פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יוזמה חדשה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יוזמה חדשה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא
עמוד: מתוך 12

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  11:56:33  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל האוהדים שלום
מזה כמה חודשים מתכנסת קבוצת אוהדים אדומים מכל הגוונים והסוגים, שמוטרדת ממצב הפילוג הקיים בין האוהדים והקבוצות וקיבועו, ומנסה להניע מהלך על מנת למצוא פתרון ,קודם כל לשיתוף פעולה בין אוהדים ולאחריו ניסיון אמיתי למצוא דרכים לגשר בין הקבוצות.
נשמח אם תאזינו היום ברדיו לראיון עם אחד מחברי הקבוצה על מנת לקבל פרטים נוספים ולאחריו נודה לכם אם תטרפו אלינו לעצומה שפתחנו (https://www.atzuma.co.il/adom) ולדף הפייסבוק שלנו (חפשו "אדום עולה ביחד")
חשוב לנו מספר דברים לציין:
1)היוזמה שלנו איננה יוצאת נגד אף אחד אלא רק בעד,איננו מחפשים לפגוע אלא רק לעזור,לפייס,לגשר,ללכת ולבוא בין הצדדים
2)איננו באים ומתימרים למיצג צד כלשהו, אלא רק את מי שאנחנו , אוהדים אדומים בתקווה שרבים ייצטרפו אלינו.

כל טוב ויאללה הפועל

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  12:32:55  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אם אתם רוצים להמשיך להיפגש ולדון ברוח טובה ומתוך מגמה חיובית יוזמתכם כמובן ברוכה. אבל אם אתם יוצאים בעצומה לציבור אז אין בה בנוסח הנוכחי בעצם כלום חוץ מקריאה להקמת קבוצה אחת בעיר. ככה, אני למשל לא אחתום עליה.

אולי שווה לגבש אמנת אוהדים (מינימלית, שלא תהיה מוטה לאחת הקבוצות, ותהיה מופת גם ליוזמות אוהדים אחרות) מהסוג שהצעתי פה פעם ולהחתים עליה כבסיס לכלל קבוצה מאוחדת: הקבוצה לא תשנה את שמה, צבעיה, סמליה, לא תעבור לעיר אחרת, לא תתאחד עם קבוצה אחרת, ולא תיסגר ללא הסכמה רחבה של (נציגי) האוהדים. הקבוצה תעביר אחוז מסוים וקבוע מתקציבה למחלקות הנוער, ליוזמות חברתיות, ולמימון פעולות אוהדים (הסעות וכו). האוהדים ישותפו בניהול ובבעלות (בשיעור פתוח למשא ומתן) ולנציגיהם תהיה זכות וטו בנושאים שנמנו לעיל (ואחרים). הבעלים הנוספים יחויבו להציג תקציב וערבויות לשלוש שנים וכו וכו וכו

נערך על ידי - amos ב-16/12/2011 12:35:29
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  12:44:24  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אחתום על עצומה ועל כל מהלך שיסייע לקדם קבוצה אחת בירושלים

