פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תהייה קיומית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תהייה קיומית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תהייה קיומית נושא הבא
עמוד: מתוך 3

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 21/10/2009 :  22:49:10  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להלן ציטוט מהפורום הקודם מפי מיקי בר יעקוב.

"1) טל זקן, ובעקבותיו כנראה גם כפיר מלול, בדרך ממבשרת לקטמון (טל עזב את הקבוצה; כפיר עדיין מתאמן במבשרת)."

מישהוא יכול לאשר, להכחיש, או להסביר למה אנשים עדיין כותבים בפורום הישן?

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/10/2009 :  22:57:39  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול קומם עליו חלק לא קטן מהקהל בסוף העונה השנייה שלנו
בגלל חוסר מוטיבציה וחוסר רצון מופגן על המגרש

אני טועה ?
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 21/10/2009 :  23:37:48  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאשר בוודאות.
כפיר מלול וטל זקן חתומים.
זה חתיכת חיזוק משמעותי לקבוצה בליגה ג'
איך אני יודע?
קשרים.

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-21/10/2009 23:41:25
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 21/10/2009 :  23:46:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול הוא סקורר לא רע במושגים של ליגה א', וגדול על ליגה ג' בכמה דרגות. אם השמועות נכונות לא ברור מאיפה התקציב. לגבי השאלה של ירון, מלול דווקא היה מאלה שנלחמו על המגרש, אבל נחשד כחבר ב"קליקת מבשרת" שעשתה את המוות לכל שחקני הרכש שהגיעו.

ובקשר לשאלה המהותית יותר שעלתה כאן, לא ברור למה אדון בר יעקב ממשיך להילחם על הפורום הישן. אפילו תמוה משהו. אבל אם הוא מביא סקופים אז אולי שווה לבדוק מדי פעם...

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  00:45:49  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרכב מנצח לא מחליפים. למה הרכש הזה?
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  08:21:47  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אפשר תזכורת - באיזה עמדה טל זקן משחק?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  08:24:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום שישי שעבר אבו-גוש מבשרת שיחקה במגרש הבית מול הפועל הרצליה.
כמה מאוהדי קטמון וכן המאמן ליאור באו לראות את המשחק ולצפות בשחקנים.
אבו גוש מבשרת שיחקה משחק פתטי - הגנה חלשה וללא התקפה, ונוצחה, בצדק 3:1 והיא מצוייה במקום האחרון בליגה א' דרום.
לגבי כפיר מלול - לא נראה לי שבקטמון יש מחסור בשחקנים בעמדה שלו.אני גם מצטרף למה שכתב ירון דואק לגבי חוסר שביעות הרצון של האוהדים מצורת משחקו של כפיר בעונה הקודמת.
הבעייה של קטמון היא יותר בהגנה ושם צריך חיזוק.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  09:31:51  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר מלול? אני מאוד מקווה שלא. השמן הזה מכר אותנו. לא רוצה אותו בקבוצה שלי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  10:05:54  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעצבן אותי שמחתימים כזה שחקן בלי להעלות את זה לדיון אפילו.
מקווה שלא נצטער אם וכאשר נגלה שהם הצליחו לשכנע את השחקנים שלא כדאי לעלות ליגה, כי אז כולם ישוחררו.
זה כבר הצליח להם פעמיים, להזכירכם.

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=658

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  11:33:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נכון ולא צריך להעלות לדיון כל נושא מקצועי ובכלל זה החתמת שחקנים. בשביל זה יש צוות מקצועי והנהלה נבחרת.
לאחר שזה נאמר.....
החתמת כפיר מלול היא היוצא מן הכלל המעיד על הכלל. לשחקן הסטוריה ועבר בעיתי משהו עם הקהל שלנו. עלו לא מעט תהיות לגביי יושר, יושרה וספורטיביות מצידו. כמו כן הועלו טענות לאיומים מצידו ומצד בני משפחתו על אוהדים.
ככלל מדובר בחברו הטוב של אחד א.אסרף. ובהחלט לא באויישת כדורגל מן המעלה הראשונה.מה גם שהעמדה שלו לא ממש חסרה שחקנים.
לטעמי פסול החתמה.
לא זכור לי מתי לאחרונה התאמצתי כלכך להתבטא בכזו עדינות.
שבת שלום

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  11:46:11  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לגמרי עם gedeon מהלך פסול לגמרי בכל מה שקשור למלול הזבל .כדורגלן בינוני ומטה גם לליגה א ,חסר נשימה וחשוד בהקשר ליושרו אחת כמה וכמה אין צורך בו כי התקפה משכנעת העונה אפיללו אותי שאני איש ציני.בישביל מה להוסיף אנשים שלא יתרמו ספורטיבית ורק יחראו את האווירה בקבוצה(מלול).אוירה מיוחדת יש השנה ומלול מעולה בלהרוס אוירות זו טעות שיכולה לעלות ביוקר.בנוגע לזקן -זה שחקן מעולה יציב ותורם ,שנחתם במקום בו באמת יש חוסר.

אליה
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  12:06:43  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שבשלב הזה של העונה בהחלט צריך לתת קצת קרדיט למאמן, שבינתיים עושה רושם עושה עבודה טובה מאוד - אם הוא החליט להביא את מלול, אז כנראה שהוא חושב שהוא יכול לתרום לקבוצה, ושהוא סומך עליו כשחקן.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  12:32:05  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר'ה חבר'ה! למאמן המעולה שלכם מגיע קצת יותר אמון מכם. אם הוא חושב שכפיר מלול ישדרג את הקבוצה אז אנחנו צריכים ללכת איתו - הוא איש מקצוע אמיתי שבשתי העונות האחרונות לא היה כזה.
לגבי פחד המחנאות והמרקם הקבוצתי - גם אין סיבה לדאוג מפני שגולה ואברהמי מנהלים את חדר ההלבשה ביד רמה ולא יתנו למשהו להפריע להם להשלים את המטרה שלשמה הם חזרו לשחק כדורגל והיא לעלות ליגה.

בקיצור, חיזוק מאוד משמעותי.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  12:38:36  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד דבר, אם לומר בעדינות אז כפיר מלול ואלון אסרף ממש, אבל ממש לא חברים. ושוב פעם, התנסחתי בעדינות..

חוץ מזה, זו החתמה שתחזיר את האחים בן בסט ליציע.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  13:24:23  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני נותן למאמן את הקרדיט שלו אבל מהלך עדיין תמוה בעיני.דרך אגב מענינת גם הצעה כספית למלול.כן מי יודע כמה עולה מנייק?

אליה
עבור לתחילת הדף

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 22/10/2009 :  14:08:13  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוטרד הן כלכלית והן מקצועית.
כלכלית לא נראה לי שיש לנו כסף עודף ולא נראה לי שמלול משחק בחינם. ולגבי מקצועי: יש בסגל את שקד בוארון, אלון סגיר, זוזוט ודניאל אביטל שמשחקים כחלוצים. להביא חלוץ חמישי נראה לי קצת הרבה..... מה גם שלא בא לי שוב לראות שחקנים סוליסטים....
מקווה שליאור ידע לנווט את הקבוצה היטב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם תהייה קיומית נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07