משתמש |
תהייה קיומית |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 19:16:54
|
יאללה חברים - עזבו את הדיון הזה ותעברו לדיון "מי אמר אני ?" אנחנו זקוקים לעזרתכם ולמתנדבים וזה לא בקשה גדולה להקדיש לקבוצה את יום ששי בבוקר בעוד 8 ימים |
ירון |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 19:17:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco מעצבן אותי שמחתימים כזה שחקן בלי להעלות את זה לדיון אפילו.
מה, לא התקשרו אליך להתייעץ? שערורייה...
אתה נשמע בחור ממש מצחיק |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 19:23:24
|
רגל עץ, זוזוט לא רחב כמו מלול אבל נדמה לי שכמוהו הוא משתמש בכח כדי לנער מעליו את מגיני היריב במרדף על כדורי עומק. במו עיני ראיתי אותו מנער שוב ושוב את שחקני שגב שלום באותו תרגיל. הוא לא סתם שרוך. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 19:54:37
|
יש לי חוש הומור לא רע - ככה כולם אומרים - אבל למה זה קשור להודעות שלי ? וחוץ מזה אפשר לבנות עליך על יום ששי הבא ? |
ירון |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 19:57:07
|
נראה לי שזה קשור דווקא לילד המעצבן שמתעקש לריב איתי משום מה, ושאת הודעתו המשעשעת ציטטתי במסגרת הודעתי... |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 22:44:07
|
אני לא ממש הבנתי על סמך מה קבעו שהוא מכר משחקים. היו לו משחקים חלשים, כן. נראה רע, כן. לחלק גדול מהשחקנים שנה שעברה היו משחקים ממש רעים. גם בחלקים מסוימים של משחקים לא ממש הבנתי למה הוא תופקד כפי שתופקד, ואם זו הייתה הוראת מאמן אז זה מוזר. מקצועית, אין ספק, חתיכת חיזוק לליגה הזו. |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 23:32:13
|
אה ו... ירון, צור איתי קשר בפרטי מתישהו בשבוע הבא. אני אארגן לך את החלוקה במלחה (רק תספק לי הזמנות) וגם בקמפוס הר הצופים. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 23/10/2009 : 10:19:37
|
אני לא כ"כ מבין על מה המהומה..
דבר ראשון אני באמת - אבל באמת לא מבין למה לעזאזל אוהדים חושבים שצריך להתייעץ איתם על החתמות.. לפי הזכור לי כל מה שאנחנו יודעים, לפחות רובנו, על כדורגל הוא מהיציע וממנג'ר - ששניהם לא משהו.. צוות מקצועי לחוד ואוהדים לחוד, אל תעשו סלט..
מעבר לזה, שני שחקנים מליגה א', בטוח יהוו חיזוק לקבוצה.. אני זוכר את הסיפורים הלא נעימים עם כפיר מלול - אבל ה"בעיות" עם משפחתו לא היו קשורות לשחקן עצמו..
גם אני זוכר שדווקא כן מלול השקיע מאוד בזמנים הרעים של הקבוצה ולראייה הגול המדהים לו נגד יבנה.. אני חושב שאם שחקן מחליט לרדת שתי ליגות, ואני בכל זאת מניח שהוא מרוויח קצת פחות מבמבשרת - צריך להגיד לו שאפו - ולקוות שזה יניב את הפירות..
אגב.. לפי מה שהבנתי ההחתמה הזו היא בזכות השקעה חיצונית, לדבר הספציפי הזה.. קורה לא מעט בעולם הספורט המקצועני שמגיע אדם ומחליט להשקיע למטרה ספציפית - כמו הבאת שחקנים.. כך שזה לא בא על חשבון דברים אחרים. |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 24/10/2009 : 18:40:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
סומך על ליאור זאדה. תודה על החיזוק.
סומך על בלאש |
יקומו לתחיה התנינים! |
|
|