ירון
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  14:53:57  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד על היוזמה. אני אחתום על העצומה ואני מקווה שגם אוהדי השנייה יחתמו. ברור שבשני הצדדים יהיו אנשים שלא יתחברו לעצומה ולא ירצו לחתום. ברור גם שישנם הרבה מאד תנאים ששני הצדדים ידרשו והדרך עוד ארוכה מאד. אבל מה שאהבתי ביוזמה היא שהיא מגיעה ללא תנאים מוקדמים. רק המטרה חשובה וזו קבוצה אדומה אחת.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  15:04:12  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חוזר לפה אחרי הרבה זמן, זאת מכיוון שהנושא חשוב.
בפשטות, כל זמן שסאסי ונציגיו שולטים בסאד"ר, אין ולא יהיה כל סיכוי של "קבוצה אחת". אפשר להפגש, אפשר לחתום על אמנה, כמו שעמוס מציין. אבל מעבר לכך אני לא אתן את ידי לשום מהלך אשר יאפשר ליוסי סאסי לשלוט על גורל הפועל ירושלים. אם רוצים אוהדי סאד"ר להתקדם אל עבר איחוד, יתכבדו ויניעו מהלך שיביא לפרישתו של סאסי, ומשם אפשר להמשיך לדבר.
עידו, עם כל הכבוד, אני מאד מודע שככל שהזמן חולף "חלון ההזדמנויות" לאיחוד הולך ונסגר. כבר היום ילדים שהצטרפו להפועל קטמון ירושלים לפני חמש שנים לא מכירים מציאות אחרת, ואני מעריך שיש גם לא מעט אוהדים מבוגרים שהגיעו ישירות לקטמון. לכן, שיעור האוהדים שלנו אשר עדיין רואה את הפועל ירושלים כביתו (אני ואתה לצורך העניין) הוא לא יותר משני שליש. אולי אני טועה, אבל זו הערכתי.
מזווית ראיה זו, ואני מניח שזו זווית הראיה שלך, יש דחיפות במהלך של איחוד קהלים. אבל אין, ולא תהיה, כל אפשרות של "פשרה" או "דיל" אשר ישאיר את משפחת סאסי בעמדת השפעה גדולה או קטנה על הפועל. גם מכיוון שאין לכך רוב (שוב, לדעתי), וגם מיכוון שזהו מהלך שיסכן את הפועל בסופו של דבר.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  15:16:12  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי
אתה צודק, אבל היוזמה באה להגיד, בואו קודם כל נרתם לאיחוד ואחר כך נדאג שהתנאים שלנו ימולאו. מה שיפה ביוזמה שהיא לא שמה תנאים מוקדמים.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  15:38:41  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינתי, ומבחינת רוב חברי העמותה, וגם רוב אוהדי הפועל קטמון ירושלים, יש תנאי מוקדם. בלי יוסי סאסי. זה צריך להיות מוסכם על כולם, לפחות אם רוצים לדבר על "איחוד".
נקודה שניה, אותה כדאי להזכיר. בשם הפועל קטמון ירושלים מדברת הנהלת הקבוצה, שנבחרה לשם כך על ידי חברי העמותה, ומקבלת את סמכותה מכוח החלטת האסיפה הכללית של העמותה. אף אחד, אבל ממש אף אחד, לא יכול להבטיח דבר בשם הפועל קטמון ירושלים שלא על דעת הנהלת הקבוצה, וללא הסכמת האסיפה הכללית של הקבוצה. מי שלא חבר עמותה לא יכול להשפיע על עתידה.
רדיו ירושלים ועידו וכל מי שרוצה יכולים לשבת ולדבר ולדבר ולדבר, אבל בתכל'ס, אין לעניין הזה כל סיכוי מעבר לפרסום מנשר או אמנה על נימוסים והליכות, אם יוסי סאסי מעורב בזה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  16:03:45  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חתמתי.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  16:07:32  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אני חוזר לפה אחרי הרבה זמן, זאת מכיוון שהנושא חשוב.
בפשטות, כל זמן שסאסי ונציגיו שולטים בסאד"ר, אין ולא יהיה כל סיכוי של "קבוצה אחת". אפשר להפגש, אפשר לחתום על אמנה, כמו שעמוס מציין. אבל מעבר לכך אני לא אתן את ידי לשום מהלך אשר יאפשר ליוסי סאסי לשלוט על גורל הפועל ירושלים. אם רוצים אוהדי סאד"ר להתקדם אל עבר איחוד, יתכבדו ויניעו מהלך שיביא לפרישתו של סאסי, ומשם אפשר להמשיך לדבר.
עידו, עם כל הכבוד, אני מאד מודע שככל שהזמן חולף "חלון ההזדמנויות" לאיחוד הולך ונסגר. כבר היום ילדים שהצטרפו להפועל קטמון ירושלים לפני חמש שנים לא מכירים מציאות אחרת, ואני מעריך שיש גם לא מעט אוהדים מבוגרים שהגיעו ישירות לקטמון. לכן, שיעור האוהדים שלנו אשר עדיין רואה את הפועל ירושלים כביתו (אני ואתה לצורך העניין) הוא לא יותר משני שליש. אולי אני טועה, אבל זו הערכתי.
מזווית ראיה זו, ואני מניח שזו זווית הראיה שלך, יש דחיפות במהלך של איחוד קהלים. אבל אין, ולא תהיה, כל אפשרות של "פשרה" או "דיל" אשר ישאיר את משפחת סאסי בעמדת השפעה גדולה או קטנה על הפועל. גם מכיוון שאין לכך רוב (שוב, לדעתי), וגם מיכוון שזהו מהלך שיסכן את הפועל בסופו של דבר.

