משתמש |
האם זה נכון? מחר יש משחק אימון נגד המחלה? |
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 16:17:28
|
מה אתה רוצה? [/quote]
1.לשמור על לשון נקייה 2.להשאיר את השיקולים נגד מי לשחק ומתי למאמן ולהנהלה 3.לא להחרים אף קבוצת ספורט 4.קבוצה אחת הפועל בירושלים (ללא סאסי) אני יכול להמשיך...... |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 16:19:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
מה אתה רוצה?
1.לשמור על לשון נקייה 2.להשאיר את השיקולים נגד מי לשחק ומתי למאמן ולהנהלה 3.לא להחרים אף קבוצת ספורט 4.קבוצה אחת הפועל בירושלים (ללא סאסי) אני יכול להמשיך...... [/quote] 1.לא. 2. לא. 3. לא 4. כן |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 16:22:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
מה אתה רוצה?
1.לשמור על לשון נקייה 2.להשאיר את השיקולים נגד מי לשחק ומתי למאמן ולהנהלה 3.לא להחרים אף קבוצת ספורט 4.קבוצה אחת הפועל בירושלים (ללא סאסי) אני יכול להמשיך......
1.לא. 2. לא. 3. לא 4. כן [/quote]
לפחות מסכימים על דבר אחד, גם זה משהו |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 16:28:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה זה שיש דברים שאני לא מסכים איתם לחלוטין אבל מוכן לשתוק עליהם כי אני מבין שאין ברירה וצריך להתפשר לא אומר שאני מוכן לשתוק על הכל.
סלח לי, אבל זו ממש צביעות. אתה "לא מסכים לחלוטין אבל מוכן לשתוק כי אין ברירה"??? מי קבע שאין ברירה? מה, אין שוערים אחרים בארץ שאפשר להביא במקום לשאול את עמית שמש מהיריבה העירונית שלך? מילא שוערים, אולי זה קשה. אבל אין ברירה אלא להביא את רפאל לוריא מהיריבה העירונית שלך? קשה לי להאמין שאין בארץ עוד בלם שניתן היה להביא. אי לכך הייתי מצפה ממך למחות בקול רם, כאן בפורום ובישיבות עמותה, אולי להפגין עם שלטים מחוץ לאיצטדיון טדי ולהחרים משחקים, כל עוד שואלים שחקני סגל זוטרים מהיריבה העירונית שלך. אני גם מציע עצומה בפייסבוק עכשיו, מהר, לפני שסוגרים את ההשאלה של יהונתן זדה.
חלאס, תנו לצוות המקצועי ולהנהלה הנבחרת שלנו לעשות את העבודה שלהם. אם ליאור החליט שהוא רוצה או צריך לשחק נגד בית"ר, אז שנשחק נגד בית"ר. אם הם עשו לנו טובה והשאילו לנו שחקנים ועכשיו מבקשים שנחזיר להם טובה כדי שיבחנו את הזרים שלהם, וההנהלה חושבת שראוי לשמור על יחסים טובים איתם, כי אולי נרצה לשאול את עמית שמש לעוד עונה (סתם ספקולציה שלי, לא ידע כללי או משהו), אז מי אתם שתזדעקו ככה נגד זה? "מביך, מקומם, מעציב ובעיקר מבזה ומעליב" ... נו באמת.
ד"א אני לגמרי בעד יריבות בין המועדונים - כל עוד מדובר בקהל. ברגע שזה מגיע לשיקולים מקצועיים או ניהוליים - עד כאן.
|
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 16:36:22
|
פרסמתי תגובה בפורום חברי עמותה.
מי יודע? אולי הוויכוח הזה עוד יביא חברי עמותה חדשים שירצו להיכנס לפורום הסגור.. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 16:40:45
|
אני מצטרף בשתי ידיים לעמדתו של רגל עץ. וחוץ מזה: משחק כזה יכול הזדמנות טובה לליאור לתת צ'אנס לכמה שחקנים שלנו שייתכן ויהיה צורך להסתייע בהם בסיבוב השני, במיוחד נוכח גל הפציעות שפוקד אותנו: איסלם, רועי בליכר, רפאל לוריא, ליאור עדיקא, יונתן זאדה, ג'וני, מיקי רנדי ומבין שחקני הנוער השוער גבי דניאל והחלוץ שרף מוחמד שמתאמן לאחרונה עם הקבוצה הבוגרת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/01/2012 17:42:45 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 17:12:00
|
ללא קשר ישיר דווקא למקרה הזה, אני חושב שיש מקרים לגיטימיים שבהם מותר (ואף חובה) על ההנהלה להתערב בהחלטות של המאמן, גם אם מדובר מבחינתו בעניינים מקצועיים נטו. ברור שרצוי שהמקרים הללו יהיו בודדים עד כמה שאפשר, אבל לא תמיד אפשר לבוא בגישה "תנו לליאור לעשות את העבודה שלו".
