משתמש |
תהייה קיומית |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 14:14:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
אני מוטרד הן כלכלית והן מקצועית. כלכלית לא נראה לי שיש לנו כסף עודף ולא נראה לי שמלול משחק בחינם. ולגבי מקצועי: יש בסגל את שקד בוארון, אלון סגיר, זוזוט ודניאל אביטל שמשחקים כחלוצים. להביא חלוץ חמישי נראה לי קצת הרבה..... מה גם שלא בא לי שוב לראות שחקנים סוליסטים.... מקווה שליאור ידע לנווט את הקבוצה היטב.
1. בעניין מלול אני מסכים עם סאב ועם גדעון. עם זאת, איני חושב שעלינו להתערב בשיקול המקצועי של ליאור. אני מקווה שליאור יצליח להחדיר אצל מלול ששם המשחק בהפועל קטמון הוא המשחק הקבוצתי, כאשר לא משנה מאיפה באת ומה גילך. חובת ההוכחה היא עכשיו על מלול. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 14:30:35
|
ברור שמקצועית הם אמורים לשדרג את הקבוצה. אבל.. כפיר מלול נופל בדיוק אבל בדיוק על המשבצת של זוזוט, גם מבחינת מיקום כחלוץ מטרה וגם מבחינת מבנה גוף. זוזוט, לפחות לטעמי, היה המצטיין במשחק הבית שלנו. ביחד עם שאר שחקני ההתקפה שבהחלט מעל הרמה של ליגה ג (סגיר בודאי ובוארון שהגיע מליגה א') זה נראה כמו בזבוז כסף ופתח למרמור מיותר. זאת משבצת שלא צריכה חיזוק. אם יש משהו טוב, לא נוגעים בו (וכמובן שאשמח מאוד להתבדות). לגבי זקן זה קצת אחרת. ההגנה זקוקה לחיזוק. אם אפשר שמישהו ירענן את זכרוני ויגיד לי באיזה עמדה בדיוק הוא משחק טל זקן? |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-22/10/2009 14:31:17 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 14:52:57
|
אני רואה שרוב החברים חוזרים למה שאמרתי ואני שמח שיש עוד אנשים שמודעים לזה.שורה תחתונה מלול-אני לא מאמין לו.....זוזוט שחקן מעולה אסור לאבד אותו לא רוצה שעוד פעם נדשדש בליגה נמוכה ,לא רוצה טעויות ואחר כך צעקות תתפטר אנירוצה לעלות ליגה ואנו לא צריכים את מלול הדפוק בשביל זה |
אליה |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 15:10:17
|
שאלה פילוסופית - האם רק בגלל שזו קבוצת אוהדים יש לנו הזכות להביע דעה על כלמהלך של ההנהלה ? האם המעורבות שלנו בשנים הקודמות לקחה את הקבוצה אחורה ? יש מאמן ויש מנהל - המאמן כנראה רצה חיזוק כי בהגנה עד עכשיו יש לנו הרבה הרבה מזל !!! בהתקפה - הבקענו 17 גולים בשלושה משחקים אבל שקד פצוע ואין הרבה מחליפים. את כל זה המאמן וההנהלה יודעים - אנחנו לא יודעים הכל בכל נקודת זמן ובוחרים לשפוט כל מהלך - האם לא רצוי שנסתפק בלהיותאוהדים הכי מטורפים שיש - הכי נאמנים שיש ונשאיר את ההרכב, המקצועיות והניהול לאנשים שבחרנו ? ואם בחרנו בהם וכל הזמןאנחנו בוחנים ותוקפים אותם - אנחנו לא עושים להם עוול ? |
ירון |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 15:36:25
|
תשמע, בכל קבוצה, גם בכאלו שבידיים פרטיות, אוהדים בפורום אוהדים משיאים עצות לצוות המקצועי ומבקרים (או משבחים) את ההתנהלות. מה ביננו לבינם? האם היותנו הבעלים אמורה למנוע מאתנו את הזכות להשמיע ביקורת? רצוי כמובן שביקורת לא תהפוך לצעקנות לא עניינית, כמו שאולי קצת קרה בעבר. בינתיים לא ראיתי שזה קורה כאן. ההנהלה כמובן לא צריכה לשאול אותנו בכל נושא מקצועי, אבל זה לא אומר שאין זכות להשמיע ביקורת עניינית. ובכלל - העונה לפחות שמענו כמעט ורק מחמאות על ההנהלה והמאמן, ובצדק רב. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-22/10/2009 15:37:27 |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 16:03:47
|
ליאור זאדה מאמן קטמון אומר:"אני מרוצה מאוד מהחיזוק המשמעותי, אין לי ספק ששני השחקנים הללו יוסיפו לנו מימד נוסף שהיה חסר ובלי קשר הם שני שחקנים מצויינים שחשקתי בהם מזמן." אם שואלים אותי? ליאור זאדה - אני מאמין לו! שיהיה לנו בהצלחה, בן פורת יוסף, טפו, טפו, טפו, חמסה, חמסה, שום, בצל. |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 16:26:37
