משתמש |
דרבי |
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 09:47:34
|
הדרך היחידה להתמודד עם הדבר הזה היא פשוט להתעלם.
לא רוצה שאף אוהד קטמון יגיע לשם כדי להיות מטרה עבור אוהדי סאדר או אוהדי ביתר.
שום טוב לא יצמח לנו מהדבר הזה. פשוט לא לבוא.
אם אוהדי סאדר רוצים לעשות תצוגת כוח שם, נאחל להם את כל ההצלחה שבעולם ונמשיך הלאה לכפר יונה. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 11:27:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
אסור לעשות מזה יותר ממה שזה, כנהוג אצלנו.
כולו משחקים של 30 דקות כ"א, ביום רביעי קפוא באמצע דצמבר, בשעה 17:00. לעיני אוהדים לא רבים (אני, למשל, תקוע בעבודה באותו יום).
יומיים לאחר מכן יש לנו משחק חשוב הרבה הרבה הרבה יותר.
להתראות באל-באבור, שם נמצאת כרגע ההתלבטות האמיתית: לפני או אחרי המשחק?
פרופורציות הוא שם המשחק. הצוות המקצועי צריך להתייחס למשחקים האלה כמו עוד משחקי אימון ותו לא. ולא ממש משנה לי אם נפסיד לביתר ולסאדר גם יחד. עדיף לשמור על הרגליים למשחקים יותר משמעותיים. בכל אופן אני לא אגיע לדבר הזה. והרבה יותר חשוב. בקשר לאל באבור - רצוי להזמין שולחן מראש. עלול להיות שם די עמוס בשבת. ואני לא רוצה להשמע פלצן (בעצם לא אכפת לי), אבל "קבב אל באבור" מזמן חוויה קולינרית נדירה. לבקוע את מכסה הבצק ולחטוף את הארומה ישר למרכז התענוג במח... בגלל שאני מלווה בילדים ובגלל השעה אני כנראה אבקר שם לפני המשחק. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 13:27:00
|
עוד משחק אימון. ממתי במשחקי אימון באים אוהדים? |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 14:05:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
עוד משחק אימון. ממתי במשחקי אימון באים אוהדים?
בכל משחקי האימון לפני פתיחת העונה היו אוהדים. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 14:10:11
|
שאותם אפשר לספור על כף יד אחת. תאמין לי, הייתי בכולם. |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 14:11:40
|
אפשר פיתרון נוסח ביבי,להביא למשחק הזה אוהדים מהודו |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 15:54:24
|
זה לא מצחיק אנחנו הולכים להיות בדיחה ובONE תהיה כותרת: "בית"ר כיסחה את קטמון 10:0" אני לא מוכן לעבור את ההתעללות הזאת בבצפר ששוב אוהדי בית"ר יצחקו עלי! לבטל ומהר! |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 19:42:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
זה לא מצחיק אנחנו הולכים להיות בדיחה ובONE תהיה כותרת: "בית"ר כיסחה את קטמון 10:0" אני לא מוכן לעבור את ההתעללות הזאת בבצפר ששוב אוהדי בית"ר יצחקו עלי! לבטל ומהר!
תצא מנקודת הנחה שאוהדי ביט"ר תמיד יצחקו עליך. פשוט תלמד להתחסן מזה ותדע שהם סתם חבורת קופים .
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 18:28:32
|
הטורניר בוטל וטוב שכך |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 18:39:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
הטורניר בוטל וטוב שכך
אחלה הפועל. חרא ברקת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 19:12:19
|
הטורניר בוטל בעקבות מכתב ששלחה הנהלת קטמון לעירייה ביום ראשון. אם תרצו, נפרסם את תוכנו בהמשך. מה חרא ברקת? איך אפשר לכתוב שטות כזו בהקשר של הפועל קטמון ירושלים?
גם במקרה של הטורניר הוא הוכיח גדולה, וויתר על האגו וביטל אותו אחרי שהבין שמסגרת ידידותית לא מתאימה למפגש כזה.
שלא לדבר על שאר העזרה שהוא מושיט לנו.
יש לכם משהו נגדו, סבבה, אבל זה בטח לא יכול להיות בהקשר שלנו. |
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 19:21:36
|
הטורניר בוטל בעקבות מכתב ששלחה הנהלת קטמון לעירייה ביום ראשון. אם תרצו, נפרסם את תוכנו בהמשך. מה חרא ברקת? איך אפשר לכתוב שטות כזו בהקשר של הפועל קטמון ירושלים?
גם במקרה של הטורניר הוא הוכיח גדולה, וויתר על האגו וביטל אותו אחרי שהבין שמסגרת ידידותית לא מתאימה למפגש כזה.
יש לכם משהו נגדו, סבבה, אבל זה בטח לא יכול להיות בהקשר שלנו.
אכן.פעם ראשונה שיש ראש עיר שמודע לקיומנו.למי אתם מתגעגעים בדיוק בעניני ספורט בכלל וקטמון בפרט?לופליאנסקי ?אולמרט? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 19:38:16
|
אכן.פעם ראשונה שיש ראש עיר שמודע לקיומנו.למי אתם מתגעגעים בדיוק בעניני ספורט בכלל וקטמון בפרט?לופליאנסקי ?אולמרט?
בינתיים הוא מוכיח יותר מפעם אחת שכל ישר ואוזן קשבת, מצרכים נדירים בימינו |
|
|
Frida
51 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 19:42:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אכן.פעם ראשונה שיש ראש עיר שמודע לקיומנו.למי אתם מתגעגעים בדיוק בעניני ספורט בכלל וקטמון בפרט?לופליאנסקי ?אולמרט?
בינתיים הוא מוכיח יותר מפעם אחת שכל ישר ואוזן קשבת, מצרכים נדירים בימינו
ונוסיף: איזה כיף שזה בוטל. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/11/2011 : 19:43:12
|
1. מן הראוי שמכתבה של הנהלת הפועל קטמון ירושלים יובא לידיעת האוהדים וחברי העמותה קודם לפרסום (חלקי?) תוכנו בתקשורת המקומית. 2. איני מתרשם כל כך מהאמירה שראש העיריה "הראה גדולה וויתר על האגו". מן הראוי לחשוב מאיפה בכלל הרעיון המוזר הזה של גביע ראש העיריה? נזכור את ההקשר שממנו הוא הגיע - המחאה של אוהדי הפועל קטמון ירושלים מול לשכתו בעניין קיום המשחק הראשון בטדי לאחר השלמת השלב הראשון של השיפוץ/שידרוג.
ואגב, אם לברקת ולצוותו היו מלכתחילה כוונות יותר נקיות הרי שאולי היה מקום לקיים הפנינג עממי של קבוצות ילדים ונערים במקום סוג של תחרות גלדיאטורים - זה מה שעולה לי בראש אחרי ביקור בקוליסיאום ברומא - בין קבוצות הבוגרים. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-28/11/2011 19:44:07 |
|
|
דרבי |
|