סתם דוגמאות היפוטטיות לחלוטין: אם מחר ליאור יחליט להחזיר את חגי ממן לקבוצה כי הוא יצטרך שוער, האם אנחנו חייבים לשתוק כי עמית שמש משחק אצלנו? ואם ליאור ירצה את אלי אוחנה כעוזר מאמן במקומו של אלוהים? לא כל מקרה זה לוריא, חזי פנחס או עמית שמש. יש מקרים ויש מקרים, וזאת ממש לא צביעות להתנגד למשחקים מול בית"ר ולקבל (גם אם לא בשמחה רבה) שחקנים זניחים מבית"ר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 17:34:17
|
למרות שאני מריח שמחלק מההודעות פה נודף ריח שלא בדיוק קשור רק למקרה הזה (וזה מעצבן אותי) אני מזדה הם הדעה שלא צריך לשחק מול ביתר כמו גם שלא צריך לשחק מול דרזדן וגם לא מול נבחרת חמאס |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 17:36:42
|
קודם כל, תוציאו מהלקסיקון שלכם את המושג "משחק ידידות". זה משחק אימון. שוב, משחק אימון. לא ידידות ולא נעליים. חוץ מזה, מה לדוגמא של חגי ממן ולפה? מה השטויות הללו? כולה משחק אימון. אני לא ראיתי שמישהו פוצה פה כשבני סיוון, שהוא אוהד מוצהר וידוע של הצהובים, נותן לנו ים של כסף כדי שבכלל נוכל לנשום ו\או להביא שחקנים. אז בגלל פאקינג משחק אימון? נכון, אנחנו לא סובלים אותם ולעולם לא נסבול, אבל מכאן ועד הרמזים שמישהו זרק כאן, שאולי בתור קבוצת אוהדים נתערב לליאור בהחלטות מסוימות, הדרך ענקית.זה לא מירו, זה ליאור. אוהד שרוף של הפועל! השתגעתם?? רגל עץ צודק, אין הבדל בין זה לבין השאלת והשבחת שחקנים שלהם. בשני המקרים זה משרת את האינטרסים של שתי הקבוצות. כולה משחק אימון, שאם לא ייערך יהיה נחמד, אבל אם כן, לא קרה אסון.
|
נערך על ידי - אסי טובי ב-11/01/2012 20:19:12 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 18:04:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy יש מקרים ויש מקרים, וזאת ממש לא צביעות להתנגד למשחקים מול בית"ר ולקבל (גם אם לא בשמחה רבה) שחקנים זניחים מבית"ר.
מקבל את הטענה שיש מקרים ויש מקרים. אבל מדלולה התחיל מזה שהוא לא רוצה "שום קשר עם היריבה העירונית שלי". הוא לא הבחין בין מקרה למקרה.
|
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 18:57:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy יש מקרים ויש מקרים, וזאת ממש לא צביעות להתנגד למשחקים מול בית"ר ולקבל (גם אם לא בשמחה רבה) שחקנים זניחים מבית"ר.
מקבל את הטענה שיש מקרים ויש מקרים. אבל מדלולה התחיל מזה שהוא לא רוצה "שום קשר עם היריבה העירונית שלי". הוא לא הבחין בין מקרה למקרה.
אבל אחרי זה הסברתי את עצמי ואמרתי שיש מקרים שאני מוכן לשתוק עליהם ויש שלא ואמרת שזו צביעות, אז פתאום זה כן מקובל עלייך?
מספיק עם השטויות האלה, יש הבדל בין להשאיל שחקן מהיריבה העירונית שלך לבין לקיים איתה משחק אימון\ידידות\ איך שלא תקראו לזה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 19:47:25
|
כמו שלא רצינו את גביע ראש העיר, אין סיבה לשחק שום משחק לא רשמי עם בית"ר. רק המחשבה על זה גורמת לי להקיא |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 19:49:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה אבל אחרי זה הסברתי את עצמי ואמרתי שיש מקרים שאני מוכן לשתוק עליהם ויש שלא ואמרת שזו צביעות, אז פתאום זה כן מקובל עלייך?