אני חושב שיש עוד דבר חוץ מהדבר המובן מאילו שסאסי הולך וזה שמינימום 51% מהבעלות היו אצל האוהדים הם לא אז זה אותו דבר מבחינתי
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  16:26:03  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל עוד סאסי בפנים, count me out
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  16:27:49  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אף אחד, אבל ממש אף אחד, לא יכול להבטיח דבר בשם הפועל קטמון ירושלים שלא על דעת הנהלת הקבוצה, וללא הסכמת האסיפה הכללית של הקבוצה. מי שלא חבר עמותה לא יכול להשפיע על עתידה.
רדיו ירושלים ועידו וכל מי שרוצה יכולים לשבת ולדבר ולדבר ולדבר, אבל בתכל'ס, אין לעניין הזה כל סיכוי מעבר לפרסום מנשר או אמנה על נימוסים והליכות, אם יוסי סאסי מעורב בזה.

בדיוק! עשית סרט על חשבון הקבוצה, עכשיו, או שתעשה מנוי חבר עמותה או שתפסיק לברבר לנו בשכל.
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  17:05:17  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שהדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות, כך ההעצומה הזאת מובילה לכניעה. העיקרון שהנחה אותנו כאשר הקמנו את הפועל קטמון היה מאוד ברור: רק אחרי שיוסי סאסי וויקטור יונה יעזבו את הפועל נוכל לשוב ולהתאחד. לא יום אחד קודם.

בעצומה הזאת יש ויתור מוחלט על התנאי הזה והיא משולה, לעניות דעתי, להתקפלות טוטאלית.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  17:16:34  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חתמתי. אבל כל זה שווה לתחת אם אין לסאדרים כוונה להתאחד נגד סאסי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  17:19:17  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראתי את העצומה, ובאמת לא ברור לי מה המטרה.
קריאה לסיום הפילוג היא בהחלט קריאה ראויה וחשובה, עכשיו בוא ונניח שנאספו 1000 חתימות, מה הצעד הבא?

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  17:22:00  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים וחברות - אם הבנתי נכון, היוזמה הזו היא של אוהדים משתי הקבוצות, שנפגשים, דנים, וחושבים יחד בקול מתוך מגמה חיובית. זו זכותם המלאה, וחבל שנריב עכשו ונתקוטט בגלל זה (שזה אולי משהו שהסאסים רוצים מאוד - במקום שהאוהדים שלהם ידונו בסיבות שהם דחו את הצעותינו הנדיבות לאיחוד, אנחנו נריב אחד עם השני על ביצים שלא נולדו). כמה שאני לא מרוצה מהעצומה, ומכל הסימטריה הזו בין קטמון וסאדר (שבאמת יש בה התקפלות), הרי שעל היוזמה עצמה אין טעם וזה לא נכון לרדת. אני מנחש שלא מדובר בחיבוקים עם אנשי פורום השנאה (שגם זה לגיטימי אם מתרחצים אחרי זה טוב טוב)

בקיצור, ממליץ להרגיע ולא לחלק ציונים. מי שרוצה לדבר שידבר. זו זכותו. בשביל זה יצאנו לכיכר תחריר

עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/12/2011 :  19:27:06  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המנכ"לים של טובורג, קרלסברג ושפירא יושבים בפאב.
המנכל של טובורג מזמין טובורג.
המנכל של קרלסברג מזמין קרלסברג.
ורק המנכל של שפירא מזמין קולה.

שואלים אותו השניים: "מה קרה לך"?
עונה להם: "אם אף אחד לא שותה בירה, אז לא חשוב".
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07