|
אני אחד האנשים שבעבר לא נהגו לבלוט בפורום אך מסיבות שקבוצה של השנה היא באמת ההתחלה ובאמת ההפועל אני מרשה לעצמי את הקצה מסויימת.חוץ מזה יש לכל אחד זכות לדבר.הקיץ היתי באנגליה וכמוון ביקרתי בוומבלדון קבוצת אוהדים להם יש פגישות שבועיות עם הנהלה עםא אוהדים (כ2700 מחזיקי מניה).ולבסוף אני לא אוהב את מלול.................................דרך אגב רכישה של זקן לדעתי נכונה לחלוטין |
אליה |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 16:30:14
|
השתגעתם? כפיר מלול הבקיע שנה שעברה 8 שערים, יותר מכל אחד אחר אם אני לא טועה.(כולל השער הכי יפה של העונה מ30 מטר מול יבנה בדקה ה94). איך אפשר לשכוח את המשחק שבו הוא עלה כקפטן ורץ כמו אל כל כדור כמו חמור?! מלול יהיה מעולה במיוחד במגרשים הקטנים של הליגה. טל זקן הוא סוג של קשר אחורי והוא חיזוק פנטסטי גם כן... אגב, הבנתי שבני סיון אחראי לעסקה המעולה.... איש מדהים שלא מפסיק לאכול חרא מכולם ועדיין נותן ונותן מעצמו לקטמון.... |
"אין יאוש בעולם כלל" |
נערך על ידי - אדיר ב-22/10/2009 16:30:37 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 17:00:26
|
סומך על ליאור זאדה. תודה על החיזוק. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 17:08:55
|
מילא הזה האיש הזה הוא מפגע חברתי ויש חשד כבד שהוא מכר משחקים. יש לנו מלא חלוצים מצויינים. בשביל מה אנחנו צריכים את הז'לוב הזה?. מטר הוא לא מסוגל לזוז. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 17:36:05
|
ציטוט: ויש חשד כבד שהוא מכר משחקים
אין "חשד כבד", יש האשמות שלמיטב ידיעתי אף אחד עדיין לא הביא להן שום ביסוס... |
נערך על ידי - מיכאל ב-22/10/2009 17:37:57 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 18:03:13
|
ציטוט:
אין "חשד כבד", יש האשמות שלמיטב ידיעתי אף אחד עדיין לא הביא להן שום ביסוס...
אמנם החמצתי כמה משחקים בעונה שעברה, ואני בודאי לא מה"מקורבים" שיודעים תמיד מה קורה מאחורי הקלעים, אבל מכל "שחקני הבית" המהוללים של מבשרת, דווקא מלול נראה כמו אחד שהפגין איכפתיות ולחימה על המגרש, בודאי יחסית לאחרים. אני רוצה להאמין שהצוות המקצועי יודע בדיוק במי ובמה מדובר, ושהם לא יסכנו את המרקם החיובי שנוצר בקבוצה. לגבי הערתו של עוגן ק. שמלול נופל בדיוק על המשבצת של זוזוט, "גם מבחינת מבנה גוף"... תגיד, אתה רציני? זוזוט הוא הרי שרוך ארוך ורזה, מעין פיטר קראווץ' כזה, ואילו מלול... איך נאמר זאת בעדינות... יש בו מעט עגלגלות...
|
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 18:09:06
|
סליחה שאני מתקטננן,אבל אולי מישו יאות בטובו להזביר לי ,איך ההחתמה הזאת מסתדרת עם היעדר תקציב של קטמון? בטוח פספסתי כאן משהו.
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 18:22:27
|
מבחינה מקצועית-דעתי לא רלוונטית -בשביל זה יש מאמן.מבחינה חברתית ,מכיוון שאין לי ידע על מה שהיה שנה שעברה ,גם בזה לא נראה לי טעם להביע דעה. הדבר העיקרי שמטריד אותי הוא הדבר שאתו נקום או ניפול והוא הכלכלי.אני רק מקווה שנושא התקציב שבו כולנו ממשיכים להיות בערפל מטופל באחריות.בשנתיים האחרונות ההירדמות של כולנו מסביב הייתה בלשון המעטה לא בריאה. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 22/10/2009 : 19:15:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco מעצבן אותי שמחתימים כזה שחקן בלי להעלות את זה לדיון אפילו.
מה, לא התקשרו אליך להתייעץ? שערורייה... |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
תהייה קיומית |
|