מספיק עם השטויות האלה, יש הבדל בין להשאיל שחקן מהיריבה העירונית שלך לבין לקיים איתה משחק אימון\ידידות\ איך שלא תקראו לזה.
כנראה שהויכוח בינינו הוא לגבי איפה עובר הקו. בעיני לשאול שחקן מקבוצה ולקיים משחק אימון איתה זה באותו "אזור", ואילו הקו שלך עובר איפהשהו בין שני הדברים האלה. זה קצת תמוה בעיני אבל דעתך לגיטימית. אני מניח שנוכל להסכים על כך שאנחנו כמועדון צריכים להימנע ממעשים לא מוסריים, או מהתקשרות עם אנשים/גופים לא מוסריים. ואז שוב נתווכח על ההגדרות. לדעתך משחק אימון מול בית"ר נכנס בקטגוריה הזו, ולדעתי לא. מילא, ניאלץ להסכים שלא להסכים. וחשוב מכך, איחולי החלמה מהירה ומלאה לאורי וורנר.
|
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 20:03:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
עם הפועל י-ם מתקוטטים ועם בית"ר עושים משחקי ידידות-אוי לאוזניים
קלי, אישית אני לגמרי בצד שמעדיף להימנע ממשחקי ידידות עם המחלה הצהובה בכל מצב וזמן (גם אם משאילים מהם שחקנים)- אבל התגובה הזו צבועה ולא הוגנת. "עם הפועל י-ם מתקוטטים"? על מה אתה מדבר בדיוק? בוא נעשה סדר: קבוצה אדומה אחת עדיין שייכת ומנוהלת ע"י האנשים שהרסו והחריבו לנו את הקבוצה, קבוצה אדומה שנייה מנוהלת ע"י הנהלה שפועלת אך ורק מאהבת הפועל ואני גאה וחותם על כמעט כל החלטה שהם קיבלו בארבע השנים האחרונות, גם אם במקרה הזה נעשתה טעות משמעותית (ואגב, בפורום חברי העמותה יש הסבר סביר של אחד מחברי ההנהלה לעניין הזה).
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/01/2012 : 20:22:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
עם הפועל י-ם מתקוטטים ועם בית"ר עושים משחקי ידידות-אוי לאוזניים
קלי, אישית אני לגמרי בצד שמעדיף להימנע ממשחקי ידידות עם המחלה הצהובה בכל מצב וזמן (גם אם משאילים מהם שחקנים)- אבל התגובה הזו צבועה ולא הוגנת. "עם הפועל י-ם מתקוטטים"? על מה אתה מדבר בדיוק? בוא נעשה סדר: קבוצה אדומה אחת עדיין שייכת ומנוהלת ע"י האנשים שהרסו והחריבו לנו את הקבוצה, קבוצה אדומה שנייה מנוהלת ע"י הנהלה שפועלת אך ורק מאהבת הפועל ואני גאה וחותם על כמעט כל החלטה שהם קיבלו בארבע השנים האחרונות, גם אם במקרה הזה נעשתה טעות משמעותית (ואגב, בפורום חברי העמותה יש הסבר סביר של אחד מחברי ההנהלה לעניין הזה).
לא הבנתי אותך.אתה רוצה ?תחלוק עלי אבל מה זאת אומרת ההודעה שלי צבועה?זאת ההרגשה שלי,וזה מה שביטאתי ,איך ביטוי ההרגשה שלי יכול להיות צבוע?אני אמור להרגיש את מה שאתה מרגיש ולבטא את זה? העובדות הם עובדות-עם קבוצת הפועל י-ם ואוהדיה יש לנו מזה 5 שנים יחסי איבה/הקנטות וחוסר שיתוף פעולה מוחלט(גם במקרים שיש אינטרסים מובהקים משותפים),ועם בית"ר היריבות הולכת ודועכת וגם נעשים מדי פעם שתופי פעולה כגון זה. לי שני החלקים עושים הרגשה נוראה-לך לא?סבבה.אבל אל תצא לי ביציאה מוזרה על צביעות שלי. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
האם זה נכון? מחר יש משחק אימון נגד המחלה? |
|
|
|