסור לשחק נגד בית"ר ולמתנגדים למשחק נגד בית"ר אולי מישהו חשב שלא כדאי מקצועית לצאת מהעיר ? חשב שכדאי להתאמן בטדי לקראת משחק הבית הבא שלנו בטדי ? בדק ומצא שזה נורא יקר להוציא קבוצה מחוץ לירושלים לקיים משחק אימון בפגרה של שבועיים ? הרגיש שיש לנו מצוקה כספית שמאפשרת לנו להתאמן רק בעיר ולא לצאת למשחקי אימון מחוץ לעיר ? אולי הגיע הזמן לתת קרדיט גדול יותר להנהלה ולצוות המקצועי שלקחו אותנו ממעמקי ליגה ג' מחורה ומרהט למשחקים בטדי נגד קבוצות ליגת העל ? אולי הגיע הזמן לשנוא את ביתר מחוץ למגרש ולהבים שמשחק אימון זה דבר לגיטימי ? אולי הגיע הזמן להפסיק לריב עם הפועל ירושלים ? אולי הגיע הזמן להוריד את האש כבר ?!
אולי מכל הרעש שעושים פה בצורה של כתיבה ייצאו עוד 10 מתנדבים שמוכנים לא רק לכתוב מאות הודעות בפורום אלא גם יתנדבו לחלוקת כרטיסים לילדים בבתי ספר שיבואו לרות את קטמון נגד יפו ולא נבזבז אנרגיות על ביתר ?
אני מקווה שאת דברים אלו יקראו כמה שיותר אנשים |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 23:30:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אולי מכל הרעש שעושים פה בצורה של כתיבה ייצאו עוד 10 מתנדבים שמוכנים לא רק לכתוב מאות הודעות בפורום אלא גם יתנדבו לחלוקת כרטיסים לילדים בבתי ספר שיבואו לרות את קטמון נגד יפו ולא נבזבז אנרגיות על ביתר ?
יש משהו מוזר כול פעם שמשהו לא נוח לך אז אתה מתנעה אמירות בפורום לאולי תעשו זה או תעשו זה(חשוב לעשות הכול) אבל אין לזה שום קשר להם אני מחלק קרטיסטים או לא לזכות שלי להגיד מה אני חושב ועוד פעם הענין הם סאדר תפסיקו כבר לדחוף את זה לכול חור אף אחד פה לא שונאה אותם ואף אחד פה לא מתקוטט איתם וכולם פה רוצים קבוצה אדומה אחת חזקה ולא לשחק נגד מחלה גזענית ומסריחה גם הם זה אומר לא לעשות משחק אימון מבחינתי ואין לי על מה לתת קרדיט אל משהו שאני מתנגד לו נחרצות וחושב שהוא פוגעה בנו |
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 23:33:36
|
יאללה הפועל מחר אני שם !!!! |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 12/01/2012 : 08:48:54
|
באיזה שעה ואיפה? |
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 12/01/2012 : 09:08:38
|
בעשר בבוקר בבית וגן |
|
|
TNT
7 הודעות |
נשלח - 12/01/2012 : 11:14:14
|
היי למישוה יש מושג מה קורה שם ??? |
|
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 12/01/2012 : 12:18:55
|
זה היה משחק הרבה יותר אבל הרבה יותר טוב שלנו לא היה אפשר להבדיל מי מהקבוצות היא בליגה היותר נמוכה נגמר 2-1 לחלאות אדם האלה משער ממש לא חוקי בדקה ה90 הם הובילו אחת אפס בדקה החמישית השווינו דקה שבעים בערך ובסך הכל משחק טוב מאוד שלנו לדעתי ... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/01/2012 : 12:20:16
|
הסתיים בתוצאה של 2:1 לפי השופט הבית"רי ו- 1:1 לשיטתנו, כיוון שהשער הובקע ביד ממש בסיום המשחק. בית"ר הובילה בתחילת המחצית השנייה משער מקרי למדי של קובי מויאל, שהיה די בניגוד לכיוון המשחק. במחצית השנייה יובל פוגלמן השווה במהלך יפה מאד. לקטמון היו מספר מצבים טובים להבקעת שער שלא נוצלו השחקן הבולט בקטמון, ששיחק לאורך כל המשחק - יובל פוגלמן. ליאור שיתף במהלך המשחק שחקנים רבים ובהם יונתן זדה, ג'וני, ליאור עדיקא, לוריא, בליכר כמובן בנוסף לשחקני ההרכב הראשון.
זר כי היה רואה את המשחק לא היה יכול לומר מי הקבוצה שבליגת העל ומי זו שבליגה א'.בקיצור תיק"ו במשחק שקול לחלוטין.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-12/01/2012 12:27:34 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 12/01/2012 : 12:22:10
|
שלג שיחק? זדה? איך היו? |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |